Mange mennesker ønsker å gå ned i vekt. Men ikke alle er klar til å gjøre trening eller kosthold. Man kan ikke bryr seg, andre lat. I slike tilfeller kan du se gjennom pusteøvelser for vekttap. Det er nok å vie en dag i 15 minutter, og en sjanse til å gå ned i vekt og løse helseproblemer. Grunnen til effektiviteten av oksygenmetning for spesielle oppgaver.

 Årsakene til effektivitet pusteøvelser for vekttap magen


 •  Gir oksygen, styrke fordøyelsen og påskynde behandlingen av næringsstoffer.

 •  Bryte ned fettvev, omdanner mat til energi.

 •  Bidrar til å fjerne giftstoffer fra cellene ved riktig dyp pusting.

 •  Senker stress, beroligende nerver.

 •  Reduserer sult, gir handlekraft og utbrudd av energi.

 •  Prinsippet for


  Pusteøvelser for vekttap

   I hjertet av noen spesielle pusteøvelser puster, abdominal pust kommet foran brystet. Det fremmer lungevolum og at de fleste oksygenrikt blod. En økning sirkulasjon, akselererer stoffskiftet, oppstår fettforbrenning. Dermed noen pusteøvelser for vekttap magen er ikke bare utfører sin misjon, men helbreder også mannen.

   Populære metodene for pusteøvelser for vekttap:


 •  Strelnikova;

 •  Kropps flex;

 •  Oksysayz;

 •  Tszyanfэy ​​(del Qigong).

 •  Essensen av alt - den rette kombinasjonen av pust og spesielle øvelser, selv om systemet og belastning varierer i ulike metoder. Mer på video.

   Strelnikova metode for vekttap


   Denne pusteøvelser er utviklet i Sovjetunionen i 30-årene av forrige århundre. Den brukes til å gjenopprette stemmen til sangerne ble funnet å være effektiv i behandling av bronkitt, akutte luftveisinfeksjoner, astma, seksuelle forstyrrelser og hjalp til med å gå ned i vekt. Essensen Strelnikova pusteøvelser for vekttap: kompresjon av brystet og lage en kort skarpe åndedrag nese.

   Kropps flex


   Metoden etablerte amerikanske Chayders Greer. Den bruker en spesiell måte å puste, utgivelser oksygen og veilede det i området der du ønsker å forbrenne fett. For å oppnå resultater, som forfatteren sier, bare en 15-minutters økter om dagen. Samtidig nekter å diett, mosjon, men gir bare en tom mage. Essensen av pusteøvelser for vekttap Body flex: komplett puster pusten dypt, så puster kraftig og anholde pusten mens du utfører øvelsen (8-10 sekunder). På den andre detaljer kan du få på video.

   Oksysayz


   Mekanismen for vekttap gjennom pusteøvelser er svært lik den Body flex. Imidlertid er pusten mykere og lettere, uten skarpe exhalations, kontra mindre. Trening kan utføre selv gravid. Essensen av pusteøvelser for vekttap Oksysayz: 1 pust og gjøre tre små dovdoha, og deretter - puster 1 og 3 små dovыdoha. Så 30 ganger.
   Komplekset Oksysayz gymnastikk øvelser for pusteøvelser for vekttap er ikke tillatt på tom mage, og til rett tid. I studier av luftveis øvelser magemusklene reduseres 250 ganger på 15 minutter. Dette muliggjør rask forbrenning av kalorier. Øvelsene er nyttige i sykdommer i mage og tarm, kvinnelige kjønnsorgan, migrene.

   Qigong og Tszyanfэy


   Qigong pusteøvelser for vekttap - et effektivt verktøy. Men for å oppnå resultatet er det nødvendig å engasjere seg med en erfaren mentor. Den slags qigong - pusteøvelser for vekttap Tszyanfэy ​​("dump fett" fra kinesisk) er godt brukt i "faste dager", hjelper det drukne ut sult, slappe av og justere stoffskiftet.

