Moderne plastisk kirurgi på randen mellom vitenskap og kunst. Denne form for medisin, kirurgi innebærer kroppen, noe som resulterer i eliminering av estetiske problemer.

Plastisk kirurgi som en måte å skru klokken tilbake


 Spørsmålet om evig ungdom var relevant for en lang tid. Over dette tema å jobbe og jobbe mange forskere. Å hindre aldringsprosessen av menneskekroppen, eksperter utvikle flere nye oppskrifter "elixir av ungdom". Ikke forlates uten tilsyn og kirurgisk korreksjon metode og fysisk foryngelse av kroppen. I dag plastisk kirurgi i Moskva, St. Petersburg og andre store russiske byer fått enorme popularitet.

 Way of Plastic Surgery


 Ideen om at kirurger begynte å eksperimentere med kirurgi mål å rette feil eller forbedre utseende, er våre samtidige - ved en feiltakelse. Selv gamle egyptiske leger i 3. årtusen f.Kr. innførte praksisen med "kosmetisk søm" gjenopprettingsoperasjoner og nese.
 Historie er ikke kjent kinesisk lege ved navn Bian ing som i det femte århundre f.Kr. med stor dyktighet utført operasjoner på ører og øyne. I det sjette århundre f.Kr. i korrigere defekter i nesen healer tørket Samhyta først brukt hudtransplantasjon.
 Men en økning i utviklingen av dette området var i en tid med opplysning. Dette er på grunn av nye funn, som for eksempel anestesi (1946) og oppfinnelsen av antiseptiske midler (1867). Den første oppfinnelsen har fratatt mannen av uutholdelige smerter under operasjonen, og den andre hinder oppføring av ulike typer infeksjoner. I 1893, uttrykket "plastisk kirurgi", som brukes av det franske kirurgen Dezoltom, ble introdusert inn i medisinsk vokabular. Siden den gang har dette området av medisin kommet en lang vei fra korrigering av estetiske problemer før operasjonen skjønnhet.

 Hvordan velge et sykehus for operasjon?


