Peeling fruktsyrer i hjemmet: faglige råd
 Peeling fruktsyrer - en metode for dyp rensing ansikts. Det stimulerer cellefornyelsen og til aktiv regenerering. Selv ganske appetittvekkende navn, tilhører denne arten til kjemisk peeling av disse kosmetikk. Det er frukt skreller fra forskjellige syrer, vinsyre, eplesyre, vin, melk og syre, som er produsert fra sukkerrør.
 I denne peeling ingen aldersgrense. Det er egnet for rengjøring av huden som en ung jente med fet hud og moden kvinne. I det første tilfellet er eksfoliering et middel for forebygging og behandling av akne, og den andre - et middel for å kvitte seg med ansiktsrynker. Denne type peeling er perfekt og rettferdig sex med tørr hud, har det utmerket fuktighetsgivende og nærende egenskaper.
 Nå flere og flere mennesker foretrekker naturlig peeling. Etter at syren er brukt i oppskriftene, virkelig naturlig. De er meieriprodukter og fersk frukt med egenskaper effektivt ren hud. Ikke alle har råd til dyre ansiktsbehandlinger som peeling fruktsyrer i hjemmet er en rimelig prosedyre for hver kvinne. Du trenger bare å bevæpne noen oppskrifter og et bestemt sett av produkter, gitt at noen av dem vil alltid være på kjøkkenet.
 Dermed de grunnleggende regler: ansiktshuden må forhånds ryddet, vekt for eksfoliering å forberede umiddelbart før bruk, oppførsel data type hud rensing minst en gang i 7-10 dager.
 Å legge grunnlaget for frukt skreller huset bruker vanligvis tropiske frukter eller kjente til oss, epler, druer, sitroner.
 Ledere er svært effektiv ananas og papaya, de inneholder enzymer forsiktig rense huden og fjerne lag av døde celler.
 Her er noen oppskrifter hjemme frukt skreller
 Oppskrift nummer 1. Ananas Papaya +
 Du trenger 100 ml papaya tremasse og papirmasse 200ml ananas. All mix og motta en homogen masse, tilsett 2 ss honning. Påfør et jevnt lag med lim på ansiktet, skyll med kaldt vann. Den første prosedyren bør vare maksimalt 3 minutter, deretter ble den økt til fem minutter.
 Oppskrift nummer 2. Pulp ananas honning +
 200 ml.myakoty ananas mix med 2 ss flytende honning. Legg en liten mengde havremel. Påfør på ansiktet i 8-10 minutter.
 Oppskrift nummer 3. Skrell sitronsaft
 Du trenger et par spiseskjeer olje steg hofter og olivenolje. All mix og tilsett 1 ts sitronsaft. Påfør med en bomullspinne. Skyll med vann ved romtemperatur.
 Oppskrift nummer fire. Druer + rips.
 Trenger du en kopp bær rips og om en håndfull druer. For masse rensende vaske og mos bærene i en egen beholder. Pulp bær og juice blandet sammen. Mass brukes på 7-12 minutter. Skyll med kaldt vann er best.
 Frukt skreller hjemme gi huden glød og ungdommelighet, gjør det glatt og silkemyk. Hvis du har veldig tørr hud, vil det også være nyttig.
 Det er mange forskjellige naturlige ingredienser som kan brukes for peeling fruktsyrer. Du kan eksperimentere ved å blande forskjellige ingredienser, og dermed oppnå de beste resultatene.  
Hjem rettsmidler for bryst elastisitet

 Hvordan forberede sine kjøretøy for den elastiske brystet


? Bland 10 ml jojobaolje, hvetekimolje og hasselnøtt, tilsett eterisk olje, 2 dråper geranium, 4 dråper fennikel. Gni blandingen hver natt.
? Gjør wrap med sitronsaft og rum (blandes i like deler sitronsaft og rum, suge en klut og sette på brystet i 20 minutter). Lag en kompress av kamfer alkohol og vodka (blandes i like deler med kamfer alkohol vodka våt klut og sette 10 minutter på brystet, innpakket et håndkle på toppen).
? Daglig massasjedusj kjølig styrke blodårene og gjør bryst elastisk. Følg det i 1-2 minutter, dirigere en vannstråle i en sirkulær bevegelse. Av til venstre brystet. Før du tar en dusj, er det anbefalt å massere brystene med en myk børste med naturlig bust. Dette aktiverer blodsirkulasjonen og fjerne døde hudceller.
? Bland 50 ml mandelolje, 10 dråper olje av geranium, ylang-ylang, daglig påført huden bortsett fra brystvortene.
? Bland 50 ml mandelolje, 8 dråper olje av geranium, ylang-ylang, 4 dråper sitron olje og påfør på huden din hver dag unntatt bryst brystvortene.
? Bland 9 dråper geranium olje, 16 dråper ylang ylang olje, 50 ml mandelolje. Gni morgen og kveld for et par minutter i musklene i brystveggen.
? Bland to dråper geranium olje, en dråpe olje av ylang-ylang, 2 lm. L. Camellia olje. Gni morgen og kveld for et par minutter i musklene i brystveggen.  
PedikyrI hendene på kvinner publiserte ikke bare år, men effekten av husarbeid. For å fikse huden, skrelt poteter koke, mos yiyiz melk til kashopodibnoho staten og legge 8-10 dråper lakserolje. Compounding i varme forhold, lå på stoff og vikle hånden hennes ben. Denne pakken hold, til blandingen er avkjølt. En slik metode er anbefalt når peeling eller rødhet i huden.
