Pinjekjerner: nyttige egenskaper. Hvordan du rengjør pinjekjerner?
 Frø av ulike arter av bartrær furu familie har lenge vært kjent for menneskeheten som kalles "pinjekjerner". I mest brukte frø fra kongler sibirsk furu (seder).
 Nyttige egenskaper pinjekjerner kjent siden antikken. Selv i tider med Avicenna furunøtter ble brukt til menneskeføde, ikke bare for sin opprinnelige smak, men også for behandling av forskjellige sykdommer. Gamle healere brukte dem i sine oppskrifter for utarbeidelse av ulike medisiner og salver.
 Kjerner furu frø inneholder en rekke vitaminer og mineraler. Vitamin C og vitamin E, vitamin K, samt fosfor, jern, magnesium, sink, kobber og mangan - dette er en ufullstendig liste over alle elementene i denne fantastiske gaven av naturen.
 Nøtter som brukes til å tilberede ulike retter i konfekt industri, som de er brukt matolje. Olje kake som gjenstår etter klemme olje, også brukt for en rekke kaker og bakverk.
 Mutter shell bruker i produksjon av ulike salver og tinkturer. Overraskende, det enda brukes til fremstilling av en etterbehandling materiale, som regnes som eliten. Navnet - kedroplast. I kosmetikk skall brukes for hårfarging, og forskjellige kremer og aromatiske oljer.
 Infusjoner av skallet er mye brukt i folkemedisinen. Det har smertestillende og anti-inflammatorisk effekt. Hans drink med døvhet, nervøsitet, hemorroider, lever og nyrer. Infusjon skallet har en gunstig effekt for revmatisme, forkjølelse, gikt, kroppssmerter og smerter i leddene. I disse tilfeller kan en gni syke organer.
 Knust pinjekjerner med honning meget nyttig for mage-tarmkanalen. De hjelpe i behandlingen av sykdommer slik som gastritt, gastrisk ulcus, pankreatitt. For behandling av disse sykdommene kan brukes og sedertre olje.
 Pinjekjerner kan anbefale å samle krefter og bedre immunitet. De er en veldig rik kilde til jod, så for å behandle og forebygge sykdommer i skjoldbruskkjertelen av fordelen er åpenbar. Nummerere all sykdom og sykdom, som er et mirakel av naturen bidrar til å takle - fåfengt øvelse. Nesten alle organene i menneskekroppen er av pinjekjerner nøyaktig de mineraler de trenger.
 Det eneste problemet - en vanskelig prosess med høsting og påfølgende rengjøring frø.
 Samle furu frø fortsatt er en av de viktigste næringene innbyggerne i Ural og Sibir. I middelalderen, i tider med Ivan den grusomme, pinjekjerner eksportert til England og en del andre land. Høsting prosessen er utrolig tidkrevende. I dag er det gjort for hånd, så dette produktet har en så høy pris. Samlere beskjære klatre høye furukongler og visp spesielle spyd. Med kjegler bruker spesielle maskiner, få verdifulle frø kjerner. Noen ganger humper shelushat manuelt, men det er ganske lang prosess. Den brukes av enkeltpersoner for sine egne behov.
 Hvordan du rengjør pinjekjerner? Dette spørsmålet er spurt mange forbrukere. Champ deres tenner er ikke nødvendig, kan du bryte tannemaljen. Spesielle maskiner, oppfunnet for dette formål, brukes bare i store industribedrifter. Selvfølgelig kan de ikke råd til amatører pinjekjerner. I produksjon, blir etter bløtlegging frøene plasseres i spesielle enheter hvor de er røstet ved en temperatur på 70 til 100 grader. I prosessen med steking nøtter inne skaper overtrykk og skallet sprekker. Det er mange andre måter å behandle plantefrø fra skallet, men disse metoder er vanskelige å anvende i hjemmet.
 For elskere av nøtter kan anbefale enklere metoder kan forsiktig knuse skallet med davylky hvitløk eller pre nøtter yngel over svak varme, prøve å bruke en tang eller en liten hammer. Beklager, ingen salg av husholdningsapparater til rengjøring frø av pinjekjerner. Nå kan du kjøpe allerede raffinert produkt og ikke lider av arbeidskrevende prosess å utvinne nukleoli skall.  
Reduserte mage surhet: symptomer og behandling
 Surheten i magesaften - eller surhet i magen - en verdi som er målt i enheter av pH og beskriver konsentrasjonen av syre i magesaft. Saltsyre er den viktigste komponenten i magesaft.
 Den er produsert av celler obkladochnыmy fundisk kjertlene i magen (andre syrer som normalt er tilstede i svært små mengder). Ikke desto mindre graden av surhet ikke bare avhenger av antallet obkladalnyh celler som utskiller det, men prosessen med nøytralisering av alkaliske stoffer som inngår i magesaft.
 Årsaker
 Redusert gastrisk surhetsgrad er vanligvis observert i en rekke sykdommer i fordøyelsessystemet (hypoanatsydnыy eller gastritt eller gastro anatsidnyh, magekreft). Årsaken er obkladalnyh celle atrofi eller misbruk av deres arbeid. Men selv om det ikke er samtidige sykdommer, er lav surhetsgrad i seg selv et meget alvorlig problem. Mangel på syre i magen reduserer sin beskyttende evner, og tarmen kan få bakterier som fører til forstyrrelser i sitt arbeid og forårsake betennelse.
 Symptomer
 Ved lav surhet i magen ikke kan takle prosessen med å fordøye protein (på grunn av det faktum at en rekke enzymer forblir inaktiv form). Som et resultat av aktiv gjæring, manifestert abdominal hevelse, smerte, oppblåsthet og overdreven mengde gass i tarmen. Forringelse av protein assimilering fører til nedbrytningsprodukter som akkumuleres i legemet og fører til en reduksjon i motstanden mot immunsystemet. Resultatet er en aktiv virusreplikasjon og sopp som forårsaker ulike sykdommer.
 Et annet viktig symptom er forringelse av lav surhet av gastrisk motilitet og tarm. Dette manifesterer seg i form av vanlig forstoppelse, som ikke kan elimineres ved eventuelle endringer i diett og råtten ånde. I svak proteinfordøyelighet annet symptom på lav pH er forverret kroppen forbruk av ulike vitaminer og mineraler. Spesielt å redusere forbruket av jern raskt fører til anemi.
 Av indisier som kan indikere tilstedeværelse av lav pH, inkluderer regelmessig tilbakefall av soppsykdommer, parasitter i fordøyelsessystemet, ufordøyde biter av mat i avføringen, gass i øvre tarmen, akne, og godt synlig på kinnene og nesen blodkar .
 Behandlingsmetoder
 En viktig del av behandlingen av en hvilken som helst sykdom i fordøyelsessystemet er diett. Ved lave mage surhet matvarer som inngår i kostholdet, spesielt bør stimulere mage sekretorisk aktivitet og minimere mekanisk irritasjon av slimete ham. I den akutte sykdomsfasen diett bør holdes svært strengt, og etter utvinning heller bare unngå de matvarer som kan forverre sykdommen.
 Måltidene må være regelmessig, minst 6 ganger om dagen. Bør utelukkes fra kostholdet er matvarer som kan forårsake fermenteringsprosesser (f.eks fersk deig, helmelk, druer, etc.) og krever aktivt arbeid av magen for fordøyelsen (f.eks rømme, kremost ildfaste dyr, etc.) . Også unngå svært varme eller veldig kald mat, varme krydder og matvarer stekt i dannelsen av grov brun.
 Selvfølgelig, den nøyaktige diagnosen magesyrenivå levere kun av kvalifisert personell som benytter en rekke prosedyrer og tegne spesifikk analyse. Og hvis hyperaciditet er det mange legemidler som reduserer den, i tilfelle av lav surhet midler virkelig gi en god effekt, meget liten. Vanligvis, i det sistnevnte tilfelle, stoffet saltsyre, stoffer som stimulerer produksjonen i kroppen, eller urte bitterhet som øker sekresjon av magesaft (for eksempel, søt, malurt, peppermynte, fennikel, etc.).
 Som lav surhet kan indikere mottakelighet for magekreft, er behandling av sin egen uten kontroll av eksperter ekstremt farlig. Hvis du har disse symptomene, bør du oppsøke lege og etter behandling oppdrag følge nøye alle instruksjoner relative prioriteringen av medisiner og foreskrevne doser, ellers behandlingen kan være ineffektiv.  
Faste dager for gravide