 I dag liste over klinikker som tilbyr tjenester for korreksjon av nesen, haken, ansikt plast, blepharoplasty og andre typer transaksjoner er i stadig vekst. Slik at antall søkere til å gjøre noen endringer i deres utseende også vokser raskt. Det er bare ikke alle klar over hvilket ansvar, som skal løse dette problemet.
 Til tross for at den medisinske industrien er på randen mellom vitenskap og kunst, det krever kirurgi. Som du vet, drift - en betydelig belastning på kroppen, er plast intet unntak. Derfor, hvis vedtaket ble gjort for å eliminere estetiske problemer på denne måten, er det nødvendig å nærme seg spørsmålet på alvor, og ikke blindt stole på reklame. Eksperter anbefaler til en positiv beslutning oppgave til en liten markedsundersøkelse - for å studere aktiviteten til klinikken og meninger tidligere pasienter.  
Hvordan gjøre håret skinnende og glatt hjemme?
 Jentene er klar til å vie hårpleie mye tid, og for noen blir det en fullverdig hobby generelt. Golf løse aktiviteter: shampo, balsam, masker, maling, men ting: selv fasjonable cut, stilig og vakkert rammet kolorirovat håret vil ikke se bra ut hvis de ikke skinne. Ikke enig? Vel, så tenk på lang og tykk, men kjedelig hår med flisete tupper. Det er det samme! Men hvis etter disse ordene du kjørte til frisøren, ta deg tid. I tillegg til bekymringer om farge og annen omsorg, er det viktig å vite hvordan du gjør håret skinnende og glatt hjemme. Denne ferdigheten vil ta deg når din favoritt artist er opptatt, ønsker å spare litt, eller vil du ikke ha tid til å besøke salongen. Gjør håret silkeaktig hus kan enhver kvinne som ikke er for lat til å betale hodet mitt litt tid og krefter. Hvorfor ikke håret skinne? Glatthet og glans til håret
 Strukturen i håret bør være kjent for alle som har forlatt skolen. La oss oppdatere kunnskap: hvert hår på hodet består av en rot, "skjult" under huden, og synlig fra utsiden av stangen. Hvis du ønsker å vokse håret langt eller tykt hår gjøre henne, er det rimelig å prøve å påvirke hårrøttene, forbedre sin blodtilførsel og ernæring. Fordi tuppen på håret i det vesentlige død, og ingen manipulering av det ikke vil påvirke dens vekst og utvikling. Men visuelle appell tråder kommer helt an på tilstanden i det ytre skallet av hvert hår. Eller rettere sagt - skjellaget av den tynne og sårbare lag.
 Hvis du ser på det store håret skjellaget tilnærming bli synlig form av flere skalaer. De består av et forholdsvis stivt keratin og dens plassering ligner fliser tak er delvis dekker hverandre. Så lenge keratin skalaer er stramt, håret glans og ser glatt speil. Men bør det mikroskopiske overflaten "roztripatysya" og miste tettsittende skjell og lag bak som håret blir kjedelig, å miste mykhet. Dette kalles ofte livløst hår, fordi ingen lys, ingen elastisitet det har det ikke.
 Hvordan gjøre håret silkeaktig
 Silkeaktig hår eller hår som silke - disse setningene virkelig liker å bruke kosmetikk produsenter. Og analogien er ganske klar: velstelt hår og glitrende bekker virkelig liker gossamer. Men likheten stopper ikke der. Som delikat silke, langt hår utsatt for skader selv ved den minste innflytelse. De kan rive lett perelamuyutsya mangel på fuktighet og mister sin glans og appell. Men dette først ha sunt hår glans og mykhet, slik at den første oppgaven med hver jente - spare penger og ikke skade håret. Deretter returnere dem skinne ikke må.
Hvordan gjøre håret skinnende og glatt hjemme?
 For håret var skinnende og glatt, må du følge noen enkle regler for deres omsorg. Dette er lover som ikke kan fravikes, fordi selv sporadisk misbruk kan være skadelig å skinne hår:
 1.  Beskytt håret mot eksterne faktorer, ultrafiolett stråling, snø, og så videre. Men utover bare varme og kulde, må håret beskyttelse mot ekstreme temperaturer. Bestemmelsene i skjell på overflaten er ødelagt når du kommer i vinter fra gaten i et oppvarmet rom, eller vice versa, i sommervarmen faller inn under air condition. For å opprettholde helse og glans til håret, ikke overse hatter.
   I nisseluer og hatter, bør din garderobe være sommer tilbehør: panama, lue og / eller bandanas, uten uønsket vist på stranden. Men ikke nok: å velge hjelp av UV-filtre for kroppen og må kjøpe solkrem kosmetikk for håret, så de ikke brenner, og ikke bli svak.
   Når sjamponering ikke gjør vannet for varmt - det er også skadelig for håret overflaten. Velg en behagelig temperatur nær rommet. Og til slutt alltid skylle håret med kaldt vann, påvirkes av skalaene tett ved siden av hverandre. Og ikke børste vått hår - vente til de tørker ut og / eller tørk med et håndkle.
   Sjampo, balsam, balsam og masker for håret glans presentert i et stort utvalg butikker, bidra til å oppnå jevn, men med noen reservasjoner. Disse anleggene er på grunn av silikon i preparatet. Først omslutter han hvert hår og ikke fullt zmyvayuchys gir glans. Men etter 3-4 silikon beløp er overdreven, og hår fade. Derfor alternative kosmetikk for håret, gjentatte ganger bruke spesiell sjampo for tredje gang - myk babyen uten silikoner.
   Håret mister sin glans etter tørking og styling hårtørker varme verktøy. Selvfølgelig, om vinteren, kan få mennesker har råd til å tørke håret naturlig. Spesielt i fyringssesongen luften i rommet for tørr, som ikke bidrar fuktighet og glans til håret. Men observere en rimelig balanse, husk at det er bedre gradvis tørking kald, ikke varm luft tørketrommel, krølltang og varm om natten bedre Curlers eller stryking.
   Hvordan gjøre håret glatt og skinnende hjemme
   Det er ikke noe enklere enn å appellere til en skjønnhetssalong og et visst beløp for å få profesjonell hårpleie. Men dette betyr ikke garantere at glans vedvarer for lenge. Så ikke skade å lære å gjøre sitt eget hår glatt. Her er en foreløpig liste over kosmetikk for håret glans ment for hjemmebruk:
  1.  Fluid for hårtuppene. Hair begynne med flisete tupper, så kampen om glatthet bør starte med dem. Velg rette for hårtuppene: det kan kalles væske, olje, elixir, flytende krystaller eller har et annet navn, oppfunnet av markedsførere. Men essensen er den samme: det er en tykk fet substans som limer flisete tupper av håret og ikke tillater dem å svekkes ytterligere. Krever ikke skylling. Bruk den på fuktig hår etter vask og tørk etter behov. Men ikke mer enn 2-3 inches fra endene, eller hår oljet hele lengden vil være klissete og kjedelig.
    Gre med naturlig bust. Det massasje børste er dyrere plast og metall kolleger, men det vil gi en uvurderlig tjeneste til håret ditt. I motsetning til tre kammer, som også er laget av naturlige materialer, ikke denne børsten ikke klamre seg til håret og ikke skade dem. Tvert imot, tykke hår og glatter hårstrå glatte skalaer, som polering. I tillegg er det en kvalitet hodebunnsmassasje som fremmer og hårvekst.
   Hvordan gjøre håret skinnende og glatt hjemme?

