Pedikyr hjemmeHver kjærlig kvinne bør ta vare på skjønnheten i sine fingre og tær. Iført vakre sko med åpne fingre, må vi vise femininitet og kjærlighet til sine føtter, og i alle fall ikke vice versa. Mange tror at pedikyr hjemme kan gjøres, men denne ideen er galt. Først, manikyr, gjort sine egne hender, holde familien budsjettet, og for det andre - den tiden der moderne kvinner ikke i det hele tatt.
Pedikyr bør gjøres 1-3 ganger per måned, hjemme, i skjønnhetssalonger. Kvinner med delikat og tynn hud, kan du gjøre fotpleie, en gang i måneden, og kvinner med mye død hud har ofte å gjøre pedikyr.

Seks trinn effektiv pedikyr hjemme

1krok - Pedikyr starter alltid med hud mykgjørende føtter i badekaret med tillegg av ulike havsalt;
2krok - sørg for å bli kvitt liktorn og ufølsom hud av foten;
3krok - forsiktig fjerne skjellaget;
4shah - må behandles fot fuktighetsgivende eller nærende krem;
5shah - negler bør gis unnfanget skjema;
6shah - gjelder din valgte spiker.

Nå vurdere alle trinnene i mer detalj.
Avslappende bad med pedikyr hjemme
Før du setter føttene i et varmt bad med havsalt må fjernes med neglelakk rester, deretter velger praktisk, fordi du sitter i en posisjon for en lang tid har. Hvis du bestemmer deg for å gjøre pedikyr på badet, så ta en liten stol, kryssord, laptop, favoritt bok og så videre. Hjemme bad kan ringe inn en bolle med varmt vann og tilsett havsalt, såpe, diverse oljer, tinkturer, boblebad, dusjsåpe, sjampo. Deretter satte bena i en bolle og krysser 20 minutter. Føtter slappe av og vi tilbringer fantastisk tid. Ikke glem at du trenger en bolle legge varmt vann som den kjøler seg over tid. For fullstendig komfort og fotmassasje kan finger ben.
Bli kvitt grov hud på pedikyr hjemme
Når du trenger en god badehåndkle våte meter vann og bruke en skrubb massasje bevegelser. Vennligst ta hensyn til hæler, fingre og sideflatene. Etter noen minutter, skyll skrubb under rennende vann. Gni føttene en spesiell pimpstein. Neste må du fjerne huden rundt neglene. Det er bedre å bruke en grov børste. Spikre ønskelig å fjerne skitt oransje tre pinne. Så igjen, skyll føttene under rennende vann.
Bli kvitt skjellaget på pedikyr hjemme

Raskt og smertefritt bli kvitt skjellaget, må du sette en spesiell løsning for sin oppmykning etter noen minutter den blir myk og bare da kan du flytte til bunnen av spiker plate. Trim cuticle er valgfritt, siden du kan kutte fingre og svinge infeksjon. Mange tror at pedikyr av skjellaget trimming mer presis. Igjen skyll føttene og tørk dem mykt håndkle.
Nærende, fuktighetsgivende, deodorizing og toning krem ​​pedikyr
Etter å tørke føttene må søke om masserer krem ​​som er at du kan velge selv, basert på huden på føttene.
Riktig form av spiker pedikyr hjemme
Negler bør håndtere bare en halv time etter rydding krem ​​som saks eller neglefil kan lett bli skadet av våte negler etter at de er deformert, men med tid og flake. Lengden av neglen kan korrigeres med saks eller pinsett. Spikre bedre avling i en rett linje, prøve seg ikke å runde sin grunn av avrunding kan føre til inngrodde spiker inn i huden. Når du klipper neglene, ta sagen og trim humper og ujevnheter. Ingen skarpe kanter av dine tights og sokker står igjen. Saging bør arbeide bare på kanten av neglen til sentrum. Så neglene er tykk og vil ikke delaminere.
Spiker pedikyr hjemme
Før du begynner å male neglene, er det ønskelig å avfette dem, at gni neglelakkfjerner, vanligvis uten tilsetning av aceton. Etter denne prosedyren, vil lakken holde seg på negler lengre og mer lett å påføre. Hvis du har en separator fingrene, ikke glem å bruke dem. Det første laget er bedre å sette lege fargeløs lakk, og deretter farge.
Velge neglelakk også må kunne, så følger noen tips: farge neglelakk på hender og føtter bør alltid være den samme (bare skygge på beina kan være et par nyanser mørkere). Farge maling på beina må være i harmoni med klær og sko hvis neglene malt blomster, kan negler føtter ikke bli trukket av dyr eller pyntegjenstander.
Sunn og estetisk utseende på neglene avhenger av deg alene  
 SPA-prosedyrer - en flott mulighet til å forlenge skjønnhet og ungdom. Hver kvinne ønsker å være vakker og sunn, men ikke alltid har mulighet til å delta på spesialiserte butikker, og i så fall kan du organisere SPA-salong hjemme.


