Prenatal utdanning. Forstå potensielle foreldre

 Hvordan man skal håndtere det ufødte barnet?
 Potensielle foreldre bør vite følgende:
? Fundamentals of normal nevropsykologiske og språkutvikling av barnet legger i utero.
? Positive følelser avledet tidig mor kan være grunnlaget for normal barns utvikling i fremtiden.
? Snakk med din ufødte baby.
 Du forbereder å bli mor og sikkert allerede vet, sønn eller datter vil ha et par måneder. Det er ingen tvil om at du er skikkelig forberedt for graviditet planlegger et arrangement i de undersøkte eksperter, i tid ble registrert i Kvinneklinikken og utfører alle sine anbefalinger fødselslege-gynekolog. Du spiser riktig og effektivt, gjøre daglige turer, praksis modus. Deg, selvfølgelig, ingen dårlige vaner, som i fremtiden paven, som like alvorlig som du forbereder for barnet.
 Visste du at selv under svangerskapet, kan du kommunisere med det ufødte barnet, og dermed bidra til normal neuropsykologisk og språklig utvikling? Faktisk, basert på normal nervøs - mental og språkutvikling av barnet legges under fosterutviklingen. Forskere sier at fosteret har den femte måneden hører og lærer morens stemme. Så kommunisere med det ufødte barnet, forteller hennes korte dikt, synge vuggesanger sanger:
 Bye bye-bye-bye-!
 Søvn, baby, sover,
 I den mørke himmelen månen skinner,
 Legg ned senger i barn.
 Bye-bye-bayushky!
 Min datter synge en sang.
 Bye-bye! Bye-bye!
 Fast lukker øynene.
 Bye bye, for elva
 Sun forsvant inn i pensjonisttilværelsen.
 I Aleshynыh gate
 Bunny bly danser.
 Zaynky, zaynky,
 Ingen tid til bainki?
 Du - i osynku,
 Leschi - til perynku.
 Bye bye ,, Oleksiyechku,
 Skoreshenko sover.
 Bye-bye, bye-bye,
 Kate, øyne nær!
 Katt gikk til Torzhok
 Kate kjøpte pai.
 Katt gikk under broen,
 Fisk fanget av hvostok.
 Katt vil komme til Katya,
 Kate forteller spatenky.
 Det finnes studier som viser at den nyfødte er bedre å sove i løpet av disse låtene som jeg hørte i livmoren. Lytte til klassisk musikk, besøke museer, beundre malerier av kjente kunstnere. Prøv å alltid få positive følelser, så de trenger deg og barnet ditt kan bli grunnlaget og normal nevropsykologisk utvikling.
 Mitt hjem overrasket da jeg snakket med sine ufødte barn, men deres språkutvikling, protekavshee en lærebok, og hvordan de reagerte på sanger og dikt blir hørt i livmoren, viser at intervjuer med ennå ikke født barnet stimulerer dens utvikling. I min eldste sønn dukket kompleks utvinning i det øyeblikket da han hørte melodien av "Pesnyary" konserten jeg deltok før hans fødsel.
 Så kommunisere med barnet sitt selv før fødselen, fortell meg hvordan du liker det og vente. Stryke hans buk sonsy, snakke milde ord så mye som mulig om sin fremtidige sønn eller datter. La fremtiden Paven vil delta i prosessen.  
Hvordan planlegge kjønnet på babyen

