Psoriasis BehandlingDette er en ekstremt vanskelig sykdom. Det kan ikke kureres. Men lindre menneskelig tilstand er realistisk. I de fleste tilfeller kan psoriasis være ganske lang tid å være i en passiv tilstand. Hvis du har noen annen sykdom eller stress det verre. I sin første aktiveringen berørte huden. En person som har psoriasisplakk. I tillegg påvirker det indre organer.
Behandling medisiner
Dagens pasienter etter sykdom er økende. Hvis du befinner deg ved første tegn på sykdommen, bestå testen. Pasienter vanligvis foreskrive antihistaminer og beroligende midler. En av de viktigste trinn i behandlingen er å øke immunitet. Etter provosere forverring av psoriasis kan til og med banale forkjølelser. Det samme bør lese de tekniske midler for rehabilitering. For aktuell behandling brukes spesielle salver som lindrer kløe. Hvis det er plakk på hodet, legene anbefaler å bruke spesielle sjampoer. I tillegg eksperter anbefaler ty til behandling med ultrafiolett lys og diverse fyzyoprotseduram.
Psoriasis mens bærer barnet
Vordende mødre som lider av psoriasis, klassifiseres som tapsutsatte. Fordi svangerskapet fører ofte forverring av sykdom. Derfor bør du kontakte din gynekolog som du har psoriasis.
Legg merke til at mesteparten av midlene kan brukes under graviditet og amming barn. Medisiner systemiske effekter vanligvis negativt påvirke det ufødte barnet. Derfor leger forby bruken.
Tradisjonell medisin
Hvis du behandle sykdom folk rettsmidler, vil du må følge en spesiell diett som ikke tillater å spise krydret mat og alkoholholdige drikkevarer. For huden din vil være svært nyttig decoctions celandine og salvie. Det er verdt og bjørk tjære.
Som vi allerede har sagt at en viktig årsak til sykdom er stresset beskrevet. Du bør derfor fokusere bare på de gode øyeblikkene. Ved nervøs oppstemthet kan hjelpe hagtorn eller mynte.  
Psoriaz.Sposoby transmisjon, behandling av psoriasisPsoriasis - en kronisk sykdom. Denne sykdommen cellene lever bare fire til fem dager, og deretter dø. Normal levetid er ca tretti dager. Problemet med psoriasis er av interesse for hudleger og andre leger. I dag er sykdommen anses som en systemprosess, er det enda en uformell navnet "psoriasissykdom". Denne hypotesen blir bekreftet av det brede spekter av ulike sykdommer som er funnet hos pasienter diagnostisert med psoriasis, og dysfunksjon av de store kroppens systemer - den nervøse, immun og endokrin.
Risiko for psoriasis
Psoriasis - en svært farlig sykdom. Du kan ofte høre påstanden om at sykdommen ikke påvirke helsen til kroppen, men det er det ikke. Kløe, flassing hud, smerte - er de eksterne manifestasjoner av psoriasis, etter som kommer den uunngåelige konsekvenser. I noen tilfeller, psoriasis artritt utvikler. For hans diagnose med medisinsk ekspertise. Tilstanden rammer folk i alle aldre, og dens virkninger kan være alvorlige komplikasjoner:
- Dystrofi negleplaten,
- Skade øyne, slimhinner i mage og tarm,
- Øke størrelsen på leveren,
- Sykdommer i nervesystemet i form av encefalopati,
- Hjertesykdom,
- Klumper, særlig hofte og lyske,
- Muskelsmerter, deres svakhet, atrofi.
Selvsagt, psoriasis - en farlig sykdom. Men alvorlig psoriasis i fravær av kompetent terapi kan føre til døden. I dag, fremveksten av smittsomme teori psoriasis helt tilbakevist. Det er bevist at sykdommen er ikke smittsom.

