Raping luft: årsaker og behandling
 Av seg selv, nærvær av gass i magen - normen. Det er nødvendig for riktig bevegelse mat rundt kanalen, øker bevegeligheten kroppen er et viktig medlem av fordøyelsen. Men kommer denne gassen, normalt, er jevnt og rolig for mennesker. Selvfølgelig, er det gjennom munnen, men slike deler, er det umulig å føle. Dersom gassproduksjonen er ledsaget av en høy lyd og er plutselig, snakke om raping, eller plutselig ufrivillig utslipp gass.
 Hvis det var en burp etter et glass øl, betyr det ikke til å undres, og bekymring, også, særlig om. Men hyppig raping luft er en grunn til bekymring. Det finnes ingen slik personlighet, og alt kan ikke være så uskyldig. Unntak - gravide kvinner i de senere stadier, som økte i størrelse livmor legger press på abdominal organer. I utgangspunktet, leger peker på faktorer vekk hyppig spontane utslipp utgang som:
 - Tannproblemer;
 - Feil å puste under trening og opplæring;
 - Tungt fysisk arbeid kombinert med uriktig puste;
 - Haste mens du spiser, spiser matvarer som bidrar til flatulens;
 - Stress tilstand krangel, behovet for å si mye i en tilstand av spenning;
 - Røyking;
 - Lidenskap for kullsyreholdige drikker;
 - Vanskeligheter med assimilering av meieriprodukter;
 - Sykdommer i mage, tarm, gallegangene.
 Den enkleste måte å løse problemet med oppstøt, hvis det oppstår på grunn av feilaktig pusting under trening. I magen blir uhell luft, og det som oftest skjer med uerfarne besøkende treningssentre. I dette tilfellet, trener tips og pusteøvelser bidra til å etablere normal inn- og utstigning av utslipp til luft.
 Hardt arbeid krever også riktig pust og raping under slikt arbeid kan være forårsaket i ufrivillig svelge luft.
 Sørg for å forårsake raping brus og røyking. Faktisk er den ene og den andre er frivillig inntak berøvet luft, noe som ikke gir en plass i magesekken hos mennesket.
 Friske tenner - grunnlag av normal fordøyelse
 Den viktigste årsaken til luft raping etter å ha spist - å få denne samme luft inn i magen sammen med mat spist. Svært ofte klandre som er dårlig tannhelse. Hvis det er et problem med tannråte eller tyggegummi, tygger tenner på stedet vanskelig. Maten er grunnen nok kvalitet som et resultat, med magen hennes kommer i luften.
 I mange tilfeller, er et besøk til tannlegen og rettidig tannbehandling normaliserer mage-tarmkanalen og forbedrer fordøyelsen ikke verre enn noen meieriprodukter.
 God fordøyelse er i prinsippet umulig uten sunne tenner, fordi, i tillegg til å få luft inn i magen, pasientenes tenner er en kilde til farlige bakterier kan migrere gjennom kroppen og skade, først og fremst i magen og tarmene.
 Sykdommer som kan knyttes raping
 Ganske vanlig årsak raping luft er muskelsvakhet, som ligger mellom inngangen til magen og spiserøret. I slike tilfeller var normal ingenting mer urovekkende, og alle tester. Vanligvis ikke situasjonen endrer seg til det bedre, om ikke å overspise, nekter tomater, sitrus og sjokolade. Legen din kan foreskrive et medikament som har kvalmestillende effekter, for eksempel "motiliyuma" å normal mat sphincter tone.
 Hvis bekymret konstant Rap luft sykdom, forsinke besøk til legen kan være farlig. Denne kombinasjonen kan indikere, for eksempel kronisk betennelse i galleblæren eller kolecystitt noncalculous. Noen ganger sykdom er et resultat av akutt kolecystitt, men er under utvikling som en uavhengig sykdom.
 Sannsynligheten for at det er den inflammatoriske prosessen i galleblæren, øker hvis raping og kvalme følger hevelse og ubehag i øvre høyre kvadrant. Det kan være kjedelig eller verkende smerter som øker etter å ha tatt fet mat eller røkt mat. Noen ganger alle symptomene er ledsaget av diaré. Mest lider brudd på utstrømningen av galle kvinner hvis vekten overstiger normen.
 Raping luft - behandling og forebygging
 Raping er ikke en sykdom, selv om den har en ubehagelig lukt. Men hvis oppstøt oppstår gjentatte ganger, viser det alvorlig svikt i indre organer eller annen måte involvert i prosessen med fordøyelsen. Behandling av sykdom provoserer raping, og avlaste seg av oppgulp.
