Dagens alle medier villig gi oss detaljert informasjon om prevensjon.


Prevensjonsvaginaltabletter Det er nødvendig å bruke en vaginal p-piller?


 Alle prevensjonsmetoder kan deles inn i flere hovedgrupper.

 Biologisk (beregning "farlig" periode i syklusen, coitus interruptus).

 Barriere (kondomer, prevensjon svamper, membraner).

 Hormonell (kombinert og nekombynyrovannыe p-piller, hormon injeksjoner, postkoytalnaya prevensjon).

 Kirurgisk (sterilisering).

 Kjemikalier (vaginal p-piller, kremer, stikkpiller).

 Kjemiske prevensjonsmetoder - Et relativt nytt fenomen i forbindelse med forebygging, men nylig flere og flere kvinner foretrekker denne metoden alene eller i kombinasjon med andre metoder. De fleste av disse verktøyene kommer i form av tabletter.

 Prevensjonsvaginaltabletter anvendes vaginalt produkt inneholdende det aktive stoffet. I det siste, som en aktiv substans i disse tablettene først sitronsyre, i dag - nonaksynalon eller benzalkoniumklorid. Resultater av denne fremgangsmåte for prevensjon er inntrengning av aktive stoffer inn i vagina, noe som resulterer i redusert aktivitet av spermier virkningsgrad er 75 til 80 prosent.


 Fordelene med vaginaltabletter.


 Den viktigste fordelen av tabletter er deres sikkerhet for hele kroppen. Vaginaltabletter har nesten ingen bivirkninger, og kontraindikasjoner for bruk av disse er små. Denne funksjonen gjør bruk av disse stoffene i nesten hver periode av livet av den kvinnelige kroppen.

 Vaginaltabletter kan brukes i lang tid, kan de kombineres med andre midler for prevensjon.

 Ulemper ikke-hormonelle tabletter.

 Til tross for det faktum at en liste over kontra ikke er vesentlig, er de fremdeles. Ulempen kan tas i betraktning at disse pillene skal føres før hver seksuell kontakt, holde intervall på ca 10 minutter. Også bruken av vaginaltabletter genital hygiene vanskelige, så interaksjon såpe aktiv substans reduserer effekten av medikamentet.


 De viktigste typer vaginal tabletter:


 Pharmatex. Den aktive bestanddel - benzalkoniumklorid. Stoffet trer i kraft i 10 minutter, varigheten - ca 3 timer. Tabletter kan brukes under graviditet og amming.

 Tratseptyn. Den aktive bestanddel - gidrotartrata kalium. Forberedelse handlingen begynner 10 minutter etter påføring. Stoffet er kontraindisert i fedme og cervical erosjon. Bruk strengt mulig etter samråd med en gynekolog.

 Hynakoteks. Den aktive bestanddel - benzalkoniumklorid. Tabletter bli effektive fem minutter etter påføring, stoffet beholder sine egenskaper i 4 timer. Hynakoteks kan brukes under graviditet og amming.

 Benateks. Den aktive bestanddel - benzalkoniumklorid. Tablettene må angi 10 minutter før kontakt, varigheten - 3 timer. Harmløs når den brukes under graviditet og amming.

 Valget av splitter vaginaltabletter, som alle prevensjonsmetode valget avhenger av den enkelte. Men i alle fall, husk at alle ikke-hormonell prevensjon piller effektive i kombinasjon med andre metoder for prevensjon, og ekspertråd for å hjelpe deg å bruke narkotika ikke skade kroppen din.  
 Former for liv utrolig variert: fra små ciliater er ikke tilgjengelig for det blotte øye til store planter og dyr, fantastisk vår fantasi. Ofte i nærheten av oss levende vesener, tilstedeværelse av som vi ikke engang gjette. Og ikke alltid en trygg sameksistens for oss fordi mange av dem - parasitter.


Rensing kroppen av parasitter


 Parasitter - er organismer som lever ved fôring på andre organismer. De vanligvis ikke har en sterk ødeleggende innflytelse - de er "ulønnsomme" og drepe host sykdom oppstår uten symptomer, men skaden fortsatt gjelde.
 Først parasitter produserer giftige stoffer som giften kroppen og undertrykker immunsystemet. Sekund, skade de strukturen, og dermed bryter sin normale drift. Dette kan etter hvert føre til utvikling av en rekke kroniske sykdommer.
 Så, hva er parasitter og hvordan man fjerner dem fra kroppen din?
 Først av alt, disse er forskjellige helminths (rundorm, Barnemark, lentetsы), folket - ormer. Ofte de lever i tarmen, men kan påvirke andre organer: lever, lunger, muskler og selv hjernen. Også parasitter omfatte visse typer protozoer, insekter, parasittiske sopp.
 For å frigjøre kroppen for parasitter kan bruke medisiner eller bruke folk rettsmidler.
 Den farmasøytiske industri produserer et stort antall antiparasittiske legemidler. Men vær klar over at de er brede og smale pektrede antibiotika og vanligvis giftig, ikke bare for parasitter, men delvis også vertsceller, slik at de skal brukes av en lege, etter å ha passert de nødvendige testene.
 Tradisjonelle metoder foreslår at du bruker en slurry eller ekstrakter av ulike planter (hvitløk, løk, nellik av lin, valnøtter, kokos, gresskarfrø, gulrøtter, paprika).
 Her er noen oppskrifter.

 Finhakk løk, helle et glass med kokende vann og la stå i 12 timer, deretter press den resulterende infusjon. Drikk 10 dager med faste.

