Påløpte negler jakke (foto)Manikyr stil "jakke" er en klassisk versjon av spiker kunst og nesten aldri gå ut av stilen. Spesielt populært blant bruder det som virker mest naturlig, romantisk og meget mild. Den mest lønnsomme slikt design ville se på neglene lang og middels lengde. Så ofte det er bedre å gjøre påløpte negler. Dette manikyr vil alltid se velstelte og ryddig. Kunstige negler lang tid å miste sin glans og estetikk, og i kombinasjon med fransk manikyr vil skape en total klassisk feminin stil.
I den tradisjonelle versjonen av fransk manikyr når den frie kanten av neglen er dekket i hvitt, nå er det mange forskjellige måter å designe en helt fransk manikyr. Dette tjener kanten av negleplaten gir absolutt alle farger, ofte mørke toner. Dette manikyr suppleres av vakre mønstre i form av blomstertrykk eller andre former.
Varianter av franske negler på forlengelse

Påløpte negler jakke (foto)

Som nevnt ovenfor, de mest enkle og klassiske versjonen - hvit jakke. Denne typen fransk manikyr kan brukes med tillit i hverdagen, selv med strenge krav til kleskode (viktigst her, gjennomsnittlig lengde om senere negler). For bryllup jakke image bedre dekorere flere mønstre på ringfingeren negler, eller negler på alle. Du kan bruke mykropudru å skape en lys skinne. Det er også en mer ekstravagant måte å trekke på de franske kunstige negler - svart jakke. Dette manikyr er effektivt kombinert med krystaller og paljetter. Du kan også lage en kontrast svart og hvit versjon.
Påløpte negler jakke (foto)

Mønstret jakke er også veldig populært i dag med utsikt over den fransk manikyr. Hans prestasjoner er den mest komplisert prosess, og tar lengre tid. Denne tilnærmingen inkluderer bruk spiker surround bildet (gel eller akryl) eller applikasjoner paljetter, tørkede blomster, folie, glitter eller glimmer, og piercing. Bildet kan søke negl, eller bare ta den frie kanten av neglen plate. Det hele avhenger av hva slags design og dine preferanser. Når du velger et bilde for fransk manikyr er ingen grense eksisterer. Det hele avhenger av din fantasi. Det er viktig å huske en ting - negledesign skal følge den generelle bildet og passer saken. For eksempel, er bruden i en hvit kjole ikke nødvendig å velge en jakke med lyse grell 3D-bilde eller svart.
Påløpte negler jakke (foto)


Svært fasjonable anses farget jakke.
 Når du oppretter et design tuppen av neglen er dekket med hvilken som helst farge og skygge å basere hele overflaten av neglen kan brukes ikke bare lys rosa eller hudfarget, men også noen lyse farger. Vil se veldig original kombinasjon av blå med sølv, gull, sort eller rød og lilla.
Påløpte negler jakke (foto)

Art jakke er en av de varianter av farget jakke.Denne metoden for utformingen gir flere bilder unntatt kombinasjon av forskjellige farger. Ja, du kan sette på tuppen av neglen noen strimler av forskjellige farger, eller dekorere med farget tuppen av neglene forskjellige patch materialer. Det kan være rhinestones, blanke stripen, folie, og mer.
Påløpte negler jakke (foto)


Nylig stadig økende popularitet fransk-årtusen.
 Det særegne ved denne type fransk manikyr er brukt på den utstikkende kanten av neglen spesielle platina paljetter eller skinnende lakk. Også, for dette formålet kan du bruke spiker mykropudru med reflekterende partikler. Den mest egnet er denne type jakke for kvelden eller festlig antrekk. Det skal legges vekt høytidelighet av bildet, og vil fokusere på din kjole i sterkt lys.
Som for den franske klassiske beige eller rosa pels og hvite tuppen av neglen, det er også et valg. Nå fantasien tillater stylister til å eksperimentere selv med den tradisjonelle muligheten til manikyr. For eksempel "smil" (utstående kanten av platen) du kan ikke rette linjer, men som en akutt vinkel eller hjerte. Fransk manikyr er det mest populære alternativet negledesign på grunn av sin allsidighet. For alle fall, kan vi finne en egnet metode for design uten å endre de grunnleggende tradisjoner i klassikerne.  
Tall for negler hjemme, fine og lyse bilder på negler med hendene

