Påløpte øyevipper - et flott tillegg til din skjønnhet
 Påløpte øyevippene er underlagt alle! Mange av dere har sikkert drømt om slike skjønnhet hemmeligheter som ser øyevipper, som eier mesteparten av modellene av deksler.
 Men slike øyevipper - resultatet av stylister, ikke en gave fra Mother Nature - periodiseres vippene. Så hvis du virkelig ønsker å være eier av et fantastisk syn, du vet, kan drømmen gå i oppfyllelse i nesten alle skjønnhetssalong. Bli eier av en klar og dyp perspektiv, ikke bare vil du tiltrekke seg oppmerksomheten til andre, men også behovet for å stoppe den daglige bruk av mascara på vippene som vil være din lille feminine hemmelig.
 Påløpte øyevipper ufarlig prosedyre for innfødte utvidelser. Og bare en og en halv time kan du endre til det ugjenkjennelige.
 Ankommer butikken, du må bare bestemme hva lengde og farge er dine vipper og velge materiale av kunstige øyevipper. Flere populære vippene laget av naturlig hår og festet med lim basert på naturlige harpiks. Men først finne ut at det finnes måter øyevipper.
 Det er to måter øyen:
 Først - tradisjonelle, i hvilken undersiden av naturlig vekst av øyevipper stokk bunter av 3-5 stykke. Denne metoden kalles bjelke øyevipper. I det andre tilfellet, den japanske øyevipper, hver naturlig øyenvippe stakk kunstig en. Så, vil tapet av naturlige øyevipper faller av bare ett kunstig, ikke en gjeng, som det viser strålen øyevipper. Øyevipper stick mode "japansk øyenvippe" opp til tre måneder, begrepet livs naturlige vippene og krever korreksjon bare en gang i måneden. I den tradisjonelle metode for å øke korreksjonen skal utføres hver 2. uke.
 For daglig bruk mer passende vippene påløpte japansk måte. De varer lenger og ser mer naturlig, men festlighetene kan bygge vippene tradisjonell måte ved hjelp av fjær og strass. Dette vil gi deg en feiring.
 Avhengig av plassering og lengde av forlangte øyenvipper, kan blikket gi ulike farger, gjør det dypt eller en litt naiv, spennende og leken. Men ikke overdriv med eksperimenter som ikke ødelegge effekten av naturlige øyevipper.
 Påløpte øyevipper ikke krever spesiell omsorg, men å fortsette sitt liv bør være mer forsiktig, prøv å ikke gni øynene og våken, ansiktet begravd i puten. Også forkorter livet virkningen av varm luft (badstue og bad) og kontaktlinser. Og siden disse vippene så frodige og tette nok, er det ikke nødvendig for dem å male selv.  
Hvordan å friske opp etter vinteren?
 Det beste alternativet - å overgi i hendene på eksperter, beautician, frisør, master of pedikyr. Men under krisen, spesielt ikke klart hvorfor tilbyr nøye inspisere ditt hjem inventar og bruke dem til litt "over en formue!"
 Frisk, varm avkok av poteter og linfrø (sistnevnte forberede seg til å pakke retninger -. Ed. Ed.) Egnet for å holde orden på huden på hender og føtter. 10-15 av skuffer gjør hendene myke og silkeaktig, og fem lindrer sprekker.
 Eiere Styre fet hud - vask agave juice (aloe): 1 -2 timer L.. fersk juice fortynnet 1 ss. kokt eller filtrert vann. For andre hudtyper vil dra nytte buljong lind blomst.
 Etter vask, bruke en nærende maske som passer din hudtype (se. Nedenfor). Innen 10-12 økter (bruke 1-2 dager) personen blir frisk og uthvilt.

 Ansikt og hals for å bidra til å rydde opp, "krydre" og myke krem; ost; surkål; varme potetmos; havregryn, hell kokende vann, og viktigst, olivenolje. De fjerner makeup godt, smøre ansiktet, halsen og hendene gjør varme kompresser.
 Varm olivenolje med et par spiseskjeer konjakk - en flott hår maske. Det bør anvendes to timer før vasking. Avhengig av humør og tid til mix, kan du tilsette noen dråper av aromatiske oljer av rosmarin, pisket eggeplommer, honning, sitronsaft.
 Men husk at kroppen reagerer på din innsats glitter hår, klare øyne glød og elastisitet i huden, ansiktsbehandlinger, referert til ovenfor skal være planlagt!  
