Hver måned, om lag 90% av alle kvinner i reproduktiv alder i uken før menstruasjon føler ubehag en rekke følelser, både fysisk og psyko-emosjonelle på nivået. Premenstruelt syndrom har ca 150 symptomer i ulike kombinasjoner.


Premenstruelt syndrom (PMS)


 Kvinner kan oppleve ryggsmerter, bekken-området, bryst, kvalme, hodepine, utseendet av inflammatoriske elementer i huden (kviser), søvnløshet, forstoppelse, oppblåsthet og mange andre manifestasjoner av syndromet. Mange kvinner blir irritabel i denne perioden, de har utbrudd av aggresjon kan økes tearfulness, det er hyppige endringer av humør.

 Forskerne hadde observert at i løpet av denne perioden kvinner er mest utsatt for fremveksten og forverring av ulike sykdommer, følelsesmessige sammenbrudd og depresjon.

 Mange kvinner før menstruasjon opplever noen av symptomene heller milde og tilgang til en lege er nødvendig. Vi vet imidlertid at premenstruelt syndrom utvikler seg over tid. Det er observert hos 20% av kvinner under 30, mens etter 30 år det skjer i 50% av kvinnene. Hvis du opplever noen symptomer på premenstruelt syndrom, prøve å forhindre sin økning.

 Til dags dato, ingen kjente eksakte årsaken til premenstruelt syndrom, men noe det objektivt eksisterer, og trenger å vite noen regler for å hjelpe deg selv i disse vanskelige dagene.

 Følge en diett rik på karbohydrater og protein inntak grense. En slik diett hjelper utgivelse serotonin i hjernen. Du vil hjelpe deg bedre humør og normalisere søvn. Spise hele korn, brød, frukt og grønnsaker. Minimere inntaket av salt og søtsaker.

 Prøv å bevege seg mer. Når fysisk aktivitet i blod ut "hormoner Joy" - endorfiner.

 Prøv å kontrollere deg selv. Kjenne sin irritabilitet, prøv å gå fra irriterende faktorer. Ikke start alvorlige samtaler og ikke avklare forholdet med dine kjære. Vent noen dager.

 På kvelden, ta et avslappende bad ved å legge noen dråper av essensielle oljer av kamille, rose eller lavendel.

 Oftere utendørs. Spesielt god solfylt vær. Dette bidrar til å forebygge depresjon.

 Ta yoga. Dette er en god måte å lette både fysiske psyko-emosjonelle symptomer.

 Prøv å slappe av så mye som mulig i disse dager og være sikker på å få nok søvn.

 Hvis du har alvorlige manifestasjoner av premenstruelt syndrom, som du ikke kan håndtere, og de ikke gi deg et normalt liv og arbeid, så du definitivt trenger å søke legehjelp.  
 Denne sykdommen kalles herpes sannsynligvis alle moderne kvinne. Noen mener at herpes vises på kroppen, spesielt på leppene eller nesen etter en kald. I noen manifesterer det seg selv etter langvarig soleksponering, for eksempel etter en ferie på kysten. Og de aller fleste kvinner tror at herpes er ikke en alvorlig sykdom, med den kan du enkelt håndtere hjemme med hjelp av medisiner.


