Pigmenterte flekker på kroppenPigmenterte flekker på kroppen - ikke bare estetisk, men også et terapeutisk problem for mange kvinner. De kan ta betydelig huden, og kan være små, men de har alltid ubehagelige utseende av huden. Derfor er det viktig å vite på grunn av hva de ser ut, og hvordan å behandle dem.
Årsakene til pigmentflekker
I dannelsen av farge spille en rolle melanocytter - celler som produserer melanin. Deres aktivitet er avhengig av antall og farge. Og noen av faktorene som påvirker at melanocyttene er konsentrert i et bestemt område av kroppen, danner flekker.
De vanligste endringene som skjer med huden, inkludert forekomsten av pigmentflekker, signalisere noen endringer i kroppen, den mulige feil av ulike interne organer og utvikling av sykdommer. Fordi menneskelig hud demonstrerer umiddelbart nivået av helse. Derfor, ved første tegn på forekomst av pigmentflekker bedre søke vedkommende ekspert som vil fastslå årsaken og bidra til å løse problemet.
Men årsakene til disse plassene kan være ganske annerledes. Det hele avhenger av personens alder, hans immunitet, bolig, arbeid, rekreasjon, etc.Blant de faktorer som forårsaker endringer i hudens pigmentering som:
- Antibiotika - de fleste moderne legemidler har bivirkninger, og en av dem forlenget sitt mottak er fremveksten av mørke flekker på huden;
- Hormonelle narkotika - ca 35% av kvinner som tar p-piller møte problemet med forekomsten av pigmentflekker på kroppen. I tillegg kan disse endringene være forårsaket av huden og tar andre typer medisiner basert på hormoner.
- Graviditet og amming - to av disse viktige perioden i en kvinnes liv preget av kraftige utbrudd og nedturer i hormonnivået. Dette kan påvirke tilstanden til huden - for en kort tid i forskjellige deler av kroppen, er det et stort antall mørke flekker. Hvis normalisering tilstand av huden ikke skjer innen seks måneder etter levering eller ferdigstillelse ammer, kan det være et tegn på alvorlige forstyrrelser i det endokrine system av kvinner og i dette tilfellet anbefales det å søke nøds spesialist.
- Gjennomføring av kosmetiske prosedyrer - mange salong prosedyrer som påvirker huden, svekke dens generelle tilstand. Kroppen flekker kan se kvinner som hyppig soling, hårfjerning og gjøre ren hud laser.
- Mekanisk skade på huden - kan provosere flekker hver kutt, brenne, blåmerke, skrape, eller en operasjon.
- Sykdommer i mage-tarmkanalen og lever eller hjerte - sykdommer som rammet disse vitale systemer i kroppen, kan gjøre en negativ innvirkning på huden, forårsaker fremveksten av mørke flekker.
- Nervøs sjokk, langvarig stress, depresjon - sjelden, men forekommer tilfeller utseendet av mørke flekker på grunn av alvorlig følelsesmessig forstyrrelse.

Hvordan bli kvitt pigmentflekker på kroppen
Minking av pigment i huden varieres. Blant dem, ansiktsbehandlinger og bruke spesielle midler for hudpleie. Men før du begynner behandling, bør du utelukke faktorer som kan forverre eller redusere den terapeutiske effekten, for eksempel, solarium eller intensiv soling.
Bruk av spesielle kosmetikk (kremer, pulver, kremer, serum) hudpleie, utsatt for hypermentatsyy ikke bare bidra til å normal fargen på huden, men også hindre fremveksten av mørke flekker i fremtiden. Det særegne ved disse midlene er meningen med spesielle beskyttende stoffer som beskytter huden mot skadelig ultrafiolett stråling. Plukk verktøy med nivået på SPF individuelt, avhengig av naturlige hudfarge, sin følsomhet, foto type og intensitet til huden for sollys.
Spesielle kosmetiske prosedyrer for å gjenopprette overhuden, er også svært effektive i tunge kamp flekker. Disse inkluderer photorejuvenation, mesotherapy og alle typer skreller.
Folk rettsmidler for alder flekker
Gode ​​resultater og langsiktige effekten gir bruk av ulike folk rettsmidler. Godt være med pigmentering forberede infusjon av persille og legg den på din hud dott morgen og kveld. For dette er det nødvendig infusjon haug med persille, helle et glass med kokende vann og la blandingen i flere timer.
Besitte gode og forfriskende egenskaper bleke hud sitrus juice. De på å avsløre nok tid på dagen for å trene problemområdene. I tillegg kan tynne skiver av sitron, appelsin eller sitron brukes som en kompress.
Berry Mask - en flott måte å bleke huden din hvis det er flekker. For å forberede denne masken passer kirsebær, bringebær, jordbær. Bær trenger å gni og gni på problemområdet og la stå i en halv time, og skyll med varmt vann.
De høyeste ytelse bekjempe pigmentflekker på kroppen kan gi omfattende behandling ved hjelp av ulike teknikker under oppsyn av en god spesialist.  
