Er det ikke sant at kampen for god skjønnhet alle midler? Noen babes i desperat jakt på excellence selv villig til å gå under kirurgens kniv. Stoppe opp og tenke. Det er nok mer human og hyggelige måter å være god. Først av alt, skjønnhet - det er naturlig, harmoni og moderasjon. Hvis du ønsker å være slank og vakker, ikke rush til kirurgen, prøv mykere korrigeringsverktøy, for eksempel patch for vekttap.

Plaster for vekttap


 Lapper for ulike medisinske formål, lenge siden, ca 3000 år. I oldtidens Egypt brukte narkotika som en patch, fordi denne formen er veldig praktisk. Ønsker å si om tradisjoner Oriental Medicine, som blir mer og mer populært. Ikke anta vanlig plaster for avrusning og vekttap "billige kinesiske produkter." Dette betyr med et godt omdømme og masse historie. Og kvaliteten av produktet er bestemt av produsenten, uavhengig av land.

 Depotplastre


 Lapper generelt - den raskest voksende legemiddelform. Spesielt blir plastrene brukes til å overføre medisin til de syke av huden uten å skade den. Denne såkalte depot terapeutisk system (TTS) - medisiner langsomt frigitt og absorbert i blodet gjennom det øverste laget av huden.
 Dagens teknologi TTS produsert analgetika, hjerte, hormonelle og antynykotynovыe midler. Informasjon om etablering og bruk av depotplaster "for å redusere appetitten inntil bekreftet av offisielle medisin og må gjennomgås.
 Men gitt at denne modusen for transport av narkotika gjennom huden bare ca 20 år, er det å håpe at det snart forbedret. Og vi kan klare seg uten smertefulle prosedyrer når injisert narkotika i kroppen
 Det er for tidlig å snakke om PTS på lapper for vekttap. Det er ikke en kur for fedme, men bare et hjelpemiddel i kampen for helse og skjønnhet.

 Hvordan lappen


 De aktive stoffene inn i kroppen gjennom huden direkte, i stedet for gjennom mage-tarmkanalen, de ikke opptrer enzymer og magesyren, de kommer inn i cellene gjennom inter væske, akselererer stoffskiftet direkte til problematisk område, med aktivt arbeid av lymfesystemet, sirkulasjon, økt lipolyse, er hevelse. Kroppen er renset og mistet ballast i form av giftstoffer, overflødig fett og vann. Dette kan skje selv uten å øke mosjon og stive diett, bare ved virkningen av aktive ingredienser.
Plaster for vekttap

 Hva gjorde patch for vekttap


 Strukturen av plasteret, kan avhengig av preferanser og evner av produkter inkluderer:

 •  tare;

 •  Kinesisk Camellia;

 •  ekstrakt av hoodia gordonii;

 •  Guarana;

 •  fucus fint;

 •  ekstrakt av pepper;

 •  koffein

 •  Østlige ekstrakter av urter og enkelte andre komponenter.


 •  Hvem produserer det


   Dette markedssegmentet er fylt med massevis av produsenter fra mange land: USA, Frankrike, Italia, Korea, Kina
   Her er selskapet best kjent blant russiske forbrukere:

 •  Lusero (Italia) og Laminaria japonica, mestring med fettavleiringer på magen og tømme hele kroppen.

 •  Slim Patch (US) - tibetanske urter aktivt ødelegge fett positiv effekt på blodsirkulasjonen. Denne oppdateringen er nok til å bruke mens du sover.

 •  JenFe (USA) -forskolin, Goa ekstrakt av grønn te ekstrakt og forsterke effekten av plasteret.

 •  Soso (Kina) - pensylvanskaya starr og sverdlilje fremme utskillelse av overflødig væske.

 •  Haogang (Kina) - som et middel for kinesisk medisin brukes til å påvirke akupunkturpunkt i navlen Denne oppdateringen har gunstige effekter på arbeidet til lymfesystemet og sirkulasjonssystemet bryter ned fett, fjerner overflødig væske fra kroppen og klarner det av giftstoffer og giftstoffer.


