Planlegging av barnets kjønn

 Som du kan planlegge kjønn på et barn ved å ta visse matvarer?
 Nylig har en rekke anbefalinger (særlig artikkel amerikanske mikrobiologer) for riktig kosthold, der foreldre kan påvirke kjønn på fremtidige baby. Anbefale denne oppskriften. Hvis du vil ha en gutt, forventningsfull mor før unnfangelse og tidlig i svangerskapet bør spise mat rik på fett, men lite karbohydrater; Omvendt, karbohydrat, lav-fett, hvis du ønsker å ha en jente. Amerikanske mikrobiologer understreke at oppskriften er ikke universell. Mens forsøkene ble gjennomført bare hos mus, og streng overholdelse spesifisert diett gjør det mulig å oppnå ønsket resultat i to av tre.
 Anbefalinger for ønsket kjønn på barnet Det er forskere fra Russland. Studert statistikken for barn født under krigen, strømforsyning system, utviklet og testet programmet, men på et lite antall familier. Hvis en mann er sulten, mye flyttet, ikke tilbringe sædvæsken, så det bør være en del av mer sperm med et Y-kromosom, er at mannlige, foreslår et system forfatteren. Hvis han har spist, hadde flyttet og hadde mange seksuelle gleder, økte andelen av sperm med X-kromosomet, det vil si kvinner. Vi kan anta at den friske sperm flere kvinnelige kromosomer, men deres mobilitet er tapt over tid, men dette er bare en hypotese. En anbefaling er ganske enkel og trygg. Hvis du ønsker å ha en gutt engasjert i idrett og en uke eller avstå fra samleie. Hvis du vil ha en jente, Ettersom seg selv og ofte engasjert i sex uten unnfangelse. På dette stadiet av "opphopning" Zhirkov "Du mer sannsynlig å bli gravid en jente enn en gutt. En annen observasjon. Med alderen, eller på grunn av sykdom hos menn mindre sannsynlighet for å bli gravid
 Gutt (ingen av de mannlige astronautene etter flyturen er ikke far til gutten). Dette er nok sant for annen skadelig manns jobb.
 Men et barn er dannet lenge før han ble født. Folk visdom utestengt titt på bålet en gravid kvinne, vår bestemor sies å være "polohlыvыy" barn med ustabil nervesystemet. Vitenskapelige artikler bekrefte disse anbefalingene.
 Mange forskere har nylig foreslått at i utero barnet begynner å høre, for å se, for å uttrykke sin misnøye med litt kjøring. Og seksten uke med ham allerede kan snakke selv lære ham noe. Hvis, for eksempel, for å presentere for mage mødre skarp lyskilde, barnet umiddelbart komme i bevegelse. Han vil prøve å ta en posisjon at lys ikke slipylo øynene ". Din fremtidige baby elsker klassisk musikk enn rock hard, er han nervøs, sint og smiler til deg. Alle anbefale vordende mor å gjøre så lenge gjøre kvinner venter favoritt barn - snakker mykt i kveld med barnet, sakte stryke magen, nynne. Lytte til god musikk sammen med den fremtidige far og din fremtidige baby. Det er lagt merke til at hvis lyden fungerer ved Mozart, Vivaldi, roer barnet ned og glade for å lytte. Men musikk av Beethoven, gir Brahms ham en svært negativ reaksjon, begynner barnet å presse, for å uttrykke sin misnøye. Og den mest voldelige reaksjon når lyden av rockemusikk - barnet ikke ønsker å høre det, "spark", han quickens hjerterytme. 
 Til slutt, lenge siden observert at "Wanted Child - lykkelig barn". Faktisk, hvis ønsket barnet og foreldrene er glade for at den etterlengtede hendelsen skjedde, i voksen alder, han vil ikke føle noen problemer i relasjoner med mennesker. En annen ting er når et barn ikke er nødvendig, ut over tid, malplassert, de første tegn på graviditet mamma ser med skrekk, og min far sint. Uønsket "tilfeldig" barnet gjennom hele livet vil prøve å bevise at det kan være og ha noe sånt som at den har en rett til å eksistere. Ofte det skjer også at den første kona er i en stresset tilstand, men da perehovoryvshy mann, roer hun ned. Akseptert som et faktum hva som skjedde, fordi hver familie bør være barn, så hvorfor ikke føde dette barnet. Disse svingningene er absorbert og opplever barnet og vises på hans karakter. Kvinner bør også være klar over at hvis mellom abort og påfølgende unnfangelsen fant sted kort tid, lagrer kroppen hennes informasjonen som livmoren besøkt død. Og neste barnet om det vil spare i fremtiden, kan du føle frykten for døden. Det vil føre til horror noen riper. 
 Naturen av barnet kan bli påvirket og sta ønske om å ha et barn av et bestemt kjønn. Hvis mamma og pappa ville ha en gutt og en jente, kan det føles som skyld og ubevisst søker å gjøre det godt igjen ved å velge en mannlig eller et yrke eller en partner som vil ydmyke henne som en kvinne, og sa at leiligheten ikke er fjernet, er du ikke i stand til å forberede og så videre. En vanlig variant er når mamma ville ha en jente, en gutt og hans far. Født en gutt, ikke en jente, som min mor stille drømmer under graviditeten. I dette tilfellet kan bli dannet mann mild, snill, sympatisk. Dette er bra, men i situasjoner der behovet for å vise besluttsomhet, mot, kanskje til og med aggressiv, ville vedkommende være hjelpeløs.
 Folk sier at "alle barn av Gud." Gjennom hele svangerskapet Vær rådet denne dyrebare gaven. Jeg prøver å alltid huske at et barn under tre år som en svamp soaks opp "stemningen i huset," at din oppførsel på gata, i butikken og klinikk, måten du kommuniserer med utenforstående og familie. Skade er mamma, skriker skingrende hennes baby "titt på hans føtter", som var sammen, zadyvylysya noe, men min mor er stor, fast stående på føttene, sjelden snubler som semenyaschyy neste baby. Behandle med kjærlighet og respekt for barnet ditt - og de vil være fornøyd med det.  
Hva skjer endringer i løpet av svangerskapet

