Produkter som fjerner væske fra kroppen
 For å bli kvitt akkumulert væske i legemet, er det ikke nødvendig å ta diuretika. Hvor er tryggere å inkludere i kosten matvarer som henter væske fra kroppen. Best takle dette problemet mat rik på kalium og kalsium.
 1. Friske grønnsaker juice - en av de mest effektive middel. Det er best å forberede saft av flere grønnsaker, stadig skiftende komponenter, slik at kroppen ikke har tid til å venne seg til dem. Gjøre juice fra gulrøtter, agurker, squash, rødbeter, selleri, persille i ulike proporsjoner og kombinasjoner.
 2. Vannmelon og melon i effektivitet ikke innrømme grønnsaksjuice. De ikke bare ta ut overflødig væske, men ville undertrykke sult og tørst, og berike kroppen din med vitaminer.
 3. Legg kosthold bær av Viburnum. Spis dem med honning eller forberede kjøttkraft - som du vil. Med denne oppskriften bør være forsiktig med å folk med svakt fordøyelsessystem.
 4. tyttebær og tranebær har også en vanndrivende effekt. Disse bærene kan spises i sin rene form, med sukker eller honning kan legges til te, kaker, salater og til og med kjøtt- og fiskeretter. Stor takle problemet med overflødig væske i kroppen juice laget av tyttebær og tyttebær.
 5. chokeberry beholde sin vanndrivende egenskaper, selv om du koker det med syltetøy, legge til et par håndfuller av fruktkompott eller juice.
 6. bær bjørnebær gjøre det beste kjøttkraft og ta tre ganger om dagen for 1/3 kopp.
 7. Grønne bønner er egnet for fremstilling av vanndrivende infusjon. To spiseskjeer hakkede paprika hell 300 ml kaldt vann, satt i brann og kok opp. Deretter koke på lav varme i ytterligere 15 minutter bønner. Dekke beholderen med en klut og la stå i 2 timer. Nastoyavshyysya buljong belastning og ta på en tredje kopp før hvert måltid. Hvis du ikke ønsker å rote med kjøttkraft, bare koke med grønne bønner suppe eller legge den til dampede grønnsaker - disse rettene vil også ha en vanndrivende effekt.
 8. Tørket aprikos eller - svært nyttige godbiter. Forberede infusjon av disse tørket frukt kompott eller syltetøy koke, tilsett aprikoser i din favoritt kake eller annen dessert - en eller annen måte, de vil også fremme utskillelse av overflødig væske.
 9. frø bygg som brukes til å lage kjøttkraft. 10 g frø Hell 1 liter vann og kok i 35 timer på lav varme, rør av og til. Blender male blandingen avkjølt og deretter tørke gjennom en fin sil. Den resulterende gelé ta tre ganger om dagen for en tredje kopp.
 10. Blåheggslekta - en annen healing bær. Bruk den i noen form, fersk eller frossen, kokt eller bakt med sukker eller honning
 11. Sikori - ikke bare en flott måte å bringe overflødig væske fra kroppen, og god kaffe erstatning. Det vil styrke immunforsvaret, vil legge til styrke og bedre søvn.
 12. indiske marine sopp (også kjent som indisk ris eller ris marin sopp) har også en rekke nyttige egenskaper. For å fjerne overflødig væske fra kroppen nok til å drikke 300 ml infusjonsdagen.  
Blood yanysti utvalg i midten av syklusen
 Noen kvinner er ikke litt bekymret når varsel liten blødning midt syklus. Dette valget krever ikke bruk av feminin hygiene, de er vanligvis skittentøy og synlig bare på toalettpapir.
 Hva kan være årsaken til utslippet?
 1. blødning midt syklus oppstår ofte under eggløsningen og vise vilje til å befrukte egget. I dette tilfellet er det grunn til bekymring. Når eggløsning hos kvinner øker østrogennivåer, som fjerner en liten mengde av endometrium. Dette er slimete og går gjennom kjønnsorganer i form av små valg.
 2. En dag før gynekologisk kirurgi (biopsi av cervix, cervical kauteryzatsyya etc.).
 3. Tilstedeværelsen av intrauterine anordning.
 4. Aksept av visse medisiner, inkludert hormonelle p-piller som påvirker menstruasjonssyklusen.
 5. Infeksjoner i skjeden eller livmorhalsen. Fordi betennelse under menstruasjon er ufullstendig avvisning av endometriet og dens levninger kan frigjøres i midt i syklusen.
 6. polypper og livmor fibroids, tilstedeværelse av sammenvoksninger.
 7. Endometriose.
 8. Skade vagina.
 9. apopleksi (ruptur) av eggstokken.