I stedet for potetmassen for å oppnå det samme resultat kan anvendes konvensjonelle potetpasta. For å gjøre det oppløse en spoon hundre gram stivelse i kaldt vann og brygge en liter kokende vann. La blandingen avkjøles litt, legge til ti dråper lakserolje og gjøre varme bad for hender i 10-15 minutter. Meget god ytelse gjør pakker med ost. På et stykke ren klut Spread ost jevnt og pakk denne hånden i 20 minutter.
Etter hver vask hendene gni en blanding av glyserin og sitronsaft (1 ss glyserin 1 sitron) eller ren lanolin. Hvis du har røde hender. En enkel og god måte badekar med havsalt. Oppløse 100 gram salt per liter kokende vann. En del av oppløsningen er varm, helles i en bolle, og dyppe det hender i 20 minutter. Som kjølevannet i en bolle, og hell den varme løsningen. Etter badet, forsiktig smøre lanolin hånd. Godt resultat gir håndvask i vann med en liten mengde av melk.
Hvis huden på albuene orohovela. Det er godt å varm olje. I to små skåler, hell varmet før det i et vannbad matolje, men ikke for varmt. Lavere albuene i boller fylt med olje, og hold den der i 10-20 minutter. Selv den harde huden blir myk og smidig etter seks bad.
Våte hender. Tre ganger om dagen etter grundig vask hendene bør rengjøres med en blanding av vodka og sitronsaft (1 del sitronsaft, 5 deler vodka). Årsaken fuktighet hender kan være overdreven nervøsitet eller feil metabolisme. I slike tilfeller skal lege kontaktes.
Flekker fra nikotin. Impregnert nikotin fingrene forsiktig tre ganger om dagen for å tørke pimpstein og deretter smøres med sitronsaft.  
Hvordan gjøre håret ved røttene konsise om hjemme
 I dag omfangsrik hår blir stadig mer populære. I økende grad er den kvinnelige halvdelen av befolkningen satt til de aktuelle saker, hvordan gjøre håret volum ved røttene. Glansede magasiner har lenge vært en kilde til de nyeste motetrender. Tidligere omtalt på forsiden jevnt kjemmet jenter, nå kan vi se mønstre i den frodige og flotte frisyre.
 Statistikk viser at på verdensbasis ca 90% av kvinner klager om deres mangel på bulk hår. I at håret mister volum og styrke, klandre miljøsituasjonen. Hvis du i tillegg til håret aldri har vært fantastisk, det fortsatt påvirker arvelighet. Derfor, for å kunne løse problemet med håret volum, sortere ting ut, som det tegn.
 Hvordan gjøre håret volum hjemme
 1. Hvis håret ditt var fortsatt store, men har endret nylig, bør du besøke trichologist psykolog. Ofte er årsaken til endringen er håret av følelsesmessig stress som ville gjelde medisiner eller psykologisk effekt.
 2. Hvis du har tynt hår naturen ga, og du ønsker å gjøre dem klumpete, bruke en sjampo som passer din hårtype. Dette sjampo inneholder spesielle utyazhelyayuschye fond, silikon, keratynы og proteiner. Bruk kosmetikk ved avslutningen av håret slik som mousse, gel, spray, maling, etc. for å øke.
 Du kan også endre sin frisyre. Det finnes ulike alternativer, som inkluderer hårfarging, hårklipp og hair extensions. Ja, du kan male hårstrå noen nyanser. Spille refleksjoner om hår visuelt øke volumet av håret.
 Hvis du bestemmer deg for å velge en frisyre, mest i denne type hår egnet haircut "rvanka" med smell og uregelmessige konturer. Hvis du har langt hår, kan du klippe dem "stigen".
 Ganske populær i skjønnhetssalonger prosedyre som hår, fant mange fans. Med utvidelsen hår kan du gå ca 6 måneder.
 3. Sørg for riktig hårpleie. Regelmessig etter hvert shampoo, bruker spesialverktøy og klimaanlegg, er ment å gi håret volum.
 4. Gjør håret mer voluminøs hjelp male litt lysere din naturlige hårfarge.
 5. Riktig legging vil også bidra til å legge glans til håret ditt. En ekstra bruk spesiell styling av en serie for ekstra volum. Når du tørker hårføner, løft håret ved røttene, og direkte luft mot hårvekst.
 Ansikt til gi volum til håret hjemme
 Urte maske. Bland i like proporsjoner kamille, brennesle og rugbrød. I en halv kopper kokende vann, tilsett 1 ss. spoon gress samling. Insisterer 2 timer. Deretter press suppen og tilsett smule av rugbrød. Klar mush søke på håret, vikle hodet med en plastpose eller lue og pakk den med et håndkle. Etter 40-60 minutter, skyll masken av med varmt vann.
 Karneval maske. For å fremstille masken man trenger å blande olivenolje og tindved i forholdet 1: 9. Klar Gni blandingen inn i røttene, og deretter bære en lue eller plastpose. Top vikle hodet i et håndkle. La masken på i 40-60 minutter og skyll den må være god. For større effekt bør holde 10 økter, utføre dem to ganger i uken. Denne store karnevalsmaske gir næring til svekket og tynt hår, berikende dem med ulike vitaminer og aminosyrer nyttige.  
Яндекс.Метрика