Pus på mandlene
 Sykdommen er angina er en av de mest alvorlige, da det kan gi komplikasjon på en hvilken som helst legeme, hvis infeksjonen trenger inn. Follikulær eller lacunar tonsillitt fulgt av feber, sår hals og mandlene vannaktig utseende på poser, som i tilfellet med avanserte former av sykdommen blir purulent.
 Natur hvite pustler i mandlene studert lenge, de indikerer at infeksjon henger i de øvre luftveier, og kroppen tåler sterkt inntrengning av sine indre organer. Pus på mandlene - er små blærer at når antibiotika ikke pass, må de vypoliskuvaty, smurt, dvs. rydde mekanisk.

 Siden angina ikke fleiper
 Med litt sår hals mann kan ikke ignorere det faktum at i artikkelen, men smertene er det første symptomet på angina starter. Mandlene hovne opp, blir knall rød fargetone, det er hvitaktig, med en ubehagelig munn lukt, kan settes på grunnlag av follikulær betennelse i mandlene, noe som vanligvis går inn lacunar (dette avhenger av mengden av gjødsel).
 Pus på mandlene vises i et par timer, og hvis det ikke er rent mekanisk, kan den angina person bare "kvele" skal hevelse i halsen, og føre til kvelning og spasmer.
 Kalde drikker, utkast, hypotermi, brå endringer i temperaturregimer kan lede deg til sykdommer i halsen og betennelse i mandlene, som er roten årsaken til en sår hals. Barn tonsillitt - hyppig, så snart barnet svetter, er det ikke så sterkt immunforsvar, som voksen, slik at barnet kan "fange" noen form for smitte fra utsiden, som er deponert i første omgang, mandlene, tjene en beskyttende funksjon i mennesker.
 Med hyppige angina lege vil anbefale deg å fjerne mandlene, men advarer om at etter operasjonen infeksjon vil lett inn i kroppen. Hvis amygdala hos mennesker ikke er forstørret og sår hals - noe ikke ofte du kan håndtere gjødsel selv.
 Ved hjelp av oppskrifter på tradisjonell medisin
 Klinikken tilbyr gjødsel fra mandlene ved hjelp av en konvensjonell skalpell. Baby, kan denne prosessen være skremmende for en levetid, så ta tidlig vedtatt noen oppskrifter nytes av våre bestemødre.
 For det første, mikrobene ikke liker vitamin C, så angina anbefale å spise så mange sitroner, appelsiner og grapefrukt.
 Infeksjon i munnen vypoliskuyetsya urteekstrakter, calendula og hagtorn og natron, effekten av noe som er sammenlignbart med halsen med en skrubb - brus trenger inn i posen purulent, ødelegge veggene, så væske flyter ut.
 Hvis skylling ikke hjelper, må du vikle gasbind finger og dyppe den i baking soda og vann (fortynnes slik som lignet en tykk rømme), så smøre hver amygdala denne løsningen. Etter skylling prosedyrer vist furatsillina to tabletter som utvannet i et glass varmt vann.
 Unge barn som ikke kan gurglevann, oppløsningen trekkes opp i en sprøyte uten nål og sendes direkte til amygdala, vasking av hver for seg.
 Løsningen streptotsida har antibakteriell og anti-inflammatorisk effekt, kjemper han godt med gjødsel hals, betennelse i mandlene og ulike former for betennelse i mandlene.
 Etter daglige behandlinger (skylling, vanning, mekanisk husdyrgjødsel) til å gjøre god sengetid innånding av nåler og kamille. Dette gir en beroligende virkning på halsen tilstand generelt.
 Når temperaturen viser en kurs av antibiotika tetracyklin. Men midt medisiner tradisjonell medisin ikke miste sin nytteverdi.
 Hvitløk har lenge vært betraktet som et produkt som dreper bakterier. Ved behandling av angina bruke det overalt. Å skylle bør male fem fedd hvitløk og bland dem med to spiseskjeer med salvie, og hell kokende vann og la stå i 15 minutter. Dette skylling avholdt fire ganger om dagen, kan det bli vekslet med vanning hvitløk juice. For å gjøre dette, gasbind, sår på en finger dyppet i planter og presse saften utflytende hull - prosedyren er ikke hyggelig, men det er mest effektivt i behandlingen av angina.  
Staphylococcus hals
 Staphylococcus - en farlig smittsom sykdom som kan ramme alle organer helt. De fleste leger diagnostisere staph hals - er dannelsen av sykdomsfremkallende organismer (betinget), som, når ledsaget av nedsatt immunforsvar og generell svakhet aktivt vokser.
