Hepatitt er en meget farlig sykdom. Hvis ubehandlet, kan det føre til døden. I dag, det er stoffer som kan hindre en slik trist vendingen. Ved slike midler gjelder Pehyntron.
Pehyntron: anmeldelser

 Indikasjoner for bruk


 Behandling Pehyntronom forskrives til pasienter som lider av kronisk hepatitt B og C. Denne terapien er begrunnet i tilfelle hvor det ikke er noen pasienter i dekompensert leversykdom. Typisk behandling av kronisk hepatitt C legemidlet kombineres med ribavirin.

 Bivirkninger


Pehyntron: anmeldelser

 Ved behandling av pasienter med stoffet kan forekomme etter negative effekter:
 - Smerter i øynene, brystet, ledd og hodepine;
 - Svimmelhet, irritabilitet, angst, tretthet;
 - Alopecia;
 - Vekttap;
 - Diaré eller forstoppelse;
 - Menstruasjon eller for rikelig utflod under menstruasjon;
 - Skin utslett og kløe;
 - Konjunktivitt.
 I sjeldne tilfeller kan medisiner føre til psykose, hallusinasjoner, forårsake aggresjon og selvmordstanker. Hos pasienter som gjennomgår kombinasjonsbehandling noen ganger observert brudd eller til og med fullstendig tap av hørsel, overdreven følsomhet for lys. Pasienter klager over sterk tørst, økt skjørhet av hår. Noen ganger utviklet disse pasientene prostatitt, rhinorrhea, glossitt og stomatitt. Det er tilfeller der behandling førte til økt press.

 Kontraindikasjoner


Pehyntron: anmeldelser

 Behandling ved hjelp Pehyntrona kontraindisert for folk som lider av alvorlige psykiske og autoimmune sykdommer, epilepsi. Ikke bruk dette stoffet for hjerte- og karsykdommer i alvorlig, nedsatt funksjon av skjoldbruskkjertelen og nyre. Kontra medisiner og med overdreven følsomhet for interferon.
 På legemidler Pehyntron anmeldelser funnet ganske enkel. De er ikke alltid positiv, som vanligvis som følge av de tallrike bivirkninger. Men dette stoffet vanligvis fører til forbedring av pasientene.  
 Tamoxifen ble først etablert for forebygging og behandling av brystkreft hos kvinner. Det reduserer risikoen for kreft. Kun pasienter som ble behandlet med tamoxifen, si at det er ganske effektivt. Men menn engasjert i bodybuilding, fant dette stoffet helt annet program. Det faktum at denne medisinen kan øke testosteronnivået som det har antyэstrohennыmy egenskaper. For å oppnå denne effekten, menn tar dette stoffet.
Tamoxifen bodybuilding: anmeldelser

 Fordelene med stoffet


 1. Medisinering øker kolesterolet nesten umiddelbart etter bruk. I tillegg er det mye reduserer risikoen for hjertesykdommer. Menn er involvert i bodybuilding, ofte lider av dem.
 2. Produktet er ikke skadelig for indre organer.
 3. Denne medisinen kan tas selv for en lang tid uten å forårsake alvorlig skade på kroppen.

 Bivirkninger


Tamoxifen bodybuilding: anmeldelser


 Men, selvfølgelig, bruker Tamoxifen bodybuilding, er ingen trygge fra forekomsten av bivirkninger. Disse inkluderer:
 - Delvis skallethet;
 - Kvalme og tørr munn;
 - Reduksjon av ereksjon;
 - Fever;
 - Skin utslett;
 - Trøtthet;
 - Anoreksi;
 - Forstoppelse.

 Indikasjoner for bruk


Tamoxifen bodybuilding: anmeldelser


 Fans av trenere og tunge stenger bør vite at denne medisinen har kontraindikasjoner. Dermed er dette stoffet forbudt i hyperkalsemi, trombocytopeni og leukopeni i alvorlige, overdreven følsomhet for komponenter. Gravide og ammende kvinner tar det som umulig.
 De som lider tromboэmbolycheskymy lidelser, oftalmologiske sykdommer, diabetes, kan dette legemidlet bare brukes med ekstrem forsiktighet og alltid under medisinsk tilsyn.
 På muligheten for stoffet Tamoxifen bodybuilding vurderinger funnet lett. De som snakker positivt om narkotika, snakke om hva det kan oppnå gode resultater. Negative tilbakemeldinger etter menn som står overfor noen bivirkninger.  
 Zoladex - et stoff som brukes for behandling av gynekologiske og urologiske sykdommer. Den aktive ingrediensen er en analog av gonadotropin-hormon avledet syntetisk. Det hemmer produksjon av luteiniserende hormon. Dette reduserer testosteronnivået hos menn og østradiol hos kvinner. Det skal bemerkes at en slik handling er reversibel etter terapi hormoner returnerer gradvis til det normale.

Zoladex: anmeldelser

 Indikasjoner for bruk


 Denne medisinen er foreskrevet for kvinner som lider av brystkreft, endometriose og muskelknuter i livmoren. Dessuten er det vist i forberedelse til operasjoner på endometriet før in vitro fertilisering. Menn er foreskrevet for behandling av prostatakreft.

 Hvordan å bruke stoffet


 Zoladex injiseres i fremre abdominalvegg hver 4. uke. Doseringen er 36 mg substans. Varigheten av behandlingen er individuell. Typisk er ondartet tumor arten av langtidsbehandling og i godartede formasjoner, tar det ikke mer enn 6 måneder.

