Piercing, Piercing, har vi fått høre er ikke helt kjent for oss ordet av hørsel. Faktisk piercing var veldig lang, 8-10000 år siden, i antikken, tenker på kvinner pierce lepper og masse øredobber i ørene. Så siden den tiden folk ville skjønnhet og ellers pynte seg. Men i de dager, gamle mennesker, noe som gjør piercing, tilsynelatende ikke tror at i dag er det en av de motetrender smykker selv.


Piercing negler


 Så hva er alt det samme piercing (spiker piercing)? Når uttrykt i vanlig språk, har dette piercing lepper, ører, tunge og nylig blitt moderne å pierce retning og negler. Her er hva vi skal snakke.

 Ideen var å pierce spikeren i lang tid, men ble populært å bruke i dagens tid. For første gang beboerne så piercing av negler, moteshow, modeller på catwalken tydelig demonstrert sine klær i tillegg til vakre negler med piercinger og damer nettopp plukket opp denne trenden. Etter å ha deltatt på utstillinger, så det er på moten!

 Nail Piercing virkelig utfyller de vakre manikyr negler og følgelig vår image som en helhet. I dette tilfellet, kan damene vise sin fantasi, eksperimentere og deretter neglene fortjener spesiell oppmerksomhet.


Piercing negler Hver av oss sannsynligvis tenker på som noe smertefullt punktering, så egentlig hvis boret leppe eller øyenbryn, er det ganske smertefullt og ubehagelig prosedyre kan ikke sies om piercing spiker er helt smertefri. Når piercing negler boret ikke spiker og spiker plate, er det gratis kant og levende vev av en finger er ikke berørt. Piercing gjøre det bedre på tynn eller negler, negler sharuyutsya du skade neglene.

 Bare ønsker å gi råd til alle fans av piercing er bedre, selvfølgelig, piercinger gjort i en skjønnhetssalong for flere grunner, er det trygt, vil du arbeide fagfolk i feltet. Vi vanlige mannen i gata ikke har tilstrekkelig erfaring og ferdigheter i piercing og vi kan skade seg selv med piercing. Det er bedre å ikke jage økonomien, det er helsen til våre negler, tenker på det, fordi piercing prosedyren er inne vi kan få trygge og profesjonelt utført piercing negler.

 Mest piercing er på forlengelse eller falske negler, noen kvinner, jenter uvitenhet utføre punktering naturlige neglen plate, som igjen fører til skader på neglen og dermed til sykdom i negleplaten. Vanligvis gjør piercinger ringfingeren eller lillefingeren, og fortrinnsvis på venstre hånd, fordi disse fingrene minst involvert i arbeidet og i tillegg til risikoen for at dekorasjonen på fingeren for noe fanget eller i verste fall ødelagt spiker er redusert til null.

 Hvordan du oppretter piercing negler? Opprinnelig spiker sterkere, noen styrker gel, akryl noen. Når styrker belegget ble tørket opp, først da begynne å pierce spikeren i butikkene vanligvis ikke nål, som mange tror, ​​men en punktering skjer gjennom en pneumatisk pistol som ser ut som en liten drill og har en liten bore hull går så veldig ung . Når boringen er din hånd ansiktet ned og bore rettet vinkelrett på spiker. Punktere negleplaten er fremstilt fra innsiden av spiker, og på samme tid, bør hånden hvile på noe elastisk, slik som skum eller myk gummi. Alt er klart, et lite hull i neglene, nå må du velge en dekorasjon til din smak og farge og fikse det.


Piercing negler I skjønnhetssalonger Det finnes spesielle enheter for å trekke en spiker dekorasjoner, kalt tang for piercing. Master cabin prodevaet din favoritter dekorasjon, løser det og alt piercings negler klar!

 Hvor lenge kan gå med piercinger du spør? Som spikeren på fingrene vil vokse, så piercing må du enten oppdatere eller fjerne. På lange negler er en høy risiko for sprekk spiker piercinger eller snappe dekorasjon med spiker er smertefullt. Det er derfor det anbefales å gjøre piercinger middels lengde negler.

 Men før du har piercinger hender, så du må holde deg til, si, sikkerhetsregler. Dekor vil bli fjernet når du sover eller gjøre husarbeid.

 Hva er det smykker piercing? De er mange, de er solgt i butikken, noen fans av den opprinnelige sjangeren lage sine egne smykker for piercinger.

 De mest populære dekorasjoner er ringer, de kan være enkeltrom, dobbeltrom, møte perler med steiner. Også som smykker Piercing bruke nelliker og rosa, men det er forskjellige former: ball, stjerne, blomst, med steiner, med krystaller. I tillegg kan alle smykker være gull eller sølv, og kan gjøre enkle metaller, som også ser bra ut på neglene.

Piercing negler


 På toppen av stjernestatus er smykker for piercing shprenhelnыmy med knepplås, de er attraktive i det forsvarlig festet på spikeren, og kan lett fjernes ved behov.

 Velstående damene har råd til pynt i form av halskjeder, slik at hullet er fikset en liten kjede og anheng på en kjede med en stein. Så på tvers av en rekke smykker, er der fantasi streifer flight fasjonable kvinner.

 Jeg har også lyst til å nevne det faktum at hvis du gjør piercinger negler, prøve å spikre dekorasjon på noen måte kombineres med andre smykker som øredobber eller en kjede.

 Kjære amatør piercing eller damer som ønsker å prøve en ny retning på en bestemt negler, piercing følge enkle regler og du vil være alltid på topp, og entusiasme for å fange din perfekt utsikt og vakker manikyr med piercing!  
 Hvis du ønsker å ikke bare bli vurdert, men for å lykkes i livet, ta vare på huden din først. Hun - en sikker kilde til informasjon om helse og din rikdom mest. Det er perfekt kjent over hele verden. Det er derfor klart, strålende, solbrun hud er alltid å betrakte som bevis på at du er bra og helse og personlige liv, og velstand.