    Verktøy for Home laminering. Som en salong ytelse, danner de på hver tråd uutslettelig gjennomsiktig strålende plivochku. Hjemme laminuyuchyy blanding påføres grundig rengjort, avfettet og helt tørket hår. Deretter dekket med en plasthette og oppvarmet tørketrommel. Det neste trinnet - kjøling, deretter oppvarming-kjøling syklusen gjentas flere ganger for omtrent en halv time. Denne prosedyren er ansett som et fullverdig alternativ til dyre profesjonell laminering.
    Hairspray med glitter. Denne sprayen kan fikse eller gi styling håret skinnende overflate. Velge hans notat på eiendommen: billig måte vanligvis inneholder noen strålende partikler synlige på håret og gir ingen naturlig glans og dekorativ effekt, passende unntatt på nyttårs morgen. Finn en spray av fin reflekterende pulver til å skinne håret etter påføring så naturlig.
    Det er enkle, nesten klar måter å gjøre håret skinnende. Du kan velge en av dem, eller å prøve alt, tillater budsjettet. Men i tillegg de ønsker å trekke oppmerksomheten din til andre, mye mer tilgjengelig, men ikke mindre effektive naturlige rettsmidler for håret glatthet.
    Folk rettsmidler for håret glans
    I tidligere tider, kvinner med rette stolte av tykk, skinnende hår slik. Og ikke bare fordi de ikke vet om fenah ikke bruke metall kammer. Våre bestemødre brukte naturlige oppskrifter for hår. Og ingen plager oss gjenta dem hjemme:
   Hvordan gjøre håret skinnende og glatt hjemme?
   1.  Masker til håret glans. Det finnes mange varianter, men alle oppskrifter har til felles er at sammensetningen er syre og / eller omsluttende substans. Godt eksempel: Maske for håret glans med eggeplomme og sitron. For sin forberedelse til å blande en eggeplomme, saften av en halv sitron med 2 ss olivenolje og 2 teskjeer honning. Blandingen er litt varm og søke på håret over hele lengden av 3-4 timer. Sitronsaft fungerer som syre lukker skjellene av hår, egg og olje - naturlige laminatorer.
     En annen god måte å gjøre håret skinnende - maske av majones. Bedre, selvfølgelig, forberedt på å bruke sin egen saus, men du kan handle kvalitet majones uten tilsetningsstoffer føre til at hele lengden på håret og vask av etter 15-20 minutter. Denne masken ikke bare jevner ut håret, men gir dem også, men eierne av fett hår anbefaler det ikke mer enn en gang per uke. Og, selvfølgelig, eggeplomme, vegetabilske oljer og melkeprodukter kan anvendes på håret for skinne for hver vasking i ren form, uten blanding.
     Skyll håret for glans. Selv om du er disiplinerte opolaskyvaete håret etter vask med kaldt vann, er det tilrådelig å gi dem skinne. For eksempel ta to spiseskjeer av eple cider eddik og løses opp i en halv liter kaldt vann. Hvis du vil, kan du tilsette noen dråper eterisk olje av sitron eller grapefrukt. Etter sjampo og hår maske fjerne fukte denne kalenderen og ikke skylle den kan absorberes og tørke håret.
     Veldig nyttig skyll håret med naturlig grønn te. Sort te, i tillegg til å skinne, legge en fin nyanse av mørkt hår, og urte kamille te-lys hår gjør ikke bare strålende, men litt gyllen. Nesle kjøttkraft er stor for skylling håret uansett type. For å forbedre glans og glatthet, tilsett honning (1 teskje per halvliter) eller sitronsaft (en halv sitron i en halv liter).
     Laminering av hår gelatin. Ikke bli overrasket: Laminering - det er ikke en ny oppfinnelse. Og det kan gjøres uten industrianlegg, og erstatte dem med mat gelatin. For dette avrundet ss gelatinpulver (en pose, 15 g) oppløsning i tre spiseskjeer med varmt vann. Etter å legge en teskje av noen maske eller tykt hår balsam og bland til homogenitet. Gjelder sammensetningen å rengjøre fuktig hår og fordele jevnt utover. Polyetylen wrap og hot-heat tørketrommel i 3-5 minutter. Legg igjen en ytterligere en halv time under filmen, og deretter skylle med rennende vann uten sjampo. Skyll håret ikke henger sammen.
     Og selvfølgelig, hjemme kan du gjøre noe annet, ble håret skinnende og glatt. Nemlig, spise riktig og gi opp dårlige vaner. Røykere sjelden sett vakre og silkeaktig hår. Men nok av vitaminer, mineraler og beg i kosten påvirker utstråling av hår beste. Drikke rent vann i stedet for sukkerholdig brus, ta en multivitamin - og håret vil være skinnende og glatt uten hjelp av en frisør.  
Яндекс.Метрика