Røde øyneHver mann for uansett grunn kan du oppleve rødhet i øynene. Det er mange årsaker til røde øyne. Og for å takle dette problemet kan betraktes som sine egne, og snudde for å få råd til smale spesialister.
Røde øyne - et resultat av en økning i utvidelse av blodårer og sclera, som også kalles hvit konvolutt øye.
De viktigste årsakene er rødhet:
- Overdreven tretthet;
- Øyen irritasjon;
- Allergisk reaksjon;
- Overdreven trening;
- Eye sykdommene infeksiøs opprinnelse.

Blodskutte øyne og slapphet
Ganske ofte såre øyne observert i belastning og lang arbeid ved datamaskinen. Denne tilstanden kan kalles datamaskinen visjon syndrom. Ifølge forskning utført i USA, over 90% av folk som sitter ved en datamaskin for mer enn tre timer om dagen. Som du vet, når du arbeider på datamaskinen øynene blunker sjeldnere, noe som kan føre til uklart syn og forbigående syndrom av "tørre øyne".
Over tid, kan arbeidet på datamaskinen føre til alvorlige sykdommer som astigmatisme, nærsynthet, brudd på fokus. Det kan føre til alvorlig hodepine, og føre til problemer med nakke og skuldre.
Den beste løsningen i dette tilfellet kan være en god søvn minst åtte timer i døgnet. Dette bidrar ikke bare med trette øyne, men også bidrar til normalisering av kroppen som en helhet. Men hvis du ikke kan sove fullt, kan du få en kald komprimere. Sette den på trette øyne i 10-15 minutter kan lindre tilstanden. Å komprimere egnet som en kald håndkle og is innpakket i et stykke tøy og spesiell helium kjøling maske. Takket være den utrolige egenskaper av kald normal tilstand av blodkar og rødhet i øynene etter hvert passere. Deretter kan du drikke en liten kopp kaffe, vil det legge vitalitet og tone kroppen.

Irriterer øynene

Før stimulering, og dermed til rødhet i øynene, foreslår en rekke faktorer, inkludert:
- Sollys (ultrafiolett lys);
- Røyk, for det meste sigarett;
- Alkoholholdige drikker;
- Fremmedlegemer og støv.

Ofte årsaken til såre øyne på seg kontaktlinser som ble feilaktig valgt.
Å kvitte seg med rødhet, eksperter anbefaler å tilbringe fritid rettidig øyne. Mange leger også anbefales i disse situasjonene, spesielle øvelser for øynene. Dessuten, med røde øyne fra eksponering irriterende faktor du trenger å drikke mer vann, da dette vil bidra til raskt å rense kroppen for ulike giftige stoffer.
Allergiske reaksjoner øyne
Ganske ofte årsaken til såre øyne er bare en allergisk reaksjon, som i dag er det mange allergener som har en direkte effekt på slimhinnene i øyet.
Allergier kan oppstå som et resultat av:
- Bruk av nye hygienetjenester uten forutgående testing (sjampo, krem, etc.);
- Bruken av sminke;
- Kommunikasjon med dyr;
- Effekten av forskjellige plante allergener (blomster, trær, etc.).

Øyeinfeksjoner
Forårsaker rødhet i øynene bør nevnes inflammatoriske sykdommer. Som du vet, blir de behandlet ganske enkelt. Disse sykdommene krever bruk av antibiotika, som nødvendigvis må være bredspektret, for derved å detektere patogene hittil er vanskelig. Ved konjunktivitt kan forårsake allergi og irritasjon i øynene. Når iført linser for å kurere øye på dem bør være helt forlatt.
Årsaken rødhet og kan omfatte infeksiøse sykdommer i øyet så som blefaritt, keratitt, etc.
Hvordan bli kvitt rødhet på egenhånd
I de fleste tilfeller ikke røde øyne ikke krever noen spesiell behandling, naturligvis bortsett fra i de tilfeller hvor rødhet forårsaket av bakteriell eller viral infeksjon.

Ganske effektive disse metoder og verktøy:

- Kjøling komprimerer på øynene;
- Bruken av kunstige tårer, spesielt ved langvarig arbeid ved datamaskinen, som fører til syndromet av "tørre øyne". Dette vil bidra til å fukte øynene og lindre kramper;
- Øyedråper, som er designet for å vasokonstriksjon. Imidlertid er deres bruk anbefales kun for spesialist, spesielt hvis den egentlige årsaken rødhet i øynene er fortsatt ikke funnet.