 •  Hvordan å bruke plasteret for vekttap


   Veldig enkelt. Depotplasteret til en ren, tørr, intakt hud med ingen tegn til sykdom og sopp lesjoner og la den være der for ønsket tid (fra 20 minutter til 24 timer, avhengig av hvilken type gips, dens sammensetning, anbefalingene fra produsenten og din lege eller konsulent i fitness) . Gips i løpet av daglig endring lime inn følgende neste problemområdet. Kursets varighet fra to uker til en måned.
   Å bekjempe alvorlig cellulitt kan brukes samtidig to patch, men ikke mer. Om nødvendig, kan gjentas etter 4-6 måneder. Det er ikke tilrådelig å fortsette løpet av 30 dager.
   Gips anbefales som en del av komplekset vekttap, inkludert avgiftning, tilstrekkelig mosjon, balansert kosthold, trenger du vann.
  Plaster for vekttap

   For og mot


   Ved ubetinget positive inkluderer bekvemmelighet og brukervennlighet, ingen skadelige virkninger på fordøyelsesorganer, helse sikkerhet, i henhold til anbefalingene.
   Cons tilstrekkelig høy pris er ikke alltid tilfredsstillende.

   Dette er kontraindisert


   Ammende mødre, gravide, barn under 14, mennesker med skjoldbrusk dysfunksjon, diabetes, nyresvikt, allergier mot noen komponenter.
   Du trenger en patch for vekttap gjør? Snakk med en ekspert, vurdere alle fordeler og ulemper.
   Gips vil gi ønsket resultat uten innsats, spesielt hvis du har en stor grad av fedme. Gjør deg klar for action i kampen mot fedme. Først på slutten av slanking patcher bruke for å gjøre sin figur og hud perfekt. Hvis du bestemmer deg for å bruke denne metoden, kjøpe patcher fra godt etablerte produsenter. Tune in for en psykologisk effekt og være vakker og sunn!  
   Havre har sterke medisinske egenskaper og er mye brukt i folkemedisinen. Rik på vitaminer B2 B1 han B6 og nikotinsyre, karoten. Utmerket effekt på huden gjør ansiktsbehandling med havre. I korn og mel avledet fra korn havre inneholder stivelse, protein, mineraler, fett, sukker og mange forskjellige stoffer som bidrar til å rense kroppen.

  Havre maske for ansiktet


   Hvis du har hudproblemer ikke krever medisinsk intervensjon, så slåss dem hjelpe Havregryn maske for ansiktet. I de siste kvinner brukte havre å alltid være ung og vakker. Det lindrer, mykgjør og renser huden.

   Hva er fordelene med havre


   Havregryn er rik på mikronæringsstoffer, slik som kalsium, jern, silisium, sink, fosfor, jod og andre. Proteiner, fett, karbohydrater som finnes i store mengder. Flerumettet omega-6 fettsyrer som finnes i små mengder. Så vel som B-vitaminer, som er gunstig for huden.
   B-vitaminer beskytte huden. Som for vitamin B3 det øker fettsyrer og ceramider, det øker beskyttende funksjon av huden, det advarer mot de skadelige effektene av stimuli, dehydrering, pigmentering. Disse egenskapene er viktig for sensitiv og tørr hud, spesielt om vinteren. På denne tiden, er huden stadig behov for omsorg.
   Vitamin E - en kraftig antioksidant som gir fuktighetsgivende og UV-beskyttelse. Den unike evne til denne vitamin aktiver nøytralisere destruktive radikaler. Tallrike studier har vist at vitamin E reduserer antallet ustabile molekyler som er opprettet under påvirkning av tobakksrøyk, forhindrer rødhet, tørrhet og hevelse. Dette er en viktig beskyttelse for huden.

   Fordeler havremel masker


   Disse masker også fungere som en kratt, rense og gi den nødvendige fuktighet og beskyttende barriere på huden. Mangler og vitaminer for huden, for eksempel, kan legges i form av meieriprodukter, smør, honning, urter, egg. Og dette trenger ikke å betale, fordi all nødvendig og nyttig for hånden. I tillegg kan Havregryn maske gjøres hjemme, og resultatet vil ikke avvike fra salong behandlinger.
  Havre maske for ansiktet

   Havremel maske med foryngende effekt


   Trenger du å ta en spiseskje med havre og bland med en spiseskje av potetmos. Blandingen blir deretter fortynnet yoghurt. Påfør denne oppslemming på overflaten i 20 minutter. Skyll med varmt vann først, deretter kjølig. Denne masken vil forynge huden din og rynker rozhladyt.