 Skrellet hvitløk (300g) hogge og hell 1 liter brennevin. Sette mot i et mørkt sted for tre uker. Ta i morgen på tom mage 1 ss. skjeen i to måneder.

 Slipe 300g gresskarfrø, legg dem i en bolle, tilsett vann (50 g) og honning (1 ss. Spoonful), rør til en jevn røre. Er om morgenen på tom mage, sakte, forsiktig tygge. Tre timer å ta et avføringsmiddel - magnesiumsulfat ved 15 h Spoon i et halvt glass vann.. En halv time senere klyster.

 Det er også mulig passasje av spesialiserte programmer for å kvitte kroppen. De tilbyr en rekke klinikker, for eksempel programmer eller tarm rensing leveren.
 Hvis du bestemmer deg for å bli kvitt parasitter, må du huske å følge forebyggende tiltak. Dette vil unngå permanent perezarazhennya. Følge disse reglene:

 kjøpe dagligvarer i offisielt registrerte utsalg hvor produktene har bestått veterinær og sanitær eksamen;

 Hold kjøtt og fisk var godt stekt eller kokt;

 Vask frukt og grønnsaker før du spiser;

 følger reglene for personlig hygiene;

 Hvis du har kjæledyr, bruke sin markkur og rettidig behandling mot flått og lopper;

 prøver å følge en sunn livsstil, et balansert kosthold, god søvn, frisk luft.

 Jo høyere immunitet - jo mindre sjanse for parasitter!  
 Vi har et problem som hårtap forekommer ganske ofte. Stress, dårlig kosthold og den påfølgende mangel på vitaminer og mineraler, svekke kroppen for ulike sykdommer, arvelighet - alle disse er årsakene til hårtap. Det finnes mange verktøy som sliter med dette problemet. Nydelig å iverk folk rettsmidler.


Folk rettsmidler for hårtap


 Først bør håret gi tilstrekkelig blodstrøm. Det hjelper sennep maske. Du må fortynnes sennep pulver tekstur som ligner en flytende krem, tilsett litt Burdock olje (ca en spiseskje), gni inn i røttene, dekk med en plastpose, knyt et håndkle. Hold i ca 10 minutter. Hvis det ubehag, kan vaskes før. Vask håret med sjampo.
 Lunger gir også tonic rød pepper solgt i et apotek. En del tonic utvannet 10 deler vann, gni en fuktig røtter vasket hårvask er nødvendig. Brukes etter hver vask håret. Capsicum pepper nærer og styrker hårsekkene, økt hårvekst.
 De viktigste plantene som brukes i hårtap:

 løk - en sterk sentralstimulerende som inneholder svovel og fosfor, som er nødvendig for hår. Løk skal gnis på et rivjern, sette på hårrøttene, rubbing, skyll med vann etter en time. I løpet av tre måneder.

 Aloe inneholder mange vitaminer, hindrer sprøtt hår, egnet for alle hårtyper. Å forberede maskene kutte de midtre og nedre bladene, skyll med kokt vann, tørk den, pakk den inn i papir og legg i kjøleskapet i 12 dager. Blackened blader kaste, og resten hogge, presse saften gjennom cheesecloth. Den resulterende sammensetning gnidd flere ganger i uken i hodebunnen. I den resulterende juice kan legge til andre ingredienser: honning, brandy, yoghurt, sitronsaft.

 Nesle styrker håret, kjemper flass og fet. Å forberede infusjon av nesle, hell en spiseskje med brennesle kopp kokende vann, kok, cover og la stå i en time eller en halv, belastning. Etter vask, tørk overflødig fuktighet med et håndkle og gni inn i hodebunnen infusjon. Gjelde for en lang tid.

 humle inneholder mange stoffer som er nyttige for hår, vitaminer, essensielle oljer,? - Eller? -karotyn, rutin. To teskjeer kjegler hell 300 ml kokende vann og fortsetter å småkoke i en halv time. En kald avkok brukes på hårrøttene.

 kjerringrokk inneholder kalium og kiselsyre som er nødvendig for dannelse av proteiner som reparerer skadet vev hår. Det gir håret styrke og glans. For å forberede suppen helle en halv kopp med kjerringrokk bladene i en pott med tre liter vann, kok i 30 minutter. Etter vask, skyll håret med denne sammensetningen.

 Også effektiv blanding av bestanddeler og å tilsette andre like nyttige stoffer. Vurdere noen av verktøyene:

 saften av et mellomstort pærer legge eggeplomme og en spiseskje med lakserolje (tilgjengelig på apotek). Vel gni, dekk med polyetylen og noe ull, 45 minutter skyll med varmt eller varmt vann og kam.

 i en kjele med 2 liter vann tilsett en halv kopp humle, blomster marigold (calendula) og burdock rot, koke 15 minutter, la stå i en halv time vil ta). Infusjon benyttes i stedet for sjampo.

 pakke med eggeplomme blandet med en spiseskje med lakserolje er en per måned. Satt på 40-60 minutter uten øyeblikkene hår, vask deretter hodet med sjampo.

 maske med eggeplommer, en spiseskje konjakk og en spiseskje med solsikke, mais eller olivenolje. All mix, søke på skittent hår for en halv time å vaske, varmt håndkle. Det er tilstrekkelig å bruke en gang i uken.

 styrker perfekt hår maske med yoghurt. Påfør yoghurt på håret, dekk med plastfolie og et håndkle, over 15-25 minutter skyll med vann og en mild sjampo.

 Dermed er det mange folk rettsmidler for hårtap. Det viktigste er å velge et verktøy som er riktig for deg. Og med regelmessig bruk vil du oppnå gode resultater.  
Яндекс.Метрика