Overførings modaliteter for psoriasis

Legene sier at en stor innvirkning på psoriasis genetiske faktorer som påvirker karakter. Det vil si at sykdommen er gått fra foreldre til oss. I seksti prosent av pasienter med psoriasis slektninger og forfedre også skade ham. Definert genetisk struktur som er ansvarlig for overføring av psoriasis. Barn som har en forelder som lider av psoriasis, syke oftere enn sine jevnaldrende.
Imidlertid, genetisk predisposisjon - bare en potensiell trussel mot utvikling av psoriasis. Settet av funksjoner - irritasjon av huden, leddskader, betennelse i slimhinnene - manifestert under påvirkning av provoserende faktorer. Kjent med dem er et must for å hindre sine eksponeringskontroll.
Ikke psoriasis er arvelig, men bare en predisposisjon for det - huden, metabolske, nevroendokrine mekanismer endres. Tilstedeværelsen av disse faktorer og egenskapene til de branner kombinert med streptokokk eller viral infeksjon som et resultat, og årsaken til psoriasis. De første tegnene kan ses i alle aldre, men den tidligere psoriasis vises, jo mer han kjører hardt, men tilbakefall skjer ofte.
Psoriasis - sykdommen er ikke smittsom, men skaper noen problemer i tilværelsen. Sykdommen kan ikke bli smittet enten seksuelt eller luftbårne dråper eller kontakt, eller på noen annen måte. Hos pasienter med psoriasis observert avbrudd av separasjon av døde celler. Normalt er huden kontinuerlig oppdatert, så ser fine. I psoriasis er vekten som må separeres, og omdannes til plakk.
Psoriasis Behandling
Oftest brukes til å behandle psoriasis solstråling, er det den beste tiden for pasienter - sommer. For behandling av psoriasis vinteren ved hjelp av kunstig ultrafiolett lys. Det hjelper å skille skalaer og forsvinner fra huden. Strukturen av helse salver og kremer er urea og salisylsyre, som oppløses og fjerne døde celler fra huden.
Effekt og varighet av behandling avhenger av psoriasis komorbiditet. Så for å starte pasienten undersøkes nøye. Dag eksperter har evnen til å lindre pasientens symptomer på psoriasis i seks til åtte uker. Men hvis pasienten overlever stress eller pereboleet SARS, kan sykdommen tilbake.
Myter om psoriasis
Sykdommen påvirker den reproduktive funksjon hos kvinner. Faktisk er det ikke en begrensning til graviditet. Psoriasis kan bli syk på grunn av genetisk disposisjon, men i alle fall er det ikke en setning. Selv om begge foreldrene er syke, er sjansen stor for at barnet ikke er sykt. Psoriasis påvirker ikke barnets utvikling. Siden dette ikke er en smittsom sykdom kan trygt mate babyen bryst. Men mange legemidler kan føre til skade for barnet, som det er giftig. Kvinner merker at under graviditet psoriasis oppstår lettere og etter fødsel tar mer alvorlig. Eksperter mener at årsaken er hormonelle svingninger som oppstår hos kvinner.
Den andre myten - psoriasis kan overføres via kroppskontakt.Affliction årsaken hvite blodceller hos pasienten, slik at det ikke blir overført gjennom vanlige husholdningsartikler, i kroppskontakt. Det vil si at personer med psoriasis kan fritt besøke bad, svømmehaller og andre steder der. Men folk dannet en stabil stereotypi smittsomhet av psoriasis, som i stor grad kompliserer livene til pasientene.
Uttalelsen om at psoriasis vil eie feil. I beste fall har sykdommen ikke manifestere seg. Men virkningen av eventuelle negative faktorer kan utløse en forverring. Kvitte seg med psoriasis er umulig, men det kan kontrolleres ved å øke varigheten av remisjon. Dagens apotek har et stort antall legemidler og metoder som du kan redusere eller helt eliminere de eksterne manifestasjoner av psoriasis. Men virkningen av deres bruk kort.
Psoriasis behandling for hver pasient individuelt holdt modus. Prosessen er lang og omstendelig. Valget av metode avhenger av plasseringen av lesjoner alvorligheten av sykdommen og andre sykdommer som er tilstede i pasientens alder, arv, ugunstige faktorer og t. E. En skal behandles, og for å gjøre det rett etter at de første tegn på sykdommen.  
Vann med sitron for vekttap
 Før du begynner å aktivt gå ned i vekt, sittende på en diett og zapysuyuchys til gym, må du forstå hva som forårsaket overvekt? Finne ut årsaken - og finne ut en måte å løse! Ja, de ekstra pounds i de fleste tilfeller er et resultat av forstyrret stoffskifte, som igjen ble utløst av underernæring. Konklusjonen er - lære å spise riktig, og kroppen selv tilbake til normalt! Et første skritt mot velvære og helse er vann med sitron.