 Jeg er ikke lege
Helse - den sannhet som er tause
 og har ingen medisinsk opplæring. Her tilbyr jeg bare min mening og konklusjoner basert på praktisk erfaring. Å bruke eller ikke å bruke anbefalingene er skrevet under - du bestemmer.
 Fem hval underliggende helse:
 - Air
 - Vann
 - Mat
 - Rensing
 - Stress
 Hva er de tre første elementene i den rekkefølgen? Som jeg ble guidet av hvor lenge en person kan leve uten en av disse komponentene. Jo mindre en person kan leve uten en av dem, så er det viktig. Uten luft kan leve 1-5 minutter, uten vann - en uke uten mat i ca en måned og bolshe.Znachyt må justere disse komponentene en etter en, som de er viktige.
 Air. Siden det er den viktigste aktør i prosessen med organisme, må du nøye overvåke hva vi puster og hvordan vi puster. Innbyggere i byer litt mer komplisert fordi luften i byene er ganske skitne.
 Naturligvis, må du slutte å røyke, det er slik at du bare fullføre sine lungene, som allerede er hardt arbeid på grunn av skitne luften. Vi anbefaler sterkt å begynne å utføre pusteøvelser, fordelene av disse vil du begynne å føle seg ganske fort.
 Vann. Vann er den nest viktigste komponenten i organismen. Body
 voksen nesten 70% vann. Vann er i alle organer og deler tela.Nedarom det sier "Du er hva du drikker og spiser." Den enkleste prinsippet om riktig ernæring, absorpsjon før mat eller væske spørre deg selv "Må jeg vil at dette skal være byggesteinene i kroppen min? ". Som bruk av problemet du blir å se på en masse mat fra en annen vinkel.
 Det beste alternativet - å forlate i kosten bare rent vann, naturlig juice, helst fersk) og økologisk te kvalitet.
 Måltider. Mitt råd matvarer er enkel:
 - Sjekk absorberende mat spørsmålet "Har jeg vil at dette skal være byggesteinene i kroppen min? »
 - Flere planteføde i kosten (frukt, grønnsaker, nøtter, honning, spirer
 hvete), jo bedre
 - Unngå gjentatt varmebehandling av mat (i form av oppvarming perezharyuvannya,
 perekypyachenyya etc.)
 Rensing av kroppen. Som bestiller mat, bør du også ta vare
 prosedyrer rengjøring kroppen å kvitte det med rusk i form av toksiner, giftstoffer
 etc. som har akkumulert over år for ditt kjekk holdning til kroppen din.
 På et minimum, er det nødvendig å rense tarmen og leveren, samt gjennomgå obligatorisk
 antyparazytarnыy kurset.
 Stress. Stress og dens påvirkning på kropp og helse - et meget stort tema. Dens
 akkurat begynt å lære å gjenkjenne og konvensjonell medisin. Skriver i medisin,
 studere virkningen av psykologiske faktorer på forekomst og forløp av somatisk
 (Kroppslig) sykdommer som heter Psyko.
 Er du kjent med uttrykket "alle sykdommer i nervene"?. Så dette er tilfelle.
 Raseri, sinne, hat, bitterhet, frustrasjon, frykt, skyld og skam, og
 mange andre negative følelser og tilstanden oppstår først og fremst i tankene, den mentale
 planlegge, men har en direkte effekt på kroppen.
 Derfor, for fullstendig utbedring av kroppen, er det nødvendig å fjerne årsakene til sykdommer på alle fronter, blant annet ved den psykologiske nivå.
 For dette anbefaler jeg deg effektive teknikker som BSFF og Turbo-Gopher, navngivelse
 Dmitry Leushkyna.
 Bok «BSFF: free stå fast" du kan kjøpe nettbutikk Ozon på dette
 link. Fra boken "Turbo-Gopher. Å stoppe en jævla hjerne og begynne å leve "kan du se fra denne lenken.
Helse - den sannhet som er tause
 Hvorfor helse røykere og de som drikker alkohol er ikke for fort forverret?
 Informasjon om farene ved alkohol og sigaretter er taket, det er overalt. Og det var ikke fordi hun var bekymret for hvem de som røyker og drikker alkohol. Sjansene er du lagt merke til, og kanskje til og grunnet på det faktum at til tross for alle advarsler til katastrofale ødeleggelser av helse fra alkohol og sigaretter, mange røykere og alkohol elskere gå ganske glad og energisk.
