Plantar vorter: behandling
 Utseendet av vorter på en hvilken som helst del av kroppen stygg og ubehagelig. Men hvis det er vorter på sålene, de også levere smerte fordi vandre det er press på sålen. Og veldig snart smerten fra trykk og friksjon blir uutholdelig fordi disse warts behandling - en svært nødvendig tiltak.
 Årsaker til Plantar warts
 Alle deler av kroppen, inkludert sålene blir vorter forårsaket av humant papillomavirus. Vanligvis er plantar warts dannet på foten punkter som er nødvendig for å holde trykket oppe - hælen, toe pads. Faren er det faktum at trykket kan utløse veksten av plantar vorter på innsiden, at det callus.
 Avgjøre når en person smittet med viruset er nesten umulig - HPV overalt. Mest viruset overføres fra person til person. Men du kan ta papillomavirus total etasje dusjrom, offentlig svømmebasseng, treningsstudio - kort sagt, de viruset lever i fuktige miljøer. Konfrontert med en forurenset overflate, viruset gjennom kutt og skrammer på huden kommer inn i kroppen. Og før du vil vorte, kan det ta flere uker og måneder.
 Behandling av plantar vorter
 Plantar warts trusler mot helse ikke er det. Men smerten når han går blir så sterk at folk først prøver hjem rettsmidler. Og hvis de er ineffektive, klarer den å hjelpe legen. Eksperter påpeker at plantar vorter resistente mot behandling. Derfor, for å oppnå et positivt resultat vil måtte være tålmodig.
 Fremgangsmåter for behandling av plantar vorter, der er flere:
 1.  Frysing - vorter behandles med kryoterapi med flytende nitrogen, dvs. at de er frosset. Kjemikalier opererer på en slik måte at det er en blemme rundt vorten. Og en uke kan skrelle bort dødt vev.

   Immunterapi - behandling, som har som mål å stimulere immunsystemet til å takle sine egne vorter. Som immunterapi vorte kan angi interferon - det aktiverer immunsystemet. Du kan gå den andre veien - å inngå vorte utenlandsk stoff som vil også øke immunforsvaret. Det skal bemerkes at innføring av disse stoffene er ganske smertefull.

   Søknad kantarydyna - stoffer som stammer fra blemme-bille. Prosedyren for behandling av vorter med flytende kantarydynom smertefri. Derfor er fremgangsmåten egnet for behandling, inkludert og små barn. Imidlertid, i den første dag etter behandlingen kan vises bobler.

   Søknad amykvynoda sterkt stoff, som brukes for å eliminere smittsomme hudsykdommer. Amykvynoda handlingen er å stimulere immunforsvaret. At kroppen selv produserer proteiner i immunsystemet, ødelegger papilloma virus. Merk at denne behandlingen kan provosere vevsskade og alvorlig betennelse rundt vortene. Hvis dette skjer, er det tilrådelig å avbryte behandlingen. Hvis amykvynod forårsaker influensasymptomer, bør du redusere dosen.

   Laserterapi - å brenne vorter i de minste blodårene. Etter en tid den infiserte vevet dør, så det vorte faller av seg selv. For å nevne en smertefri behandling umulig. Så det kan være igjen arr.

