Pigmenterte flekker på kroppen: årsaker og behandling
 Forekomsten av pigmentflekker på kroppen og ansiktet er vanligvis svært forvirrende vakre halvparten av menneskeheten. Selv om dette problemet er ikke bare kvinner, men sterkere sex ofte gjør det mye mindre viktig. Kvinner betale mer oppmerksomhet til deres utseende, noe som er grunnen pigmentering i ansiktet og kroppen gir dem psykologisk ubehag. Selv trivielle fregner at mange kvinner pryder kan føre til et ønske om å kvitte seg med bunnen, for ikke å nevne de store pigmentflekker som virkelig ødelegge den vakre utseende.
 Årsaken til alder flekker er den ujevne fordelingen av melanin i huden, som er ansvarlig for hudfarge. Melanin - et mørkt pigment som produseres i menneskelig hud, vev, hår og øyne iris. Han bestemmer øyenfarge, hår og vår fototypen generelt. Dens funksjon - å beskytte kroppen vår mot ultrafiolett stråling. Det er når det er fordelt i huden og ujevn pigmentering vises. Det kan oppstå i alle aldre, men oftest under visne hud etter femti år, når regenereringen bremser ned og hudcellene mister kapasitet for normal produksjon av pigment. Denne prosessen kan være komplisert overgangsalder på bakgrunn av endringer i hormonbalansen. Hvis det er utseendet på pigmentering i ung alder eller utseendet på mørke flekker på barnets kropp, så er det nødvendig å vie spesiell oppmerksomhet, da disse forutsetningene bør være grunn. 
 Årsakene til alder flekker på kroppen
 - Overdreven misbruk av soling. Pigmentflekker begynner å vises mer aktiv på våren med økt aktivitet av solen;
 - Når vitaminmangel og mangel på vitamin A og C;
 - Lever, galleveier eller skjoldbruskkjertel;
 - Eller kronisk inflammatoriske sykdommer i urin-systemet;
 - Kvinner i forverring av sykdom og graviditet;
 - Bruken av hormoner, blant annet prevensjonsmiddel;
 - Når du jobber med giftige kjemikalier, og et rom med en svært høy temperatur;
 - Sopp hudsykdommer;
 - Bruken av substandard kosmetiske kremer eller salver.
 Dette er ikke alle grunner som kan føre til utseendet på aktiv ujevn pigmentering. Men gitt sin bredt spekter, for å identifisere plattformen hvorpå de var deg, må du ta kontakt med en hudlege for å undersøke og leveren. Hvis liten grunn til å bekymre seg for helse der, og pigmentering ble stadig mer åpenbar i slutten av februar og begynnelsen av mars, så det er trygt å si at dette er en sesongbasert aktivitet.
 Tilsvar flekker kan vises i mennesker som nettopp har kommet tilbake fra sørlige ferie. Selv når det brukes tanning solkrem eller olje, og lå tan flekker med sterk utenfor, kan det bety at denne måten ikke passer deg.
 Selv dette kan føre til at den kosmetiske behandling. For eksempel vil bruk av skreller, Scrubs, adopsjon prosedyrer tan massasje med eteriske oljer. De er i solen kan utløse ujevn melanin produksjonen i huden og synes mørke og hvite flekker på kroppen. Bare kan øke følsomheten og forårsake pigmentering søknad til eksponert hud cologne, toalett vann og brennevin i kontakt direkte sollys. Ånder som er en del av åndene og øke hudens følsomhet kan forårsake photodermatitis, som senere blir til pigmentering.
 Metoder for behandling av pigmentflekker
 For å begynne å behandle aldersflekker, særlig hvis de har en tendens til å øke, først og fremst for å forstå grunnen. Det er viktig å bestemme hva karakteren de er, og deretter starter prosedyrene. Hvis du etter samråd med en hudlege, indremedisiner, endokrinolog og gynekolog ble oppdaget årsaken til medisinering, kan bare etter å ha gjennomført kosmetisk bleking begynne.
 1. Kjemisk peeling - en hud whitening fruktsyrer, som gir en rask effekt. Han peeling de øvre hornsjikt av huden og jevner tone. Det er viktig å vite at etter denne typen prosedyren er absolutt kontra direkte sollys, da dette kan provosere nye flekker og gjøre prosedyren ubrukelig.