 Nail Care - en hyggelig prosedyre og hovedregel hygiene, for eksempel omsorg bør gjennomføres regelmessig.
 Hvis du forretningskvinne eller husmor, som for en tid stadig mangler, lære å utføre hjemme tegninger på neglene.
 Klart, akryl kunst maleri og skulptur - et verk av en profesjonell, er det mange varianter av negledesign som du kan gjøre selv. Du trenger bare å sette av litt tid og tålmodighet, tegning på negler - det fungerer der du må vise kreativitet og flid.
 For dette trenger du følgende verktøy:
 • forskjellig tykkelse på nålen;
 • håndtere;
 • pensel;
 • oransje stick;
 • pin;
 • rhinestones, perler, paljetter, pulver, paljetter;
 • klistremerker applikasjoner.
 Utføre lette tegninger på negler kan oppnås ved å:
 • farget neglelakk;
 • akrylmaling.
 I spesialitet skjønnhet butikker å kjøpe spesielle maling beregnet for maling. Disse belegg er komfortable med det de har tynn pensel. For den prisen de er ganske rimelige, slik at du kan kjøpe et par stykker om gangen.
 Hovedregelen for god tegning - en klar kontrast. Obligatorisk Plukk svart og hvit maling, da de er de viktigste fargene. Også kjøpe en rød, grønn, gull og sølv, og resten kjøpe på vilje. Det er ikke anbefalt å kjøpe blek pearl lakk, så lite bruk av dem. Men merk at denne grunnleggende regel, hvis fantasien er dominert av disse tonene, kan du få enda en veldig fin pastell abstraksjon. Påfør de nødvendige bildene etter påføring to lag av hoved bakgrunn og når det vil podsushen.
 Hvis du ikke klarer å trekke den første gangen, og deretter starte praksis og å fylle hånden. Du kan trene hjemme på en glassflate. Masters manikyr vanligvis ingen kunst utdanning, og resultatene av arbeidskraft - er det trening og innsats. I tillegg kan du besøke et profesjonelt utseende og teknikken i sitt arbeid, prøver å forstå hemmeligheter dyktighet.
Tall for negler hjemme, fine og lyse bilder på negler med hendene

 Teknikk for å trekke på negler
 1. Gjør den ønskede formen på neglene ved hjelp av pollen.
 2. Å bildet ovenpå jevnt og manikyr varte en lang tid for å justere formen på spiker og spiker plate litt Scrub.
 3. Bruk aceton avfette negler. Jo bedre du avfette dem, vil din manikyr den mer stabil og kvalitet.
 4. Gjør deg selv manikyr, bruker flere forskjellige nyanser av lakk. Den første fargen er grunnlaget, og andre - for hjelpe bildebehandling. Påfør lakk kreves etter rengjøring og korrigering av negler.
 5. For å gjøre bildet på neglene, fortynne dråper lakk med en nål. Sette noen dråper neglelakk én eller flere farger på tørkede basis, og deretter sende dem lett nåler i alle retninger, avhengig av ønsket resultat.
 Vakre bilder på negler hjemme
 Prosjektering tegning på negler er svært mangfoldig, så prøv alle slags måter å velge for seg en bestemt type.
 Maling kan gel penn, nål, flat pensel på kinesisk teknologi. Ved hjelp av en tynn pensel, kan du utføre enkle bilder (buer, sommerfugler, blomster, blonder, etc.). Tegninger gjort vanskelige farge gels og akryl. Å utføre komplekse og vakre tegninger anbefalte å gjennomgå spesielle kurs.

Behandling juice

 Kan være behandlet juice. Hvordan å bli behandlet med juice. Hvilke sykdommer kan kureres med juice.
 Behandling av beriberi
 Oppskrift 1
 Kål juice - 100 ml av gulrot juice - 50 ml juice fra løk - 50 ml eplejuice - 50 ml honning-'15
 Alle juice er blandet, tilsett honning blandingen. Drikk en spiseskje tre ganger om dagen.
 Oppskrift 2
 Gulrot juice - 500 ml av tindved juice - 200 ml
 Bland juice. Ta 50 ml 3 ganger daglig etter måltider.
 Behandling av angina
 Oppskrift 1
 Bete juice - 200 ml eddiksyre - 20 ml
 Juice blandet med eddik. Skyll hals med en blanding 5-6 ganger om dagen.
 Oppskrift 2
 Carrot Juice - 200ml, hvitløk - '10
 I fersk gulrot juice legge en slurry av hvitløk. Drikk 200 ml av en blanding av to ganger om dagen 40 minutter før måltider for 3 dager.
 Behandling av anemi
 Oppskrift
 Gulrot juice - 200 ml juice fra bete - 200 ml svart reddik juice - 200 ml Bokhvete honning - 300 g.
 Bland juice, legge til blandingen bokhvete honning. Ta 50 ml før måltider.
 Behandling av leddgikt
 Oppskrift 1
 Infusjon av kamille blomster - 200 ml av gulrot juice - 200 ml juice fra bete - 200 ml honning - '60
 Forberede narkotika blandingen. Drikk 100 ml tre ganger daglig før måltider.
 Oppskrift 2
 Saften av hvitløk - 3 ml olivenolje - 20 ml
 Bland olivenolje med hvitløk juice. Drikk i morgen på tom mage.

