Pepperrot og sitronsaft hjelper kur rhinitt

 Behandling undead folk rettsmidler
 Med en godt vasket røtter pepperrot fjerne det øverste laget av røtter rist.
 Saften av tre sitroner blandet med 1/3 kopp revet pepperrot.
 Ta 05 h. Spoon blanding 1 per dag 20-30 minutter etter frokost. Ved kronisk bihulebetennelse behandling i 3 - 4 måneder. Etter to ukers pause kan gjentas. Å hindre oppfordres til å ta en blanding av våren og høsten.
 Kronisk rhinitt nealerhichnoho natur, anbefaler tradisjonell medisin tar blandingen i 05 h. Skjeen to ganger om dagen, og deretter i 30 minutter, ikke noe å spise eller drikke.
 Vanligvis medisinering årsaker rikelig rive fremtiden. Med opphør av rennende øyne, rennende nese stopp. Fra kosten for å utelukke melk og melkeprodukter.  
Hvordan å bære smykker

 Alle jenter elsker smykker og jenta som sier at ikke liker dem ikke, bare å være flink. Men på en god disingenuous. Hvorfor gjør hun? Å frik eller rett og slett fordi det ikke kan å finne riktig smykker for deg selv? Hva er den riktige smykker? Hva og hvordan du kan kombinere med klærne? Alle disse spørsmålene vil prøve å besvare denne artikkelen.
 Du kan starte med litt teori. Hvordan å plukke opp noen dekorasjoner som de understreket individualitet av jentene at de var ikke for mye, men samtidig at de er synlige?

 Tips 1. Selvfølgelig vil ett sett med smykker ser perfekt.


 Akkurat som, for eksempel, øredobber, halskjeder eller øredobber armbånd eller ring av samme farge, vil det samme materialet lyd i samklang med et bestemt kles. Hvis en jente punktert øret er alltid bedre å bære øredobber og alt annet av dekorasjoner, men helst ikke mer enn tre elementer. Det vil si, øreringer, halskjede, ring, armbånd - for mange. Selv om det er tider når du kan bære alle de ovennevnte. Men i slike situasjoner, bør alle disse tingene ikke være for stor i størrelse, eller, ja, vil bildet av jentene bli overbelastet. Hvorfor øredobber kombinere det med et bestemt emne, det er derfor de ringer må være til stede i form av en jente noensinne? Først, fordi det er veldig hyggelig, og hvis du er en jente punktert øre, er det bedre å bære øredobber! Alltid. Med unntak for de øyeblikkene når hun ønsker ørene hvile. Rest ører bør nødvendigvis gi. Spesielt hvis slitte ornamenter, det er ikke bare edle metaller som ikke er syk og ikke får slitne ører, og selv i tilfelle at hun noen ganger bærer smykker. Det er en hemmelighet om som de vet ikke alt kan kjøpes billige øredobber, men de må være forsiktig med å kjøpe. Det viktigste - er at disse ringene ikke inneholder nikkel, slik at han allergi og smerter i ørene. 

 Tips 2. Hvilke beste klær kombinere delikat kjede med anheng, og som - stor smykker?


 Kjeder med anheng eller ikke - en skånsom klassisk innredning, egnet for enhver kvinne, spesielt hvis gull eller sølvkjeder. Disse strengene kan bæres perfekt med alle klær. Dette er en klassiker, og det er egnet for alle, uten unntak. Dette er også hendig, kan du bære en kjede med liten eller ingen kulonchykom og selv hennes stå på når du skifter klær hver dag og kjole stiler.
Hvordan å bære smykker
 Som for smykker, spesielt en som er veldig populær - plast smykker eller halsbånd med store blomster, geometriske former og andre intrikate mønstre - slike dekorasjoner er ikke kan kombineres med alle klærne. Veldig godt vil de bli kombinert med ikke-klassiske skjorter, skjorter som iført med jeans eller noen stiliserte bukser (forkortet fra overlapping med utskrifter, med inserts) jeans, skjørt forskjellige, men ikke med klassikerne. Disse skjortene kan bli funnet i ulike populære firmaer, men særlig mange av dem i «Banana Republic» og «Guess». Der, rett her, det finnes eksempler på en kombinasjon av smykker med skjorter, skjørt, jeans. Du kan også kombinere flott med kjoler smykker, igjen, ikke-klassisk stil. Det kan være monokrome kjoler og fargerike (men i dette tilfellet er det nødvendig å riktig kombinere farger for å være noe mer enn tre, og smykker var å matche en av fargene på kjolen. Hvis imidlertid klar tone å matche pick ikke fungerer, er det viktig at skyggen var svært nær eksisterende på kjole eller andre plagg). 
 Dermed bruker dekorasjoner kan skape helt forskjellige bilder, og alltid være unikt og interessant!