 Du kan programmere kjønn på babyen. Programmering kjønn på barnet.
 Planlegging kjønn på barnet, hvordan?
 Vidzvuchav marsj av Mendelssohn, glade unge mennesker besøkte minnesmerker over byen og overskudd til bryllupsfesten. Og selvfølgelig, inneholder albumet toast med ønskene til lykke, helse og mange barn.
 Noen par har tenkt å umiddelbart skaffe frø, andre foretrekker å vente. Når to unge mennesker i kjærlighet, lidenskaper i full gang, hevder det objektive statistikk, er ca 80% av første svangerskap en "sjanse". Tror ikke, gjør ikke podrasschytaly og annen "nei" fordi, som de sier i en kinesisk avhandling "På de utallige ting skapt himmelen, det viktigste - folk. Av alle de tingene som gir folk velstand, kan ingen måle seg med intimitet. I det, fulgte han himmelen og jorden kopier, organiserer og administrerer Yin Yang ".
 Her for sent å tenke som ville være: en gutt eller en jente. All sann, og vokser i min mors mage noen klar.
 Ikke tenk hvem som er der, gutt eller jente, bare mentalt forestille seg at det vil være barnet ditt. Du har vakkert hår, bunnløse øynene til en mann, som jeg ønsker å drukne. Stryke seg på magen og pryhovaryvayte: "My baby! Du er mitt hår og øyne som paven. " Ikke le, har forskere bevist at personen barnet ditt begynner å danne nesten fra det øyeblikk av unnfangelsen.
 Når jeg ventet på et barn selv, så en eller annen grunn så på alle de pene bilder med barn. De har alltid vært gode og alltid blå øyne. Når sønnen min ble født, gikk han for å se hele sykehuset fordi han hadde ikke sløve øyne den nyfødte, og flott for hele ansiktet, veldig blå øyne, selv om jeg og min mann er begge brune øyne.
 Hva vil du lykkeligere stemning under svangerskapet, jo lykkeligere blir du født barn, og på grunn av dette vi alle ønsker. I tillegg kvinnen produsert den såkalte "lykkehormoner" påvirke intelligensen til et barn.
 Selv om du ikke ønsker å tilegne seg et barn, som kaster disse tankene ut av hodet mitt, og hver dag gjenta til deg selv: "Jeg er glad for at jeg blir fantastisk ny mann." Jeg kan ikke forklare deg hvorfor og hvordan dette skjer, og sannsynligvis ingen vil si en enkel og lett å forstå språket, men uønskede barn føler at deres "motvilje", mens i livmoren. Slik at de en eller annen måte føler når de nekter fra et sykehus.
 Med den første graviditet og fødsel, synes vi å ha forstått. Men det andre barnet er vanligvis planlagt, forberedt for dette, og selvfølgelig, ofte vil den skal være det andre kjønn.
 Du kan programmere kjønn på babyen? Det er mulig, men 100% garanti, selvsagt ikke. Et annet spørsmål: er det nødvendig å planlegge barnets kjønn? For hver baby født, som har sendt oss. Plutselig vil vi bestille en jente fratatt retten til liv av en gutt geni? Men dette spørsmålet la alle bestemmer for seg selv, men for nå er vi på mulige metoder for planlegging av barnets kjønn.

 Men i antikken forsøkt å forutsi kjønnet på babyen din?


 Forutsi kjønnet på barnet prøver til enhver tid, siden antikken. Stammeledere trengte ikke bare arvinger og jegere, men døtre som kunne gifte seg for lederen av fienden stamme og dermed etablere vennskap. Først ber til gudene av alle slag, og hvis barnet ble født på feil kjønn, som var nødvendig, mente at bønn eller noe dårlig provosert musikeren vil.
 Én endring til en annen tidsalder, endre skilt, var det astrologer som spådde da å unnfange en ønsket datter eller sønn. Vel, hvis du ikke gjorde det, så gjorde noe galt. Og siden ikke mange alternativer, spådommer var ofte riktig, og deretter sette alle sakens astrolog. Nøyaktig spådde!
 I det gamle Babylon, spesielt ikke besatt over dette spørsmålet var enkelt og klart. Hvis månen er i dyrekretsen kvinne (Tyren, Jomfruen, Krepsen, Skorpionen, Steinbukken, Fiskene) - vente på en jente hvis andre tegn - en gutt. De sier denne metoden, og brukes bare til å huske på at sædceller kan leve i en kvinnes kropp fra 3 til 6 dager, derav befruktning vil finne sted senere, men innen den tid månen skal flykte langt bort, fordi det er en Sign 2 -25 dager. Resultatet vil også være i henhold til den andre, ikke planlagt.
 Senere astronomer har hevdet at å unnfange en jente kan bare mandag og fredag, fordi disse dager drevet av Månen og Venus. Guttene går bare på torsdag og søndag, fordi disse dager klarer modig Jupiter og solen. På de andre dagene i uken astrologer visste ikke hva jeg skulle gjøre, så det anbefales ikke å elske.
 Gamle egypterne tappert ventet full til å unnfange en gutt. Noen ganger finner vi, og hvis ikke, så det var ikke ekte fullmåne, men så virket det. Anke denne metoden er vanskelig, fordi du ikke vil bli eksperimentere på meg selv, selv om alle vet at alt som gir opphav til større antall kvinner, ødelegger ofte været, selv høyvann i forbindelse med månefasene. Så la oss ikke gjøre narr av de gamle egypterne, tilgi dem deres feil. Men Øst aldri kunne gjøre kjærligheten på fullmånen, og hvis ikke motstå, og deretter vente på jenta.
 Hver nasjon har sine egne metoder for planlegging av barnets kjønn. Noen mente at en kvinne bør sterkt skremme etter sex, og da hun bare føde en gutt i skrekk. I antikkens satt under puten ung kvinne øks eller tape, avhengig av hvem som ønsket å føde. Ikke bare i det gamle Kina mente at sønnens fødsel, må kvinnen ved unnfangelsen ligge hode mot nord og mot sør fødselen av datteren sin, og nå mange tror på det.
 Den gamle greske filosofen Empedokles også gjort bidrag til Programmering kjønn på barnet, og hevdet at de varme månedene ofte føder barn, og kalde - døtre.
 Selv "far til vitenskap" Aristoteles ble involvert i en tvist når man kan bli gravid. Han hevdet at når nordavinden blåser, kvinnen oppfatter en gutt, og på den sørlige vinden ut jenter.
 Grunnleggeren av medisin Hippokrates gikk videre. Han var sikker på at den høyre testikkel produserer frø gutter og frø igjen - Jenter. Å unnfange det ønskede kjønn, tilbudt ulike eksotiske positurer ved unnfangelsen, og som ønsker å alltid ha bare gutter eller bare jenter tilbys bare fjerne unødvendig testikkel. Forresten, navnet gitt til testiklene nøyaktig.
 I mange land handlet egg som et symbol på begynnelsen av alle ting, som bildet av perfekt naturlige form.
 Som i gamle dager ultralyd kan i løpet gikk alt: drømmer, varsler, overtro, og mer, og alt du kan tenke på. Ja, noen mente at hvis folk i toppen bite handling av kjærlighet til sin kone høyre øre - en gutt, og hvis venstre - en jente. Nå vise meg en mann som i klimaks å tenke hvor høyre øre og venstre der, og generelt vil være i stand til å tenke.

