Psoriasis behandling hjemme for the People

 Psoriasis behandling hjemme vil bidra til økt kontroll over utviklingen og forløpet av sykdommen. Ved hjelp av behandling av psoriasis hjemmet inkluderer kremer, lotion, spesielle medisiner, bading og ultrafiolette stråler.
 Så, hudpleie det krever konstant fuktighet. Du må myke hud krem ​​og forsiktig fjerne skorper dannet på det, hindrer irritasjon. Dette vil hjelpe huden absorbere god krem. Dermed strengt følge instruksjonene til narkotika og pleieprodukter. Ikke vær redd for å gå gjennom en serie av prøving og feiling som vil gi deg muligheten til å finne ut hvilke stoffer som er best egnet for deg.
 Med mindre symptomer på psoriasis kan velge medisiner som er tilgjengelige uten resept, for eksempel krem ​​"Aloe Vera". Holde eksponering for sollys og ultrafiolett stråling behandlinger. I tillegg bør du oppsøke lege eller gå til en spesiell sentrum der du kan hjelpe i behandlingen av alvorlige former av sykdommen.
 Det er mange andre måter som tillater bedre kontroll fremdriften av en sykdom som psoriasis.
 Tips om hvordan du kan unngå forekomst av psoriasis
 • For det første, nøye beskytte huden din, unngå mottak av infeksjoner i kroppen din, unngå skader og hud betennelse. Hvis noen av de ovennevnte har skjedd med deg, bør du umiddelbart fortsette med behandlingen.
 • Du må bry deg om hodebunnen. Hvis skader på huden forårsaket av psoriasis, ikke bør behandle håret og hodebunnen.
 • sostryhayte regelmessig neglene korte for å hindre dem symptomdebut psoriasis.
 • Prøv ikke å bo i solen i lang tid. Legg merke til at kort soling positiv effekt på psoriasis og overdreven - bare forverrer sykdommen, og kan føre til dannelse av kreftceller.
 • Vær oppmerksom på tegn på bivirkninger av medisiner. Enkelte stoffer kan bare forsterke symptomer på psoriasis og forverrer sykdommen.
 Psoriasis Behandling folk rettsmidler
 Buljong laurbærblad. På to kopper kokende vann, tilsett 20 g tørre laurbærblad. Kok i 10 minutter, deretter press godt. Klar til å drikke suppen trenger 3 ganger om dagen 5-7 dager.
 Infusjon av bygg. For 1 liter kokende vann tilsett 2 st.lozhky malt byggmel. Insister 4 timer, deretter press. Drikke en halv kopp hver dag 4-6 ganger om dagen. I infusjon kan legge sukker eller honning etter smak.
 Tindved olje. Ta daglig tindved olje i 2 ml, og som en salve bruke den eksternt (5%).
 Infusjon av nesle. For 1 liter kokende vann, tilsett 50-60 gram nesle blader. Slike infusjoner kan legge løvetann blader og torner. I dette tilfellet, to kopper kokende vann, tilsett 2 ss. spoon blandingen og proparte i ovnen i 2-3 timer. Drikke hver dag 3 ganger om dagen for en halv kopp.
 Avkok storfe. For en kopp kokende vann, tilsett 10 g gress flokk-varme i et vannbad i 30 minutter, sil og klem blandingen. Legg til mix 200 ml kokende vann. Ta 3 ganger om dagen for 2-3 st.lozhky.
 Labyrint med gress storfe for utvortes bruk. Bland gress flokken og alkohol (70%) i et forhold på 1 til 1. Det oppnås ved å tilsette en blanding av vaselin med lanolin skjær (1: 1). Gni salven i huden en gang per dag.
 Infusjon marshmallow rot. I 100 ml varmt vann, tilsett 65 g tørr finhakket marshmallow rot. Insister 1 time, ta hver 2 timer til 1 st.lozhtsi.  
Hog livmor, kontraindikasjoner, bruk
 Hog livmor er ansett som et utmerket naturlig rette for behandling av urogenitale sykdommer. Spesielt effektive denne urten for behandling av inflammatoriske sykdommer i kvinner. Titler i dette anlegget flere: ortyliya ensidig (offisielle), Hog gress borovushka, oregano, kvinnelig gress, etc.