 Behandling av åreforkalkning
 Oppskrift 1
 Potet juice - 100 ml
 Motta daglig presset potet juice.
 Oppskrift 2
 Saften av løk - 50 ml honning - '50
 Bland fersk løk juice med honning. Ta for behandling og forebygging av aterosklerose 1-2 ts 3-4 ganger om dagen i 30-40 minutter før måltider.
 Oppskrift 3
 Tomat Juice - 250ml, honning - '30
 Oppløs honning i saften og ta 2-3 ganger om dagen i 30 minutter før måltider for behandling og forhindring av aterosklerose.
 Behandling av sykdommer i bukspyttkjertelen
 Oppskrift
 Tomat Juice - 600 ml
 Ta 200 ml 3 ganger om dagen 30 minutter før måltider.
 Behandling av astma
 Oppskrift 1
 Bete juice - 200 ml juice med løk - 200 ml svart reddik juice - 200 ml tranebærjuice - 200 ml sitronsaft - 200 ml juice fra Aloe - 200 ml honning - 300 g sukker - 200 g alkohol - 200 ml
 All mix grundig. Ta 05 spiseskje tre ganger om dagen 30 minutter før måltider.
 Oppskrift 2
 Gulrot juice - 200 ml juice pepperrot - 200 ml honning - 300 ml
 All mix grundig. Ta en teskje 3 ganger om dagen for en time før måltider for to måneder.
 Behandling av gastritt
 Oppskrift 1
 Potet juice - 100 ml
 Ta en fersk potet juice 2-3 ganger om dagen 30 minutter før måltider.
 Det er anbefalt for behandling av gastritt med økt sekresjon av magesaft og magesår.
 Oppskrift 2
 Nepe juice hage - 50 ml
 Ta presset juice 2-3 ganger om dagen 30 minutter før måltider.
 Det anbefales for gastritt med nedsatt sekresjon av gastric juice.
 Nepe juice er kontraindisert med akutt gastritt, enteritt og magesår.
 Oppskrift 3
 Kål juice - 300 ml
 Ta 100 ml varm kål juice 2-3 ganger om dagen for en time før måltider. Saften kan bli lagret i kjøleskap over natten.
 Det anbefales for kronisk gastritt med lav surhet av magesyren.
 Den brukes for lever, milt, fedme.
 Hemorroider Behandling
 Oppskrift 1
 Friske poteter - 100 g.
 Knoller Vask, rist, klemme saften gjennom cheesecloth i en spiseskje. Tast saften i rektum via sprøyte om natten.
 Løpet av behandlingen - 10 dager.
 Oppskrift 2
 Gulrot juice - 70 ml selleri juice - 40 ml juice av persille - 30 ml
 Bland saften og ta blandingen 2-3 ganger om dagen.