 Graviditet - er vanskelig, men samtidig interessant periode for kroppen din.
 Under graviditet er det endringer i kroppen din, endring i huden vises stretching der hyppige humørsvingninger.
 Endringer i hormonnivåene under graviditet uunngåelig påvirke håret. Kanskje håret vil falle mye mindre enn før. Dessverre, postpartum hår som vokste under svangerskapet fortsatt falle ut. Ikke bekymre deg hvis dette skjer med deg - du oblыseete!
 I noen kvinner under svangerskapet øker veksten av ansiktshår. Dette er vanligvis ikke et problem, men hvis situasjonen plager deg, snakk med legen din. Ansikts forsvinne eller bli mindre merkbar etter fødselen, så ikke ta beslutningen om å hårfjerning for raskt.
 Under svangerskapet, er en kvinne stoffskifte akselerert. Kroppen krever mer energi. Ikke overraskende, vil du alltid være varm og selv varm. Hvis du svetter tungt, øke væskeinntaket for å unngå dehydrering.
 De samme hormoner som stimulerer hårvekst, påvirke tilstanden på neglene. Kanskje i løpet av svangerskapet vil du være vanskeligere å opprettholde en lang spiker. Vel, fryder mens gravid!

 Bryst forandringer under svangerskapet


 Under graviditet brystene gjennomgå store endringer. Etter omtrent 8 uker brystene begynner å vokse. Du kan se at det er noe shyshkovatoy. Alt dette er helt normalt.
 Under svangerskapet, kan brystene endrer farge. Før graviditet areola rundt brystvorten er vanligvis rosa. Under graviditet og amming (morsmelk produksjon), kan det være brun eller rødbrun og vokse i størrelse.
 I andre trimester begynner å danne gulaktig væske som kalles colostrum. Dette stoffet er en forløper til morsmelk. Noen ganger er allokert råmelk fra brystet naturlig eller trykk nippel. Dette er helt normalt. La bryst alene, uten å klemme fluid. Hvis du er bekymret for lekkasjer, slitasje spesiell polstring i BH.

 Trukket brystvorter


 Trukket brystvorter kan være flate eller faktisk involvert. Kvinner i denne tilstanden vanskelig å amme, men amming er mulig i den posisjonen.
 Å forstå om du er involvert brystvorter, satte tommelen og pekefingeren på areola rundt brystvorten. Klem bunnen av nippelen. Hvis det holder seg flat eller trukket inn i brystet, kan du si at du er involvert brystvorter.
 En av de enheter som bidrar til å bekjempe trukket - Stu brystvorter, en spesiell kopp som satt på hvert bryst i de siste ukene av svangerskapet. Disse plastkopp bh bæres under lys og skape trykket på undersiden av nippelen. Dette presset hjelper brystvorte utvekst. For mer informasjon du gir legen din.