 2. Dermabrasion - en mekanisk peeling av huden preparat inneholdende fint slipemiddel. Som slipemiddel kan brukes som naturlige komponenter er ofte knust mandel hud eller valnøtt og polymer som berører mer sparsom.
 3. Mesotherapy - en prosedyre som benytter spesielle massasjeruller som stimulerer penetrering av aktiv kompanentov lett krem ​​inn i de dypere lag av huden.
 4. Laserterapi brukes i tilfeller der det er nødvendig å fjerne pigmentflekker svamp lag av huden.  
Redusert nøytrofile i blodet - eller farlig er det?
 Hvite blodceller i blanding inneholdende partikler, kalt nøytrofiler. Ifølge de siste tallene, ble de først rettet for å beskytte kroppen mot ytre negative påvirkninger og først ta på seg utfordringen med giftstoffer. De har en kornet struktur gjennomsiktig farge, slik at når man tar prøver for å se om nøytrofiler i blodet, og i hvilken mengde, sammensetning injiseres fargestoff.
 Utvalg av nøytrofile
 Ripe nøytrofil er krummet bue, som er visuelt oppdelt i segmenter, slik at de kalt segmentert. Umodne neutrofiler er bare i nyfødte, deres antall gradvis avtar til den andre uken av livet, og nådde et nivå på 1-5%, mens Segmentert økning i hvite blodlegemer er sammensatt av 17 til 60%.
 Hva hvis nøytrofile redusert?
 Disse partikler er kalt leukocytter mobilt system som er i stand til å trenge gjennom selv gjennom veggene av kapillær angreps skadelige bakterier.
 Absorpsjon av bakterier som kalles fagocytose av nøytrofile. Under slags rensing brøkdel av leukocytter i stand til å egenhendig ødelegge 20-til 30-bakterier. Cellen etter dette slaget, selvfølgelig, dør, slik at flere bakterier i legemet, desto større er antallet nøytrofiler i blodet.
 Dette indikerer begynnelsen på en abscess, betennelse, blindtarmbetennelse, lungebetennelse, peritonitt, betennelse i mandlene og mellomørebetennelse. Antallet nøytrofile øke og om pasienten fikk et hjerteinfarkt, hjerneslag, eller han har kreft.
 Hvis blodet er en mindre endring i sammensetningen, for å gå til legen og diagnostisere. Hvis segmenterte nøytrofile redusert, tyder dette på en konstant inflammatorisk prosess som ikke går ut et par uker. Disse virussykdommer som vannkopper, hepatitt, influensa, meslinger, røde hunder kan forårsake neyropenyyu - redusere leukocyttceller. Alle blodsykdommer vises også på en formel for antall neutrofiler påvirker kjemoterapi og forskjellige typer av anemi.
 Reduksjon av nøytrofile barn: farlig eller ikke?
 Som voksne, barn forekommer i kroppen betennelser, som står vakt nøytrofile, har de ikke gi sopp- og virussykdommer komme inn. De hjelper i sårheling, siden, i tillegg til de absorpsjon funksjoner i barnets kropp og nøytrofile utføre transport rolle, og bringer patogener ut. Driftsblodceller og nøytrofile absorberes sammen med døde celler avledet dermed en rask helbredelse.
 Hvis antallet nøytrofiler gradvis avtar, indikerer dette en inflammatorisk prosess som gikk inn i det kroniske stadium. Det må bli husket at redusert nivå av nøytrofile i fravær av andre synlige tegn på interne sykdommer vil tute av uutholdelig fysisk aktivitet for barn og tilstedeværelsen av stressfaktorer.
 Hvis cellen er for små leukocytter og når den nedre terskel på 16%, sier det misbruk av immunitet og generell svakhet forårsaket av uttømming av den voksende.
 I løpet av første leveår babyen ta blod og se på formelen: Hvis nøytrofile all time low, og barnet gjør det bra, er det - det første tegn på arvelige misdannelser.  
