Propolis tinktur: søknad og forberedelse
 Propolis er et stoff mørk brun med sterk behagelig aroma av voks. Dette stoffet er myk og klissete. Propolis produsert av bier å tette sprekker i strukturen, Immurement drept fremmede for å lage flip-off caps for hundrevis. Rå for den saks skyld - er selvklebende komponenter planter, for eksempel nyrer av noen trær, for det meste bjørk og poppel, som de håndterer sine enzymer. Propolis har liten sans for årsaken svie i munn og nummenhet språk. Sammensetningen av propolis er vegetabilske resinous stoffer, pollen, bie kjertler hemmelig, ambrosia, mekaniske urenheter. Dette er mer enn 300 organiske og uorganiske forbindelser: flavonoider, aromatiske komponenter, eteriske oljer, tanniner, vitaminer, makro - og mikronæringsstoffer.
 Bruken av propolis skjær
 På grunn av den komplekse sammensetning, er propolis karakterisert ved et bredt aktivitetsspektrum, en positiv effekt på helsen. Det har smertestillende, antiseptisk, sårheling, kløestillende, antioksidant, anti-giftig, protyvospazmycheskym effekter, stimulerer vev reparasjon og beskyttende reaksjoner.
 For terapeutiske formål, er propolis brukes i ren form og i de ulike medikamenter, for eksempel, er det brukt for å lage tinkturer, medisinske salver og kremer. En mer vanlig form av medikamentet er ansett alkoholat propolis, som omfattet 20% av propolis og 80% alkohol. Færre alkohol tinktur kan omfatte spray for munnen. Oppmerksom på at bruk av propolis skjær effektiv for stomatitt, gingivitt, SARS, influensa, tannpine, og andre.
 Propolis er egnet for voksne og barn. Til tross for at propolis er en svært kraftig effekt mot sykdommer, bruke det med forsiktighet. Dette skyldes det faktum at denne sak for noen mennesker kan være en kraftig allergen. I dette tilfellet kan det være utslett, røde øyne, svakhet, feber, i ekstreme tilfeller, å utvikle larynxødem eller anafylaktisk sjokk. Derfor eksperter anbefaler mottak propolis bare starte med små doser. Dersom det observeres allergiske reaksjoner, kan behandlingen fortsette. Det er også viktig å tenke på at høye doser av propolis bidra til immunsuppresjon og økt antall hvite blodlegemer.
 Å utforske måter å bruke alkoholholdig propolis skjær kan vurdere flere behandlinger av ulike sykdommer:
 1.  Forkjølelse propolis skjær tas oralt barn 5-7 dråper voksne 10-15 dråper, som skylt ned med vann eller melk.
   Når angina alkohol tinktur fortynnet med varmt vann og brukes for gargling. Barn 5 ml per 100 ml vann, voksne 10 ml per 100 ml vann.
   I akutt og kronisk kolitt 40 dråper tinktur lagt til 200 ml varmt vann eller melk. Ta 3 ganger om dagen for en time før måltider for 20-30 dager.
   I akutt betennelse i mellomøret i øregangen bør plasseres turuntochky gasbind dynket i skjær. Du kan også innpodet 3 ganger daglig i 3 dråper i et sår øret.
   Utarbeidelse av propolis skjær
   Propolis tinktur kan kjøpes hyllevare på apoteket, men du kan forberede deg. For 20% propolis skjær trenger 20 g og 100 ml av alkohol. De avkjølte propolis og gni opp flasken med alkohol, cover og insisterer 14 dager på et mørkt sted, risting daglig kapasitet. Deretter infusjon skal renne. Lagre og bruke verktøyet kan være flere år.
   Men ikke alle kan bruke alkohol skjær. For eksempel, kan gravide kvinner, små barn, eldre, idrettsutøvere eller drivere brukes vandig ekstrakt av propolis, som for utarbeidelse av 10 g knust propolis og 100 ml varmt vann, dynket i en termos over natten. Bruke dette verktøyet til i løpet av 2-3 dager.
   For utvortes bruk kan være forberedt propolisnu salve. Avhengig av ønsket konsentrasjon salve bør tas i 1015 eller 20 g av propolis, hogge den, satt i en emalje eller porselen retter og satt i et vannbad. Propolis oppløst i 9085 og legge til 80 g av vaselin hhv. Omrøring, la stå i en halv time i et vannbad. Deretter press gjennom cheesecloth. Hold salve fortrinnsvis i glassbeholdere på et kjølig sted.
   Effekt av propolis kan være betydelig forbedret hvis cook betyr kombinert med honning. For å gjøre dette i et vannbad for å smelte 20 gram propolis og tilsett honning 80g. Tatt sammen, holde vannbad i 5-10 minutter. Det ferdige produktet kjølig, oppbevar i kjøleskapet. Dette betyr tatt for forkjølelse eller svekket immunforsvar på dag 1 ts  
Hva gurgle med angina. Infusjoner og decoctions å gurgle med anginaAngina - en av de mest ubehagelige forkjølelse ledsaget av feber, generell sykdomsfølelse, smerter i halsen og dens hevelse. Man er vanskelig å svelge og snakke tilstanden er svært smertefullt nepryyemnyyi.
Men det er mange oppskrifter som våre forfedre å bidra til å redusere de ubehagelige symptomene som følger angina, og komme seg raskere. Men redusere de negative effektene av narkotika, men usylyvayayh nyttige egenskaper.

Gurgle med angina - den beste rette for en rask utvinning.
 Løsningen for å skylle kan fremstilles med forskjellige ingredienser, så lenge de ikke var i pasientens allergier.