 Lettelse


 Svært ofte går ned et par uker før fødselen eller tidlig i barnets fødsel hodet i fødselskanalen. Denne tilstanden kalles "lettelse" (eller "synker") og er helt normalt.
 Fordelen lettelse er frigjort plass i øvre del av magen som lar deg puste mer fritt. Men på grunn av senking barnet kan du føle en mye press og ubehag i bekkenet, blære og anus.  
Utviklingen av barnet i mors liv

 Barns utvikling i mors liv. Etter hvert som barnet vokser og utvikler seg i løpet av svangerskapet?
 I løpet av den tiden barnet er i magen at det begått en utrolig forandring. Med noen små celler gjør den til en fullt dannet mann.
 De første 13 ukene av svangerskapet - er den mest kritiske perioden av fosterutviklingen. På denne tiden frukten er mest sårbare for ytre faktorer - legemidler du tar, produkt og miljøspørsmål.
 Ved utgangen av første halvdel av svangerskapet - 20 uker - babyen din har dannet alle organer. I løpet av andre halvdel av svangerskapet, disse organene utvikles, er babyen din vokser og økende vekt på forberedelse til fødselen.
 Embryoutvikling - perioden fra unnfangelse til åtte uker. Fetalnoe utvikling - en periode på ni uker før fødselen.

 Trimester


 I de første åtte ukene av svangerskapet barnet kalles et embryo. Resten av tiden - frukten.
 Term graviditet er delt inn i tre trimester - 13 uker hver. Den første trimester er assosiert med de mest betydelige endringene som skjer med fosteret. I løpet av de første tretten uker babyen med et sett av celler på størrelse med et knappenålshode blir til frukt på størrelse med en grapefrukt. Begynner å utvikle organer og embryoet blir som et barn.
 I begynnelsen av andre trimester, babyen veier mindre enn 25 m og høyden er bare 10 cm. I begynnelsen av tredje trimester, babyen veier ca 10 kg og hans høyde er 34 cm. På tidspunktet for fødselen din baby vil veie ca 34 kg, og veksten vil være ca 48 cm.
? Den første trimester er assosiert med de mest betydelige endringene som skjer med fosteret. I løpet av de første tretten uker babyen med et sett av celler på størrelse med et knappenålshode blir til frukt på størrelse med en grapefrukt.
 Etter den tolvte uke av svangerskapet ikke er dannet nesten ingen kroppens systemer av fosteret. Dette betyr at alle de store organer og systemer dannes i løpet av første trimester. Inntil leveringsdagen, vil disse systemene bare vokse.
 Hvis et barn blir født til 38. svangerskapsuke kan snakke om tidlig fødsel. Normale fødsler som skjer mellom 38 og 42 uker av svangerskapet. Hvis et barn blir født etter 42 uker av svangerskapet, er det som kalles post-sikt.
? Når kan jeg bestemme / jeg en gutt eller en jente?
 På tidspunktet for unnfangelsen. Sperm kan være mann eller kvinne (egg er alle kvinner). Hvis den mannlige sperm til å befrukte et egg (som er den Y-kromosom), vil du ha en gutt. Hvis sperm er kvinne (bærer X-kromosomet), vil du ha en jente.

 NORMAL fosterutvikling


 Dimensjoner barn
 Noen ganger kvinner er redd for å føde en stor baby. Størrelsen på barnet er påvirket av mange faktorer. Hvis du er frisk, føler ikke noen problemer og ta vare på deg selv i løpet av svangerskapet er mer sannsynlig å ha en baby av middels størrelse. Selv vekt babyer kan variere sterkt, er den gjennomsnittlige vekten av et barn 3280-3400 g.
 På størrelsen på barnet ved fødselen blir påvirket av ulike faktorer, blant annet høyt blodtrykk og diabetes, som ofte utvikler hos gravide kvinner eldre. Hypertensjon under graviditet kan forårsake intrauterin vekst, noe som resulterer i et lite barn er født. Diabetes fører til problemer med blodsukkeret. Blodsukker stiger i de som lider av svangerskapsdiabetes eller moderat diabetes er ikke kureres. Med diabetes, stiger blodsukkeret fosteret og barnet er født større.
 Hvis en kvinne som lider av insulinavhengig diabetes, kan barnet bli født liten. Kvinner i denne tilstanden har problemer med blodsirkulasjon, noe som resulterer i intrauterine vekst begrensning og blodstrømmen i kroppen av fosteret.  
Яндекс.Метрика