 Har du hørt den beroligende legende (populært blant nylig begynt å røyke og drikke) som visstnok alvorlig skade oppstår etter fem eller ti år med røyking og drikking, og på denne tiden svært liten skade? Hvis du ikke går inn i fysiologi og ikke analysere prosesser i organismen under påvirkning av alkohol og tobakk, kan vi si at skaden faktisk er, men ikke så stor som han er Fanning.
 Jeg er sikker på at du har venner som røyker og drikker alkohol veldig ofte, men føles bra for helsen, og ikke klag. Så, er det faktum at tobakk og alkohol selskaper er ikke gunstig for sine produkter fødte en sterk negative helseeffekter. For hvis de som røyker og drikker (forbrukerne) vil skade dårlig og "zahynatsya" i det første året eller to av alkohol, tobakksvarer, vil tapet være mye klar og tydelig, og denne giften kan faktisk utestengt. Og deretter hele multi-million dollar, multi-business med krasje. Det ville redusere skadene eller gjøre det generelt minimal til nikotin og alkohol underminert kroppen ubemerket gjennom årene, og da alt kunne tilskrives dårlig kosthold, miljø, vann og overdreven bruk av legemidler (som se nedenfor).
 Fordi hele poenget med overskudd. Tross alt, det viktigste målet for enhver bedrift er profitt og kundelojalitet å maksimere langsiktig. Det viser seg at selskapene vil være enda mer nyttig for å redusere farene ved alkohol og sigaretter til et minimum for å dette Counter-reklame om farene ved ikke å handle mot dem.
 Og så viser det seg at "ulver og matet og saue mål." Og folk er fornøyd med en drink og røyk, vel vitende om at ikke skade kroppen din, og selskapene er faste kunder og økt
 fortjeneste. Tross alt, hva er den viktigste grunnen for å stoppe bruken av alkohol og røyking, så vel som den viktigste frykt for mange folk begynner å bruke dem? Skader, som forteller overalt. Men dette stopper ikke mange tenåringer fra røyking og drikking.
 Årsakene er røyking og alkoholisme har psykiske problemer og kast kan bare behandles av dem. Derfor, i tillegg til gradvis svekkelse av helsen, slike mennesker er "kastet", og til og med mye penger med en fornuftig bruk ville gi en stor resultat.

Helse - den sannhet som er tause
 Medisiner
 - Hvis du har skjedd er at propyvshy selvfølgelig visse medisiner og kurert en sykdom, en tid var annerledes?
 - Om det er du som tar medisiner kurs brakte ingen resultater, dukket du frustrert og sint, og det var bare bortkastet bort penger, og som manglet?
 - Hvis du har skjedd er at etter medisinsk behandling av sykdommen var, og så etter en stund
 igjen tilbake?
 - Enten det er i dere, som dere har drukket piller og medisiner rett og slett fordi de ikke drikker du ikke kunne, de frata deg av symptomer (smerte, ubehag, etc. etc.) og etter seponering av medikamenter sykdommen og dens symptomer, er tegn forsterket tilbake?
 Setningen du nettopp har lest, du vil uenighet og harme hvis du lang tid "sitter" på tabletter og håper at de vil kurere deg. Klar?
 Medisin - en virksomhet. Dette er et godt tenkt ut virksomhet der målet er ikke å kurere folk. Formålet med medisin - for å behandle folk som mulig. Ikke tro meg? Hensikten med enhver bedrift - for å tiltrekke seg nye kunder og beholde gamle så lenge som mulig og øke fortjenesten.
 Har du fortsatt tror at piller og drikke likuytesya og så vil du bare få på kroken? Medisiner - en handelsvare. Og varene som trengs av forbrukerne. Og hvis det virkelig utvinnes fra tabletter, ville alt være helt frisk og deretter alle farmasøytiske virksomheten ville falle. Fordi forbrukerne ikke ville være. Men ingen vil lide.
 Legemidler som påvirker symptomene, dvs. etterforskningen. Dette er en blindvei. Ordtaket sier, "fjerne årsaken, etterforskere mistet seg selv." Uten å fjerne årsaken til sykdommen, kan effekten vises igjen og igjen. Og årsakene til en sykdom kan være mange: underernæring, dårlig miljø, stress, parasitter, dårlige vaner, slagging kroppen, etc.
 Ofte medisinsk behandling av en sykdom fører til en annen, for eksempel etter et kurs av antibiotika kan utvikle overvekst eller candida. Og slike eksempler er mange. De fleste leger i de fleste tilfeller også noe syke og ikke kan komme seg. Vil du stoler på din helse, som har i seg selv noe som ingen helse? Hvert svar for seg selv.