 Bivirkninger


Zoladex: anmeldelser

 Under behandling pasienter kan være hudutslett og andre allergiske reaksjoner. Stoffet ofte fører til ikke-spesifikke forstyrrelser i følsomhet, hyper - og hypotensjon, artralgi. Menn som gjennomgår behandling, klaget over hevelse og ømhet i brystene, redusert ereksjon og hetetokter. Hos pasienter med prostatakreft er ofte svekket åpenheten av urinlederne og skjelettsmerter.

 Indikasjoner for bruk


Zoladex: anmeldelser

 Behandling av stoffet er forbudt:
 - Personer under 18 år;
 - Under graviditet og amming;
 - Med overfølsomhet for sine komponenter.
 På medisiner Zoladex forlate tilbakemeldinger både menn og kvinner. Negative tilbakemeldinger er vanligvis på grunn av det faktum at pasienter som lider av bivirkninger. Pasienter som var i stand til å gjenopprette bruker dette produktet, fortelle om det positivt. Fagfolk som behandler pasienter som bruker denne medisinen, snakke om hans handlinger heller positivt.  
 Tavanik et antibakterielt middel syntetisk opprinnelse. Denne medisinen brukes til å behandle mange sykdommer. Den aktive bestanddel av legemiddelet - levofloksacin. Denne komponenten har antibakterielle egenskaper og ødeleggende effekt på de fleste mikroorganismer.
Tavanik: anmeldelser

 Indikasjoner for bruk


 Ifølge instruksjonene på søknaden, disse medikamentene foreskrevet når diagnosen:
 •  Kronisk bakteriell prostatitt;

 •  ukomplisert og komplisert urinveisinfeksjon;

 •  forverring av kronisk bronkitt;

 •  akutt bihulebetennelse;

 •  infeksjon i bukhulen;

 •  smittsom lungebetennelse;

 •  infeksjon i bløtvev og huden.

 •  I tillegg, antibiotika som brukes i behandling av medikamentresistent tuberkulose.
  Tavanik: anmeldelser

   Kontraindikasjon


   Denne medisinen er kontraindisert for barn under 18 år, gravide og ammende kvinner. I tillegg kan medikamentet ikke brukes av personer som lider av epilepsi. Ikke bruk Tavanik sener i lesjoner forårsaket ved å ta fluorokinoloner i det siste, og intoleranse overfor levofloksacin eller hjelpestoffene.

   Bivirkninger


   De fleste medisiner forårsake hodepine, kvalme og oppkast, diaré, søvnløshet, og svimmelhet. Mindre hyppige pasienter klager over tretthet, en følelse av angst, skjelving, forvirring, dyspepsi, dyspné, magesmerter, kløe og elveblest. Noen ganger stoffet forårsaker myalgi og artralgi, anoreksi.
  Tavanik: anmeldelser

   Svært sjelden narkotika årsaker tåkesyn, kramper, depresjon, søvnforstyrrelser, tinnitus, mareritt, muskelsvakhet, hypoglykemi.
   Om medisiner Tavanik legge inn kommentarer, de som opplevde sin virkning på seg selv, så vel som profesjonelle som foreskrive det til sine pasienter. Vanligvis vurderinger leger om denne bilen ganske gunstig. De snakker om sin effektivitet. Pasientene er også negativ. Disse kommentarene igjen av de som møtte sine negative effekter, forårsaker mye ulempe.  
   Dalacin - er et antibiotikum som tilhører en gruppe linkozamidiv. Denne antibakterielle stoffet ødeleggende effekt på anaerob og Gram-positive bakterier. Medisinen kommer i form av kapsler, en løsning som er utviklet for injeksjon, gel og vaginale kremer og stikkpiller.
  Stearinlys Dalacin: anmeldelser

   Indikasjoner for bruk


   Stoffet finnes i tabletter og injeksjon er indisert for:
 •  Smittsomme sykdommer i myke vev, bein og hud, og luftveier og øvre luftveier;

 •  urin sykdommer smittsomme natur kvinner;

 •  Infeksiøse sykdommer i munnen;

 •  intra-abdominale infeksjoner;

 •  endokarditt og septikemi;

 •  malaria.

 •  Stearinlys Dalacin brukes i behandling av kvinner som lider av bakteriell vaginitis. Medikamentet i form av en krem ​​for behandling av vaginitt forårsaket av følsomme for den. Gelen er vanligvis brukes til å bli kvitt akne.
  Stearinlys Dalacin: anmeldelser

   Bivirkninger


   Tabletter og injeksjoner noen ganger føre til kvalme, oppkast, ubehag vэpyhastralnoy område, dysbiosis, diaré, sår i spiserøret. Noen ganger stoffet forårsaker trombocytopeni, leukopeni, eosinofili, agranulocytose. I noen tilfeller fører det til utslett, kløe, elveblest, lidelser i nerve- og muskelledning og Stevens-Johnson syndrom.
   Hvis rask narkotika administrasjon kan være anafylaktiske manifestasjoner, svimmelhet, søvnapné, høyt blodtrykk, svakhet. Ved behandling av stoffet i form av stikkpiller og vaginale kremer pasienter klager vaginal irritasjon, kløe, hyperemi i slimhinnene, menstruelle uregelmessigheter. I sjeldne tilfeller kan utvikle vaginal candidiasis eller endometriose.

   Indikasjoner for bruk


  Stearinlys Dalacin: anmeldelser

   Tabletter, injeksjoner, krem, gel stearinlys og Dalacin kontraindisert for folk som lider av kolitt, alvorlig nedsatt leverfunksjon og nyre under graviditet og amming i perioden, barn under 1 måned, og intoleranse overfor antibiotika som tilhører linkozamidiv gruppe.
   Om Dalacin legemiddelgjennomgang funnet lett. De er ikke alltid positiv, fordi i mange tilfeller kan pasienter som vender bivirkninger.  
  Яндекс.Метрика