   Toning Mask med Oats


   Det skal ta to spiseskjeer mel med havre, legge det to protein, 40 gram honning og mandelolje. Denne blandingen grundig. Ved slutten av en homogen masse, blir det påført i 20 minutter på ansiktet. Etter tid Bløt masken, og dermed gjør en varm komprimere. Deretter skylle ansiktet med varmt vann. Denne masken vil gjøre styrkende og oppkvikkende effekt på huden.

   Oat maske for fet hud


   Det bør ta et par av roseblader og en spiseskje av calendula og hell kokende vann. Deretter la trekke i 15 minutter og avløp, deretter legge en skje med havregryn havregryn og bland. Således, på grunn av massen. Denne masken skal brukes til fet hud i 20 minutter, og skyll med kaldt lite vann ved hjelp av eple cider eddik. Denne masken vil gi huden en sunn og naturlig glød og gjøre den mer myk og fløyelsaktig.

   Havremel maske for tørr hud


   Det skal ta to spiseskjeer med havrekli. De trenger å legge til to spiseskjeer med tomatjuice. Dette bland godt og påfør på huden i 15 minutter. Skyll deretter med kaldt vann.

   Maskere forfriskende effekt


   Det er nødvendig å tørke rist 40 gram gresskar masse bland det med 20 gram havregryn havremel. Denne blandingen grundig. Få slurry. Dette stoffet brukes på huden og holde i 10 minutter, og skyll med varmt vann. Tørk ansiktet stykke is.
  Havre maske for ansiktet

   Masken av anti-aldring effekt №2


   Ta havremel 50 g, 5 g glycerol, en halv eggeplomme, 10 g alkohol kamfer og 1 g tymol. Denne blandingen grundig. Tilsett vann så mye at vi til slutt fikk slurry. For å si det er behov for en time til ansiktet der rynker er. Skyll med varmt vann og vått håndkle ansikt.

   Havregryn Mask styrker og peeling effekt


   Må ta en spiseskje med yoghurt, legge havregryn havremel, en teskje honning, litt salt. All mix grundig. Blandingen ble satt på ansikt og hals i 10 minutter. Skyll med varmt vann, deretter avkjøles. Ansiktsmaske legger naturlig farge, styrke ansiktsmuskler og eliminere peeling.

   Buljong for enkeltpersoner


   Det bidrar til å gjøre huden glatt og fløyelsmyk. Det skal ta to spiseskjeer med havregryn og kok dem i en liter vann i 10 minutter. En liten brygge. Trenger å tørke ansiktet resulterende kjøttkraft ved sengetid.

   Havremel maske for aldrende hud aldring


   Det er nødvendig å slipe en spiseskje havregryn, deretter legge til tre spiseskjeer fløte eller melk. La til flak ikke svelle. Du kan deretter legge til, for eksempel, noen dråper sitronsaft. Deretter bland godt. Påfør i ansiktet og halsen i 15 minutter. Så litt kjølig vann skyll.

   Havremel beriket Whitening Mask


   I like proporsjoner ta honning, havremel, olivenolje og yoghurt. Alle bland godt og påfør en ren hud i 10 minutter. Skyll med varmt vann. Denne masken vil berike vitamin E og hud. Det vil naturlig rosenrød og fine linjer rozhladyatsya.
   Også brukt i folkemedisinen "havremel pudding." Forberede den med havregryn eller havregryn. Gryn i 1: 1-forhold hell avkjølt kokt vann, tilsett litt gjær. Innholdet i containere innpakket i en tykk klut og la det gjære dagen, og på grunn av denne tiden væsken er drenert og det kok opp. Spise varm pudding med solsikkeolje, og når den er avkjølt, kan det bli kuttet med en kniv.
  Яндекс.Метрика