 Strukturen består av høyereliggende livmor, coumarins, flavonoider, arbutynы, hydrohynolonы, tanniner, harpiks, der den har en sterk vanndrivende, anti-inflammatorisk, fornye, desinfeksjonsmiddel og anti-tumor effekt. En liste av sykdommer som gjelder Hog uterus omfatter:
 - Fibromer, livmor fibroids;
 - Kystoz eggstokkene;
 - Polypper i livmoren;
 - Menstrual uregelmessigheter;
 - Livmorhals erosjon;
 - Toxemia av svangerskapet;
 - Blærekatarr og pyelonefritt.
 Det er spesielt viktig å være oppmerksom på at bruk av høyereliggende livmor hjelper kvitte seg med infertilitet. Denne handlingen gress fordi planten inneholder plantehormoner, normal hormoner av den kvinnelige kroppen og øke evnen til å bli gravid.
 Bruken av høyereliggende livmor
 Skjær: 2Art. l. Gress 05 liter alkohol (du kan erstatte vodka) la for to uker.
 Buljong: 1st. l. i 150 ml kokende vann - holder på svak varme i 5 minutter, kjølig, press.
 Infusjon for vanning: 2Art. l. urter, hell et glass med kokende vann, la stå i 3 timer, avløp.
 1. fibromer, livmor fibroids.
 Ta skjær tre ganger om dagen 30 dråper i tre uker. To uker pause, om nødvendig, gjenta behandlingen.
 2. adnexitis (betennelse), betennelse i egglederne.
 Drikk skjær tre ganger daglig 30 dråper. Løpet av behandlingen avhenger av omsorgssvikt, og sykdommens alvorlighetsgrad. Behandling ordningen neste 3 uker - drikke 2 uker - en pause. Imidlertid er det ønskelig å gjennomføre vanning infusjon høyereliggende livmor.
 3. Infertilitet.
 Drikk skjær tre ganger daglig 30 dråper før måltider. Begynne å drikke bør, når det kjøres månedlig. Hver 3. uke med ferie en uke bør gjøre.
 4. Polycystisk ovariesyndrom.
 Oppskrift mottar de samme som ved behandling av betennelse, men det er viktig å vurdere at behandlingen fortsettes. I noen tilfeller kan det ta opptil et år.
 5. Cervical erosjon.
 Utføre vanning infusjon høyereliggende livmor før sengetid.
 6. toxicosis hos gravide kvinner.
 Drikk 20-30 dråper urt før hvert måltid.
 Kontraindikasjon
 Merk at kontraindikasjoner høyereliggende livmor selv ubetydelig, men fortsatt der. Først av alt, idiosynkrasier medisinplanter.
 I sjeldne tilfeller kan mottak av skjær eller avkok høyereliggende livmor forårsake migrene. I tilfelle av hodepine bør slutte å ta narkotika til symptomene forsvinner. Etter en stund, kan du prøve igjen for å fortsette behandlingen, men litt senke dosen i resepsjonen. Dessuten er det viktig å gresset etter et måltid, og ikke på tom mage. Hvis hodepinen er restaurert, deretter behandling av høyereliggende livmor har å gi.
 Ikke ta denne urten på:
 - Sykdommer i mage-tarmkanalen;
 - Obstruksjon av egglederne;
 - Mens du tar hormonelle prevensjonsmidler;
 - Under menstruasjon.
 Kvinner under menstruasjon bør slutte å ta tinkturer, som medlemmer av gress kumarin redusere blodpropp, som kan utløse livmor blødning.
 Vær også oppmerksom på at mange urter i behandling i løpet av de første to ukene av skjær eller avkok mulig forverring. Først etter en stund kommer det enkel sykdom, og utvinning.  
Hvordan å behandle sprekker på leppene
 Huden på leppene
 tynn og delikat, slik at det kan være enkelt og raskt sprekker. Ikke ta hensyn til dette problemet er vanskelig på grunn av tiden sprukne lepper øker, blir det blødning, smertefulle Zayed i hjørnene av munnen. Grunnen til at det finnes sprekker på leppene kan være mer - er det viktig å fjerne dem regelmessig og forebygging.
 Innhold:

 Årsaker til sprekker på leppene

 Hvordan å behandle sprekker på leppene

 Sprengning lepper: forebygging


 Årsaker til sprekker på leppene


Hvordan å behandle sprekker på leppene
 Sprukne lepper - et vanlig problem for både menn og kvinner. Tørre kalde og wont slikke leppene i vinden provoserer sprukne lepper. Kvinner som bruker leppestift ofte lurer på - fordi huden er beskyttet av et lag med lipgloss eller leppestift, men fortsatt er det sprekker på leppene. Det hele avhenger av sammensetningen av leppestift - hvis det er uvlazhnyayuschyesya komponenter, oppstår krystallisering i det kalde vannet, tynn hud skadet. Så du trenger for å sette toalett forbindelser som inneholder fett og oljer som skaper en beskyttende film på leppene.
 Uriktige hudpleie lepper kan føre til at de sprekker på leppene vises uansett årstid. Lepper trenger regelmessig vedlikehold akkurat som huden din eller hendene - de må smøres terapeutisk balsam gjøre en fuktighetsgivende maske og komprimerer, velge en leppestift som ikke forårsaker tørrhet.
 Sprengning av leppene skyldes mangel på vitaminer og mineraler - feil og dårlig ernæring er en krenkelse av hudfarge. Mangel på vitamin C og B, overskytende vitamin A fører til det faktum at de sprekker på leppene begynner å bry hele året og lokale vernet ikke fungerer. Noen ganger huden på leppene sprenges hvis funksjonsfeil i fordøyelsessystemet. Sprukne lepper kan forårsake candidiasis, herpes, drikker for krydret og irriterende matvarer.
 Hvis en person røyker, de faktorene som utløser sprukne lepper, to - faste obmusolyvanye sigaretter irritere huden, og komponentene i tobakksrøyk tørket alle slimhinner og hud, inkludert overflaten glans. Sprekker kan vises på lepper og tannkrem - fluor rike komposisjoner ofte føre til lignende problemer.
 Hvis okkupasjonen en person har mye å si og ofte, problemet blir tørre lepper profesjonell. Behandle sprekker i leppene bør begynne så tidlig som mulig før det er å takle dem med vanlige balsamer. Hvis problemet oppstod, og sprekker i leppene vises regelmessig, må du behandle dem grundig.

