Plast ansikt

 Bør lage plast ansikt? Hvordan er den postoperative perioden. For å utføre korreksjon av rynker i pannen? Hva er komplikasjoner etter plast ansikt? Alle disse spørsmålene er allerede besvart i denne artikkelen.
 Estetisk (eller kosmetisk) kirurgi er en del av plastisk kirurgi, som i sin tur er uatskillelig fra operasjonen i det hele tatt. Plastiske kirurger kan være i prinsippet enhver lege som ble uteksaminert fra Medical University og bestått relevant spesialisering. Imidlertid kan plastisk kirurgi være mye ikke bare på grunn av deres måte å bli ganske vanskelig og tidkrevende, og at dette yrket krever en lege og kunstnerisk smak, og romlig resonnement, og naturlig evner terapeut.
 Med andre ord, plastikkirurger - et spesielt folk, og møte med dem i seg selv en suksess i livet, og hvordan mennesker er emosjonelle og varme ditt forhold med denne personen, mye vil avhenge av i løpet av behandlingen av postoperative faser. Hvorfor? Veldig snart vil du forstå det, men for nå la oss si du har valgt klinikken, som ønsker å konsultere om mulig plastisk kirurgi.
 Vanligvis vil legen spørre om endringer i utseendet ditt du ønsker. Det kan ta en interesse og fremføring eller tilgjengelig på sykdommer og medisiner tatt. Det faktum at hypertensjon, hjertesvikt, diabetes, allergier, og thyroid sykdom kan alvorlig øke risikoen for kirurgi.
 Snarere vil kirurgen stille deg spørsmål angående ditt personlige liv, og ingen mening utspekulert, å svare på dem - kanskje problemet ikke er relatert med utseendet og deretter operasjonen er usannsynlig å hjelpe. Og som trenger en skuffelse?
 På scenen for å gjøre en avgjørelse trenger du tilleggsinformasjon som beskriver Teknisk drift, forberedelse til og mulige komplikasjoner. La oss starte fra begynnelsen.

 Blepharoplasty (øyelokk)


 Med alderen, øvre øyelokk begynner å henge over øynene, det er derfor de synes sliten. Nedre øyelokk er også i endring, er det poser under øynene. Dette vil bidra til å korrigere øyelokk plast, som imidlertid ikke eliminere rynker i hjørnene av øynene, sorte øyne og hengende øyenbryn. For å gjøre dette, finnes det andre metoder (dermabrasion, kjemisk peeling, plast rynker i pannen og kinnene). Det er mulig at legen din er enig kombinere øyelokk korreksjon og panne eller kinn lift.
 Øyelokk kan gjøres i alle aldre, som karakteristiske endringer kan forekomme ikke bare med alder, men også være arvelig. Mekanismen for aldersrelaterte endringer er enkel: redusert muskelspenning av øyelokkene, huden blir tynnere og fettet som var fremdeles inne, begynner å eksplodere.

 Plast øvre øyelokk


 Før kirurgi, kirurgen markerer innsnitt-linje, som løper på naturlig fure og litt favoriserer den ytre kant av øyet (fig.).
Plast ansikt

 Fig. Plast øvre øyelokk
 Deretter foreta en foreløpig infiltrasjon av øyelokkene løsning analgetiske stoffer (anestesi), som i tillegg til anestesi, forårsaker svelling og spenning av huden på den øvre øyelokk, noe som letter vev disseksjon skalpell. Fjerner overflødig hud med underliggende muskel under fragment.
 Da kirurgen forsiktig trykket med pekefingeren på øyeeplet, som bidrar til å bestemme plasseringen av fett. Fettvev ved sløv løsne og ta med saks. Produserer Point electrocoagulation overflatefartøyer, pålegger kontinuerlig sutur ved hjelp av spesielle atraumatisk tråden. Denne operasjonen er over.

 Plast nedre øyelokk


 Snittet er utført under resnychnыm land, og det er litt i favør av det ytre hjørnet av øyet (fig.).
 Dette nærhet gjør øyevipper for å gjøre fremtidige arr er nesten usynlig, men det krever spesiell omsorg kirurg, bør tang ta vippene til side, beskytte dem fra mulig eksponering for skalpell.
 Deretter saks skrelles huden klaff århundre av muskel (det kalles sirkulær). Hvis valgt riktig avløsning dybde (ikke dypt, men ikke overfladisk), er operasjonen nesten ublodig.
Plast ansikt

 Fig. Plast nedre øyelokk
 Klaff skrelles til infraorbital region, og dermed blir synlig fett som fjernes. Pinsett stramme opp huden og fjerne den langs nedre øyelokk. Dette er en meget viktig fase, fordi hvis skjære liten mengde av huden vil være et positivt resultat; og hvis du fjerner for mye - vil siden av nedre øyelokk.
 Så fjernet muskelen under huden klaffen, noe som gir følgende effekt spenning. Avslutter kosmetisk kirurgi imponerende kontinuerlig sutur.

