Ingen grunn til å bli opprørt hvis din refleksjon i speilet ser ut til å være langt fra ideelt. I dag vår kosmetikk gått så langt at ingenting er umulig for henne ikke. Bare tenk å bruke litt av sin tid, og takket være service-teknikere, vil leppene bli som ny!

Permanent makeup lepper


 Prosedyren der størrelsen på leppene vil være en stor fargemetning og lysere, og skissere klare og skarpe kalles permanent makeup lepper. Dette er en av de mest vanlige fremgangsmåter i ansiktet. Permanent makeup lepper, i tillegg til å skape en ny form for leppene. Men det er nødvendig å fremstille. Før prosedyren er nødvendig for å litt styrke immunforsvaret med vitamin C og homøopatiske midler. Og 2-3 dager anbefales det å ta medisiner mot herpes.

 Hva er essensen av prosedyren?


 Fin nål innføres pigment i epidermis av leppene. Mykropyhmentyrovanye gir ganske gode, resultater kvalitet. Under prosedyren, kan du føle litt smerte. Healing er lang. Hvis riktig leppe denne metoden i fremtiden kan gjøre dette. Etter den tid prosedyren tar 15-2 timer. Hvis du tror at noen få minutter veiviser gjør deg vakker, er det ikke slik! Før det viktigste arbeidet, skissere du konturene av leppene, såkalt "skisse". Etter å ha lyttet til dine ønsker, sørg for å fortelle en god faglig alternativ som passer din ansiktstype og hårfarge. Ikke å velge for lyse, unaturlig farge.
 Du kan tegne bare grensen av lepper eller gjøre shading. Uten skyggelegging leppene ser ut som sirklet kontur blyant. Master, etter å ha tegnet en bane, fyller rommet mellom den nye og gamle grenser.
Permanent makeup lepper

 Under prosedyren, tatovering, av og til, kluter mester leppene med en bomullsdott dynket grønnsåpe.
 Etter å ha utført artist setter på leppene antiseptisk, deretter en spesiell salve. Etter 15 minutter er det fjernet og vev. å beskytte leppene, sted smør eller balsam. På leppene dannet en liten svelling, noe som er grunnen til at leppene synes å være for store. For å redusere anbefales å bruke en kald komprimere.

 Anestesi i permanent makeup lepper


 Siden leppene veldig sensitivt område under prosedyren ved hjelp av lokalbedøvelse. For hver type anestesi er individuelt - injeksjon eller bedøvende krem. Når det feil valg kan oppstå noen bivirkninger slik som allergiske reaksjoner.

 Hvis du likevel velger så viktig?


 Før du bestemmer deg for å ta dette skrittet - veie fordeler og ulemper. Du bør være klar over at resultatet av denne makeup er ikke for ett år. Klarer liksom skylle munnen. Derfor, valg veiviseren behandle svært nøye. Det er nødvendig å tenke over farge. Formen på leppene, det vil matche din personlighet.
 Du bør vite at det er kontraindikasjoner mot prosedyren. Permanent makeup er kontraindisert for personer med blodsykdommer, pasienter med diabetes som er onkologi, HIV-smittede gravide kvinner. Mennesker med sykdommen herpes la deg gjøre denne prosedyren etter full gjenoppretting. Når herpes, zaedah og periodiske peeling lepper er best å oppsøke en spesialist.
 God kvalifisert spesialist - er nøkkelen til suksess for det endelige resultatet av prosedyren. Derfor vidnesitsya alvor valget veiviseren. For det første, se på hans arbeid, snakke med vennene sine. Hvis prisen av prosedyren flere ganger mindre enn normalt, bedre å ikke gå for det. Som et resultat, kan du betale mye mer - deres helse.
Permanent makeup lepper

 Hvor mange permanent tatovering holdt på leppene?


 Permanent make-up lepper - det er ikke alltid. Tatovering på leppene holdes om to år. Men noen kosmetologer si 5-7 år. Hvor lenge det vil holde deg - avhengig av et pigment, metabolic rate, hudtype, og selvfølgelig, opplevelsen av din herre.