Tradisjonelle oppskrifter for gurgle i angina

Å forberede avkok av calendula Du trenger 1 ss. l. Calendula, 1 ss. l. kamille og 1 t. l. bjørk knopper.
Hva gurgle med angina. Infusjoner og decoctions å gurgle med angina

Bland alle ingrediensene og hell 2 kopper kokende vann dem. Deretter satt i et vannbad i 15 minutter, deretter belastning. Når vil skjær romtemperaturen, bruker det hver 2 timer i form av varme for gargling.
En god skylling avkok er også et avkok av calendula, kamille og eukalyptus. Alle disse urtene bør blandes i like proporsjoner. Så 1 ss. l. urter og brygge en kopp kokende vann i en emaljert gryte. Deretter over svak varme kok opp og legg kjølig. Gurgle dette avkok bør være innen 7 dager 2 g. Pr dag. Hvis du kalanchoe vokse på en vinduskarm eller aloe, kan du rive dem et stort blad. Press deretter saften ut av det og fortynne det med vann tre ganger større. Hvis dette avkok gurgle ofte, alternerende med andre, eller bare en av dem, kan du raskt håndtere angina uten å bruke antibiotika.

Universell skjær å gurgle med angina

Jod-saltoppløsningen vil være svært nyttig ved angina og var alltid rask å fremstille. Å lage det, ta en kopp varmt vann og tilsett 5 dråper jod, 1 t. Av salt uten sklier og 0, 5 t. L. natron. Denne blandingen grundig. Hvis du bruker flere typer hals gurgle, kan det rotere. Jod-saltoppløsning er spesielt nyttig i begynnelsen av sykdommen på den første opptreden av symptomer på en sår hals. Når du popoloskaly hals i 30 minutter ikke bør spise og drikke.
Hva gurgle med angina. Infusjoner og decoctions å gurgle med angina

Gurgle med angina alcoholate
Å skylle, kan du bruke alkohol anstrøk av calendula, som kan kjøpes på ethvert apteke.Na 1 ss. varmt vann, tilsett 1 ts. l. Dette skjær og røre. Skylle halsen hver time, og du vil snart ha lindring av deres tilstand. Det vil være svært nyttig for å skylle og propolis skjær selges i apotek. Ta en time. L. likører og oppløses i en kopp varmt vann, røre. Farge infusjoner vil være overskyet, men det er helt greit, ikke betaler oppmerksomhet. Prøv å gurgle med denne skjær så ofte som mulig. Propolis bidrar til raskt å håndtere angina, og lettelse kommer etter dag.
Hjem tinkturer for gurgle i angina
Fra frukt til infusjon for å skylle du kan ta sitron. Klem saften fra en sitron og tilsett 3 ganger mer kokende vann til det. Deretter satte 1 ss. l. honning og bland alt. Skylle halsen sitron skjær 3 år. dag. Etter hver skylling kan ikke spise for to timer. I kampen mot angina og rødbeter kan hjelpe. For å gjøre dette, male den på et rivjern, deretter presse saften. For å legge til juice 1 ss. l. tabell eller enda bedre eple cider eddik. All mix. Den resulterende løsning var 7 ganger om dagen skylle hals. Anstrøk av furatsillina å gurgle med angina for å forberede en løsning, ta 0, 2 g furatsillina og 100 ml kokende varmt vann. Furatsillina bedre pre-knust til bedre oppløse det. Dette kan gjøres direkte i pakken, hvis banke på den med noe tungt. Deretter vysypavshy furatsillina et glass, fyll den med kokende vann og rør til den er oppløst. Den resulterende løsning ble avkjøl til 20 C og kan begynne gurglevann. Tilbring skylling fem ganger om dagen.
Hver skylling bør ta ca 3 minutter. Dette gjelder for hvilken som helst type skylling. Før du begynner å vaske, kan du fjerne din hals, hans pre propoloskavshy glass varmt vann, fortynnet 1 t. L. soda. Til Furacilinum var mer effektiv der du kan legge til fem dråper alkohol anstrøk av calendula.
Hva gurgle med angina. Infusjoner og decoctions å gurgle med angina

Hva gurgle med purulent betennelse i mandlene?
Hvis den vanlige influensa anbefaler skylling brus, og salt furatsillina, når purulent beste hjelpe en svak løsning av mangan. En svak løsning av mangan vil hjelpe i behandlingen av ikke bare purulent betennelse i mandlene, men kronisk betennelse i mandlene, noe som er spesielt akutt i løpet av høsten epidemier. For å fremstille en slik løsning, tar noen få gram eller til og med tørre granuler av kaliumpermanganat og fylle dem med 0, 5 liter varmt vann, deretter røre. Den resulterende oppløsningen bør være litt rosa. Deretter dryppe 11 dråper jod og rør igjen. LØSNING mangan anbefales skylling fire ganger om dagen.

Sår hals med betennelse i mandlene - en av de mest ubehagelige symptomer på akutt luftveissykdom.
Det finnes mange oppskrifter som bidrar til å forbedre halsen og akselerere utvinning fra anhyne.Na hjelp her kommer sitron, rødbeter, alkohol tinkturer av calendula og propolis. Urter bidra til å avlaste hevelse i hals og lindre smerte. Men en av de mest allsidige verktøy, er alltid på hånden er jod-saltvann. Ved hjelp av alle disse oppskriftene og trener regelmessig gurgle, kan du raskt håndtere en sår hals og akselerere hele prosessen med deres utvinning eller dine kjære.

Gurgle med angina videoer
Яндекс.Метрика