 Den postoperative perioden


 Kort tid etter operasjonen, kan du åpne øynene, men synet er dårlig på grunn av den økende ødem. Hvis du ønsker å forlate klinikken si allerede den dagen, men sengeleie har fortsatt å følge - bare hjemme. Videre, for å redusere hevelse, anbefales det å ligge med høyt plassert hodet.
 Innen få dager vil hevelsen vokse og fortsette i flere uker. Men etter en uke min hudfarge blir en naturlig look, og ved slutten av den andre uken øyelokkene vil se nesten sunt.
? Bruke kamille kjøttkraft og steril øyedusjen kaldt komprimerer kan bidra til å redusere ubehag i den postoperative perioden.
 Så lenge ingen masker vil bli fjernet, kan du ikke fysisk anstreng og løfte vekter.
 Stingene fjernes, vanligvis på 3-4th dagen, men etter to uker du ikke kan bruke kontaktlinser, og i 1-2 måneder er nødt til å bruke solbriller.
 Du kan gå på jobb etter 10 dager, vil denne gangen være gyldig imponerende makeup. Effekten av drift i noen år har det lenge nok, men ikke faste, fordi huden fortsetter å alder.

 Korreksjon av rynker i pannen


 Denne operasjonen utføres under horisontale rynker i pannen, øyenbrynene eller lavtliggende sømmer i mellom, skape inntrykk skiftet øyenbrynene.
 Under operasjonen utføres av kuttet tråd av hår noen få inches over pannen (fig.), Som går fra det ene øret til den andre.
Plast ansikt

 Fig. Korreksjon av rynker i pannen
 Deretter pannen huden er skilt fra bein av øvre grense okulær hulrom, fjerne en del av muskelen som skaper spenning og dermed deltar i dannelsen av rynker. Da er det mulig å strekke hudfolder rozhladyvshy. Huden strekkes fordi det overskytende fjernes, kantene såret sydd.
 Det er en modifikasjon av fremgangsmåten ved hjelp av et endoskop. I denne delen ikke kontinuerlig, og flere korte (to) på hver side av pannen, gjennom hvilket angis ved hjelp av endoskop kan sees på skjermen betjeningsfeltet (fig.).
Plast ansikt

 Fig. Korreksjon av rynker i pannen ved hjelp av et endoskop
 Huden og musklene er atskilt fra beina i skallen, så vel som i teknikken beskrevet ovenfor, deretter stramme huden opp og fikse sømmene.

 Den postoperative perioden


 Etter operasjonen, hele hodet og pannen bandasje, som endrer først, og etter to dager av på alle. På denne tiden bli synlig hevelse og cyanose av øyelokkene, noe som vil redusere etter en uke og forsvinner i løpet av to uker.
 Følsomheten i huden i pannen etter operasjonen er vanligvis brutt, og etter to uker før han begynte kløe, som ligger bare noen få måneder. Umiddelbart etter operasjonen arr langs håret kan falle ut av gjenvekst begynner bare etter noen få uker.
 I løpet av uken kan du ikke løfte vekter og må sove på høye puter, men etter 10 dager er det allerede mulig å gå på jobb. Vask hodet tillates på dag 5; På samme tid, som regel, er det mulig å bruke medisinske makeup (for å maskere sår i pannen og rundt øynene).
 I løpet av året, kan det være vanskelig namorschyty panne og heve øyenbrynene, men gradvis den passerer. Det er normalt at etter kirurgi øyelokkene er stengt ufullstendig.