 Vare på leppene etter prosedyren


 Ikke bekymre deg, opprinnelig lepper vil se veldig lyse fargen vil endre seg over tid. Grunnlagt på leppene skorpe otshelushytsya 2-3 dager, men vil også resirkulert skorpe, minner nesten usynlig film. To uker senere vil det forsvinne. Prøv ikke å slikke og ofte ikke tørke kluter lepper. Ikke glem å bruke salven ment veiviseren for rask helbredelse og legemidler mot herpes. Du kan ikke besøke bassenger, solarium, badstue og bad. Selv ikke helbrede lepper forbudt å bruke varme og alkoholholdige drikkevarer. Allikevel å drikke noen drinker gjennom et sugerør. Du kan ikke spise krydret, varm, fet og salt mat. Innen en uke etter inngrepet av permanent makeup lepper er ikke tilrådelig å bruke kosmetikk. Selv pusse tennene bør nøye for ikke å ta bort tannkrem med leppe pigment. På slutten av begrepet må vises veiviser som du gjorde make-up - kanskje du trenger å justere leppe. 
 Alle disse reservasjoner fremme raskere tilheling, og snart vil du se positive resultater. Din refleksjon i speilet vil endre seg til det bedre. Til slutt, trenger du ikke hver dag, stresser for å jobbe, malte lepper.
 Det første du må forstå at harde veien videre og cookies spist din helg fullstendig ødelegge resultatet av din innsats for å gjøre det. Så du må forstå årsaken til dette brist. Kanskje en stillesittende livsstil kan være, kaker før sengetid. Tracing for seg selv og sitt kosthold i minst en uke, vil du innse at grunnen til fulle hofter.

Vi fjerner fett fra hoftene


 Trening


 Kanskje dette er ikke første forsøk på å bli kvitt fett på lårene. Og mest sannsynlig har du gjentatte ganger frustrert i begynnelsen. La oss se på oss selv fra utsiden. Hvis du ikke har viljestyrke til å ha det på tide å kvitte seg med sine problemer, så kanskje du ikke bør være så hard mot deg selv. Først bør du forberede. Lære minst lede deg hver dag. På samme måte bør du vurdere ikke bare spist, men også drukket (kaffe, te, vann, etc.).
 Mens du setter deg opp, lære andre nyttige ferdigheter. Det kan være for tidlig å snakke om før morgen øvelser, men likevel finne musikk som vil få deg til å flytte. Bare ikke vondt i full lengde speil til hver gang passerer, eller du merker sine feil, eller gjøre øvelser og, selvfølgelig, så den etterlengtede resultat.
 Ikke glem om gode vaner - tenker på det, kanskje du vil like å gå til nosochkah. Forresten, er dette en liten ting som vil gi tone musklene dine, men vil korrigere din holdning og gi deg nåde.

 Vann


 Hvis du ønsker å gå ned i vekt i hoftene, bør du drikke som regel 15-2 liter vann. Men ikke gjengen opp på vannet på slutten av dagen. I løpet av dagen, drikk et glass vann. Hvis vannet du ikke er så behagelig smak som te eller kaffe, legge til et par dråper sitron eller appelsin.
 Betydningen av vann er ikke overvurdert. Det er svært viktig for vår kropp og riktig metabolisme også. Så er dette glasset med vann kan eliminere fristelsen til å spise en sandwich gang.
Vi fjerner fett fra hoftene

 Ernæring


 Du kanskje har gjettet, men det er riktig og balansert kosthold vil hjelpe deg i denne vanskelige saken. Glem overforbruk av fett og karbohydrater mettet mat, selvfølgelig, hvis du ønsker å få resultater.
 Det handler om protein diett og en diett lav på fett og karbohydrater. Uansett hva det er banale lyder, men for å fjerne fett fra hoftene, må du være veldig streng til valg av mat. Hvis vekttap mageøvelser og et par ganske liten mengde mat, men dette er ikke tilfelle. Hofter - ikke bare kroppen, som er så lett å øke, kan det sies, "zhyrohranylysche" kropp.
 Hvis du sliter med fett, ikke kan condone skulle ønske å spise fet mat. Selvfølgelig, er det nødvendig å utelukke mel, stekt mat og kullsyreholdige drikker fra kostholdet. Bare ikke glem om fettinnholdet i slike tilsynelatende nyttige produkter som ost, melk, ost og andre meieriprodukter. Husk, pommes frites og pølse, er det ikke bare din fiende er umiddelbart kan ødelegge drømmen.

