Det er velkjent at riktig form øyenbrynene i stand til å presentere sin besittelse i det beste lyset, er ansiktet klart og skarpt, og se dypt og attraktive.
 Dessverre ikke alle fra fødselen gitt muligheten, øyenbryn ofte besformennы kan blekne eller, for eksempel, i blondiner først være ganske kjedelig, og tvinger jenter alltid pidfarbovuvatysya å se ordentlig.
Permanent makeup øyenbryn og vurderinger om det

 Denne moderne skjønnhetssalonger bokstavelig talt overfylte forslag til permanent make-up, der spesialister praktisere forskjellige teknikker for å tegne tatovering. Dette er ikke overraskende, fordi det kan være lett finjustere hva naturen har gitt oss, samtidig som det ikke lå under skalpell.
 Et stort antall anmeldelser som forlater takknemlig eier av permanent makeup bryn, rystet av sin bred sporvidde, mange er fornøyd med resultatet.
 Men selvfølgelig, som i nesten alle kosmetisk sak, det kan heller ikke gjøre uten fallgruver, som vi vil diskutere senere. La oss nå se hva som er permanent makeup øyenbrynene, som det er gjort, og at det er bedre å velge selv.

 Hva er permanent makeup øyenbryn og hvordan du gjør?


 I hovedsak er permanent makeup øyenbrynene som en vanlig tatovering, så forskjellen at hans program som brukes mindre stabil, og naturlige vegetabilske fargestoffer introdusert under huden til en dybde på 0,5-1 mm.
Permanent makeup øyenbryn og vurderinger om det

 Derfor, hvis en normal tatovering, faktisk, er en levetid, vasket den permanent makeup av etter noen måneder eller år, avhengig av kvalitet og profesjonalitet av spesialist maling.
 Men, likevel, selv med tanke på at denne sminke også slettet mye bør du ikke overdrive det, fordi umiddelbart fjerne den mislykkede linje eller farge er ikke så lett, og i noen tilfeller - umulig. Mange interessante spørsmål, og hvor mye er permanent makeup? Det hele avhenger av spesialist, som vil bli gjennomført prosedyre, og kvaliteten på materialene som brukes. Den gjennomsnittlige prisen kan variere 500-1000 USD.

 Hvis du bestemmer deg for å permanent makeup, må du først bestemme seg for en god salong og kompetent ekspert, fordi dette vil avhenge i stor grad positiv gjennom hele prosedyren.

 Høy kvalitet tatovering øyenbrynene er bare tilgjengelig i salonger som bruker det siste innen utstyr, høy kvalitet maling, og, selvfølgelig, er utdannet og profesjonelle folk.
 For eksempel, kan malingen tvilsom kvalitet, som ofte er blandet med billig Taiwan pigment gi grayish øyenbryn eller til rødlig nyanse.
Permanent makeup øyenbryn og vurderinger om det

 I estetiske feil (sminke som ikke passer i form, farge, gir en dum titt), det er tekniske feil er riktig, men noen ganger veldig vanskelig. Det er derfor det er viktig å seriøst nærmer valget av profesjonelle og salong.
 Når du har bestemt deg for wizard kan du gå videre til teknikken for permanent makeup bryn. Det bør bemerkes at avgjort i denne prosedyren er bare for de som virkelig trenger det.
 Hele prosessen består av flere etapper bindende gå gjennom det, får du det ønskede resultat. Først, hva du zaymetesya sammen med master, er det ditt valg skisse "nye" øyenbryn. Når skissen er valgt, er det allerede mulig å bære på øyenbrynene.

 Husk at etter øyenbrynene vil prosessen har maling endre noe i nær fremtid vil det være umulig, så hvis en skisse noe skapte forvirring, er det best å sjekke alt på nytt og korrekt.

 Prosedyren for permanent makeup kan forårsake svært smertefullt fordi det er utført under bedøvelse, som dessverre kan ha en betydelig ulempe - kan bli værende etter at blåmerker og hevelse som kommer opp i 5-6 dager.

 Hva slags permanent makeup øyenbrynene?


 •  Shotyrovanye. Denne teknikken av permanent makeup ofte brukes i tilfeller når du er ferdig tidlig tatovering øyenbryn kjøpt uønsket skygge. Av seg selv, vil øyenbrynene være en spesiell effekt: de vil se ut som sotede nyanser eller blyant, så forskjellen at kretsen vil bli mye klarere øyenbryn og nøyaktig, og linjen øyenbrynene litt rastushevana. Også denne teknikken ofte brukt i tilfeller der det er nødvendig å arbeide ut områder som ikke dostayuscheho hårvekst.