Herpes: helse trussel th av alle moderne kvinne


 Ifølge statistikk, herpes virusinfiserte nesten 90% av kvinner, selv om det er ingen utslett i det hele tatt.
 Herpes virus er en vanlig infeksjon. Når vi snakker om herpes infeksjon, den midlere sykdom som utløser herpes simplex virus. Herpes simplex virus type I hovedsak påvirker huden, munn, nese, øyne, II type - genital. Det er mye mer komplekse former for herpes. Viruset kan infisere hjerne, nyre, lever og andre organer.
 Mest sårbare for disse infeksjonene har barn i alderen seks måneder til tre år. Og ofte de kan være virus type I. Ungdom i alderen 16 til 25 som har antiviral immunitet, kan primær herpes infeksjon være forårsaket av virus type II.
 En av de farligste form for herpesinfeksjon er nervesystemet. Denne sykdommen kan oppstå i alle aldre, men de fleste av dem fant hos nyfødte. Fordi kvinner er mer viktig å raskt kunne behandle herpes infeksjon enn menn. Selv om dette er en svært kompleks sykdom, men betimelig og riktig behandling av barn gjenopprette.
 Fra en gravid kvinne virus kan overføres gjennom blod som renner gjennom ledningen vene i placenta og babyen. Et barn kan bli smittet under passasje gjennom fødselskanalen. Herpes kan trenge gjennom membranen som omgir fosteret. I de siste måneder av svangerskapet, er dette skall meget tynn, og deretter viruset kan trenge inn og infisere barnet.
 Hvis du merker tegn på herpes bør oppsøke lege smittsom sykdom. Nå kan også oppdage tilstedeværelsen av virus-DNA. Dette er en meget bestemt virus. En person kan bli smittet for livet å være en bærer av smitte og kan smitte andre, og ikke har noen symptomer. Noen virus kan forekomme hele tiden - et utslett på lepper, nese, øyne, munn. I dag er det nok behandlinger herpes virus.
 Den viktigste faktoren - en tilstand av immunsystemet. Hvis en person er avslappet, det immunsviktvirus da viruset kan forekomme ofte. De faktorer som kan være vanskelige og bæres sykdommer, kirurgi, kreft.
 I tillegg, herpes virus - en slags signal som en smittet person ikke er i orden for immunsystemet. Legen bør bestemme graden av skade hud, øyne, slimhinner. Avgjøre om alvorlige skader (som kan være herpes encefalitt, meningitt). Du kan ikke bare salve salve og glemme. Du må kanskje ha tilleggsbehandling med andre legemidler.  
 Hver kvinne på et tidspunkt, venter barn, ofte i tredje trimester, la merke til at fingrene er tykkere og ringene er ikke fjernet, støvler på føttene ikke festet, og ansiktet er hovent. Alle tegn på ødem.