 Behandling av hepatitt
 Oppskrift 1
 Bete juice - 200 ml honning - '30
 I bete juice fortynnet honning. Ta 100 ml to ganger om dagen.
 Oppskrift 2
 Gulrot juice - 200 ml juice fra bete - 200 ml juice pepperrot - 200 ml vodka - 30 ml honning - 300 g, saften av sitron - 100ml
 Bland juice, tilsett vodka, honning og klem sitronsaft i blandingen.
 Ta en spiseskje 3 ganger om dagen 30 minutter før måltider for en måned.
 Etter en to måneders pause er anbefalt å gjenta behandlingen.
 Behandling av hypertensjon
 Oppskrift 1
 Gulrot juice - 200 ml selleri juice - 100 ml juice med persille - 50 ml spinat juice - 30 ml
 Alt mengde av blandingen for å drikke i løpet av dagen, delt i flere trinn.
 Oppskrift 2
 Gulrot juice - 200 ml juice fra bete - 200 ml juice pepperrot - 100 ml sitronsaft - 150 ml honning - 300 g.
 Bland juice, tilsett honning. All mix grundig med en treskje, å skifte til en beholder med mørkt glass og legg i kjøleskapet. Ta en spiseskje 3 ganger om dagen 30 minutter før måltider.
 Behandling av influensa ARI
 Oppskrift 1
 Gulrot juice - 50 ml juice av hvitløk - 5 ml olivenolje - 20 ml
 Alle komponenter er godt blandet. Begrave to dråper i hvert nesebor 3 ganger om dagen.
 Oppskrift 2
 Gulrot juice - 200 ml selleri juice - 100 ml spinat juice - 80 ml juice av persille - 50 ml
 Fordel røren i to deler og drikke i løpet av dagen.
 Behandling av gallestein sykdom
 Oppskrift
 Svart reddik - 200 g honning - '30
 Reddik rist, klemme saften gjennom cheesecloth og bland med honning. Rør godt og avkjøl. Ta en spiseskje 3 ganger om dagen 30 minutter før måltider.
 Behandling av leversykdommer
 Oppskrift 1
 Tomat Juice - 100ml, kål pickle - 100 ml
 Bland juice med saltvann. Fordel røren i tre deler og drikke i løpet av dagen etter et måltid. Behandlingsperiode på minst 6 måneder.
 Oppskrift 2
 Gulrot juice - 200 ml tomatjuice - 120 ml
 Bland juice og ta 3 ganger daglig etter måltider i løpet av dagen.
 Behandling av nyre og urinveier
 Oppskrift 1
 Persille juice - 50 ml honning - '50
 Fersk hentet juice av persille blandet med honning. Ta 1-2 spiseskjeer 2-3 ganger om dagen for blærekatarr, nyrestein, nyresmerter, ødem.
 Stoffet bør ikke brukes i nefritt.
 Oppskrift 2
 Nepe juice - 100 ml av gulrot juice - 250 ml
 Bland juice, deles i to like porsjoner og drikke hele dagen. Det anbefales for nyrestein.
 Oppskrift 3
 Gulrot juice - 250 ml juice fra bete - 100 ml juice av agurk - 100ml
 Bland juice og drikke hele nummeret for dagen. Det anbefales for blærekatarr.

 Behandling av forstoppelse
 Oppskrift 1
 Gulrot juice - 280 ml juice fra bete - 80 ml agurk juice - 80 ml
 Bland juice og drikke halvparten av blandingen før du går til sengs, den andre halvparten i morgen på tom mage.
 Oppskrift 2
 Bete juice - 80 ml av gulrot juice - 80 ml selleri juice - 80 ml
 Bland saften og ta blandingen i løpet av dagen, delt i flere deler.
 Behandling av hjerteinfarkt
 Oppskrift 1
 Gulrot juice - 200 ml honning - '30
 Oppløse honning i gulrot juice og ta blandingen i 2-3 timer om dagen før eller etter et måltid.
 Oppskrift 2
 Gulrot juice - 200 ml juice Bjørk - 200 ml honning - 250.
 Bland juice, fortynnet i en blanding av honning. Ta 70-80 ml 3 ganger om dagen 30 minutter før måltider for en måned.
 Stoffet bidrar til å styrke hjertemuskelen.
 Behandling av koronar hjertesykdom
 Oppskrift 1
 Gulrot juice - 700 ml juice fra bete - 300 ml
 Bland juice og drikke hele dagen i oppdelte doser.
 Oppskrift 2
 Gulrot juice - 200 ml juice med persille - 200 ml spinat juice - 90 ml selleri juice - 50 ml
 Drikke er antallet av blandingen av saft i løpet av dagen.
 Det er anbefalt for behandling og forebygging av hjerte- og karsykdommer.
 Behandling av hoste, kronisk bronkitt
 Oppskrift 1
 Nepe juice - 100 ml honning - 100 g.
 Bland saften av neper og honning. Ta 1-2 spiseskjeer 3-4 ganger om dagen.
 Oppskrift 2
 Gulrot juice - 250 ml juice av rødbeter - 80 ml agurk juice - 80 ml
 Bland juice og ta 2 spiseskjeer 5-6 ganger om dagen. Du kan også blande gurgle etter måltider.
 Oppskrift 3
 Carrot Juice - 200ml, svart reddik juice - 300 ml honning - 100 g.
 Lag en blanding og ta 2 spiseskjeer før hvert måltid og om natten før sengetid.
 Det er anbefalt for behandling av kronisk bronkitt.
 Behandling av kolitt
 Oppskrift 1
 Bete juice - 200 ml av gulrot juice - 200 ml juice fra løk - 200 ml honning -300 g, kamille blomst ekstrakt - 200 ml, 96% løsning av alkohol - 200 ml
 Bland juice, tilsett honning, kamille blomst ekstrakt og alkohol. Alle bland godt og la til infusjon i 24 timer. Ta en spiseskje 3 ganger om dagen før måltider.
 Oppskrift 2
 Gresskar juice - 600 ml
 Ta dagen i 3 doser av 200 ml anbefales for kronisk kolitt med forstoppelse.
 Behandling av laryngitt, betennelse i mandlene
 Oppskrift
 Gulrot juice - 250 ml juice fra bete - 80 ml agurk juice - 80 ml
 Bland juice. Dele opp hele volumet av 2-3 deler og drikke i løpet av dagen.
 Behandling av pankreatitt
 Oppskrift
 Nypoteter - 300 g gulrøtter - 200.
 Knoller Vask og uten clearing av huden, fjerne øyet. Gulrøtter rene. Grønnsaker slipe til et fint rivjern, presse saften ved hjelp av en juicer.
 Juice mikse og ta 200 ml 1 gang per dag i morgen en time før måltider. Etter å ha mottatt de anbefalte 30 minuttene av juice løgn. Behandlinger - 7 dager, deretter må gjøre en 7-dagers pause og gjenta behandlingen. Totalt bør gjennomføre 3 kurs.
 Behandling av lungebetennelse
 Oppskrift 1
 Bete juice - 50 ml av gulrot juice - 50 ml svart reddik juice - 50 ml juice fra løk - 50 ml sitronsaft - 30 ml
 Bland alle juice. Drikk 30-40 ml 3 ganger om dagen.
 Oppskrift 2
 Bete juice - 100 ml honning - 100 g.
 Bland bete juice med honning. Godta mix 1 ss av fem ganger om dagen.
 Behandling av revmatisk feber
 Oppskrift
 Såing reddik juice - 300 ml honning - 300 g -100 ml vodka, salt - '30
 Saften av reddik blandet med honning, tilsett vodka og salt. All mix grundig. Stoffet brukes lokalt, gni inn det berørte området ved sengetid.
 Behandling er effektiv i kombinasjon med bruken av dette stoffet i (2 ss 1 pr dag).