Spasalong hjemme Hva ville organisere hjem SPA-salongen er nødvendig for å forberede de nødvendige produkter for å fordele litt tid for en kjær og få mest mulig ut av prosessen, og deretter resultatet.

 La oss starte med vannbehandling. Alle vet at de har en avslappende effekt, berolige og hjelpe kroppen gjenopprette fra anstreng arbeidsdager. Vann hjelper ikke bare lindrer stress, men også forbedre huden og selv bli kvitt enkelte sykdommer. SPA-prosedyrer inkluderer essensielle oljer hvis du ikke har en allergi mot dem, kan du gjerne legge noen dråper i badeoljer. For eksempel, hva ville muntre opp, bruk olje med duft av eukalyptus, sitrus og bergamot, og det ville virkelig passer kamille, lavendel eller sitronmelisse. Ikke bland litt olje på samme tid.

 Du kan lage mat melk bad. Det er ønskelig å anvende melkepulver. Dette badet er nyttig for huden. I tillegg kan du legge til honning melk (hvis du ikke har en allergi mot det).

 Men melk bad oppskrift av Hollywood-stjerner: 1 kopp pulverisert melk tilsett en halv kopp havsalt og noen dråper eterisk olje (fritt valg). Vi tar dette bad i minst 15 minutter, har det rozhladzhuvalnym effekt, og ved tilsetning av salt slapper musklene.

 Etter bading bør gjøres peeling. Hva ville forberede skrubb med foryngende og whitening effekt, trenger, hogge kjødet skrellet agurk, presse saften ut av det. Legg den resulterende juice 1 ss. l. havregryn, 1 ts grunt hav salt og noen dråper eterisk olje av rose. Poskrabyruyte ansikt med denne blanding i 1-2 minutter, og ikke i flukt i 10 minutter.

Spasalong hjemme


 Bare ha en god oppskrift for rensing, nærende og fuktighetsgivende skrubb: Crush har en kaffekvern, ta 1 ts knust ris, bland 1 ss ost og 1 ts vegetabilsk olje. Sett den resulterende masse i fuktig ansikt, gni et par minutter. Etter 10 minutter, skyll med rikelig med varmt vann. For fet hud skrubb dress med yoghurt. Liberalt gjelder yoghurt på ansiktet ditt når det er nesten tørt, våte fingre laste den ned. Deretter skylle ansiktet med kaldt vann.

 Selvfølgelig ikke glem hender og føtter. Vi anbefaler å forberede mykgjørende krem. For å gjøre dette, bland en halv kopp malte mandler og en halv kopp havregryn, tilsett 3 ss kakaosmør og 3 ss honning. Påfør den resulterende krem ​​på hender og føtter om natten mens iført sokker på føttene, hendene på h / b hansker.

 SPA-prosedyrer inkluderer og wraps. Det kan også gjøres hjemme. Du trenger mat film og noen ingrediens som kulturmelk, yoghurt eller elskede sjokolade. Før prosedyren, til den valgte ingrediens nødvendig varme vannbad, men ikke kok opp, deretter rikelig smøre tørr hud i ben og hofter, pakk tett med folie og pakk inn i et teppe i 20-30 minutter. Skyll med varmt vann produktrester og bruke fuktighetskrem. Noen av disse prosedyrene, vil du se en positiv effekt.

 For å oppsummere fordeler og ulemper med SPA-prosedyrer hjemme. Pros - tilgjengelighet, kostnadsbesparelser og enkel matlaging oppskrifter, men det er en liten ulempe er at du ikke alltid kan plukke opp rett for en nødvendig prosedyre, som det kan gjøre ekspert. Hvis denne tilnærmingen riktig, ikke være lat, for å gi seg selv mer tid, må alt gå ut og effekten er fantastisk!  
Hvordan å slappe av føttene?

 Du får trette ben og dette ødelegger stemningen? Våre hjem rettsmidler for å hjelpe deg å slappe av føttene.

 Folk rettsmidler for slitne føtter


? 1 kopp fersk hakkede urter Polygonum fugle th helle 3 liter kokende vann, holder den over svak varme i 15 minutter, la stå i en halv time, hell i en bolle og gjøre et fotbad i 20-30 minutter.
? Slitt stykke is infusjon av salvie blader, kamille blomster, kornblomster og ryllik.
? Hakk kål, mos å danne en juice, og sette denne vekten på føttene i 30 minutter.
? Bland 1 ss. l. hagtorn blomster og 1 ts. l. kamille blomster, tilsett 1 ss. l. nåler, benyttet i en gryte eller bolle, hell kokende vann og dekk. La stå i 15 minutter og kjøle seg ned litt. I nedre deler av bena varmt vann i 10 minutter.
? Bland to dråper geranium olje, merian og rosmarin mix, kombinere med 100 ml melk og hell i et badekar med varmt vann. Ta et bad 2-3 ganger i uken i 15-20 minutter.
? 3-7 dråper geranium olje blandet med 10 ml melk, hell i en bolle med varmt vann (37-40 ° C). Ta et bad i 15-20 minutter, og skyll føttene kjølig vann.  
Яндекс.Метрика