Instant tan For noen tiår siden, den eneste måten å bli brun hud ble forlenget ligge i solen. Det er ikke noe spesielt behov for å si det ofte ført til alvorlige hudproblemer. For eksempel, hvis du har tynt, sensitiv hud, soling uunngåelig føre til brannskader, brudd og andre svært ubehagelige ting.

 Senere, solarium, men ikke kunstig brunfarge frigjort kvinner, og deres vurderinger av solarier store flertallet av alle problemer. Poenget er at naturlige strender, og et solarium kroppen din er under ultrafiolett bestråling. Men dette er ikke alltid fordelaktig for alle. Dessverre hender det at et besøk til solarium svinger bortskjemt stemningen i beste fall. Og i verste fall - helseproblemer når flekker permanent ødelegge huden din, sta motstandsdyktig mot behandling.

 Det er en annen måte - tanning. Men han er ikke mye fordel som det kan virke.

 Så hvordan gjør du gi huden din en gylden ønskelig eller sjokolade skygge?


 En gave fra Hollywood Han kom til oss fra USA, der helse og skjønnhet industrien utviklet enn noe annet sted i verden. Fra Hollywood-skuespillere først tok opp kampen for unfading skjønnheten av en ny metode for kosmetiske prosedyrer - instant tan. I dag er denne skjønnhetsbehandlinger tilbys av mange salonger ikke bare i hovedstedene. Og etterspørselen etter den øker.


Instant tan Hva er det? Gjør en liten utflukt til biologi. Solbrun hud skylder sin vakre gylne fargen på melanin, et mørkt pigment som dannes i de øvre skadelige ultrafiolette stråler mate. Trikset er at dette kan oppnås ved hjelp av spesielle naturlige ingredienser med en direkte innvirkning på huden uten UV-lys. Selv i forrige århundre i Amerika, har forskerne bygget instant tan uten UV-stråler. Det er designet og utviklet spesielt utstyr for bruk på kroppen midler gir huden garvet utseende.

 Helt glatt bronse hud tone kommer når den brukes til spesiell body lotion spray. Den aktive komponent er dens dyhidroksyatseton (DHA). Få det fra sukkerrør røtter, så noen ganger dette kalles tan stokk. Under prosedyren er dyhidroksyatsetonu omsetning med aminosyrer av det ytre laget av huden. Som et resultat av denne prosessen er dannet melanin, den som gir naturlige nyanse av brunfarge.


 Er det ikke farlig? Fordelene med instant tan at det er egnet for alle hudtyper, gjør praktisk talt ikke forårsake allergi fordi spray, som vanner huden består av naturlige stoffer. Ingen kontraindikasjoner selv for barn og gravide. Ekskluderte skadelige virkningene av ultrafiolett stråling. Strukturen i instant tanning lotion inkluderer: dihydroksyaceton - ekstrakt fra sukkerrør, glyserin for å myke opp og fukte huden, gir hyaluronsyre utvinning elastiske egenskaper i huden, jojoba og druekjerne, karamell farge, ekstrakt av grønn og hvit te, sjø alger, vann. I tillegg er medlemmer av lotion, spray vitaminene A, B, C og D sunnere hud, fukte og tone det. De forhindrer dannelsen av frie radikaler. Videre reduserer spray forstørrede porer, skjuler defekter. Dette styrker huden proteiner for å hjelpe produsere elastin og kollagen, og dermed blir en sunn tone og strålende utseende. 

Instant tan


 Ty til instant tan, vi kan i noen timer for å endre sitt image, bli en stilig, trygg kvinne som følger moten og ser etter dem.


 Nice prosedyre Velge og melde salon til master, faller du i hendene på fagfolk. Men det er noen ting du bør vite for å unngå ubehagelige opplevelser av prosedyren. Samvittighets veiviser instant tanning må advare deg om at kommer til prosedyren med en tom mage ikke kan. Først av alt, de forbereder huden før du påfører tanning, ha peeling. Det vil si, prøve så mye som mulig for å frigjøre huden av døde hud flak. Deretter master ved hjelp av spesialutstyr vil føre til at kroppen spray. På dette tidspunktet vil du bare føle behagelige følelser, som anvendt stråle av varm luft. Instant tanning prosedyren tar 5 til 20 minutter.

 I første omgang vil det ikke være noen merkbare endringer bare litt mørkere i huden. Du går hjem fra hytta og vente på resultatene. Pigmentering i det øverste laget av huden forekommer naturlig. Tanning vil begynne å dukke opp etter 4-5 timer, endelig er ferdig på en dag. Medisiner som brukes for umiddelbar brunfarge som bare inneholder naturlige ingredienser, de er helt ufarlig og allergivennlig.

 I de neste par timene ikke bruk sterke vaskesvamper, skrubber. Etter 4-8 timer etter inngrepet ta en dusj for å fjerne spray fra huden. I løpet av de neste 7-14 dagene (avhengig av hudtype) vil du se stilig og godt vedlikeholdt.

 I skjønnhetssalonger tilbyr instant tanning prosess, basert på dine behov og muligheter. Mulig å behandle bein, armer, bryst og andre kroppsdeler av ditt valg. Det vil koste deg mindre.

 Selvfølgelig, er instant tanning prosedyre ikke billig, men du ser, er det anledninger i livet når du må oppfylle øyeblikket på 100! Og det er ingen mirakel-sun ikke!


Яндекс.Метрика