Hvordan ta påløpte negler hjemme
 Påløpte negler vakker manikyr lindre problemet i tre uker, kan skjule feil av sine egne negler. Derfor er de svært populære blant kvinner som ønsker å være godt preparerte hender.
 Dermed er problemet løst, kan stables typen negler valgt. Du kan gå til en salong eller barbershop skjønnhet? Ta ditt første innse at den dagen vil komme da denne skjønnheten må fjerne neglene.
 Innvendig er prosedyren enkel, men for pengene. Det vil si at du vil finne tid og penger på et nytt besøk til salongen. Hvis du besøker en skjønnhetssalong for noen grunn, kan det oppstå problemer under inngrepet negler ta full konsultasjon med master hvordan å trekke av påløpte negler hjemme. Kjøpe de nødvendige verktøy og materialer.
 Fjern akryl Nails
 Bare akryl negler fjernet. Selv i fravær av en spesiell salg av flytende, kan man bruke vanlig aceton. Av aceton - bomull pads og mat folie. Med de verktøyene som trengs saks til å klippe neglene, sand slitasje index så med opp til 100 enheter og spade for vidsunennya skjellaget.
 Bruk først kutter trenger rask og nøyaktig bevegelse trim tuppen av neglen. Deretter gjennomføre prosedyren fjerne falske negler på hver hånd separat. Bomull pads godt fuktet med aceton, anvendt til spiker og hele falanksen av en finger innpakket i folie som sukkertøy. Med disse neglene trenger å sitte i 15 minutter, og deretter fjerne folien fra ull av lillefingeren. Akryl plate så langt myknet, det raskt børster bruker spader til hårstråene. Derved hver spiker ene side, og deretter prosedyren gjentas på den annen side.
 Fjern Gel Nails
 Hvis falske negler gel prosessen er hovedsakelig redusert til saging og polering. Det er viktig presisjon og deliberateness av bevegelse for å unngå å ødelegge din egen spiker plate. Sage endene trenger negler, kutte dem med slipe sag 80 enheter. Du kan beskjære spiker clippers, men det kan sprekke under neglen gel. Når neglene er forkortet, trafikk fra kanten til midten av neglen gel klippe bort fra slip smergel så 80-100 enheter. Hvis neglene er oppvarmet i prosessen må stanse. Det spiller ingen rolle om neglene forbli tynt lag med gel. Det er bedre at du begynner å kutte sine egne negler.
 Etter å ha fjernet og akryl og gel falske negler, negleplaten bør faktisk polsk, fett nærende olje. Når oljen er absorbert, tørk negler tørr og dekket med transparent lakk behandling.  
Hvordan lage en god manikyr?
 Det antas at kvinnen er gjort inntrykk når du ser på hendene sine. Ta hensyn til dette.
 Forberede verktøy!
 Dine hender betyr 24 timer i døgnet. Og all den tid de trenger å se perfekt! Ikke alle kvinner har mulighet og tid til å besøke skjønnhetssalongen. Det er bedre å være i stand til å gjøre alt selv!
 Som med alle kosmetiske inngrepet, begynner manikyr med håndvask og verktøy, samt gjøre manikyr eller spiker podpylyvaya, er sannsynligheten for microtraumas hud. Når det injiseres i sårinfeksjon - er ikke søt! Fordi hendene og verktøy grundig desinfisert. Stengene, som push tilbake neglebåndene med manikyr, kan du bare bruke et par ganger. Stavene har en bedre individ.

 I alle verktøyene for hånden bør alltid ha håndklær, bomullspinner, som betyr desinfisere hud og neglebåndet olje.
 Fordeler med sitron og salt!
 I en bolle med varmt vann og tilsett en liten mengde salt, helst sjø, et par skiver av sitron og noen dråper olivenolje. Dette badet styrker, bord og spiker bleking.
 Polsk!
 Vi anbefaler at du kjøper i butikken eller salongen profesjonell spiker bafyk - en brusochek polsk. Han er også en overflate for polering.
 Tror ikke du elsker metall
 Og med rette gjøre! Ikke ødelegge neglene metall sag. Vi oppfordrer deg til å kjøpe en spesiell cutter som har en slipeflate basert på en myk ikke-metall, er det krystall sag som også er utbredt.
 Fjern cuticle - lett!
 Hvis du har muligheten til å aldri porezavshys, deftly håndtere skjel pinsett på begge hendene, så du kan egentlig misunnelse. Men hvis det er noen tvil i sine talenter, må du huske å sette midler som mykgjør neglebånd og forsiktig ta bort skallet tilbake pinne.
 Velg din stil!
 Simple "jakke" eller som det heter "fransk" manikyr lett passer i enhver situasjon. Denne type manikyr krever nøye utvalg av klær og smykker, som passer til enhver stil. Du kan dekke neglene en blank top Atelidae som vil se veldig fint. Hvis en enkel manikyr sliten, gjerne eksperimentere! For eksempel, klippe negler lyse maling og tegne vinkler kontrast tone. Du kan tegne en tynn pensel mønstre eller blomster. Det enkleste alternativet - en pinne strass.  
Яндекс.Метрика