Pedikyr med krystaller - 12 bilder
 Velstelte føtter - suksess for hver kvinne. Elegant og nøye utført pedikyr ikke bare pynte dem, men tiltrekke seg oppmerksomheten til det motsatte kjønn.
 Ikke så lenge siden om å plassere krystaller på neglene og ingen kunne ikke tenke. Nå, er en slik utforming negleplaten ikke bare hensiktsmessig, men det ser ganske elegant og luksuriøst. De aller fleste av mestere manikyr i dag har lang erfaring og ferdigheter til å skape vakre negledesign, slik at du kan gjøre en pedikyr i noen skjønnhetssalong.
 Pedikyr nå - det er ikke en luksus og ikke en banal dekorasjon negler, i dag var det et kunstverk. Negler tegne vakre mønstre og selv hele "bilde." Hovedregelen - ikke overdriv, og deretter neglene vil se perfekt.
 Design pedikyr med krystaller
 Så skal vi forstå: hva er krystaller? De er replika eller falske perler. De er laget av vanlig glass, metall eller plast. Det er krystaller i forskjellige former og størrelser - runde, trekantede, formet kronblad, firkant, diamanter, etc. De er transparente og den andre helt forskjellige farger.
 Når du gjør tåneglene, strass ser overraskende imponerende og vil sikkert tiltrekke seg oppmerksomheten til andre. Men for å finne og fikse dem på neglene har litt arbeid. Fagfolk anbefaler å gjennomføre en slik ornament på kunstige negler (gel, akryl, gummi) eller dekket med et tykt lag med lakk. Bakgrunnen for denne anbefalingen - sannsynligheten for skader på den naturlige neglen plate.
Pedikyr med krystaller - 12 bilder

Pedikyr med krystaller - 12 bilder

Pedikyr med krystaller - 12 bilder

 Veldig elegant og ser blek jakke med paljetter. Dette pedikyr kan godt være en daglig og festlig alternativ i alle fall vil det være stilig og ryddig utseende. Hva er jakken? Dette fargede kanten av neglen. Farge kant kan være ganske variert, men bredden av strimmelen er fremdeles skal bestemmes, på stortåen 2-3 mm, og den andre ett femtinitti mm, avhengig av størrelsen og lengden på neglene.
 Making pedikyr med krystaller hjemme
 Enhver pedikyr bør begynne med et badekar med varmt vann. Vi anbefaler å ta passende størrelse bolle, hell vann inn i det er ikke kaldt, men ikke kokende vann - moderat temperatur og sette den ved siden av stolen foran TV eller plukke opp en interessant magasin (tiden vil være raskere).
 For pedikyr trenger du:
 - En bøtte med vann og en kjele med kokende vann;
 - Saks eller pinsett;
 - Nail fil;
 - Midler for fjerning;
 - Eller pimpstein slip sag for å stoppe;
 - Scrub;
 - Neglelakk;
 - Pinsett, nål, tannpirker eller tynn pensel (for overnatting krystaller)
 - Lim for tips.
 Så la oss starte:
 1. Fjern gammel lakk neglelakkfjerner verktøy (helst uten aceton).
 2. Ostryhaem og opylyvaem negleplaten, noe som gir dem nøyaktig ønsket form. Sørg for at alle neglene var de samme.
 3. dyppe føttene til anklene i en bøtte med vann temperaturen ikke er for høy, og så rozparyuvala av 15-20 minutter. Hvis vannet kjøles raskt, tilsett kokende vann inn i den - det skal ikke være kald.
 4. pimpstein eller neglefil for å fjerne stopp kåt laget av huden for å få glatte rosa føtter.
 5. Påfør kratt på føtter og massasje i 5-7 minutter, vask deretter av.
 6. Tørk føttene med et håndkle og godt impregnere dem med krem ​​eller olje. Du kan fjerne bollen til side.
 7. avfettet negleplaten med rubbing hennes måte neglelakkfjerner og påfør lakk base eller en fargeløs lakk, som gir ham tørr.
 8. Dekk spiker farge eller noe på egen hånd, kan du frakk, gi neglene tørke.
 9. Ta krystaller pinsett, nøye bruke lim på den og feste til ønsket sted, få ut alle neglene, men du kan bare tommelen. Permisjon i 3-5 minutter.
 10. Påfør to strøk med lakk fixer og vente til det er helt tørt.
 Din stilig pedikyr med krystaller klar!
 Negledesign kan være ganske forskjellig, det kommer helt an på din egen fantasi. Du kan sette små størrelse krystaller på alle fingrene eller legge en stor stein bare på spikeren av tommelen. Du kan sette et bilde og legge det ut i krystaller, og du kan frakk. Den grunnleggende regelen - Harmony bilde. Ikke fest for mange krystaller.
 Når du gjør en design for første gang - prøv å begynne å eksperimentere med et par klare steiner liten størrelse, plassere dem på en eneste spiker. Deretter kan du bedre forstå hva slags design vil passe deg perfekt.
Pedikyr med krystaller - 12 bilder