 Uansett hvilken ikke fått diagnosen, i tillegg til medisinsk behandling bør følge en diett og avvisning dårlige vaner. Videre kan riktig ernæring og en sunn livsstil anses effektive forebygging gastrointestinale problemer, og økt produksjon og forebygging av spontan frigjøring av gass gass.
 Tips andre, på de riktige medisiner, ikke følge, selv om de "rådgivere" forstyrret lignende symptomer og medisiner de oppnevnte lege. Mange gastrointestinale sykdommer og symptomer de ofte har mange likheter. Selv legen når han først ser pasienten og lytter til sine klager, har ingen anelse om hva problemet er. Etter klager fra pasienter nesten alltid den samme. Men diagnostisert hver sin egen, og hver pasient får sine individuelle anbefalinger. Den tester og diagnostiske prosedyrer tillate å utelukke noen sykdommer med samme symptomer og fokus på behandling av andre.  
Årsaker til Mørk urin
 Farge av urin er avhengig av mengden av væske man drikker - jo mer vann, den lettere urin. Mørk urin om morgenen - normal, som kroppen i flere timer ikke handle fersk væske. Men i andre urinering fargen skal være merkbart lettere. Sunn urin farge på et annet tidspunkt av døgnet leger kalles lys gul eller halm. Dehydrering fører uunngåelig til mørkere - mulig nyanser av gult til oransje.
 Men hvis kroppen ikke er mangler i væsken, og urinen er mørk oransje, kan vi snakke om nyrestein eller tilstedeværelse av alvorlige infeksjoner i urinveiene. I så fall bør du ta hensyn til andre mulige symptomer: hyppig vannlating, vanligvis smertefulle, feber, forverring av allmenntilstanden.
 Virkningen av mat og medisiner i urinen
 Enkelte produkter kan endres farge, men vi snakker om er ikke akkurat standard farger. For eksempel rødbeter gi urin rosa fargetone. Blåbær og bjørnebær utgitt flytende maling i rød farge. Påvirke fargen og konditorfarge som ofte brukes i produksjon av konfekt og drikker. I dette tilfellet en mer våken om, for eksempel etter bete salat var ikke rosa urin, da dette kan indikere en dysfunksjon i leveren og nyrene.
 Fargeendringen er påvirket av visse medisiner - antidepressiva, antibiotika, anti-inflammatoriske medisiner. Etter fjerning av medikamentet, går fargen til normalt ganske raskt.
 Mørk urin - mulig sykdom
 Hvis dietten ikke var produkter som kan påvirke fargen og kroppen ikke får medisiner som forårsaker misfarging av best å snakke med legen din. Årsaker mørk urin kan ligge i leversykdommer. Leveren er et svært lange signaler fremveksten av et problem som presenteres. I den innledende fasen av sykdommen smerte, nesten fraværende, siden kroppen har nerveender i tiden av alarmen. Noen ganger er den eneste måten å merke seg at leveren trenger behandling, er det en mørk farge av urin. Imidlertid kan andre symptomer forekommer også. De fleste pasienter klager over konstant trøtthet, kvalme, problemer med fordøyelsen av fet mat, hyppige oppblåsthet. Hvis bakgrunnen av disse symptomene ligner urin mørkt øl, bør et besøk til legen brukes snart. Dette kan være hepatitt, gallegang blokade og selv kreft i bukspyttkjertelen.
 Rødlig fargetone som ligner en sirkel, kan indikere tilstedeværelse av blod i urinen. Dette fenomenet er ledsaget av alvorlig meste kreftsykdommer. Legene vet ikke utelukke prostatakreft, blærekreft, kreft i urinleder.
 Bilirubin og gulsott
 Minner øl urin observert i gulsott. Urinen mørkner, hvis legemet øker nivået av galle pigment bilirubin. Bilirubin er laget av hemoglobin. Først etter ødeleggelse av røde blodceller, er dannelsen av indirekte bilirubin. Når i leveren, er indirekte bilirubin omdannes direkte i tarmen og utskilles.
 Typer av gulsott Distinguished avhengig av innholdet av metabolske forstyrrelser. Om gulsott adrenal si om økt produksjon av bilirubin. Hepatisk gulsott oppstår når leveren kan utskille bilirubin i gallen, og det kommer inn i blodet. I strid med strøm av galle diagnostisert podpechenochnuyu gulsott. Men legen, etter de nødvendige diagnostiske prosedyrer kan korrekt identifisere type og tildele effektiv behandling.  