   Eksisjon - fjerning av vorter med en skalpell (eventuelt elektrisk nål). Dette omfatter hud anestesi. Imidlertid er excision sjelden brukt - slik behandling kan etterlate arr.  
Hvordan å slutte på egen hånd?
 Røyking har tiltrukket seg mange kort hans opphold stimulerende effekt. Nikotin som finnes i sigaretter, bærer jubel mann det i en tilstand av eufori, så humøret stiger, det er et utbrudd av energi. Men det synes bare følelser viktigste - sigaretter ødeleggende effekt på hele kroppen, noen av sine funksjoner umiddelbart gi svikt og nervesystemet blir vant til tobakk og nikotin også. Men dette er - ren gift, han stille, på cellenivå er innført i blodet, hjelper irritabilitet, økt temperament, rikelig spyttsekresjon, fordøyelsesproblemer, endringer i blodtrykket, etc.
 Mannen som bestemte seg for å slutte denne vanen, blir ofte til en psykologisk felle leger kalt periode med avholdenhet, da over en periode en person gjør et forbud mot røyking. Men det kan da røyke igjen fordi de røyker med den erfaring som trengs støtte og råd om hvordan å slutte på egen hånd?
 Hvorfor folk røyker?
 Legene sier at alt avhenger av menneskers vilje. Det er folk som synes det er vanskelig å slutte å røyke på en dag, mens andre bruker år på å kjempe mot røyking. La oss se hva som driver oss til denne uvanen?
 Statistisk, folk ofte røyker i et selskap der det er den samme som det er med sigaretter i hånden, røyking kjedsomhet, lengsel å avlaste stress, zakuryuye automatisk, uten å tenke på grunner, eller fordi han ønsket å "lade" kroppen din om morgenen. Som du er kjent? En lignende avhengighet ble kalt ikke fysiologisk. Hovedoppgaven til å slutte å røyke - for å overvinne denne barrieren. Så først komme opp med et bedre motiv, svarer på et spørsmål: "Hvorfor skal jeg kaste røyk" Tillat deg selv internt leve av naturlovene, setter kroppen din på den positive bølgen.
 Å styrke tilliten riktigheten av sine valg, lese relevant litteratur. Hoved feil av røykere er deres mangel på bevissthet om at røyking fører til uopprettelig skade på mennesker, forårsaker problemer med hjerte- og lungesystem.
 Hvordan bli kvitt røyke uten medisiner?
 Viljestyrke - den eneste måten å slutte å røyke uten konsekvens. Eksperter anbefaler å analysere dag: hva tid størst trekker røyk, hvor mange sigaretter om dagen vike eksterne faktorer føre folk til å røyke mer. Introspeksjon gjøres best i et par dager, og legger skalaen Faherstroma.
 Hvis det ikke er vilje til å slutte umiddelbart, redusere antall sigaretter per dag, erstatte uttrykket "jeg vil ikke røyke" til en mer positiv, for eksempel "jeg sluttet å røyke fordi jeg ønsker å puste frisk luft" som i stor grad redusere abstinenssyndrom vaner. Endring varianter av tobakk på en ubehagelig smak, reduserer suget flere ganger.
 Hvis du kan redusere antall sigaretter to ganger, du gå videre til den virkelige kampen med den dårlige vanen. Under en av pausen Slukk siste sigarett med en følelse av indre frihet: nå er du blitt en høyere mening av kolleger, fordi du valgte banen for helse. Det er best å erstatte sigaretten drops eller tyggegummi, og røyk pause - klasser i gym, ser interessant TV-program eller spill.
 Hvis du fortsatt dratt på en sigarett, fortell deg selv: "Vel zakuryu i morgen!", Er denne innstillingen alltid i morgen (i dag vil, men det er ingen i morgen!).
 Seks måneder anses tilgjengelig for tilpasning, på dette tidspunktet, kan folk bli mer nervøs, føler apati, kan det bli noe redusert ytelse, men dette, igjen, psykiske symptomer som lett elimineres ved positiv tenkning.  
Hva er nyttig ingefær for kvinner?
 Ingefær er mnoholetnykom, skyter han ligne siv blomster lilla eller gul-oransje, kjøttfulle rot og utviklet, utvide utover. Ingefær - er ikke bare velsmakende og sunn krydder mye brukt i matlaging, men også den universelle medisin, spesielt for kvinner. I oldtidens India, hvor jeg kom fra Ginger visste om det og var i stand til å bruke de helbredende egenskapene til planter.
 Fordelene av ingefær for kvinner
 Hva er nyttig ingefær for kvinner og hva som forårsaket hans favør? Først av alt, rik kjemisk sammensetning - essensielle oljer, vitaminene A, B1 B2 C, kalium, sink, natrium, jern, kalsiumsalter av fosfor og magnesium. Viktig for kroppen er planter, inkludert aminosyrer som er gunstig for helsen.
 Den samme fordelen er at ingefær er en kraftig afrodisiakum, lindrer premenstruelle perioden, lindrer infertilitet og frigiditet, reduserer morgenkvalme under svangerskapet. I tillegg hjelper det å rense kroppen for giftstoffer, noe som resulterer i forbedret hukommelse, synsskarphet og hudfarge. Dens regelmessig bruk kur apati, styrker kvinners sjarm, men lukten av en kvinne føler en bølge av fysisk og mental styrke. Ingefær gir nyttig effekt ved direkte kontakt med huden. Juice planter brukes for fet hud med herpes. Ved denne behandling blir den person glatt og ren.
 Ingefær slanking
 Store fordeler ingefær og bringe dem som mister vekt fordi stoffskiftet. Asiatiske kvinner ta te med ingefær en halv time før måltider for å redusere appetitten. Te ingefær skrelles, knust - bare en teskje per kopp kokende vann. Godt å drikke med honning og sitron. Du kan klippe root skiver og kok i en termos for å forberede ingefær te hele dagen.
 Bruken av ingefær te for vekttap ikke flyktige resultater. Mest kjente sin effekt i kombinasjon med fysisk aktivitet og riktig ernæring. Selvfølgelig kan vi hindre en regelmessig drikker ingefær te for en halv time før et måltid, men de ønskede resultater må vente lenger.
 Medisinske egenskaper av ingefær
 Medisinske egenskaper av ingefær er ikke begrenset til vekttap og rent kvinnespørsmål, er utvalget av denne planten mye bredere. Ingefær gir krampeløsende, anti-inflammatorisk, analgetisk, oppløsning, vitrohinnu, diaphoretic, tonic, healing og stimulerende effekt på mennesker. Det bør legges til at ingefær er en kraftig antioksidant og en naturlig immunomodulator har anthelminthic egenskaper.
 Den brukes for forkjølelse, influensa, SARS, ikke bare i form av te, men rå. For å gjøre dette, klippe et stykke av rot og putter i munnen. Eteriske oljer som finnes i ingefær, forårsaker kriblende språk. Når effekten vil være mindre merkbare, ingefær bite trenger å oppdatere den.
 Ingefær - det er også en universell bedøvelse som hjelper med smerter av ulik opprinnelse - muskuløs, tannlege, menstruasjons. Den brukes som et omslag til det berørte området. Å eliminere tannpine anbefalt å tygge hans skive. Ingefær er svært effektivt for å eliminere skadelige mikrober, det frisker pusten, sliter med sykdommer i munnhulen.
 Kontraindikasjoner mot bruk av ingefær
 Ingefær roten av den rike kjemiske sammensetningen viser ikke alt, som kan forårsake allergi og forårsake skader på mennesker som lider av magesår, tarmforstyrrelser, pyschevodnыmy reflux og divertikulitt. Ikke bruk ingefær med feber, blødning, hudbetennelse, graviditet (fra tredje trimester), med ammingen. Overfølsomhet for dette anlegget kan uttrykkes som diaré, kvalme, oppkast eller utslett.  
Яндекс.Метрика