Pedikyr med krystaller - 12 bilder

Pedikyr med krystaller - 12 bilder

Pedikyr med krystaller - 12 bilder

Pedikyr med krystaller - 12 bilder

Pedikyr med krystaller - 12 bilder

Pedikyr med krystaller - 12 bilder

Pedikyr med krystaller - 12 bilder

Pedikyr med krystaller - 12 bilder
Tørr hodebunnTørr hodebunn - et problem som møter mange mennesker, spesielt om vinteren, når under påvirkning av ildsteder skalp er spesielt tørr. I tillegg til å være tørr hodebunn i seg selv er ikke veldig hyggelig, huden er ofte ledsaget av sin peeling og kløe. Derfor, i denne tilstanden bare trenger å gjøre noe. Men først, la oss finne ut årsaker tørrhet.
Årsaker til tørr hodebunn
Følgelig kan tørr hodebunn være forårsaket av flere årsaker er:
- Hyppig hårfarge,
- Feilaktig vare på dem,
- Hyppig hårføner,
- Langvarig eksponering for sol eller vind,
- Overdreven tørrhet i rommet
- Ubalansert kosthold,
- Genetisk predisposisjon,
- Hormonelle lidelser.
Selvfølgelig, hvis den tørre hode er et resultat av alvorlig feil hormonelle eller dermatologiske sykdommer som alopecia, seboreisk eksem, psoriasis - uten å konsultere en spesialist er nødvendig. I dette tilfellet, bør du starte med et besøk til trichologist. Men hvis problemet ikke gå så langt, vil disse tipsene forhåpentligvis hjelpe deg i omsorg for tørr hodebunn. Og det må være spesiell, og mens mange problemer knyttet til tørrhet, unngås.

Omsorg for tørr hodebunn

Så, først av alt, ta hensyn til rengjøring produkter du bruker for håret ditt. Sjampo, bør balsam du bruker ikke inneholde harde vaskemidler svovel, silikon eller kunstige smaker, noe som alltid fører til tørr hodebunn. Og selvfølgelig alle dine utvalgte kosmetiske produkter skal matche din hudtype, være myk og PH-nøytral.
Du må heller ikke glemme fuktighetsgivende maske som vil eliminere overdreven tørrhet. Ja, perfekt maske med honning og olivenolje å bli tatt i et forhold på 1: 2 og varme i et vannbad. Masken påføres i 15 minutter under et plastlokk og deretter vaske med en mild sjampo.
Ikke verre hjelper med tørr hodebunn og eggeplomme Mask. For sin forberedelse bør blande en eggeplomme, 1/4 kopp varmt kokt vann og en spiseskje med vodka. Blandingen påføres til hårrøttene og la stå i en halv time, deretter vaske av med sjampo.
Det er også nyttig når du vasker håret med sjampo - skyll den med eple cider eddik. Forresten, kan på grunnlag av eple cider eddik også lage masker for hodet, og legger en teskje av naturlig eple cider eddik en spiseskje honning. Denne blandingen er også brukt til hårrøttene og la stå i en halv time, deretter vaske av en mild sjampo.
Slike prosedyrer vil ikke bare bli kvitt den tørrhet, myke hud og hår, men også for å styrke dem.
Nyttig for hodebunnen ernæring
Men ta vare på hodebunnen bør ikke bare utad, men internt. Jada, hvis du har tørr hodebunn - trenger bare å ta hensyn til ernæring. I den daglige kosten er viktig å inkludere matvarer som inneholder fettsyrer. Denne naturlige planteoljer, fet fisk, nøtter og urter, og oliven- og sesamfrø. Rik på fettsyrer og utenlandske gjester som avokado. Prøv å øke antall av disse produktene, og du vil føle endringen i huden din tilstand.
Og hvis du fortsatt vil fukte luften, spesielt i den kalde årstiden, da over-Ildsteder yssushayut luft, vil du legge merke til hvordan posvizhiye og forbedrer huden din. Dessuten, ikke bare hodet, vil ansiktet og kroppen takke deg også!
Ta vare på forebygging
Selvfølgelig er en annen viktig faktor i forebygging av tørr hud er å beskytte den mot de negative virkninger av miljøet. Så prøv å ikke bo lenge i solen, og hvis du venter lange reiser og - dekke hodet lue. Dette ikke bare beskytter hår og hud, men også bidra til å unngå solstikk. Og spesielt, ikke gå uten lue i vinter. Det truer tørrhet i hodebunnen, så hypotermi.  
Яндекс.Метрика