Pesaro graviditetDessverre, ikke hver graviditet fortsetter uten komplikasjoner og vanskeligheter. Noen kvinner har livmorhals forkorte prosessen med påfølgende tidlig avsløring. Til en fødende kvinne var i stand til å holde svangerskapet og føde et friskt barn, eksperter anbefaler henne prenatal eller obstetrical put pessar ring.
Obstetrisk pessar er en stor ring rundt hvilke er innbyrdes forbundet ved små ringer. Denne justeringen har myke kanter for ikke å skade livmorhalsen og vaginal vegg. I tillegg er pessar for gravide laget av miljøvennlige materialer som ikke forårsaker allergiske reaksjoner mødre.
Da satt pessar under svangerskapet
Dersom den planlagte gjennomgang av fødselspermisjon fødselslege-gynekolog bestemmer at livmorhalsen er i stand til å passere en finger, og de myke vev varierer i struktur, skal kvinnen satt pessar. Denne justeringen er anerkjent obstetrisk rasjonell metode for å hindre isthmus-cervixinsuffisiens, samt redusere risikoen for truet abort. Pesaro gir razhruzhayuschee effekt på livmorhalsen, blære og endetarm, frata dem høyt trykk i svangerskapet.
Det bør bemerkes at den forkortelse av livmorhalsen hos gravide kvinner observert i de tidlige stadier av svangerskapet, eller i andre trimester. Denne prosessen følges av økt livmor tone, manifestert i smerte. Konklusjon av livmor tone gjør en lege ved den planlagte gynekologisk undersøkelse, palperingsprosedyrer utfører mødre. I tillegg, basert på resultatene av ultralyd diagnostisert nøyaktige plassering plassering uterin tone.
Dermed kvinner pessar satt tidligst 20. uke av svangerskapet, men noen ganger er det unntak. Les obstetrisk ring etter 36-38th svangerskapsuke. Denne prosedyren nødvendigvis holder spesialist. Etter fjerning av cervix slapper pessarer, vekk aktive utlevering. Snart kvinnen begynner arbeid.

Hvordan å sette pessar under svangerskapet

Installasjonsprosedyren vagitorier graviditet smerte. Før du går inn i ringen inn i skjeden, behandler legen hans salve som inneholder glyserol. Hvis en gravid kvinne er økt livmor tone, deretter 30 minutter for en fremtidig oppføring prosedyre vagitorier anbefales det å ta medisiner som bidrar til å redusere livmor sammentrekninger. Deretter forsiktig pessar innføres i vagina, og på cervix er fast.
Det bør tas i betraktning at pessar produsert i forskjellige størrelser, avhengig av parametrene av de interne reproduktive organer av kvinner. I denne forbindelse, for å plukke pessar effektivt, er det nødvendig å kjenne den nøyaktige størrelsen av livmorhalsen.
Etter inn vagitorier, må hun en gang hver to til tre uker passerer tester for å avdekke bakteriefloraen. I tillegg trenger leger anbefaler ikke når du installerer vagitorier å være seksuelt aktiv.
Det bør bemerkes at noen kvinner i seg pessarer er dens lille forskyvning. Som et resultat av utvikling av mekanisk vaginitis, som manifesterer seg i form av utflod. I denne situasjonen, gjentar en gynekolog installasjonsprosedyre vagitorier. Dette kjøpte ny obstetrisk ring, da disse midlene er disponible.
Kontra Graviditet pessaryyu
Obstetrisk pessar under svangerskapet er ofte den eneste rasjonelle beslutning under trusselen om spontanabort eller for tidlig fødsel. Men ikke alle kvinner pessar anbefalt under graviditet. Ikke plasser pessar kvinner som i andre og tredje trimester observert regelmessig blødning, og tilstedeværelsen av visse sykdommer hos mødre.
Det bør bemerkes at vannavgang, nødsituasjon fødsel og forløsning og utviklingen av betennelse i føtale membraner gravid kvinne skal motta tidlig pessar.  
Av når du kan sove på magen

 Kvinner under svangerskapet er gitt mange saker som angår dem. Blant dem - det viktige spørsmålet om hva med når du kan sove på magen.
 Men for noen grunn kvinner foretrekker å følge rådet ikke til en gynekolog, og de eldre, "mer erfarne" venner og slektninger.

 Som anbefales av erfarne familie og venner?


 - Slutt å sove på magen umiddelbart etter at de har lært av svangerskapet;

 - Du kan ikke sove på magen etter 10 uker av svangerskapet;
 - Du kan sove på magen, selv om det er upraktisk når en stor mage;
 - Du kan sove på magen så lenge det er praktisk. Lytt til kroppen din.
 Noen gravide fortsette å sove på magen min så vant. Vane er selvfølgelig viktig, men hvis du har et spørsmål, etter når du kan sove på magen, er det anbefalt å fortsatt be om råd fra en spesialist.

 Hva ekspertene anbefaler?