Rotavirusinfeksjon: symptomer og behandling
 Rotavirus gastroenteritis (rotavirusinfeksjon eller "intestinal influensa") refererer til en gruppe av virale infeksjoner. Vanligvis er utbruddet av sykdommen kjennetegnet ved akutt løpet av lesjoner i den gastrointestinale traktus (mage-tarmkanalen) mot den generelle rus og sterk dehydrering (dehydrering).
 Etiologien av sykdommen
 Den utløsende agent for rotavirus Rotavirus er familien Reoviridae (slekten Rotavirus). Liggende sykdom navn er det latinske ordet «rota», betyr "hjul" fordi visuelt under mikroskopet disse virusene er like i form til hjulene, som er utstyrt med en stor hub, rim tynne og korte nåler. 5 kjente arter av denne familien av virus som representerer sine karakterer i rekken av de fem første bokstavene (A til E) alfabetet.
 En person kan bli smittet bare de tre første typene (A, B, C), er 90% av tilfellene av rotavirusinfeksjon hos mennesker den utløsende agent av type A. Animal virus påvirker alle fem arter. Alle rotavirus heller resistente mot miljøet. Komme på slimhinner i fordøyelseskanalen hos mennesker, de raskt slå sin tynntarmen. Multipliser epitheliocytes i 12 duodenalsår, dør de.
 Kilder og årsaker infeksjon
 Rotavirus sykdom regnes som "skitne hender" som den viktigste måten for overføring er gjort gjennom fekal-oral metode. Fordi rotavirusinfeksjon hos barn er mer vanlig enn hos voksne. Vanligvis sykdommen er mer sannsynlig barn som deltar på barnehager, barnehager og skoler.
 Som et resultat av behandlingen av humane virussykdommer overført dem til hans kropp er immunitet til bestemte typer av viruset hver påfølgende sykdom er noe lettere for ham.
 Naturen av strømningen og antall mennesker som er smittet med viruset, kan rotavirusinfeksjon akseptere enkelt eller epidemien.
 Påvist Seasonal avhengighet av sykdommen - en stor andel av HIV står for den kalde årstiden, som starter i høst og varer til tidlig på våren.
 Ofte rotavirus infeksjon er kombinert sykdom patogen som kan forårsake bakterier Shigella, Campylobacter, Salmonella og Escherichia og coronaro - og adenovirus. Eksperimenter på dyr har vist at sannsynligheten for at de selv Rotavirus kan forårsake alvorlige gastrointestinale lesjoner.
 Symptomer på rotavirus infeksjon hos barn
 Det kliniske bilde av sykdommen kjennetegnet ved et antall tegn og symptomer, den mest alvorlige er: generelt intoksikasjon (enkelte ganger alvorlige) og dehydrering (dehydrering) av forskjellig alvorlighetsgrad.
 Begynnelsen av sykdommen ofte skjer raskt tydelige symptomer. Vanligvis er inkubasjonstiden for rotavirus infeksjon ikke mer enn 1-2 dager, men kan ikke manifestere seg i perioden fra 15 timer til 7 dager, etter som sykdommen manifesterer seg i akutt form eller klinikk det øker gradvis. De første tegnene på manifestasjon er legging bihulebetennelse, tilstedeværelse av rennende nese, rødhet i slimete hals, hevelse av Palatine buer og bakre svelg veggen. Ofte er det smertefullt å svelge, et tegn på betennelse i luftveiene.
 De fulle symptomer på sykdommen vises oftere i løpet av første 12-24 h. Pasienten var i ferd med å plage angrep av oppkast som varer 2-3 dager, det er tilstedeværelsen av rikelig vannaktig avføring innen 5-7 dager, ledsaget av magesmerter kramper i naturen.
 Dokumenterte tilfeller av oppkast utseende på de andre og tredje dagene av utbruddet. I denne sykdommen hos barn er ikke det en klar lokalisering av smerter i magen, ikke kroppstemperaturen ikke overstige subfebrile (ikke over 3790 W) sifre.
 I motsetning til barn, voksne er blant de vanligste symptomene, bortsett fra klager av oppkast og diaré, bemerket smerter i epigastriet. Vanligvis, en stol hos pasienter i alle aldre flytende og rikelig, men ikke noe blod eller urenheter rikelig slim. Imidlertid kan tilstedeværelsen av en thready slim bli markert som kjedelig hvitaktig farge krakk, stol som minner om en pasient som lider av kolera. Enkle faktum at hver trang i rotavirus ender avføring, ingen falske begjær.