 Hvis halsen er betent utslett, legene sier om opprinnelsen til en bestemt type infeksjon - Staphylococcus aureus hals. Nevne dette var etter når undersøke hals utslett ble sett gyllen nyanse. Det antas at dette er den farligste typen infeksjon - vanligvis det er i rask utvikling og har mange komplikasjoner. For det første fører et stort antall sår i halsen infeksjon til total oral - stomatitt, gingivitt. For det andre, for Staphylococcus aureus alltid ledsaget av høy feber, og dette fører til en svekkelse av nyrene - som et resultat, er det inflammatoriske prosesser. For det tredje kan sykdommen være komplisert av utseendet av skarlagensfeber.
 Symptomer Staphylococcus aureus hals
 Symptomer på staph infeksjon i halsen klar og forståelig - fordi nesten nøyaktig diagnostisert etter den første gjennomgangen. Selv de uten tilstrekkelig opplæring kan forstå at infeksjonen begynner. Hvis du var følgende symptomer, bør du umiddelbart ringe en lege:
 - Malaise - svakhet, lett smerter i musklene i ekstremitetene;
 - En kraftig økning i temperatur - og det kan nå kritiske indikatorer;
 - Vedvarende svimmelhet når du prøver å ta en vertikal posisjon;
 - Ingen appetitt, en sterk smerte i halsen når du svelger spytt selv;
 - En liten hevelse i lymfeknuter og deres ømhet;
 - I eksamen kan observeres flushing (rødhet i halsen, forstørrede mandler og pustuløs utslett.
 Med rettidig behandling til legens behandling er om en uke. Men for å bli kvitt purulent plakk på mandlene og hindre tilbakefall av sykdommen må gjennomgå behandling i 2-3 uker. Og så må søke forebyggende tiltak - i de første ukene etter at sykdommen organisme er veldig avslappet og kjapt "plukke opp" infeksjonen igjen.
 Staph infeksjon behandling
 Vanligvis bør smittsomme sykdommer sykehusinnleggelse - bare på et sykehus kan alltid se sykdommen, varsling av komplikasjoner. Siden purulent infeksjon, så antibiotika - en naturlig prosess. Forberedelsene er valgt av en lege basert på egenskapene til de individuelle pasienter, dens portabilitet. Dose og antall prosedyrer som bestemmes individuelt, idet det tas hensyn til pasientens alder og vekt. Antibiotika - er den viktigste terapi, men legene ikke ignorere og hjelpemetoder:
 - Gargling løsning hlorfyllypta;
 - Bruken av aerosoler å lette pasientens tilstand - sprøyting stoffet reduserer hals smerte;
 - Vitaminer og mineraler og ymmunnopovыshayuschye midler.
 Folk rettsmidler
 - Gargling avkok av kamille og timian - lindrer betennelse og reduserer smerte;
 - Bruk hver halv teskje honning (i fravær av allergi);
 - Rikelig med solbær - du kan spise frisk, som du kan jam med te;
 - Overdreven drikking - crimson og te Viburnum.
 Mange råd med angina drikke varm melk, men det er på denne gylne stafylokokker bør ikke gjøre - du kan brenne en allerede tynnet overflaten av mandlene, noe som vil bringe enda mer ubehag. I tillegg har en tendens melken sterkt og dypt varm overflate (i motsetning te) - er kontraindisert i septik sykdommer.
 Vær oppmerksom på at godbit staph hals å ikke bruke komprimerer og prohrevatelnыh prosedyrer. Faktum er at når purulent infeksjon av enhver temperaturstigning truer stor infeksjon. Derfor foreskrive fysioterapi (UHF, elektroforese) legene bare etter disponering av pustuløs utslett, som forebyggende tiltak og styrking.
 Staphylococcus hals hos barn er mer vanlig enn hos voksne - de vet omverdenen all sin reseptor ("utenat" testet og maur, og leker og katt kyss voksne og andre barn), og immunforsvaret er ennå ikke dannet. Barna bære denne infeksjonen vanskeligere for voksne og komplikasjoner oppstår ofte. Smitte kan overføres via hender, leker og luft. Billedlig talt, hvis barnet kommunisere med noen som har infeksjon (som, forresten, kanskje til og med om henne ikke gjette!), Vil Infeksjonen foregå i 80 tilfeller av 100. Derfor leger anbefaler forebygging styrke immunforsvaret til barnet ulike vitaminer og mineraler , herde legemet. Ved mistanke om en eksisterende infeksjon, straks sette barnet til sengs, for å beskytte andre mennesker for å hindre spredning av smitte og søke legehjelp.  
