Bioepilation nåværende tidspunkt - er den mest populære og rimelig måte for hårfjerning. Før du forstå detaljene av denne prosedyren, vil jeg gjerne forstå hva som er forskjellig fra hårfjerning hårfjerning. Under voksing innflytelse bare utsatt hår og hår pære (hårsekken) ikke påvirkes. I prosessen for hårfjerning er virkningen på hårsekken, noe som resulterer i håret slutter å vokse.Prosedyre Bioepilation


 Basert på teorien om kosmetikk, snakk Bioepilation ikke riktig biodepilyatsiya mer korrekt, men pasienter og skjønnhetseksperter vant til dette begrepet fordi vi bryter stereotypen vil ikke, så lite innvirkning på pære med voks hårfjerning er fortsatt skjer.


 Bioepilation - en metode for hårfjerning som er vanligvis brukt voks. Kan brukes andre stoffer som er strukturelt lik voks - sukker, harpiks, honning. Wax Bioepilation
 Som oftest brukt i skjønnhet butikker varmt og varm voks. Dette skyldes det faktum at når det påføres huden det omslutter det nesten hvert hår, så er det en dyp Bioepilation og ubehag fra prosedyren reduserer den termiske effekt som "rasparyvaet" hud.


 Wax Bioepilation utføre følgende metoder:


 •  Hårfjerning ved hjelp av spesialpapir (fjerning våtservietter)


 •  Fjerning av hår på ømfintlige deler av kroppen (ansiktet, dyp bikini, bikini område) av hender.


 •  Velg en tendens til følgende områder: dyp Bioepilation bikini, rygg, armer og ben.


  Prosedyre Bioepilation   Før prosedyren, voks varmes i Verktøy for hårfjerning (spesielt apparat for oppvarming og vedlikehold av voks). Samtidig kosmetolog forbereder huden til klienten prosedyre - renser den fra sminke til hele prosessen tok et dypt Bioepilation mest effektive.


   Kosmetolog renser huden lotion fjerner makeup fra overflaten og bremser svette. Denne treningen hjelper den mest effektive hårfjerning, fordi når søker voks hår er tettest obvolakyvatsya struktur i voks, og selv for kort hår under prosedyren vil bli slettet.


   Etter pasientens hud er forberedt og oppvarmet voks, en kosmetolog starte virksomhet.


   Wax er brukt i retning av hårvekst ved hjelp av en kassett eller med en spesiell slikkepott. Etter en stund, voks størkner og kosmetolog skarp bevegelse rettet mot den fjerner hår vekst. Som et resultat, med voks fjernes hår "limes" i sin struktur.


   Det bør bemerkes at ikke bare fjerner voks hår, men partikler epidermis resulterer i huden reddens og brannsår. Så etter denne prosedyren, huden er overflatebehandlet med kosmetiske kremer eller oljer nærer og berolige huden.


  Prosedyre Bioepilation   Med at pære under prosedyren ikke er ødelagt, etter en stund, vokser håret tilbake, men mindre pigmentert og ikke så hardt, og etter kurset består av flere prosedyrer er nesten umerkelig.


   Varigheten av effekten er uavhengig av materialer, avhengig av hormonnivåer og individuelle kroppen.


   Bioepilation - prosedyren er sensitiv og ikke veldig hyggelig, og det er derfor eksperter anbefaler jenter til å utøve den i midten av menstruasjonssyklusen - i denne perioden økt smerteterskel og prosedyren provenyet med minimal ubehag.


   For å forsterke effekten av fremgangsmåten og øke "glatt hud" anbefalte kremer som langsom hårvekst. De hemmer veksten av hår behandlet hud forblir glatt for en lengre periode!  
   Hender kan fortelle mye om en kvinne. Vakker og godt vedlikeholdt, tiltrakk de i øynene, forårsaker et ønske om å berøre. Men samtidig hånd møte mange faktorer som ødelegger deres utseende og tilstand.  Gule negler


   Ett problem - gule negler. Også, hva flekker på neglene er ikke estetisk tiltalende, kan det tyde på noen helseproblemer. Ikke så skummelt - er det sannsynlig at problemet er rent kosmetisk.


   Negler kan pozhovtity av overdreven bruk av lakk. Det bør ikke være lenger enn 4-5 dager, og etter fjerning gi neglene en pause. Svært ofte blir gule neglelakk fra bruk av nyanser av rødt.


   Bruke høykvalitets malinger og styrker gjelde før du påfører foundation. Dette vil hindre opptaket av pigmentet i negleplaten, justere negleoverflaten og gjøre den mer holdbar.


   Hvis neglene allerede har kjøpt en gulaktig fargetone kan gjøres hjemme flere bleking prosedyrer.


   Skjær sitron i to og bare satt på for halv fingre, hold i en halv time. Denne prosedyren bør gjøres i en halv time, vekslet med bad med havsalt.