Helse - den sannhet som er tause
 Tannpuss og skader tannkrem
 Nå snakker om tannkrem. Jeg er ikke en fan av konspirasjonsteorier, men tenk på det: Hvorfor er tannleger? For å behandle tenner. Så det andre spørsmålet: hvordan tror du vil være fornøyde tannleger hvis de vil øke antall kunder? Selvfølgelig. Og dette verktøyet er - tannkrem likte alt er sakte og rolig ødelegger tennene. Det viser seg at på grunn av tannkrem tannleger gitt en jevn strøm av kunder. Jeg sier ikke at tannkrem er de eneste destroyer tenner.
 Spise søtsaker, usunt kosthold og livsstil av det moderne mennesket generelt, og
 og pusse med tannkrem fører til en forverring av tennene og deres ødeleggelse.
 Her er et utdrag fra boken av Dr. Bulanov "Medical svindel", som du kan lese ved å klikke på denne linken.
 "Min venn tannlege en gang børstet tennene og bit av tannkrem på børsten tilfeldigvis fløy ham rett inn i øynene. Smerten var slik at han gråt. Neste dag han igjen ved et uhell plasket i et annet øye sterkest cologne. Smerten var flere ganger svakere. Mannen ble redd og umiddelbart husket flere av hans venner har aldri i mitt liv man pusser tennene. I 50 år, var alle tennene sine i perfekt stand, og ikke minst tannkjøttet. Og jeg har sett. Highlanders pusser tennene, spise en skive agurk og holde tennene til sin død. Når jeg? lover tannbørste på tennene merke merkelig depresjon. Tannlegen forklarte meg, hva er det? Resultatet av børsting. Nå brytes. Som Chekhov ville si "Faen vet hva dette
 lime namishaly. "Tross alt, vi ikke si.
 Som helten i en film stipendiat gjengen gjengen: ".. Jeg lurer du har fått alt av hans og hans drap" Jeg også interessant. Opprinnelig levetid jeg har betalt for tannbørster og tannkrem, og nå betale for konsekvensene av å rense tennene. Det pleide å være seksuell perversjon, og nå økonomisk. Her er det en konspirasjon noe annet. Det er lettere å gjennomføre på grunn av medisin. enn krig. Hva støy? La folk råtner sakte og tror at blir behandlet. "
 Hvis du er forvirret ulykke cologne truffet i øyet, ikke bekymre deg. Det er ikke nødvendig å tro på denne ulykken. Tenk hva. Som et barn du funnet noen mynt på gaten, eller når sølvtøy dekket mørk patina enn du renset dem? Personlig, jeg alltid børstet dem med en stiv børste med tillegg av tannkrem. Chistilos flott! Men jeg ga ikke det mye vekt på å lese boken Dr. Yuri Bulanov "Medical svindel", utdrag fra der du lærte ovenfor.
 Mens effekten på emaljen på tennene, tannkjøttet og munnen generelt børsting med tannkrem hvis det kan være helt ren plakett fra gamle mynter og sølv? Konklusjonene foreslå seg selv.

Helse - den sannhet som er tause
 Energy Gymnastikk
 Uttrykte sitt syn på energiøvelser, basert på visualisering og andre instrumenter. Jeg selv ikke utføre disse øvelsene, så anser ikke meg selv en ekspert på dette området.
 Å utføre denne typen hymntastyk jeg tror nesten ubrukelig til utbedring av kroppen hans på et fysisk nivå. Fordi hvis du spiser fastfood og cola, vizualizuyuchy med ulike energistrømmer som passerer gjennom kroppen din, sunnere og mer energisk du blir. Men hvis du vurdere din diett, din livsstil, Adopter ulike "chips ZOZha" ren kroppen begynne å trene, i de fleste tilfeller, øvelser energien du rett og slett ikke trenger.
 Videre nesten alle tilhengerne energi praksis er enige om at lav effekt er et resultat av akkurat det samme slagging kroppen og underernæring. Og når du begynner å endre på nivået av kropp og sinn, forresten), det bare vil gjenoppta sin normale energi bakgrunn.
 Ikke prøv å se etter "magisk pille" i form av en enkelt metode, ved hjelp som du blir helt frisk. Årsakssammenhenger sykdommer kan blander og være ganske komplisert, så tror ikke hvis du sier det her, og dette er årsaken til alle sykdommer, roten til alt ondt. For å oppnå helse må justeres mange komponenter og ulike områder av livet.
 Og husk, ikke prøv å fjerne effekten, og se etter og eliminere årsaken og deretter mistet etterforskning på egenhånd.  
Яндекс.Метрика