 Hvor pasienten bemerket utseendet av avføring blandet med slim eller blod, kan det antas at den underliggende sykdommen sluttet bakteriell infeksjon ofte - ysheryhyoz eller shigellose. En av de karakteristiske symptomene av denne er sterkt uttrykt rus og høy kroppstemperatur. Den farligste symptom - en alvorlig dehydrering, er den mest alvorlige formen mer vanlig hos barn.
 Fordi deep dehydrering i menneskekroppen kan utvikle kompensert metabolsk acidose. Dette brudd av syre-basebalansen i kroppen, hvori den rådende oksydasjon, noe som bidrar til utviklingen av akutt nyresvikt og fremveksten av sykdommer i sirkulasjonssystemet.
 Varighet av akutt fase periode i nederlag av kroppen rotavirus infeksjon er vanligvis mindre enn 3-7 dager, og deretter begynner restitusjonsfasen, varigheten av som ikke er mer enn 4-5 dager. Hos voksne er symptomer og symptomer noen ganger ikke så uttalt som hos barn, så for denne sykdommen kan være ledsaget av små tarm lidelser. I slike tilfeller kan infiserte folk være uvitende om at de er syke.
 Komplikasjon
 Hvis det ikke er noen komplikasjoner rotavyrusnыh sykdommer, bortsett fra å bli med sekundær infeksjon av bakteriell opprinnelse. I dette tilfellet, er bildet noe ulike pasient klager, også krever litt korrigering og terapeutisk behandling. Dårlig innflytelse av og forløpet av sykdommen i pasienter med HIV-infeksjon eller en historie med immunsviktvirus. Noen ganger noen smittsomme sykdommer komplikasjoner inkluderer hemoragisk utseende tegn på gastroenteritt og nekrotiserende enterokolitt.
 Diagnostisering av rotavirusinfeksjon
 For nøyaktig diagnose av denne sykdommen bør foreta en grundig kartlegging av pasientens klager, identifisere kliniske manifestasjoner av sykdommen, for å samle inn de nødvendige laboratoriedata. Den første tingen å gjøre blodprøvetaking for pasient blodprosent. Eventuelle skader på kroppen med viruset i hans blod og urin tester kan være noen avvik fra normen.
 En blodprøve (total)
 Leukocytose (øket antall hvite blodceller, er karakteristisk for den innledende fase av sykdommen).
 Leukopeni (lavt antall hvite blodceller faller under de nødvendige standarder observert i midten av sykdommen).
 Stabil ESR hastighet gjennom hele sykdomsperioden.
 Urin (generelt)
 Nærværet av protein.
 Økt antall hvite blodceller (leukocytose).
 Økt antall røde blodceller (polycytemi).
 Biokjemiske studier av blod
 I serum oppdages rest nitrogen (i høye tall). Dag, er en slik analyse utføres i hver klinikken.
 Fekal (coprogram)
 Det er tegn som tyder på et brudd på fordøyelsen i pasienten. I den testede materiale indikerte tilstedeværelse av et stort antall av ufordøyde muskelfibre, cellulose, stivelse og tilstedeværelsen av fett (dyre- og plante).
 Det bør bemerkes at fargen av avføring rotavirusinfeksjon i nesten lik den til human hepatitt. Denne sykdommen er preget av mørk urin i "øl" farge, og avføring nesten helt misfarget.
 I store sykehus med laboratoriefasiliteter på av utstyr som kan oppdage mer enn ett virus RNA i fekal massene pasient. For å oppnå dette PCR (polymerase chain reaction) eller ymmunohromatohrafycheskyy metode for ekskrementer.
 Ymmunofluorestsentnoe forskning
 I feltet for laboratorium diagnostikk rotavyrusnыh infeksjoner kan være effektive følgende metoder:
 CFT (komplementfiksering).
 HIT (hemagglutineringshemming).