 Hvordan å bære smykker video


Hvordan å bære postpartum bandasje?
 I de tidlige dagene av morskap lykkelig kvinne mechtayuschuyu retur av prenatal former og vurderer sin buk i speilet kan forvente en dyp skuffelse med det faktum at han (abdomen) er som den femte måned av svangerskapet. Dette er fordi under graviditet livmor øker og strekker magemusklene og leddbånd. Jo mer avslappet musklene, jo vanskeligere de støtter indre organer. Noen ganger dette fører til ubehagelige konsekvenser som brokk eller unnlatelse av. Og, selvfølgelig, en kvinne ønsker så snart som mulig for å finne sin gamle form tilbake flat mage. Hjelpe denne spesielle designet korsett bidrar til å lindre smerter i ryggen, som oftest oppstår i barselperioden. Det kan også bli vist til de kvinnene som har sykdommer i ryggraden (skoliose, isjias). I tilfelle av keisersnitt bandasje bidrar til å danne korrekte og estetisk fuge. Etter å ha mottatt anbefalinger om bruk av korsett kvinner reiser spørsmålet om hvordan å bære postpartum bandasje. 
 Tidligere kvinner brukte materialer for hånden, å trekke i magesekken, for eksempel konvensjonelle tøybanene. Men i dag, for å forbedre formen av buken og forebygge forekomsten av komplikasjoner, legen har parturients postpartum slitasje bandasje. Høring er nødvendig fordi det er noen kontraindikasjoner for bruk av bandasjer.
 De viktigste kontraindikasjoner:
 Problemer med mage-tarmkanalen (spesielt de hvor det karakteristiske svelling) og nyrer, ledsaget av ødem.
 Allergiske og smittsomme sykdommer på arbeidsplassen bandasje.
 Noen masker etter keisersnitt eller mageoperasjon og sømmer plassert på livmorhalsen (ved brudd under fødselen) i skrittet. Dette skyldes det faktum at bandet bremser sirkulasjonen, helbredelsesprosessen tar lengre tid kan begynne betennelse.
 Typer av postpartum bandasjer
 1.  Bandasje-sone. Belter er både postnatal og kombinert. Forent kan bæres ca 5 måneder gravid. De er elastisk midje med et bredt midtre del (ca 25 cm) og smale kanter. Hvis du er gravid det, knep smale striper i front, under buken, for å støtte livmoren, og postpartum motsatt - bred side, som er utstyrt med stive inserts. Postpartum modellsoner er rektangulær form kan hekte borrelås på forsiden eller siden. Slitasje og de begge bør være under klærne, klærne. Imidlertid, denne type bandasje har sine ulemper. Det er nødvendig å korrigere, fordi operasjonen han flyttet opp, særlig hvis kvinnen har til å bevege seg mye. I tillegg vil bandet ikke understreke midjen, noe som gir effekt kun til magen. Fordelen er den relativt lave prisen på produktet.
   Bandasje formet truser høy belte på magen og innsats av et tett materiale som skaper sammentrekkende effekt. Noen modeller er utstyrt med snøring og ribbe i ryggen. Festet med en glidelås. Noen ganger med ytterligere midjebelte. Disse buksene bidra til å danne en jevn linje bøying i taljen økt på grunn av spesielle soner. I tillegg til den praktiske følger kvinner lås som lar deg gå på toalettet uten å fjerne bandasjen helt.
   Korsett. Mye det samme som bandasje Prenatal, bare opp til brystet. Sikret flere avstivere av "frø". Festes med borrelås eller glidelås. Ulempen er at korsett for å bruke den i lang tid ikke så bra, holder han ned bevegelser og bringer ubehag. Det gir imidlertid en feminin figur, slik ung mor ser det samme som før graviditeten. Denne type dekk leger anbefaler at pasienter med krumning av ryggraden.
   Bandasje i en mini-skjørt. Bredere enn vanlig band-beltet. Trekker ikke bare midjen og magen, men baken. Spesielt anbefales for kvinner etter keisersnitt.
   Bandasje shortsSom også kalles Bermuda bandasje stenger tillegg hoftene, lårene. Den kombinerer to funksjoner: estetisk (hjelper maksimere silhuett) og fornybare. Lukkes med en glidelås.
   Leggings (til anklene). Enda lenger enn Bermuda. Denne type bandasje er designet for de som lider av åreknuter. Opprette kompresjons leggings Waist minimere tegn til åreknuter og blir kvitt tyngde i bena.
   Den mest vanlige og utbredt bruk etterspørsel kombinert bandasjer og bukser. De produserer en rekke kjente produsenter. Men Bermuda og leggings - de dyreste alternativer bandasjer, og ikke hver bedrift tilbyr sine kunder, så jeg må gjøre en innsats for å finne på salg riktig størrelse og modell.
   Hvordan velge en bandasje?
   Type bandasje valgt basert på problemer som dette kjøpet er gjort. Hvis vektøkning for hele svangerskapet var ikke mer enn 11-12 kg, er å kjøpe en bandasje som størrelsen som du vanligvis velger for sine klær. Hvis vekten er økt med 15-20 kg, hvor mye som kreves for å kjøpe en eller to til.
   Iført en bandasje bør ikke levere en sterk ubehag, ellers vil det være umulig å bruke. Blant de ulike modeller er det mulig å finne et egnet alternativ.
   Kvalitativ bandasje bør vel være luft og fuktighet, uten å skape en "badstu effekten". Det er ikke anbefalt til sine venner i andre hånden bandasje, som det har strukket og ikke fullt utføre sine funksjoner. I tillegg er det uhygienisk.
   Hvordan bruke det?
   Slitasje bandasje (uavhengig av type) må nødvendigvis lyver, fordi i denne posisjonen abdominal organer ta mest riktig posisjon.
   Med tillatelse fra lege kan bære bandasje fra første dag etter fødselen. Jo før du begynner å gjøre det, jo raskere vil gjenopprettingsprosessen. Bandasje forebygger ryggproblemer, bedre form og tone musklene dine tilbake. Mens noen leger mener at du ikke bør bruke bind for de første 6-7 dagene.
   Slitasje bandasje trenger 9-10 timer om dagen (søvn er det ikke!) Med intervaller på 30-40 minutter hver 2-3 timer. Dette er nødvendig for å forhindre magemusklene atrofi.
   Total tid bruk - omtrent en og en halv måned. Noen kvinner trenger ikke bandasjer etter 4-5 uker. I løpet av denne perioden livmoren er helt redusert, muskler og hud fra magen tilbake til normal tone.  
Яндекс.Метрика