 Behandling av diabetes
 Tradisjonell terapi av diabetes behandling anbefales å kombinere grønnsaksjuice.
 Oppskrift 1
 Bete juice - 200 ml av gulrot juice - 200 ml
 Bete og gulrot juice mix og drikke 100 ml 3-4 ganger om dagen. Verktøyet normaliserer blod.
 Oppskrift 2
 Potet juice - 200 ml av gulrot juice 100 ml
 Bland juice, delt i to og drikke i to timer i morgen og kveld i 30 minutter før du spiser.
 Potet juice er nyttig i sykdommer i fordøyelsessystemet.
 Behandling av trombose
 Oppskrift
 Gulrot juice - 250 ml spinat juice - 100 ml juice fra turnips - 60 ml
 En blanding av saft deles inn i tre porsjoner og drikke 3 ganger om dagen.
 Behandling av Thyroid
 Oppskrift 1
 Gulrot juice - 200 ml juice fra bete - 200 ml svart reddik juice - 200 ml honning - 300 g, vodka-1L.
 Helle juice i 3-liter. Legg varmet i et vannbad honning og vodka. Rør blandingen, dekk med plastlokk og sted i et mørkt sted. Etter to uker, nøye hell saften inn i en annen beholder, være forsiktig med å røre sedimentet på bunnen av bankene. Drikk 30 ml 3 ganger om dagen 30 minutter før måltider.
 Oppskrift 2
 Gulrot juice - 350 ml juice med persille - 100 ml
 Blandingen ble delt inn i flere deler og drikke i løpet av dagen i 20-30 minutter før måltider. I stedet kan du bruke saften av persille juice med spinat.
 Det anbefales for endemisk struma å supplere mangel på jod i kroppen.
 Behandling av galleblærebetennelse
 Oppskrift
 Såing reddik juice - 100 ml
 Ta en spiseskje fersk juice 3 ganger om dagen 30 minutter før måltider.
 Det anbefales for kolecystitt, og for forebygging av gallestein. Øker dannelsen og utskillelsen av galle. Kontraindisert hos gastritt med økt utskillelse av magesyren, enterokolitt, magesår.
 Behandling av magesår og duodenalsår
 Oppskrift 1
 Kål juice - 300 ml
 Ta varm kål juice 3 ganger om dagen for 100 ml for en time før måltider. Løpet av behandlingen - en måned. Juice oppbevares i kjøleskap inntil 24 timer.
 Oppskrift 2
 Gulrot juice - 100 ml juice av kål - 100 ml juice fra bete - 100 ml selleri juice - 100 ml
 Bland alle juice og drikke en dag i minst 05 liter blandingen. I stedet for selleri juice kan tas med persille, spinat eller salat.  
Яндекс.Метрика