 Hvordan å behandle sprekker på leppene


Hvordan å behandle sprekker på leppene
 Balsamer, masker, komprimerer og regelmessig smøring terapeutisk blanding kan behandle sprekker på leppene, for å bidra til å gjenopprette huden på leppene, slå den elastisitet og mykhet. Før du behandler sprekker på leppene, er å kvitte seg med tørre skorper dekker leppene - de bør ikke være biting og rive av fordi sårene vil gro dannet lenge. Huden på leppene behov mykgjørende og fuktighetsgivende - frukt og grønnsaker masker anses effektive, rimelige og enkle å tilberede. Du kan behandle sprekker på leppene bare kjøtt og terapeutiske preparater kan være forberedt - gulrot juice blandet med lettrømme, eple masse blandet med mykt smør. Utmerket fuktighetsgivende agurk papirmasse, most avocado maske med fløte og ost.
 Etter en liten sprekk pom'yakshatsya bør gjøres mild eksfoliering for å fjerne vidsharuvalysya hud flak. Mos fingrene i et stykke kandisert honning, gjelder det på leppene og forsiktig massasje. Behandle sprekker på leppene, som var svært dypt og smertefull, har flytende honning - det påføres på overflaten av leppene tykke, lett å tappe bevegelser. Innen minutter kan du fjerne honning fra hans lepper.
 Sprekker i leppene kan massere noe fett krem ​​eller olje, vaselin. Behandle sprekker på leppene kan smeltes kylling eller gås fett. Etter oppmykning huden på leppene fjerne en del av overflaten med et mykt håndkle.
 Nå huden trenger utvinning. Bruk smør, honning, vanlig matolje, en blanding av kakaosmør og varm - smøre leppene før sengetid. Behandle sprekker på leppene balms kan være hjemmelaget - olivenolje og honning mix, tilsett en dråpe eterisk olje av lavendel, sitron eller kamille. Du kan bruke en blanding av essensielle Warehouse - rosentre, lavendel, tindved olje, mandelolje og honning gir regenererende og fuktighetsgivende effekt.
 Du kan behandle sprekker på leppene urter - de er i pulverisert form blandet med smult, alle fuglene fett, fruktkjøtt. Linfrø er bedre å koke tykk slurry og de behandler sprekker på leppene, smøre dem om natten og roseblader, bør Poten rhizome gni inn pulver.
 Sprekker i leppene ofte vises når dehydrering, så du bør øke væskeinntaket. Behandle sprekker i leppene blir dype sår trenger olje løsninger av vitamin A og E, regenererende salver som inneholder panthenol. Fersk juice av aloe har bakteriedrepende handling og raskt gjenoppretter integriteten av huden. Tetracyklin salve og emulsjon syntomytsynovaya hjelp i tilfelle du trenger å behandle sprukne lepper, blødning. Sink salve og fiskeoljer huden din tone lepper, gjør den smidig og rask zazhyvyat små sprekker.

 Sprengning lepper: forebygging


Hvordan å behandle sprekker på leppene
 Dersom sprekker ofte på leppene, er det fornuftig å ta skritt for å hindre deres forekomst. Sprukne og reddened lepper å smøre en blanding av varm stearin og hamp olje - morgen hud fornyes og sprekker på leppene ikke vises.
 Noen røde områder på leppene smøre avkok av linfrø. Vinter og i offseason, da ofte vind hver kveld bør gjøre en vernemaske med noe animalsk fett, vaselin eller smør - fuktige lepper er mindre utsatt for ytre påvirkninger.
 Gå ut uten et beskyttende lag av hygienisk leppestift på leppene kan ikke - ta en rør rundt og bruke det i løpet av dagen. I sommer, da sprekker på leppene fra soleksponering og tørr luft, bedre bruk av fuktighetsgivende ingredienser skinne og UV-beskyttelse. Permanent Care Lip holde huden sunn, hindre fremveksten av tørrhet og sprekker.
 Dersom sprekker på leppene grunn avitaminosis og underernæring, er det nødvendig å inkludere i kosten av havremel, røde og oransje frukt, rømme, ost, urter og vegetabilsk olje. Availability'll plukke og sprukne lepper kan tyde på en gjær infeksjon, så du bør gi opp søtsaker og kaker som fremmer vekst av sopp.
 For å hindre sprekker prosanuvaty munn bør sjekke sammensetningen av mikrofloraen i tarmen, jernnivåer og blodsukker. Behandle sprekker på leppene forårsaket av diabetes eller andre metabolske forstyrrelser, bør kombineres med den underliggende sykdommen.
 Daglig massasje lepper huden og gjøre den mer smidig, stimulerer blodtilførselen til cellene. Isposer av kosmetisk gjøre leppe huden mindre utsatt for endringer i temperatur. Bli kvitt en vane å bite eller slikke sine lepper som er forebygging. Behandle sprekker på leppene hardere og lengre enn å prøve å hindre deres forekomst.  
Яндекс.Метрика