   Øvelser


   Et sett med øvelser tilbakestilles til 10 kg uten slanking og idrett. Det inkluderer øvelser "bølge", "lotus", "frosk", som er basert på abdominal pust kombinert med meditasjon. Etter dette settet med øvelser slank figur og helse vedvarer gjennom hele livet.
   Øvelser for Qigong pusteøvelser for vekttap er enkel og krever ikke mye plass. Essensen av pusteøvelser for vekttap tszyanfэy: fysiske og pusteøvelser kombinert med konsentrasjon. Alle gester og bevegelser gjøres sakte og jevnt, noe som gjør qigong pusteøvelser for vekttap for folk i alle aldre og nivåer av fitness.

   Rules of Implementation


   Reglene for kinesiske pusteøvelser for vekttap:
 •  Øvelser utføres uten anstrengelse, sinnet er avslappet og gratis.

 •  Under klasse, ser en mann innover, kontrollere sansene og ikke betaler oppmerksomhet til miljøet.

 •  Ved tegn på tretthet bør hvile opphøre sysselsetting.

 •  Et sted for lærdom å være stille, er distraksjon anbefales ikke.

 •  Andre komplekser gymnastikk


  Pusteøvelser for vekttap

   Det er andre komplekse pusteøvelser: yzobryzynh, hypopressyvnaya gymnastikk, en øvelse Shatalova. De er også basert på en kombinasjon av trening med pustesykluser.
   Folk som bestemte seg for å begynne å miste vekt og sunnere gjennom en slik trening bør rådføre seg med legen din. Med riktig tilnærming er ikke bare vekttap gjennom pusteøvelser, men også healing kroppen. Den er designet for folk som tar lite mosjon eller spille sport. For best resultat, bør du regelmessig utføre øvelser pusteøvelser for vekttap video. Effekten vil ikke bare gå ned i vekt, men også styrke immunforsvaret, forbedre den generelle helsen, positiv holdning, styrke og energi.  
  Hvordan å kutte cholku side?
   Mens du venter på sin tur i frisørsalongen, mange av oss sannsynligvis fanget anses fasjonable glossy magasiner og kataloger, som er rike på stuebordet for klienter. Ser på de vakre bildene og ønsker å prøve noen trendy frisyrer, som flaunt modell. Men i de fleste tilfeller hvis riktig hårklipp og lar lignende konklusjon, er det ikke alle som. Og ser i speilet, vi tenker tilbake drømmende, slik den så ut eller annen form for hår på hodet vårt. Men ikke alle tør å radikalt endre bildet. Bang - en god måte å oppdatere sitt image og unngå radikale endringer. For noen er det bare begynnelsen på transformasjonen, og noen vil gjerne begrenset til oppkjøp. Men i alle fall, i stand til å gjøre smell ser originalt og tiltalende, gjøre det til en rekke nye og humør. I tillegg kan hårklipp smell ikke påvirke lengden på håret bulk, og om nødvendig kan du stikke eller smell vokse det igjen. Generelt, er det ingen grunn til å forlate denne subtile hjerneslag. 
   Hvordan du velger form av smell
   Først forming smell, best å slå til en profesjonell frisør. Han vil avgjøre hvilken modell og ta det med all den dyktighet. Men etter en stund håret vokse tilbake, og dette er spesielt merkbart i løpet av smell som mister den opprinnelige utseende og begynne å klatre i øyet. Justere dens form vil ha minst ett eller to ganger i måneden, slik at det er fornuftig å forstå teknologien selv. Å forklare, om nødvendig mester som smeller du trenger, eller i det minste kutte det selv.
   Med alle de forskjellige frisyrer, det er ikke mange alternativer chilok, og blant dem, er valget vanligvis begrenset til strukturen i håret, type personlighet og motetrender. Forbli alltid gyldig med mindre tykke smell nivå a la Cleopatra og graderte lys tråder på hver side av pannen. Men hvis begge disse alternativene du er lei eller ikke å møte, så ta hensyn til de asymmetriske smell. De vыstryhayutsya spesifikt zachesыvayutsya eller til siden under installasjonen. Men denne type smell - den mest allsidige unpainful sterk og aktuell mote i flere sesonger.