Hvis du oppdager rødhet i øynene ledsaget av symptomer som alvorlig hodepine, kvalme, lysfølsomhet, smerte, tåkesyn og utflod fra øynene, ikke til selvmedisinering bør umiddelbart ta kontakt med en øyelege. For å unngå problemer knyttet til øyet, er det nødvendig å sikre rettidig hvile øynene dine.  
Sprengte blodkar i øyet å behandle? Årsaker

 Vanligvis øyet - det er det første jeg ser etter folk i møte med hverandre. Sin form, farge, uttrykk kan fortelle mye om en person. Men ikke glem at liket av en av de mest følsomme organer, som ofte gjenspeiler indre helse. Så forkjølelse og feber bli usunne øyne skinne med leverproblemer hvite i øynene blir gule, og, for eksempel på grunn av trøtthet og overdreven stress kan slå røde øyne. En av de vanligste klagene når søker til en øyelege er sprukket fartøy i øyet, og spørsmålet om hva du skal gjøre i dette tilfellet.
 Ofte, hvis en ødelagt fartøy i øyet, en alvorlig fare for å se dette representerer ikke, men er ikke veldig estetisk tiltalende, og kan si at kroppen din har noen skjulte problemer. Ofte årsaken er vaskulær skjørhet hypertensjon, endokrine sykdommer, diabetes. Derfor, for å utelukke sannsynligheten for sykdom bør konsultere en lege som vil foreskrive en rekke tester og, om nødvendig, deretter behandling.
 Hvis således en ødelagt kar i øyet på grunn av noen indirekte faktorer slik som alkohol, overdreven og langvarig dataarbeid, badstue - er det ikke farlig. Men dersom fartøyet sprengning gjennom en sykdom, bør du umiddelbart ta kontakt med en øyelegeEttersom blødning kan oppstå i et annet organ som videre føre til svært uheldige konsekvenser.
 I de fleste tilfeller, hvis en ødelagt kar i øyet, er nødvendig behandling. Små blødninger, som blåmerker på kroppen, er alene uten - intervensjon. Ikke i noe tilfelle skal vaske øynene med te: dette du bare vil styrke sin irritasjon og kan provosere konjunktivitt. Ikke bruk vasokonstriktor dråper som har en tendens til å provosere flekker på øyeeplet.
 Husk at du må fjerne årsaken, ikke konsekvensen, dersom fartøyet sprekke på grunn av en kraftig økning i press eller migrene, er det nødvendig å bruke narkotika for hypertensjon, som er valgt individuelt. Hvis det var på grunn av tretthet kan dryppe inn i øynene drop "Vizyn" eller "Defyslez" som er veldig forfriskende og lindre rødhet.
 Det bør inkludere i kostholdet ditt litt mer sitrus og andre inneholder rutin og vitamin C produkter (for eksempel pepper), som er gunstig for blodårene og redusere forbruket av kaffe, som det øker blodtrykket og, hvis mulig, gi opp dårlige vaner som alkohol og røyking. Følge disse enkle reglene, vil du spare ikke bare dine øyne, men også støtte staten generelt.
 Ikke glem at symptomatisk behandling brast kapillærer - er ikke et alternativ, og ved konstant forekomst røde øyeepler bør umiddelbart se en spesialist - en øyelege, ikke å ignorere signalene som kroppen tar. Hold øynene og se den vakre verden rundt helt klart syn.  
Hvordan bli kvitt av stjernene på føttene?
 Vakre ben - stolthet for enhver kvinne. Men i prosessen for selvutvikling ikke glemme at deres raffinement avhenger ikke bare på lengden og slankhet. Hudens tilstand, sin glatthet og elastisitet spille ikke mindre viktig, og blålig vaskulær mønster i form av netting eller såkalte "stjerner" kan ødelegge inntrykk. Videre, hvis fartøyene er synlige gjennom huden - er det en grunn til å bry seg ikke bare skjønnhet, men også helse. Stjerner på sine føtter - tegn på nedsatt sirkulasjon og svakheter ved fartøyet vegger, og til slutt de truer med å vokse til åreknuter. Dette er en alvorlig sykdom truer ikke bare ser skjemmende ben, men okklusjon av vaskulære blodpropper. Å provosere slike alvorlige problemer bør kvitte seg med stjernene på beina så fort som mulig. Jo mer så, i de tidlige stadiene det kan gjøres selv hjemme. Hvorfor stjerner på beina, eller hva varices
 Åreknuter, eller kort sagt - åreknuter, som følge av nedsatt blodstrøm i blodårene som fører blod til hjertet. Denne patologi kan utvikle ikke bare på bena (da kalles "åreknuter"), men i andre deler av kroppen (spiserør, tarm, etc.). Det er imidlertid vasodilatasjon av benene er mer vanlig som relativ og i objektiv vurdering, til dags dato, i en eller annen måte er det 89% kvinner og 66% av menn over hele verden. Videre observerte at vaskulær sykdom "yngre": dessverre, men skiltene i de senere år sett med skolebarn. Selvfølgelig synes disse symptomene plutselig og utvikle seg gradvis.
 Deres årsaker kan være forskjellig:
 Arvelig disposisjon påvirker alder hvor sykdommen manifesterer seg (den mer sannsynlig raskere) med andre relaterte forhold. Så det er - ikke en garanti, men bare økt risiko for edderkopp årer.
 Daglig stress, spesielt statisk. Hun tilbøyelig folk, på grunn av faglig arbeid mye tid på sine føtter, selgere, frisører, flight attendants, lærere, etc.
 Overvekt skaper en ekstra belastning på føttene og selvfølgelig fartøyet.
 Hormonelle endringer forårsaket av inntak av p-piller, graviditet.
Hvordan bli kvitt av stjernene på føttene?