 Legg merke til at dannelsen av antistoffer i kroppen er infisert umiddelbart. I nyfødte antistoffer mot infeksjon kan bli produsert av immunsystemet i løpet av tre år etter infeksjon. I denne forbindelse ymmunofluorestsentnoho av forskning ikke er effektive for voksne og barn over 3 år i den innledende fasen av sykdommen, og for nyfødte - i løpet av sykdomsperioden.
 Sigmoidoskopi
 Denne forskningen metoden er å gjennomføre direkte visuell inspeksjon av slimhinnen og tykktarm (sigmoid) kolon. I de fleste tilfeller, ble undersøkelsen slående endringer i slimhinnen observert.
 Differential Diagnosis
 For å skille rotavirus infeksjon med sykdommer som dysenteri, esherihioz, kolera og tarm Yersiniose, trenger vi bakteriologiske laboratorium avlinger. De bør fokusere på identifisering av de utløsende agenter for tarminfeksjon.
 Faktorer som bekrefter tilstedeværelsen av infeksjon inkluderer tilstedeværelsen av ugunstige epidemiologiske situasjon der det er en masse ødeleggelse av mennesker denne type infeksjon. Bekrefter også faktorene omfatter massiv infeksjon i noen mennesker (høst / vinter) sesong.
 Behandling av rotavirusinfeksjon
 Antivirale medikamenter effektivt kan bekjempe infeksjonen, det er ikke der. Grunnlaget for behandling av denne sykdommen er symptomatisk, inkludert:
 1. eliminering av tegn på forgiftning.
 2. Kampen mot dehydrering.
 3. Gjennomføre rehydrering (mottak absorbenter) og vedlikeholdsbehandling.
 4. Aksept av noen etiotropic (antivirale medikamenter.
 5. Oppnevning av enzym preparater, for å forbedre fordøyelsesprosesser.
 6. Oppnevning av spesielle pasient ernæring. Det bør bemerkes at etter rotavirus infeksjon diett bør utelukke pasienter bruke noen matvarer med meieriprodukter, inkludert yoghurt, smør, melk og ost.
 7. Styre parametere av blod, urin og avføring.
 Å velge riktig metode for behandling av symptomatisk infeksjon sikrer rask og fullstendig gjenvinning av pasienten. I fravær av et svekket immunforsvar, ikke sykdommen ikke la noen bivirkninger eller komplikasjoner som krever ytterligere behandling.
 Forebygging av rotavirusinfeksjon
 Forebyggende metoder for å håndtere sykdommen finnes en rekke ulike aktiviteter som krever:
 1. Ta kontakt med en smittet person, som rotaviruses overføres kontakt-husholdning (gjennom leker og andre husholdningsartikler for generell bruk) og ernæringsmessig (ikke behandlet med inntak av mat og ikke nok renset vann) måte.
 2. For å gjennomføre desinfeksjon av bygninger, i samsvar med hygieneregler som rotavirus, motstandsdyktig mot miljøet, kan ikke tolerere desinfeksjonsmidler.
 3. Bruk som drikkevann kvalitet bare tidligere renset og klorvann.
 4. Frukt og grønnsaker bli grundig behandlet, spesielt før du spiser sine barn.
 5. Oppretthold kampanje blant kvinner om fordelene ved amming fordi morsmelk barnet overført immunitet mot denne typen patogener.
 6. Betimelig vaksinert spesielle vaksiner som inneholder levende, men svekket svært rotavirus.
 7. En viktig faktor i forebygging er å respektere de regler og forskrifter om miljøvern. Forurenset vannforekomster og vannledningsnett er en av de viktigste årsakene til utbruddet av rotavirusinfeksjon.
 Hindre utbrudd krever rettidig isolering av infiserte mennesker i en periode på 10-15 dager. Pasienter med mild kan behandles i form av ditt eget hjem, med flyt av sykdommen må observere GP. I et slikt hus bør gjøres daglig fuktighet behandlingsrom desinfeksjonsmidler.
 Alle friske familiemedlemmer nødvendigvis må bearbeide overflaten av gjenstander og møbler, samt sine hender, en spesiell desinfiserende løsning for rotavirus. Dette er en løsning av 95% etanol. Sengetøy, håndklær og klær nosylnuyu tilhører smittet familiemedlem må koke.  
Яндекс.Метрика