 Hva tallene sier?


 Som sådan, må det tas i betraktning at menneskeheten har oppfunnet tall. Men bare tall - det er kjedelig, så de begynte å gi magiske egenskaper. Hva bare symbolske verdier ikke er utstyrt! De prøvde å bli behandlet med respekt og ærefrykt, og så plutselig fornærmet?
 Pythagoras gikk hinsides all filosofi og skapt en rekke, redusere dem fra 1 til 9, mens andre kommer fra dem. Alle tall han delt inn i Odd og selv ringe selv usikker og "kvinnelige" og Odd - definert og "maskuline". Hver bokstav i alfabetet, også, hadde hans nummer. Sannsynligvis ikke en jente som ikke var i hans navn tall for å bestemme sin karakter. Mange nå kaste terninger eller mynter, deretter gjøre resultatet ser gjennom boken og hva du kan forvente. Likevel er overtro svært stabil ting. Vi bevise for alle at ingen tegn som ikke tror, ​​men når du venter på vanskelige valg eller problemer vi alltid slå til noe som vi tror kan gi objektive råd. Og nå, i vår opplyste tid, prøver vi å lure naturen og hvordan - noen måte å finne ut på forhånd kjønn på barnet.
 Som den kinesiske og japanske folk har alltid vært grundig og snill mot tall, skapte de et stort nok bord å fikse hvis alle som kan bli født. Men ut av det alltid og overalt "skyldig" kvinne, og det avhenger bare av hvem som er født i familien.
 I mellomtiden tiltrekke oppmerksomhet til det innenlandske teori som forfatter Helen Shamrina. Mer enn tjue år, sporer hun fødselen av barnet avhengighet av sex på mors alder og måneden unnfangelsen. Ifølge hennes beregninger sigøyner kvinne alder mye mer sannsynlig å bli gravid en gutt og en kvinne par - jente (se tabell 1..).
 Jeg har alt falt sammen i denne tabellen: Jeg ble født i en merkelig år, unnfanget mai - Kan du få en sønn. Og likevel, her jeg kan ikke se fra denne tabellen overvekt av jenter enn gutter, eller omvendt; etter min mening, bare alternative måneder. Men Elena Shamryn viser en rekke vilkår for å planlegge kjønn på barnet:
 1) Du kan ikke planlegge graviditet fødselsmåned av mor;
 2) du må beundre dette barnet;
 Tabell 1


 Måneder for unnfangelse


 Paul Child Hos kvinner i alderen pair


 I en merkelig kvinne alder Januar


 M


 D Februar


 D


 M Mars


 M


 D April


 D


 M Mai


 M


 D Juni


 D


 M Juli


 M


 D August


 D


 M September


 M


 D Oktober


 D


 M November


 M


 D Desember


 D


 M


 3) måneden unnfangelsen bør bare nødt til å velge basert på deres ønsker;
 4) sjekke helsen til foreldre, fordi det påvirker kjønn på barnet;
 5) eggløsning skulle falle nøyaktig på midten av måneden du har valgt for unnfangelse.
 Nå bare prøve å gjøre alt dette. Etter min mening, dette er ekstremt vanskelig.
 Vel, hvis du går tilbake til skiltene, med noen par er sant, er den andre ikke. Men generelt bør bare være glad for at det skjedde et mirakel og født en mann. Din dyrebare barn.  
Яндекс.Метрика