Mangel på kalium, symptomer og hvordan du kan forebygge hypokalemi
 Menneskekroppen - et harmonisk system for balansert drift som krever kvitteringer og viktige næringsstoffer. Med en mangel på livsviktige elementer, er det et brudd i forskjellige organer og systemer. Kalium er ansvarlig for normal funksjon av cellemembraner, på styrken av musklene, nervesystemet stabilitet og oksygentilførsel. På det avhenger av effektiviteten av det kardiovaskulære system og hjerneaktivitet, kan rollen til kalium i kroppen ikke undervurderes på grunn av det aktiverte enzymsystemer. Kalium fjerner overflødig væske hindrer avsetning av natrium øker intestinal aktivitet, støtter nedsatt ekskretoriske funksjon.
 Årsaker og risiko av kaliummangel
 Mangelen på dette sporstoffet kalles hypokalemi, provoserte alvorlig svikt i hele kroppen. De grunner som fører til tap av kalium:
 - Overdreven utladning fra kroppen hans;
 - Raised inntak av kalium;
 - Bevegelse serum kalium inn i cellene.
 Mest hypokalemi utvikler seg på grunn av overdreven utslipp og vanskelighetsgrad inntak av kalium.
 Tegn peker på mangel på kalium
 For det første synes nervesystemet vises ubegrunnet angst, irritasjon, tretthet. Deretter er misfarging av huden, huden blir tørr, blek og mister sin elastisitet, og symptomer på kaliummangel i kroppen uttrykte ønske om å ha fargestifter, kan barna begynne å spise skitt.
 Hvis begynt å delaminere negler, hår faller og ødelegge tennene mest sannsynlig, mister kroppen din kalium. Se på kostholdet ditt, og inkluderer mat som inneholder tilstrekkelige mengder av dette essensielt sporstoff.
 Brudd som oppstår som et resultat av lave nivåer av kalium
 Ikke rush å skylde på feil holdning forvrengning landing mens du sitter ved et skrivebord og bord. Flate føtter, skoliose, beslag og hevelse i ekstremiteter, forstoppelse og kolitt, bentettheten - ofte som følge av kaliummangel.
 Hvordan forebygge hypokalemyyu?
 Å hindre en ubalanse i kroppen din arbeid oftere i solen, se på kostholdet, spise tre en dag med meieriprodukter, yoghurt, melk, ost. Ikke overse rutinemessig undersøkelse på klinikken, blod, viser beintetthetsmåling nivået av dette sporstoffet. Unngå alkohol, nikotin og lære hvordan å bli kvitt stress, disse faktorene føre til mangel på kalium i kroppen. Om nødvendig, bruk legemidler som inneholder vitamin D, magnesium, sink, kobber og bor - mineraler bidra til å holde kalium i vev og organer.
 Mangel på kalium i svangerskapet
 Behovet for dette sporstoffet øker i svangerskapet, spesielt i perioden når barnet er legging alle organer og systemer i andre og tredje trimester. Derfor bør den vordende mor ta seg av levering av økende mengde kalium. Hvis neglisjert mat rik på kalium, det øker risikoen for spontanabort, for tidlig fødsel og utvikling av hypertensjon og andre bivirkninger. I dette tilfellet er et mineral som er nødvendig for utviklingen av fosteret ekstrahert fra morens legeme, noe som resulterer i sprø negler, bein og ødeleggelse av tannemaljen.
 Justere kostholdet under svangerskapet vil hjelpe legen, som tar hensyn til helsetilstanden til mødre og basert på resultatene av biokjemiske analysedata.
 Mangel på kalium hos barn
 Under utviklingen av skjelettet, kroppen trenger mer enn kalium. Selv en liten reduksjon av dette elementet kan føre til store endringer i barn og ungdom. Uten dette byggematerialet som trengs for bein og tenner, kan utvikle rakitt, redusert immunforsvar, knust blodpropp.
 Hvis du ser en barnets symptomer som indikerer mangel på dette essensielt sporstoff, ikke kjøre primært i apotek og til selvmedisinering. Foreskrive medisiner, det være seg narkotika eller vitaminer bør bare barnelege. Uavhengig kan balansere kostholdet og berike sine produkter, som inneholder viktige mineraler.
 Matvarer rike på kalium
 Med rimelig tilnærming til sunn mat er en god sjanse til å få alle de nødvendige vitaminer og mineraler fra mat. Den høyt kalium innhold som er lagret i produkter av vegetabilsk opprinnelse, brød, poteter, vannmelon.
 Det høyeste innholdet av selen angitt i belgfrukter, som i enkelte typer korn, havregryn, hirse. Grønnsaker, frukt, meieriprodukter, fisk er også en kraftig kilde til kalium.
 En sunn livsstil, regelmessig mosjon, avslag på dårlige vaner og riktig ernæring vil bidra til å løse problemet med mangel på kalium og unngå ubehagelige effekter av hypokalemi.  
Яндекс.Метрика