   Kutte smell til side
  Hvordan å kutte cholku side?
   Stylister rådes til å nærme smellene frisyre svært nøye, fordi i tilfelle feil å returnere kuttet trådene kan ikke være, og vil bare vente til de vokser tilbake igjen. Men hvis vedtaket er gjort, letingen etter omtrent en halv time av fritiden når ingen vil forstyrre deg, og vær nødvendige verktøy. Du vil trenge: rett kam med tykke tenner, hårspenner, skarpe sakser med blader lik (optimalt passe spesielle frisørsalonger, men du kan gjøre det bra skjerpet husholdning) og, hvis ønskelig, filirovochnye saks.
   Kutte smell hjemme forekommer oftest på badet, det er nok lys og et speil plassert på en person. Plassere alle verktøyene på sminkebordet og gre håret. Du må bestemme i vått hår før klipping eller trimming dem tørre. I det første alternativet suge tråder innlagt vann uten sjampo og forsiktig klatt med et håndkle. I den andre versjonen, kan du umiddelbart gå videre til skjæring:
  1.  Den skarpe enden av kammen bangs separat grensen bredde. Resten av håret du ikke ønsker å trimme, stramme klemmene på sidene eller samle seg i halen på baksiden, slik at de ikke forstyrrer og tilfeldigvis truffet av en saks.
    På den andre siden av personen, som planlegger å bære hennes hår smell, skiller en tråd. Trekk fingrene og hold på plass som tilsvarer de ønskede maksimale lengde smell. Hvis kuttet fuktig hår, så husk at etter tørking vil de hoppe litt og bli visuelt kortere, så legg lager. Det samme gjelder for krøllete hår som "forkortet" av krøller.
    Etter otstryhly lengste siden lock Chub, gå til motsatt side av pannen og plukke en lås der. Hun trenger å gi det lengde, som vil være den korteste i smell.
    Nå som skissert maksimum og minimum lengde på dine asymmetrisk smell, må de forene sammen. For at dette skal skille den ene tråden komfortabel bredde og gradvis flytte fra kort til lange deler. Ta hver ny "sted" en lengre før slutt få en jevn overgang lengde fra den ene siden til den andre.
    Kontinuerlig overvåke prosessen gjennom speilet til uhell kuttet for mye. Bedre imot - la litt mer lengde enn nødvendig. Det kan justeres, men du vil ha en "reserve" for sikker hår.
    Bruk dine egne fingre og gre vekselvis. Opprinnelig forsinke hår hånd fatt på fremtiden stedet av kuttet. Deretter plasserer kammen på dette punktet og hold den i denne posisjonen parallelle blad sakser, second hand klippe tuppene.
    Når hele bredden smell ta ønsket fasong, våt kam og gre håret trimmet. Du vil finne eventuelle feil og slitt hår som er nå klart og kan korrigeres.
    Renne svezhepodstryzhennuyu flette smell hårføner og kam gi den ønskede formen. Nå, hvis ønskelig, og tilgjengeligheten av spesielle saks, kan smell profileres. Dette kan være normal og sakser. For å gjøre dette, hvert hårstrå rulle inn i en flik og nøye kutte tips av henne, holder saks i en vinkel på 45 grader.
    Etter hårklipp på sin side et lite presse mousse håret lett og dele det med smell. Nå kan det bli satt til side som du vil, mer eller mindre åpne pannen.
    Fordeler skrå smell før symmetrisk åpenbar: det krever mindre oppmerksomhet og omsorg er lettere ikke helt dekker pannen. Du kan bruke den til å skjule små feil utseende slik at ingen av dem vil gjette rundt. Men hvis du fremdeles er redd og ikke nøl med å umiddelbart forlate det lange håret rundt ansiktet, prøv å ikke klippe og simulere asymmetriske smell. For å gjøre dette, gjør avskjed med den ene hånden og gre håret til siden, låsepinnen og / eller lakk. Høres ut som et par dager med denne "falske" smell og realisere du trenger smell til siden, eller du kan gjøre en lignende konklusjon. Ikke vær redd smarte eksperimenter, forbedre utseende, og være god!  
  Яндекс.Метрика