 10. Hormonelle lidelser. Den normale menstruasjonssyklus er mulig bare hvis hormoner påvirker endometriet balansert. Når denne prosessen er forstyrret, blir endometrium et slags mål for hormoner. Hormonelle lidelser ofte føre til en manglende eggløsning hos kvinner og følgelig problemer med unnfangelse.
 11. Abort.
 12. Kreft og andre alvorlige sykdommer.
 13. Stress og depresjon.
 Vi må ta tak i dette problemet til legen?
 Utseendet til blødninger utenom - et ganske vanlig fenomen. Nesten hver kvinne en gang i mitt liv støtt på dette problemet. De fleste av disse mindre blødninger helt naturlig og ikke lover syk. Men ta kontakt med gynekolog likevel verdt det, fordi den eksakte årsaken kan bare bli satt av en egen studie (ultralyd, hysteroskopi).
 Sørg også for å se en spesialist dersom:
 - Intensiteten for blødning øker;
 - Valg av mer enn 3 dager;
 - Utslipp ledsaget av smerte.
 Hvilken behandling er oppnevnt?
 Hvis legen diagnostiserer patologiske natur av utladningen, blir behandlingen utpekt etter diagnosen.
 For eksempel, i inflammatoriske sykdommer båret antibiotisk terapi basert på etiologien av sykdommen. Videre utnevnt adjuvanser, hemostatiske agenter (for intensiv og langvarig blødning), smertestillende medikamenter. I sluttfasen av behandlingen er terapi, fysioterapi utnevnt.
 Ved deteksjon av hormonelle lidelser gjennomføres i samsvar hormonbehandling. Behandling stille enkeltvis avhengig av naturen av sykdommen, alder av kvinnen, tilstedeværelse eller fravær av samtidige sykdommer og andre egenskaper.
 Hvis pasienten er overvektig, først av alt, eksperter justert sin diett, fordi behandlingen bare er mulig på bakgrunn av vekttap.
 Når eggstokkene apopleksi noen ganger nødvendig i kirurgi fordi blodet kan strømme inn i bukhulen.  
Hvorfor vondt i magen under menstruasjon
 Kjent med smerter under menstruasjon, sannsynligvis hver kvinne. Noen ganger er det verkende, noen ganger er det gjennomsyrer kroppen, noen ganger lammende ham. Hvorfor vondt i magen under menstruasjon? Er det OK hvis det er patologi? Hva gjør du når en mageknip? Dette er spørsmål vi prøvde å svare på i denne artikkelen.
 Hvorfor er det smerter under menstruasjonen?
 Under menstruasjon livmor rytmisk redusert - det hjelper henne bli kvitt all unødvendig. Dette er helt normalt, naturlig, natur ment prosess. Og teoretisk smerte ikke forekommer. Men det kan oppstå av flere grunner:
 - Ekstremt sensitive smertereseptorer i magen - de kan svare på hvert smertefulle livmorkontraksjoner;
 - Valgfri plassering av livmor (vippet tilbake) - dette skapte press på nerve sentre, forårsaker verkende lavere rygg og rumpe, og en følelse av tyngde i magen;
 - Underutvikling av livmoren (eller seksuell infantilism);
 - Betennelse i kjønnsorganene;
 - Svikt hormonnivåer, økt hormonet østrogen;
 - Økt eksitabilitet av sentralnervesystemet;
 - Endometriose og andre sykdommer.
 Men eksperter sier en kraftig økning i antall jenter som opplever akutte magesmerter under menstruasjon. Ifølge enkelte rapporter, i løpet av de siste 10 årene har antall kvinner økte med nesten halvparten. Her i forgrunnen andre grunner - usunn livsstil, miljøødeleggelser, dårlig ernæring.
 Det er grunner som kan provosere smerter under menstruasjonen. For eksempel, intrauterin prevensjon (IUD), smerte kan utløses ikke bare ved nærvær av et fremmedlegeme i livmoren, men også aktivering av prostaglandinsyntesen.
 En ting til: smertefull menstruasjon er mer vanlig hos unge kvinner som ikke har født. Etter fødsel, kan smertene forsvinne.
 Forresten, smerten - ikke bare en plage. Ubehag under menstruasjon kan oppstå kvalme, oppkast, svakhet, irritabilitet, smerter i bena og selv lidelse stol.
 Hva du skal gjøre for å redusere smerte?
 Å komme i gang er å besøke en gynekolog, og enda bedre - en gynekolog, endokrinolog. Spesialist, gjennomfører en full undersøkelse, kan utelukke tilstedeværelse av sykdommer og patologier. Det skjer som et resultat av en omfattende undersøkelse gynekolog diagnoser "algomenorrhea", som kan oversettes fra latin som "smertefulle perioder." Vi må forstå at algomenorrhea ikke en sykdom, det er bare en tilstand av den kvinnelige organisme som krever en spesiell tilnærming.