 Hva du kan spise


 Riktig og sunt kosthold. Den beste humør du kanskje ikke ønsker å tjene gode mat, og behovet for vitaminer. Hvis du er plaget at kroppen din trenger for normal tilværelse, du raskt glemme burgere og kaker.
 En av de enkleste og rimeligste frokost egg kan bli vurdert. Egg inneholder fordøyelig protein og mange viktige stoffer. Tilberedes kokt egg regnes som den mest nyttig, fordi den holdt de viktige vitaminer som A, E, D, B12 B3 mens eggeplomme inneholder lecitin, noe som bidrar til å forbrenne fett. For øvrig inneholder en egg 15% av det daglige behov for protein.
 Du kan ikke komme forbi kjøtt, men ikke glem at det er behov for å lage mat. Kokt eller stekt kjøtt står på spill diett. Spesiell oppmerksomhet bør vies til å lene fjærfe, som for eksempel brystkreft.
 Og hvis du ønsker å ta fatt på et sunt kosthold, må du huske noen grunnleggende regler. Først mindre sukker og salt, ketchup og majones. Er det mulig å fullstendig eliminere dem fra kostholdet? Selvfølgelig du kan. For eksempel kan du erstatte salt soyasaus, ketchup erstatning friske tomater og majones kan erstatte vanlig usøtet yoghurt eller lav-fett rømme. Hvis du fortsatt tror maten er smakløst og neappetytnoy ute, vil du finne din favoritt krydder i butikkene. Viktigst, må de være fri for naturlige fargestoffer og smaksforsterkere. Som for varme drikker og sukker, så må det gradvis redusere mengden av sukker hver dag. Etter en stund blir du vant og forstå at drinker uten sukker er mye hyggeligere og bedre slukke tørsten.
 Den andre regelen av et sunt kosthold - er kompatible produkter. Det er merkelig at først klump av kokt ris så god en lett rett, men det viser seg det motsatte. Det faktum at karbohydrater som finnes i ris, bedre å spise separat fra resten.
 Du kan også velge en diett til din smak, men ikke glem at den stive kosthold, vil jo raskere vekten returnere tilbake, og det kan redusere din selvtillit og humør. En annen stor ulempe dietter er at de gjør du er så liten at kroppen din kan ikke engang opprettholde kroppstemperaturen. Du bør være i stand yznemozhennom - du har til å utøve.
Vi fjerner fett fra hoftene

 Trening og fysisk aktivitet


 Det er åpenbart, men den passer best til slike fysiske aktiviteter som å løpe, hoppe tau og trimsykkel, yoga og en rekke andre typer fitness. Utvilsomt, er de perfekt takle oppgaven.
 Men hvis du vidrostyly seg fett på hoftene, så vennskap sport du ikke har inntruffet. Vel det er på tide å ha. Uten fysisk aktivitet du ikke kan overvinne denne vanskelige banen til slanke ben.
 Men det viktigste er ikke å forveksle med fettforbrenning og muskel pumping. Husk å ikke pumpe opp en muskel, bør klassen din ikke bli for intens, det bør ikke være en smerte i musklene. Og så din eneste dessert - du trenger ikke å byrden selv også.
 Men hvis du vil virkelig anstendig resultat, gjerne kjøpe tau. Hoppe tau hjelper i forebygging og behandling av åreknuter, i å fjerne giftstoffer fra kroppen, flytte føttene og god humor. Totalt 2 minutter å gi tauet mye mer glede enn skadelig mat!
Яндекс.Метрика