 •  Voloskovыy permanent makeup øyenbrynene. Fra selve navnet blir klart at øyenbrynene trukket små hår som linje og gjentar retning av vekst av ekte hår. Det er europeiske og orientalske metoder for henrettelse. I den europeiske metoden tatovering utført slag, hår på hodet oppover, og halen begynner å stige, alt i naturlig vekst. Østlige teknikk - hardest av alle, men også kvalitet, velger ofte kvinner fra Øst utseende og mørke røtter og hår.

 •  Omsorg for permanent makeup


   Over tid permanent makeup, selvfølgelig, begynner å miste sin tidligere maling og gradvis fjernes, men må ta hensyn til det faktum at det kan heller ikke helt unngå, forlater rosa eller gule flekker.
  Permanent makeup øyenbryn og vurderinger om det

   Så hvis du har bestemt deg for denne prosedyren, bør du vurdere det faktum at du har å gjøre korrigeringer for å opprettholde en anstendig make-up skjema. Hastigheten og graden av fading farger, i stor grad avhenger av riktig behandling og individuelle oppfatning av menneskekroppen pigment, hudtype og alder, og selvfølgelig, kvaliteten på utførelsen av fremgangsmåten.
   Til fersk tatovering øyenbryn raskt tjent så vel, så lenge som mulig zmyvavsya, må du utføre en rekke anbefalinger for omsorg.
 •  På den første dagen etter inngrepet, ikke glem å vaske området med kaldt vann sminke ryddet, slik som å unngå utseendet av en tykk skorpe og sterk tørrhet.

 •  På den andre dagen er nødvendig å bruke en helbredende kremer og salver, og når du går utenfor må fukte sted tattoo solkrem.

 •  På makeup av lyseffekt og aktive sitrus tilsetningsstoffer må glemme, som de bidrar til akselerert falming tatovering.

 •  Dannet en skorpe som kan vises på den første dagen, kan du ikke rive av og vidparyuvaty, må de trekke seg.

 •  Mulige konsekvenser tatovering øyenbryn


   I tillegg til de positive sidene, som for eksempel de vakre og uttrykksfulle øyenbryn og ingen behov for permanent make-up, noe som er spesielt viktig i sommer og aktive jenter som er ofte i kampanjer og turer, er det noen ulemper.
   Ingen hemmelighet at prosedyren er ganske smertefull, etter som umiddelbart ikke gå ut i verden vil måtte vente til alle helbredet. Det er også risiko for plutselige tilsynekomsten av allergi mot fargestoff eller bedøvende midler.

   Det største problemet med slike kosmetikk - er muligheten for at resultatene ikke lever opp til forventningene, og er klar til å fikse tatovering er vanskelig, smertefull og dyrt.  
   Nyttige egenskaper av mandel kjent i lang tid, noe som er grunnen til dette mutter likte slike ubetinget popularitet over hele verden. Almond ser vanligvis ut som en busk eller tre som er litt minner om fersken og dets frukter - avrundet og fløyelsaktig - også med visse likhetstrekk med frukt fersken.
  Nyttig enn mandler for kvinner?

   Sannsynligvis med god grunn, forskere har ikke en gang tenkt på forholdet mellom disse to gaver av naturen, men dette er usannsynlig, som fødestedet til fersken tror Kina og mandler - Sentral-Asia.
   Selv er spiselig mandel kjerne som er skjult av to solide dører som kan være glatt, perforert eller mesh-riflet utseende.

   Har du noen gang sett en blomstrende mandeltreet? Er ikke det et vakkert syn? Store enkle blomster som usivayut slank og grasiøs treet, og i luften vokser tynn mandel smaken.
   I tillegg til ytre skjønnhet, som gjentatte ganger har blitt rost av forfattere, diktere og kunstnere, har denne frukten mirakuløse egenskaper, og dens influensområde er utbredt og omfattende.
   Kanskje ikke alle vet hvordan nyttige mandler, spesielt for kvinner og barn, fordi det er ikke så vanlig, og generelt ansett ganske dyrt produkt. Ofte kan det sees allerede i bearbeidet form, som for eksempel konfekt, bakervarer eller i forskjellige desserter. Men for å dra nytte av nyttige egenskaper av denne mutteren helt, er det best å bruke tørket form.
   Med smaken er bitre mandler, søte og tynne vegger. Bitre mandler uspiselige, selv giftige for mennesker fordi den inneholder et stort antall glycoside Amygdalin, som gir den sin karakteristiske smak mutter.

   Interessant, hvis en mann spise femti bitre nøtter, ville det være for ham en dødelig dose.