Produlo nakken: hvordan å behandle?
 I løpet av de hyppige endringer i temperatur kan påvirke menneskers helse. Smerte, passerer i betennelse i nakke leddbånd og muskler kalles myozytom. Det er ganske vanlig, men ikke alle pasienter med smerter i nakken gå til legen, tro fjollete myositt sykdom. Forgjeves, fordi smertene blir alvorlige tilfeller omgir og fanger skuldre, templer og ører, og en person kan ikke holde hodet opp, fordi de åpenbare symptomer på generell muskelsvakhet.

 Årsaker til myositt
 Ofte begynner den ledende årsaken myositt samtale utkast og langvarig eksponering for kulde, men syndromet av "bøyd nakke" kan skje til interne årsaker, for eksempel ved hevelse i ansiktsmusklene, etter en ubehagelig stilling i løpet av natten. Hvis arbeidet ditt innebærer konstant muskelspenning, er det ikke fullt herdet livmorhals myositt kan gi kompleksitet og utvikle seg til en mer alvorlig form, polymyositt - muskel lesjoner av ulike deler av kroppen, dermatomyositt, når forvrengning er ikke bare muskler men også huden, kronisk muskelsvakhet, hvor ufrivillig muskel matfettet.
 Når smerten i livmorhalsen saltavleiringer - hyppig, forårsaker myositt kan bli din faste følgesvenner i livet.
 Hvordan å behandle nakken hvis produlo?
 Hvis produlo halsen, symptomene på myositt vises etter 1-2 dager etter temperaturforskjellen. Skarp smerte, manglende evne snu nakken fra side til side, føler utstrakte hals - alt dette er første indikasjon på at du zastudyly livmorhals. Fullstendig blod viser umiddelbart antall hvite blodlegemer, noe som vil bli økt på en bakgrunn av inflammasjon.
 Behandling i dette tilfellet er treg, antibiotika vil ikke kurere myositt, krever dette alternative måter å bli kvitt smertene.
 Effektive forskjellige typer fysioterapi, for eksempel vev neyroadaptatsiya, fysioterapi, terapeutisk massasje og velvære. Et annet punkt jeg vil nevne Akupunktur: bryte noen nerver, lindrer smerte terskel og justert energibalanse.
 Folk rettsmidler eller medisiner?
 Zastuzhennaya halsen godt å behandle folks midler. For eksempel, har anti-inflammatorisk handling en kompress, som gjøre basert kjerringrokk gress som kan kjøpes på apoteket og smør. Du må gni 1 ss smør 4 ss tørkede urter, legg blandingen på polyetylen og gjøre hver kveld i nakken, ikke glemme å bryte opp et sted av smerte.
 Halsen er brukt kål blad, oljet såpe og natron, topp zamotuyut varm komprimere lommetørkle eller skjerf.
 Når du kommer til søvn, være nøye med å passe komfortabelt hodet på puten, og nakke musklene er avslappet.
 Det viktigste i behandlingen av myositt - Lag en verkebyll "varme bad". For det er egnet alkoholoppløsning fortynnes med vann i et forhold på 50/50. Det er nødvendig å fukte gasbind festet til pasientens hals og pakk det om natten ull skjerf. Noen ganger er det ingenting egnede hender, for ikke å tåle smerte, kan det være saltvann bag som varmt strykejern og brukes på sår spot.
 Hvis du ikke stoler på tradisjonelle medisiner, gå på apoteket og få noen form for oppvarming salve "Fynalhon", "Kapsykam", "warm-up 42", "Menovazyn", "bishofite" og andre. De er basert på ibuprofen som raskt kan fjerne noen inflammatorisk prosess.
 Med uutholdelige smerter kan ta smertestillende medikamenter, og eksternt - salven "Nise" eller "Nymulyd" hvis du føler at de gamle narkotika ikke øve noen innflytelse på deg. Tillegg til den omfattende behandling er en infrarød lampe eksponering som bør utføres hver 3-4 timer daglig.
 Ikke glem konstant trening av nakkemusklene, selv i alvorlige smerter et par minutter på å markere øvelser vekslende avslapning og spenning nakkeområdet.
 Flere ganger om dagen tilbringer forebyggende prosedyrer, tørke halsen med et håndkle fuktet med kaldt vann, men husk at en "hardere" kan bare være sunt.  
Яндекс.Метрика