   Tørk negler 3% hydrogen peroxide løsning, gjør peeling skrubb for hender og negler (passform og normal kroppsskrubb) og deretter over natten fargesterke negler kan smøre olivenolje med tillegg av grapefruktkjerneekstrakt.


  Gule negler   Disse tiltakene fritar ikke spikeren på gul nyanse helt, men redusere intensiteten av fargen. Helt gul gå så langt som veksten av neglen.


   Kosmetiske prosedyrer kan ikke gjøre hvis spiker gul ved basen, dvs. den vokser skjult del har gulnet. Dette kan skyldes alvorlige helseproblemer som hjertesykdom, lungesykdom, lever og gulsott. Hvis gul er ledsaget av en fortykkelse av neglen, kan det være forårsaket av spiker sopp.


   I alle disse tilfellene er det nødvendig å se en lege etter undersøkelse han ville sende for tester for å finne årsaken til sykdommen og påfølgende behandling.


   Som er det nødvendig å rådføre seg med legen din dersom du tar langsiktige bredspektret antibiotika - Gule negler kan være på grunn av et brudd på metabolske prosesser. Kanskje problemet er forårsaket av røyking, nikotin malte negler, og selv fingre, dårlig gul. I dette tilfellet, er ikke annet enn å slutte å røyke ikke råd.


   Hold hendene, fordi, som de franske si, de - den andre kvinnens ansikt.


   Hver kvinne ønsker ansiktet hennes var frisk og godt vedlikeholdt. Dessverre, ikke alle kosmetikk som er produsert i dag, er effektive. I tillegg kan ikke alle kvinner råd til å bruke en pen sum på veien kosmetikk.  Naturlig rettsmidler for ansiktshuden


   Naturen gir oss naturlige midler til omsorg for sart hud, og disse midlene, mye bedre dyreste kosmetikk. Naturlig kosmetikk er enkle å tilberede selv, hjemme.


   For naturlig kosmetikk kan anvendes i nesten alle naturlige produkter. Grønnsaker, kosmetisk leire, decoctions av urter, honning, vil melkeprodukter gi ditt ansikt skjønnhet, ungdom og grooming.


   Med naturlige produkter enkle å forberede ansikts masker, skrubber, kremer og tonics for hud rensing. Det tar ikke lang tid, og du trenger ikke å bruke masse penger, fordi alle næringsrik mat hjemme.


   Å forberede naturlige kremer bruker ofte agurk, persille, kål, gulrøtter, honningmelon, squash, salat, poteter. Den viktige rolle friskhet og mangel på skadelige stoffer. Vegetabilsk juice blir påført huden og gjøre masker most kan bruke mel, havremel, leire eller stivelse for viss tykkelse.


  Naturlig rettsmidler for ansiktshuden   Meieriprodukter er også kjent for sin beroligende effekt. Melk brukes for tørr og sensitiv hud, lindrer det og det perfekt feeds.


   Rømme er et perfekt utgangspunkt for mange masker, på grunn av det høye fettinnholdet. Derfor er det lagt til midlene for anti-aldring, bleking og tørkede masker som brukes for normal, tørr og aldrende hud.


   Daglig tørk ansiktet agurk skiver toner og forynger huden og enkle masker fra normal yoghurt - en ekte frelse for fet hud.


   Å møte huden var glatt og myk, bruk en skrubb med malt kaffe eller havregryn og grønn te lotion vil avlaste deg av poser under øynene.


   Naturlige skjønnhetsprodukter ernære huden, næringsstoffer og vitaminer som de inneholder. De bidrar til å forynge huden som fjerner døde hudceller fra overflaten. Ved hjelp av naturlig rettsmidler kan du enkelt fjerne hevelsen, trange porer, fjerne overflødig fett eller vice versa, myke opp tørr hud.


   Med, for eksempel, kan frukt masker bli kvitt fregner eller bli kvitt uønsket pigmentering hud.


  Naturlig rettsmidler for ansiktshuden   Oppmerksom på uventede allergiske reaksjoner på naturlige produkter. Derfor, før du bruker noen naturlige ressurser sveip test følsomhet-bit ferdig produkt settes på huden, la stå i noen minutter, og ta ut og vente ytterligere 10 minutter hvis igjen på huden rødhet, kan du trygt bruke dette produktet for kosmetiske formål.


   Ikke glem om vann - det er et viktig verktøy for å bevare skjønnheten. Det er ikke vann fra springen, siden det høye nivåer av klor og forurensninger. Hver dag, vaske med kokt vann, som legges et avkok av kamille. Bedre ennå, fryse suppen av urter og tørk ansiktet med isbiter - bare noen få uker, trenger du ikke kjenner deg igjen, skinne hud helse, mistet svarte prikker pomolodshaye person.


   Daglig aksept kontrast dusj forbedre blodsirkulasjonen, slik at huden blir stram og rynke rozhladyatsya.


   De fleste bruker naturlig rettsmidler for hudpleie, og kroppen din vilje for det.  
  Яндекс.Метрика