   Så ikke ta bitre mandler i mat uten forbehandling, det stekt, kokt og kalsinert og bare da med mandler viser alle skadelige stoffer. Men, faktisk, er det bedre ikke å risikere en bitter mutter er ofte brukt i kosmetisk og farmasøytisk industri.
  Nyttig enn mandler for kvinner?

   Vi spiser søte mandler, de har langstrakt rektangulær form og har en særegen buttery smak. Det er best å ta tørkede mandler i skallet, men ikke stekt og ikke proparennыm, da det i et slikt ødelagt meste av næringsstoffer og aminosyrer som er så fordelaktig for menneskekroppen.

   Nyttige egenskaper av mandler


   Som du vet, mandler er en kilde til nyttig og mineraler. Det første vi merke seg er det faktum at den inneholder store mengder av essensielle fettsyrer og umettet fett, som bokstavelig talt essensielle for kroppen, på grunn av dem stammer fra alt skadelig kolesterol.
   Også mandler inneholder mange viktige vitaminer som B-vitaminer, som er nødvendig for en sunn vekst av hår og negler, tenner, samt unge generelt.
   Dette innbefatter vitamin E, som har antioksidantegenskaper uvurderlig, de er i stand til å forhindre virkningene av frie radikaler i legemet, med andre ord, for å hindre utvikling av tumorer og kreft sykdom i dagens samfunn er svært verdifull faktum.
  Nyttig enn mandler for kvinner?

   Også mutter er rike på mineraler som er essensielt for den normale og sunne funksjon av kroppen, og disse inkluderer magnesium, kalsium, kalium, som bidrar ikke bare for helsen til skjelettsystemet, men stabiliserer også det kardiovaskulære systemet.
   I tillegg, mandler er rike på slike stoffer som pantothenic og folsyre, som er til stor nytte for gravide kvinner, siden disse stoffene er aktivt involvert i dannelsen av morkaken og foster nevralrøret.
   Nyttige egenskaper av mandel stadig undervist av ledende ernæringseksperter verden for en lang tid de kom til den konklusjon at stadig får daglige behov av næringsstoffer mandler om dagen bør spise bare 2-3 nøtter.

   Almond best å ikke overspise, spesielt for folk som lider av tilstedeværelsen av ekstra pounds, det er en veldig høy-kalori produkt - ca 650 kalorier per 100 gram.

   Å spise en så liten daglig rate, kan du justere funksjon av indre organer, rense kroppen for skadelige stoffer, og stadig fremme økt hjerneaktivitet.
   Foruten mandler kan lette utviklingen av nyrestein og bidrar til å rense blodet og galle utskillelse fra kroppen. I tillegg notat, mandler, som enhver annen mutter, perfekt innvirkning på menns helse betydelig økende styrke.
   Det bør bemerkes at mutteren er et utmerket verktøy for søvnløshet spise et par nøtter, kan du raskt gjenopprette rask og sunn søvn, noe som påvirker den generelle psyko-emosjonelle tilstand.
   Frukten er søt mandel nyttig er det faktum at de kan hjelpe i behandlingen av kroniske sykdommer og letter deres symptomer, for eksempel, refererer gastritt, gastrisk ulcus og duodenal ulcus. Almond alvorlig hoste og forenkler effektiv hvis du ønsker å redusere mage surhet. Han også nyttig for barn som sårt forkrøplet.

   Påfør mandel kosmetisk


   Det har lenge vært kjent at mandler kan anvendes i kosmetikk, som det er av typen påvirker huden, fjerne små rynker og rengjøring av utslett og lukkede porer.

   Med myndalevoho melk lage ulike anti-aging masker og tinkturer som kan brukes for ansikt og kropp. I kosmetikk høyt verdsatt verktøy som er basert på mandel melk emulsjon, de nøye se etter hår, øyevipper, øyebryn og mykgjør huden, gir det elastisk og fløyelsaktig utseende. Blant annet er mandel ekstrakt et utmerket middel for strekkmerker og ekkel "appelsinskall".

   Dette kan ikke spise mandler?


 •  Mandler er ikke de menneskene som lider av intoleranse for enkelte komponenter, og det kan oppstå selv hos personer som ikke lider av allergi i det hele tatt.

 •  Dessuten er forbruket av mandler bedre å begrense folk som er overvektige, som er nøtter er svært høy i kalorier, noe som kan føre til en betydelig økning i vekt.

 •  Bruke mandel behovet for å kutte de menneskene som lider av høyt puls.

 •  Husk at umodne mandler er ikke egnet til konsum, da den inneholder cyanid, som kan føre til alvorlig forgiftning av kroppen, det samme gjelder for de bitre mandler.
 • Яндекс.Метрика