 Aldersrelaterte endringer. Statistisk, klaget over vasodilatasjon behandlet kvinner etter 30-40 år. Men faktisk, de første symptomene på en vaskulær mesh og stjerner vises tidligere i 20-30 år.
 Dårlige vaner svekke kroppen som helhet og spesielt fartøy. I tillegg til tobakk og alkohol, det årer skadelig ultrafiolett, dvs. misbruk tan.
 Ubekvemme sko hindrer blodsirkulasjonen, fremmer sin stagnasjon. Høye hæler krenke mobilitet leggen, noe som også bidrar til utseendet av vaskulær mønster.
 Sykdommer i det kardiovaskulære system er vist i særdeleshet vaskulære mønster på bena.
 Metabolske sykdommer, diabetes og andre relaterte venøs insuffisiens.
 Stjerner på sine føtter - er dette en av de første stadiene av sykdommen. De indikerer at blodstrømmen har avtatt, og blodkar opplever økt belastning, kritisk for sine vegger. Dersom handlingen av destruktive faktorer vil fortsette, og du vil for sin del ikke ta noe for å nøytralisere dem, eller i det minste lindre, kan konsekvensene bli svært alvorlige. Derfor, ved første tegn på vasodilatasjon - fremveksten av selv svært små og bleke stjerner eller rister, skinne gjennom huden, skynd redusere belastningen på føttene. Så fortell fleboloha lege for å fastslå tilstanden av fartøyene og få anbefalinger for behandling.
 Bli kvitt edderkopp årer
 Barbermaskin og / eller stjerner på sine føtter - et tegn på at fartøyet ikke kan stå blodtrykk og brast under huden. I den innledende fasen av sykdommen er fortsatt små kapillærer, men til slutt vil lide og større årer. Hjemme, kvitte seg med stjernene på føttene folk rettsmidler kan bare være for tiden. Graden av fordelen av uavhengige handling avhenger av hastigheten på tiltakene og hvor raskt du kom rundt og startet restaurering av helse. Uansett, til din disposisjon flere utprøvde metoder og oppskrifter har hjulpet mange mennesker med det samme problemet. Valget avhenger av årsakene til stjernene og alternativene:
 1.  Representanter for de yrker forbundet med belastningen på føtter, ideelt sett kan anbefale en karriere overgang. Men i de fleste tilfeller er dette ikke mulig, derfor å forebygge og redusere forekomsten av edderkopp årer prøver å kna føtter, komme opp på tærne, rotere føttene, bære vekten med p'yatok til sokken fra den ene foten til den andre. Hvis mulig, gå heller enn å stå. Foretrekker trappeheis. Retur hjem etter arbeidsdagen umiddelbart rozzuytesya og fjerne sokker, sette føttene på en horisontal flate, og enda bedre - heve over kroppen (tilbake på sofaen, vegg, etc.).
  Hvordan bli kvitt av stjernene på føttene?