 Men det finnes situasjoner hvor noe bør gjøre umiddelbart. I dette tilfelle hjelper smertestillende midler. Gitt at de har en rekke bivirkninger, bør de velges individuelt. For eksempel er medikamentet "Ketanov" anbefales for de kvinner som har problemer med magen. Det bør prøve å drikke nesle og kamille-te - de lindrer smerte.
 Vel vitende om at smertefull menstruasjon, er det også verdt omtrent en uke før de begynner å drikke tidlig spesielt møte av urter - for eksempel "Anastasia". Suppen av denne samlingen bør drikke under hele perioden.
 Psykologer påpeke at smerter under menstruasjonen har en psykologisk basis. Det bør føle feminin og elskede mann, baby, bygge et harmonisk liv der kvinner har et sted for glede, vil smertene forsvinne.  
Brown utladning i midten av syklusen
 Hver kvinne vet at utflod fra kjønnsorganer utover normal menstruasjon bør være klar eller svakt hvitaktig og før menstruasjon kan være malt i rosa - det er alt. Derfor, å finne en mid brun utflod syklus, mange av virkelig sex er skremt og flyktet hodestups til legen
 Er det grunn til bekymring?
 Faktisk ikke utvalget av brune 10-14 dager etter menstruasjon ikke alltid indikerer sykdom, spesielt hvis de er små, luktfri, ikke ledsaget av smerte og ubehag. Hva som kan være årsaken til dem?
 1. eggløsning. Når modne egg fra hårsekken går, er det ødelagt. Det er fordi det kan være en svak brun utladning.
 2. Aldring endometrieceller i strid syklus. Endometrium - en slimhinne som linjer i indre hulrom av livmoren. I sin ordinære stoff sløyfe kontinuerlig oppdatert, vekk fra livmoren under menstruasjon. Hvis en eller annen grunn var det ikke mensen på den tiden, endometrieceller blir gamle og svertet, gå gjennom kjønnsorgan.
 3. Hormonelle medisiner (herunder prevensjon). I dette tilfellet, brun utladning - er en reaksjon på et nytt medikament. De slutter vanligvis etter 2-3 måneder etter kursstart. Hvis ikke, er det anbefalt å bytte til et annet legemiddel.
 4. intrauterin enhet eller vaginalring.
 5. graviditet. Dette fenomenet oppstår ganske ofte, men likevel skjer. Brown utladning vises på grunn av innføring av et befruktet egg i livmorveggen.
 Trenger å se en lege?
 Imidlertid kan brun utladning i midten av menstruasjonssyklusen være en indikasjon på en rekke patologiske prosesser. I dette tilfelle er det nødvendig å se en spesialist så snart som mulig. Ledsagende symptomer kan bidra til å sette en foreløpig diagnose.
 1. endometritt - ledsaget av sterke smerter i livmoren, en kraftig økning i temperatur.
 2. Endometriose - et karakteristisk utseende av bekkensmerter, smerter under samleie, og når tømme blæren eller tarmen, endringer i menstruasjonen, infertilitet.
 3. Cervical erosjon - ofte asymptomatiske. Tilhørende symptomer kan være smerter under samleie og blødning etterpå.
 4. Livmor fibroids - ledsaget av en følelse av trykk i magen, blir menstruasjon lenger, tung og smertefull.
 5. Livmorhalskreft - i de tidlige stadier kan være asymptomatiske. På senere stadier, i tillegg til unormal utladning, kan det oppstå blødning etter samleie, smerter i bekkenområdet, smerter ved samleie, skiftende karakter og varighet av menstruasjon, hurtig vekttap, svakhet.
 6. Inflammatory bekken sykdom - preget av en betydelig feber, magesmerter, smerter under samleie og vaginal undersøkelse.
 7. perimenopause (menopause) - uttrykt hovedsakelig i menstruasjonssyklusen og den gradvise opphør av menstruasjon.
 8. Seksuelt overførbare sykdommer (klamydia, gonoré, human papilloma virus, etc.) - preget av utseendet av unormal utflod fra kjønnsorganer, kløe og svie på vulva, ikke mye smerter i magen, hyppig vannlating.
 9. Hormonforstyrrelser er manifestert i en kraftig nedgang eller vektøkning, lett feber (37-375 grader), som har en lang tid, svetting, skjelving av fingre, søvnløshet, nervøsitet og andre.  
Яндекс.Метрика