 Å være overvektig i løpet av svangerskapet ubrukelig eller forventningsfull mor eller barnet vil bringe. Så hvis du får vekten for mye, kan du ordne faste dager for gravide.

 Fordelene med faste dager i løpet av svangerskapet


 Faste dager for gravide kvinner for å bidra til å øke vekttap og i tillegg avlaste hevelse.
 Hvis du setter i vekt er et pluss, de næringsstoffene barnet mangler, som betyr at du kan bli kvitt ekstra pounds og væsker ved hjelp av faste dager.

 Gjennomføre faste dager trenger ikke mer enn en gang i uken. Velg en bestemt dag lossing. Hvis du gjør dette regelmessig, har kroppen aklimatisert seg å bli justert til å slippe ut.
 Resultat faste dager vil ikke være merkbar. Fordelene av dem vil du føle bare 3-4 måneder.

 Hva er faste dager


 Faste dager er lei og sulten.
 Hvis du er vanskelig å tåle sult, er det best å organisere "matet" faste dager. I disse dager spiser du hele dagen ett sett med produkter, som for eksempel kokt kjøtt med grønnsaker, fruktsalat eller frukt og ost. Fordel mengden mat 4-5 ganger.
 Sultne faste dager for de gravide tillate å spise den dagen, bare én type produkt: epler, yoghurt, grønnsaker, ris eller bokhvete.
 For gravide beste valget faste dager i frukt, grønnsaker og juice for faste dager. Slike faste dager for gravide mest effektive og inneholder mye vitaminer.
 Du kan ikke begrense mengden av vann vыpyvaemoe for håndtering av dagen. Effektiviteten av faste dag vil være høyere. I tillegg, er balansen av mineraler i kroppen lagret.
 Kjøtt og meieri faste dager er ikke anbefalt dersom det er problemer med fordøyelses og hjerte-systemer.
 Før du ordne faste dager for gravid, bør du kontakte legen din.  
Яндекс.Метрика