Ødem under graviditet


 Under graviditet en kvinnes kropp begynner å bruke og lagre vann.
 Ødem - væskeansamlinger i denne interstitiell plass. Omtrent 6-8 liter væske bygger seg opp i kroppen av kvinnen, l er 2-3 og 4-6 i vev mellom celler av forskjellige vev.
 Med utviklingen av graviditet, akkumulerer barnet til 3 liter (fostervann og placenta).
 For å forsyne fosteret øker mengden av maternalt blod, tar det også en del vann (15 L), og den samme mengde av fluid som er nødvendig for veksten av bryst og livmor.
 Årsaker til ødem kan være forskjellig: endre egenskapene til blod, brudd på vannsaltbalansen, blodsirkulasjonen, øker presset på de indre organene i livmoren. Identifisere hevelsen er ikke vanskelig, bare klikk på huden av beinet hvis venstre lang hull forsvinner, så det er hevelse.
 Fysiologisk ødem kan være tegn på svangerskapsforgiftning (toxemia av sen) - en komplikasjon av svangerskapet der det er forstyrrelser i karsystemet og blodstrøm. Preeklampsi kan utvikle fire etapper.
 Den første er preget av ødem, tretthet, generell svakhet, sykdomsfølelse. Situasjonen blir mer komplisert hvis det protein i urinen og trykkforandringer. I den tredje fasen synes synsforstyrrelser og økt intrakranialt trykk. Den fjerde fasen av utviklingen av svangerskapsforgiftning, ledsaget av kramper og farlig for barnet, da det kan være aldrende morkaken.
 Hvis du trenger å kontrollere ødem væskeinntak, bør du drikke vann (ren, ikke inkludert suppe) minst 15 liter per dag, overflødig vann bør erstattes med frukt.
 For å bedre blodtilførselen til beina trenger å løfte dem opp, lå en pute. Fysisk aktivitet og redusere minst være i varme omgivelser. Du kan bruke diuretika kompott med tyttebær (tranebær brev), tranebær. Det anbefales ikke å drikke salt og krydret mat, redusere antall søtsaker i kosten.
 Kvinner med hjertesykdom og lungeødem kan oppstå unormal som krever oppfølging og behandling.
 Hevelse ikke bryter graviditet, men kan være tegn på alvorlig sykdom, slik at de ikke kan ignoreres.  
Face Rynker hjemme
 Den beste måten å bekjempe sykdommen var alltid forebygging. En rynke - en sykdom i hud, lunge plager hvorav 25 år vokser raskt til forfall.
 Moderne kosmetikk klassifiserer rynkete ansikter opp til 50 år som tidlig aldring, og bare etter 50 rynker inkluderer prosesser mer naturlig. Så starter kampen for glatt hud bør være etter 25 år, er at når de første tegn vises redusere bløtvev elastisitet.
 Jevnlige besøk til skjønnhetssalonger og gjøre huden godt preparerte unge men tilgjengelige prosedyrer som for eksempel rynke masker hjemme, gi huden din ekstra styrke til å motstå tid. De støtter sin evne til å regenerere kollagen og elastisitet bevaring.
 Den enkleste måten å legge tonen av hudens aldring er salt maske. I et glass vann er tilstrekkelig til å oppløse en teskje havsalt. Denne løsningen skal fukte en bomullsdott og bruke saltvann bevegelser på ansikt og hals i fem minutter før du påfører nærende krem.
 Mange merkede anti-rynke krem ​​anti-aging egenskaper av epler brukt. Apple masker friske huden, er fine linjer glattes under deres innflytelse. For fet hud eple masken som brukes i den rå. Apple fjernet fra huden, bør det være rivjern til å rive på plast babymat puré til staten. Til den resulterende puré legge potetstivelse eller havre havregryn til massen lå godt til huden, søke på ansiktet i 15-20 minutter. Når du påfører masken bedre søvn. Masken blir vasket med vann ved romtemperatur, etter nærende krem ​​påføres.
 Hvis huden er tørr, bør plasseres eple to minutter i ovnen, etter avkjøling for å fjerne ham skje saus som blandet med en spiseskje med krem. Neste ting å gjøre, som i forrige eksempel, bare etter masken bruke fuktighetskrem.
 Ansikts hud lider av mangel på oksygen, som de fleste av kvinner bruker innendørs, og miljøforhold ikke bidrar til planter av denne viktige element. Som et resultat, har hudceller ikke få nok kraft, de sakte regenerering og aldring. Assist oksygenmetning hud frukt og grønnsaker masker. Når gjør sesongen av jordbær og jordbær maske av disse utrolig vell av vitaminer og sporstoffer som trengs bær bør gjøres hver dag. Hvis huden din er fet, tørk av juice jordbær person akkurat nok bite spissen av bær, og resten settes på huden. Hvis du har tørr hud bedre blande rozim'yate gaffel mashed med tykk krem ​​og holde masken på ansiktet i ca en halv time.
 Effektivt glatter rynker vin, spesielt lette varianter. Sett bærene i en blender, hvis det er nødvendig, å fjerne dem fra rørene. Gjør drue puré, satte den på ansiktet, etter 15-20 minutter smыoyte kjølig vann. Effekten av denne masken øyeblikk, blir straks huden silkemyk og glatt. Tørr hud er mest følsom for drue maske.
 Regenererende egenskaper av olivenolje bidrar til å holde lenge ung hud, holde huden riktig mengde væske. Hvis huden er tørr, olje trenger litt varme opp, slipp den i endene av fingre og tær olje noen minutter stryke huden ved massasje linjer. For fet hud olivenolje er bedre å legge til en spiseskje med sitronsaft.
 Å bruke funksjonene i innenlandske kosmetikk, gitt tiden av året, kan hver kvinne holde seg ung og holde huden mot for tidlig aldring ansikt.  
Яндекс.Метрика