 Fordelene med vann med sitron


 Vann med sitron hver morgen på tom mage er anbefalt for å "våkne opp" fordøyelsessystemet og gi henne tid til å forberede seg på det første måltidet. Hva skjer hvis du bare skubbe en sandwich, kaffe og ber ham om å kjøre til jobben? Magen, som fremdeles er i ro og ikke vet at det er nødvendig å arbeide uten å frembringe magesaft. I morgen sjelden sulten, slik at folk flest bare "presset" til frokost. Maten har ikke tid til å løse seg opp i magen, forstyrret stoffskifte, fordøyelsesproblemer vises. Tiden går ufordøyd mat faller fra toppen rim, og deretter middag, så alt blir gjentatt igjen og igjen. Magen kan ikke takle, folk får fett.
Vann med sitron for vekttap

 Hvor nyttig vann med sitron? Forestill sitron. Du razrezaete lys oransje frukt og sure juice squirting dråper i alle retninger Du har allerede dukket økt spyttsekresjon, ikke sant? Fordøyelsen begynner i munnen når mat blir tygget og fuktet med spytt. Sur smak væske irriterer nerveendene som gir signaler til hjernen "The mat! Våkn opp! ". Men slik mat ikke kommer inni. Det var i løpet av denne 20-minutters pause mellom glass vann med sitron fasting and Breakfast generert nok magesyren å fordøye maten raskt, og blod kom alle de essensielle næringsstoffer. Det er derfor det er viktig å ikke bare gjøre en sitron drikke, men også gi en komplett vitamin frokost.

 Oppskrift av vann med sitron


 Estmnozhestvoretseptov vann med sitron, som hver fungerer like bra. Du har en flott mulighet til å prøve de tre mest effektive av dem og velge den beste passform!

 Oppskrift 1


 Koke vann i en kjele, hell en full sirkel og slippe inn kokende vann sitrus skive. Mos litt sitrus skje og vente en liten drink kjøler ned. Varmt vann med sitron fasting fremskynde fordøyelsessystemet og hjelper deg raskt delt fet mat.
Vann med sitron for vekttap

 Oppskrift 2


 I en kjele hell 250-300 ml væske, kok opp, reduser varmen til lav, legg en liten bit av fersk ingefær rot eller tørr pulverisert krydder klemme. Cover til fem minutter, deretter presse sitrus skive (1/6 del), rør og drikke te. Slikt vann med ingefær og sitron ikke bare "vekke" magen, men vil gi deg en bølge av styrke for dagen, og styrker immunforsvaret. Du kan drikke ikke bare for vekttap, men også for å forebygge forkjølelse.
Vann med sitron for vekttap

 Oppskrift 3


 Vann med sitron og mynte også bidra til å styrke immunforsvaret. I tillegg vil det roe nervene og gi en gunstig stemning i morgen. Brygge i kokende vann noen blader av mynte og deretter presse tilbake skive sitron.
 Et nyttig tips: ernæringsfysiologer anbefaler å drikke vann med sitron og honning fordi honning nøytraliserer aggressiv effekt av sitronsyre. I tillegg er det rik på vitaminer og sukkere nyttige. Ikke legg til honning i varm væske, eller det vil miste alle nyttige egenskaper og slå inn vanlig sukker.
 Vann med sitron fasting ikke anbefales for folk med høy surhetsgrad, gravide kvinner i de senere stadier, og allergier. Ikke glem om trening og sikre en riktig ernæring. Vann med sitron - det er ikke en magisk kur ekstra pounds, men effektiv assistent i kamp med dem.
Vann med sitron for vekttap
Яндекс.Метрика