 Face Lifting


 Denne operasjonen kalles løfte, korrigerer aldersendringer i det midtre og nedre deler av ansiktet. Oftest denne korreksjonen resort i alderen 40-60 år. Løfte hjelpe bli kvitt rynker i kinnene hvis det er et overskudd av hud; Dype rynker mellom nesen og munnvikene, hvor den naturlige formen på kjeven forsvinne; synker og slapp rynker og furer i huden på forsiden av halsen.
 Operasjonen begynner med innføringen av narkosen i driftsmarginene til flere lys peeling vev (hydropreparovky); samtidig injisert narkotika innsnevrer blodårer (vasokonstriksjonseffekter). Ofte kombinert med fettsuging kirurgi (utvinning av fett fra haken området) foregår et lite snitt i det press på haken og spesiell kanyle ("duck"), som er slutten utflating, slik glatt gjennomføring av stoff.
 Plast ansikt og hals starten av huden snitt i tinning, som fremdeles begrenser forsiden av øret. Etter å ha nådd øreflippen, direkte kutt rundt øret oppover og ta til nakkeregionen (Fig.).
Plast ansikt

 Fig. Facelift og hals ved hjelp av plastisk kirurgi
 Da kirurgen gjør omfattende hud peeling templer, kinn, hake og hals. Å vidsharovuvalysya stoff lett å foreskrive et kurs av drift physioprocedures. Separert strukket hud, overflødig skjæres ut og bløtvev arkivert (plykatsyya). Supplement plykatsyy den såkalte plast platizmy bred og tynn muskel som dekker forsiden av halsen med overgangen til underkjeven. De endringer som skjer i muskelen, faktisk bestemme graden av deformasjon av den nedre flate og forsiden av halsen.
 Skrelles huden av en enkelt blokk med platizmy del, dra og fikse en ny posisjon, fjerne overflødig.
 Til tross for at mesteparten av kuttet er under håret, er ileggelse av sømmen viktig å følge nøye holdning til vev, som tillater oss å oppnå høy kvalitet arr.

 Den postoperative perioden


 Fullfører overlappende bandasje på ansiktet hans at endring i noen dager, en uke fjernet helt. På den tredje dagen kan du gå hjem, men hevelsen vil holde i flere uker. Etter å ha fjernet bandasjene er ofte kvestet - er vanlig å bli holdt som hevelse og humper i ansiktet. Ennå i lang tid huden kan være nummen, men det forsvinner gradvis.
 Det er viktig å huske på at etter løfte anbefales ikke sengeleie. Selvfølgelig, Rest, men vandre rundt i leiligheten og gjøre lettere husarbeid kan, selvfølgelig, med forbehold om forsiktighet.
 Unngå fysisk anstrengelse og tunge løft, røyking og seksuell aktivitet. Innen 2 uker du ikke kan ta aspirin, og sol og høye temperaturer bør unngås i flere måneder.
 Det bør bemerkes at plastisk kirurgi begynner å forberede seg på det, som omfatter de følgende betingelser:
 • 2 uker før operasjonen kan ikke røyke fordi røyking kan forsinke healing og enda vanskeligere;
 • én uke før operasjonen bør slutte å ta aspirin og andre legemidler som inneholder acetylsalisylsyre. Det faktum at de øker blødnings (redusert blodpropper) som kan føre til postoperativ blødning;
 • hvis operasjonen er planlagt i morgen, bør det siste måltidet være senest 18 timer kvelden før, og den siste væskeinntak - senest 22 timer. Det viktigste er ikke å glemme den morgenen at verken spise eller drikke før anestesi er umulig!
 Den postoperative perioden er delt inn i tidlig og sent. Den tidlige perioden sluttpunktet sårheling, og senere komponert siden dannelsen av arr (interne og eksterne). Perioden umiddelbart etter operasjonen ikke lang, men den mest smertefulle, blåmerker, hevelse, stivhet, vekt og annet ubehag som vanligvis følger arrdannelse.
 Depresjon etter løfting kan ikke unngå alle, selv de som er operert igjen. De hjelper i denne situasjonen, ikke antidepressiva og konfidensiell samtale med kirurgen som utførte kosmetisk kirurgi. Sårtilheling varer i gjennomsnitt på ca en uke, ender såret helingen i syv dager; denne gang såret er dekket med skinn, som beskytter den. Den forsvinner spontant etter 10 dager.
 Prosessen med vev reparasjon har sine egne lover, denne perioden kan reduseres, kan bare redusere, blant annet gjennom physioprocedures. På 3-4th dager å normalisere blod - og lymfesirkulasjonen, foreskrive microcurrents, magnetisk. På 4-5th dag kan anvendes ozonbehandling, noe som bidrar til å hindre forekomsten av nekrose i områder hvor det er en sterk spenning stoff, og for forhindring av ischemi hos røykere. Påfør UHF ultralyd.
 I fysioterapi, foreskrevet salve (trokseva - zine) for løsning av mulig blødning og ødem. I løpet av denne perioden kontra peeling, rensing, massasje og maske. Inne utpeke vitaminer, beroligende midler, smertestillende og sovetabletter.
 Den postoperative perioden slutter når slektninger og venner ikke lenger oppsigelses spor kirurgi. I den første måneden etter det forbudt solarium, UV, badstue og en varm dusj, håndmassasje.
 I denne perioden er det arrdannelse; scar blir rosa og blir enda mer fremtredende enn umiddelbart etter fjernelse av suturer. Det blekner etter 6 måneder, og denne prosessen med dannelse slutter.
 Denne perioden kan tildeles ved hjelp av mesoterapi vitaminer, aminosyrer, og gå tilbake til ansikts som var kjent (massasje, maske). Den viktigste forutsetning for riktig dannelsen av arr: må det være i ro og i våte omgivelser.