   "Sittende" arbeid - kanskje mindre, men også risikofaktor for edderkopp årer. Å hindre dem venne seg til å sitte rett og ikke sette sine ben. Riktig posisjon tilbake garantere normal blodsirkulasjonen i hele kroppen og bena, står ved siden av hverandre, ikke peredavlyuyut fartøyer i området av låret. Prøv å flytte så mye som mulig, for å få opp under en samtale, sende en e-post i stedet for personlig gå til neste rom, ved lunsjtid å gå ut (til fots, ikke heisen!), Etc.
   Stjernene i bena under graviditet - et vanlig fenomen forårsaket av trykket av det voksende fosteret i store skip, og øke kroppens vordende mor. For å forebygge og / eller redusere disse symptomene, er leger rådes til å bruke spesielle undertøy kompresjonsbind og støtte. Spesial jersey bør velge å bruke gynekolog fleboloha eller annen fagperson for å bedre slitasje og ikke bryter blodet. Det samme kan råde jenter som tar hormonelle prevensjonsmidler: å utnevne deres sikkerhet bør en lege, og det bør behandles umiddelbart etter utseendet på edderkopp årer.
   Stjernene i bena kan være et resultat av overskudd av kroppsvekt - i dette tilfellet bli kvitt dem leder til ikke mindre enn vekten returnerer til det normale. Å fremskynde denne prosessen hvis gjør løp. Så du slå to fluer: å forbedre formen og leggen vil sikre den nødvendige helsebelastning.
   Hvis vaskulær mønster skyldtes dårlige vaner, må du se og endre livsstil. For eksempel, for å gi opp sigaretter og mindre tid til å tilbringe i solen. Det gjenoppretter har sprukket blodkar, men vil spare dem som har overlevd, og i fremtiden vil spare deg fra mer alvorlige problemer.
   Overbelastning idrett kan også føre til vaskulær mønster. I så fall gi opp løfte vekter på treningsstudio, redusere treningsmengden til fots eller til og med endre typen belastning. Når svake fartøy anbefalt praksis yoga, forming, tennis, volleyball, svømming, pilates. Hvis stjernene på bena er svært merkbar ubehag eller levere, bruke elastisk bandasje eller komprimering golf (tights).
   Sko og klær visse stiler øke risikoen for åreknuter. For ikke å forverre situasjonen, utseende edderkopp årer minimere tid på å gå i høye hæler, se etter sko på et behagelig flate sko eller stabil bred hæl, wedgies ikke mer enn 5 cm. Altfor trange bukser også blodsirkulasjonen i bena som hele lengden, og i groper. Endre dem til mer plass eller sydd av myk stretchkvalitet, ikke hold ned bevegelse.
   Normal mat å bidra til å gjenopprette de fartøy vegger. Dette krever vitamin C, P, B (finnes i sitrusfrukter, jordbær, kål, eple, solbær, grønne grønnsaker, mørke druer). Ikke forstyrre mottaket multivitamin og mineral komplekser. Din oppgave - å gi kroppen med "byggeklosser" og ved å styrke blodårene. I tillegg bør du drikke nok vann til zahustevshaya blod razzhyzhalas naturlig.
   Behandling av blodårer i bena konservative metoder omfatter salver og muntlig medisiner. De vanligvis tatt kurs flere ganger i året. En av de viktigste aktive bestanddeler - troxerutin (avledet fra rutine, at vitamin D). Det gjør veggene i blodårene sterkere og mer fleksibel, reduserer sin skjørhet og samtidig øke intensiteten i blodstrømmen i venene. Også for behandling og forebygging av edderkopp årer ta askorutin.
  Hvordan bli kvitt av stjernene på føttene?

   Fjerning av edderkopp årer Tradisjonelle metoder nært knyttet til bruk av kompresser. For eksempel, er huden rundt edderkoppen årer anbefales å smøre kveldene eple cider eddik og la den på over natten og vask av i morgen for å fortsette denne behandlingen i minst to måneder på rad. En annen populær metode - pakker med juice Kalanchoe. Bladene på denne planten skal koke og la på et mørkt sted i et glass i 7 dager, deretter press og pålegge på problemområder gasbind dynket i væsken.
   Edderkopp årer - et signal om et alvorlig internt problem, så ofte trenger behandling for sin operasjon. Til dags dato er flere metoder som brukes: mykroskleroterapyya, electrocoagulation. Skleroterapi - en "bonding" kapillær narkotika innført ved hjelp av en svært tynn nål. Koagulasjon eller mykrotermokoahulyatsyya - en forsegling kapillær høyfrekvente elektriske impulser, som innførte en mikroskopisk elektrode med teflonbelagt eller forgylt.
   Kirurgisk fjerning av edderkopp årer - den mest rask og effektiv løsning fjerning og medisinske (internt) og skjønnhetsprodukter (ekstern) mangler. Men ikke glem at selv en vellykket operasjon ikke garantere at stjernene ikke vises på beina igjen, hvis du ikke følger legens anbefalinger. Derfor, fysisk aktivitet, et balansert kosthold, daglige rutinemessige stabile, komfortable klær og sko - behovet for alle som har økt risiko for edderkopp årer, rutenett, "webs". I tillegg nyttige forfriskende fotbad, Douches og lymfedrenasje massasje. Dette vil hjelpe deg ikke bare kvitte seg med stjernene i bena, men også for å hindre deres forekomst i fremtiden.  
Яндекс.Метрика