 Hvis kvinnen ikke er gravid, spørsmålet om hvilken posisjon å sove, oppstår. Og ikke dårlig å sove på magen min fordi livmoren er utenfor lonnogo ledd. Hvis en kvinne sover på magen, er livmor under beskyttelse av bekkenet.
 I gravid livmor utover det nivået lonnogo krysset ved 12 uker.
 Derfor kan dette begrepet sove på magen. Etter denne perioden må sees individuelt. Hvis det finnes ubetenkelig, kan du sove på magen hvis praktisk. Selv om det i praksis er de fleste kvinner fortsatt under graviditet på magen søvn. Årsakene er to: fysisk og psykisk ubehag - frykt for skade for barnet.
 Forresten, hvis vi snakker om malware utgjør for gravide sove, deretter sove på ryggen, så ille fra den fjerde måneden av svangerskapet. Livmoren er økende i denne posisjonen legger press på blodårene som går langs ryggraden og komprimerer dem. Lunger og redusert morkake barnet mangler oksygen.
 Konklusjon: å løse problemet, "av når du kan sove på magen eller ryggen" henviser til spesialist råd.  
Døsighet årsakerDøsighet kalles uimotståelig trang til å sove i neprednaznachennoe for dette, ifølge menneskelig tid. Oftest fanger folk søvnige på dagtid, for eksempel på jobb. Men mye verre hvis døsighet følger man i løpet av dagen. Hva er årsakene til dette fenomenet er ikke hyggelig?
Mangel på søvn en natt
Søvn om natten er den viktigste og vanligste årsaken døsighet. Videre, hvis du ikke sove om natten, dette kan påvirke ikke bare konsentrasjonen, men også på den generelle helsetilstanden. Den gjennomsnittlige person for en natts søvn nok om syv eller åtte timer, men avhengig av de fysiologiske egenskapene til den tiden dette kan variere oppover eller mindre.
For å eliminere dette forårsake døsighet, gjøre en full natts søvn og kvalitet - fjern fra soverommet alt som kan forstyrre deg slappe av, selv om du ikke legger merke til. Dette kan være en TV, datamaskin, for høyt tikkende klokke, skinner lampe lyst ut.
Søvnapné syndrom
Med dette konseptet litt kjent, selv om dette fenomenet forekommer ofte. Søvnapné - en kort stopp puste i løpet av natten. Hver avbrudd i puste vekker deg om et øyeblikk, men du forstår ikke. Resultatet - selv etter tilsynelatende hel åtte timers søvn du føler deg trøtt og føler seg overveldet.
For å takle dette syndromet, må du finne ut hva som utløste hans utseende. Dette kan være å røyke (henholdsvis trenger å slutte), overvekt (hvis du trenger å gå ned i vekt) og så videre. Sjekk med legen din for å hjelpe deg å finne riktig vei ut og overvinne tretthet.
Mangel på energi
Mangel på energi kan være forårsaket av matmangel eller ubalanse. Samtidig kan bruken av et stort antall ikke meget nyttige produkter fører til det samme resultat. Bare et balansert kosthold vil tillate deg å holde normale blodsukkernivået, hindre slapphet, tretthet og søvnighet.
For å unngå søvnighet og mangel på energi, sørg for å spise i morgen. Denne frokosten bør være komplett, inneholder protein og komplekse karbohydrater. Balansert og har fordelen bør følgende måltider.
Anemi
Legene kalte anemi en av de viktigste og mest vanligste årsakene til trøtthet og tretthet, særlig hos kvinner. Til jernmangel kan føre til menstruasjonsblod tap.
Hvis anemi forårsaket av jernmangel, bør du fylle din diett med mat som inneholder jern, og i noen tilfeller ta jerntilskudd. Produkter som hjelper gjenopprette jern nivåer, er sjømat, lever, kjøtt, korn og bønner.
Depresjon
Hvis du er i en konstant tilstand av nervøs spenning, ikke kroppen din ikke hvile om natten, noe som naturlig fører til tretthet og utmattelse. Depresjon manifesterer seg ikke bare en følelsesmessig lidelse, men også hodepine, tap av appetitt, apati. Hvis disse følelsene aldri forlate deg for mer enn to uker, du absolutt trenger å se en spesialist.
Med betimelig appell til fagfolk (psykolog, nevrolog, psykoterapeut) depresjon lett å behandle med det forsvinner og døsighet.
Hypotyreose (reduksjon i skjoldbruskkjertelen funksjon)
Hypotyreose også referert til som en av de vanligste årsakene til søvnighet og tretthet. En liten kjertel på undersiden av halsen - thyroid - styrer hastigheten på stoffskiftet (omdannelseshastigheten av mat som kommer inn i kroppen, energien). Hvis kjertelen blir inaktiv, er stoffskiftet veldig treg, slik at folk kan føle seg sliten og trøtt, og begynner å få vekt.
For påvisning av hypotyreose å besøke en endokrinolog og passere de relevante tester. Hvis du finner at nivået av skjoldbruskkjertel hormon er lav, så legen vil foreskrive deg å gjenopprette syntetiske hormoner som må ta for lang tid.
Overdreven koffein
I moderate doser, er koffein folk flest bare nytte, det bidrar til å øke konsentrasjonen, skarphet i sinnet. Imidlertid kan store doser av koffein ha motsatt effekt - økt hjertefrekvens, økt blodtrykk, noe som ofte fører til økt nervøs oppstemthet syndrom.
For å håndtere dette grunn nok til å gradvis redusere forbruket av kaffe, sterk te, sjokolade, brus og legemidler som inneholder koffein. Sharp å stoppe koffein også kan ikke, fordi det kan forårsake døsighet og tretthet.
Dehydrering
Tretthet og søvnighet kan være forårsaket av mangel på væske i kroppen. Hva du ikke gjør arbeidet - fysisk eller psykisk, husk at kroppen din trenger vann. Det krevde ham for å fullføre arbeidet og beskyttelse mot overoppheting. Hvis du føler deg tørst - er dette et tegn på dehydrering.
Fjern døsighet vil hjelpe regelmessig bruk av vann gjennom hele dagen i tilstrekkelig mengde. Før planlagt fysisk aktivitet, drikke to glass rent vann (ca en time før, for eksempel trening), og under trening eller intensivt arbeid drikke selv små doser av et glass eller to.  
Яндекс.Метрика