 Komplikasjoner etter plastisk kirurgi


 På grunn av det faktum at under operasjonen skrelles huden over et stort område, og skaper en plass hvor blod kan akkumulere uten å være i stand til å komme seg ut. For å hindre slike komplikasjoner når skiftende dressinger tilbringe drenering prosedyre, der aktivt fjerner overflødig væske. Det kan være frustrerende, men veldig nyttig.
 Hvis det oppdages blødning, i stand til å forårsake nekrose (hudskader på grunn av sirkulasjonsforstyrrelser). Ofte ser det ut på øret, men røyking øker risikoen for slike komplikasjoner.
 Brudd på følsomhet oppstår som nummenhet i huden - dette er ikke ansett som en komplikasjon. Men hvis den skadede nerve grenen ansvarlig for ansiktsuttrykk, kan være ganske ubehagelige symptomer: utelatelsen av ett øyenbryn, ensidige rynker i pannen, øyelokk nezmykannya på den ene siden asymmetri over leppene (spesielt når du prøver å smile). Vanligvis disse komplikasjonene passere, men ikke umiddelbart, men etter et år.
 Hyperpigmentering - midlertidig fenomen som forsvinner etter et par uker etter trinn solbeskyttelse.
 I lys av det faktum at huden blir forskjøvet fra templer er fjernet og hårfestet. Videre, i leddene, som er under håret, kan det være midlertidig skallethet.
 Løfte effekten vedvarer i flere tiår, men fortsatt er i endring etter hvert, fordi hvis ønskelig operasjonen gjentas.

 Alt du trenger å vite om plastisk kirurgi
 Drift


 Handling


 Resultat


 Validitet Bleforplastika


 Drift som mål å fjerne fett og overflødig hud


 Eliminerer hengende øyelokk hud og poser under øynene. Den jevner rynker i pannen


 Effekten vedvarer vid7 til 10 år


 Drift


 Handling


 Resultat


 Validitet Løfte


 Drift som mål å ansiktsløftning


 Reduserer det totale antall rynker
 fremmer recovery ovalt ansikt


 Effekten opprettholdes fra 5 til 10 år Forsterkning av gulltråd


 Driften er rettet mot å holde huden tonet gjennom kunstig ramme og forbedret produksjon av kollagen vev


 Eliminerer overfladiske rynker, hindrer nye gjenoppretter ovalt ansikt


 Effekten vedvarer i minst 10 år


 Hver kvinne ønsker å holde seg ung og attraktiv som mulig, men naturen tar sin: en mann blir eldre, kroppen slites ut, en gang kjekk ansikt rynker, fargen er ikke behagelig friskhet, blir løs og matt hud
 Til alle tider, en kvinne på noen måte prøver å gjenvinne sin ungdom. I dag vet dette var mye enklere, fordi hjelp vakre halvparten av menneskeheten kommer og moderne metoder for kosmetisk medisin. I tillegg fortsatt forbli relevant i kampen mot rynker og bestemor oppskrifter av ulike typer kremer og masker.
 På vår side inneholder en rekke råd og tips på hvordan du skal ta vare for moden hud og kompetent utføre sminke også bidrar til å miste 5-10 år.
 I tillegg, her i en tilgjengelig form gir informasjon om strukturen i ansiktet, hvordan kroppen vår og hvordan gjør sitt arbeid i løpet av årene. Gjennom denne kunnskapen er det lett å forstå hvordan du kan hjelpe din hud lang alder. Tross alt, hvis du vet hvordan den ene eller den andre mekanismen er mye lettere å gjenvinne funksjonalitet på feil. Og våre kropper - er den samme mekanismen som til slutt begynner å svikte.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
Яндекс.Метрика