Rødhet ansiktshuden: Årsaker
 Problemet flushing kan oppstå som et resultat av genetisk predisposisjon, hormonelle bakgrunn av økt emosjonell og nervøs oppstemthet, interne sykdommer, smittsomme sykdommer av ukjent art (erytem), de skadelige effektene av miljøet (sol, vind, støv), strenge hygiene omsorg og riktig valgt kosmetikk.
 Hvis rødhet forårsaket av allergi eller enkelte hudsykdommer trenger så snart som mulig for å få spesifikke anbefalinger hudlege. Midlertidig rødhet person oppstår på grunn av temperaturer eller kjemikalier og forsvinner av seg selv over tid. Vedvarende rødhet oppstår personer i strid med kapillærer kalt spyling. På forsiden er utvidede blodårer, og jo lenger de vedvarer, er jo tykkere lag av huden ser mer rød akne.
 Når stabil Krasnaya person kjente og mest vanlige sykdommer i kroppen, redusert surhetsgrad i magesekken, forstyrrelse av endokrine kjertler, vedvarende forstoppelse, fordøyelsessystemet sykdommer, infeksjon med ormer, kvinnesykdommer, kronisk rhinitt, nese sykdom, lidelser i karsystemet.
 Verktøy for vasokonstriksjon og andre metoder for å forbedre utseendet
 1.  Naftizin - et middel for å begrense kapillærer, som kan brukes til å forbedre rød hud. Legemidler med antiseptiske midler og antibiotika fjerne betennelse.

   Lindrende kremer, aloe juice, maske av agurk, vaske avkok av kamille og persille, lavendelolje, geranium, drue og mandel brukes for midlertidig og permanent rødhet.

   Tone kosmetikk. For små øyer rødhet ganske gjennomsiktig foundation som ikke belaster huden, og hvis du ønsker å maskere den grunnleggende region ansikt, er tett krem ​​og fløte med en grønnaktig skjær urte.

   Nærende kremer for huden restaurering (anvendt i kveld). Velge verktøy med komponenter for å styrke blodkar, grønn te ekstrakt, grønn eple, appelsin, kastanje, mimosa, vitamin B, E og C, ekstrakter av urter. Vi må gi slipp kosmetikk basert på honning og humle.

   Når midlertidig rødhet - drikk vendelrot, skylle ansiktet med kaldt vann, påfør salven på grunnlag av arnica eller Troxevasin.

   Plastisk kirurgi der prypikayutsya utvidet og sprenge blodkar.

   Makeup bør suppleres med forfriskende utvalg av klær. Foretrukne farge, ikke rød understreking: svart, burgunder, mørk grønn. Lyse farger ser bra ut, men hvit kan være ekkel, hans bakgrunn kontrast eventuelle avvik.
   Forebygging av hud rødhet i ansiktet
  1.  Tendensen til rødhet i huden bør unngås prosedyrer, triggere vasodilatasjon, det er varme bad og oppvarming maske, bad og badstue, intense rubbing huden.

    Du må også gi opp dårlige vaner, varm te, krydret mat, inkluderer en diett beriket med vitaminer og mineraler produkter, ta litt havregryn hver dag.

    Vi må se etter nervesystemet stress, sove 8 timer i døgnet.

    Den optimale vanntemperatur for vasking 34 grader, ikke forårsaker tørr hud, innsnevring eller utvidelse av blodårer.

    Det er bedre å gi opp scrubs for hud lotion alkoholbaserte såper, duftende geler.

    Du må holde huden mot tøffe miljøforhold må bruke fuktighetskrem i vinter og sommer - solkrem.
    Spesielt sensitiv hud krever betimelig rengjøring, regelmessig hydrering, ernæring, forebygging av betennelse. Når anbefales nøyaktig bestemmelse av årsaken og riktig behandling eksisterende bærekraftig rødhet ansiktshuden er effektiv.  
Tapte abort: symptomer, årsaker, skilt
 For noen kvinner rapporterer at graviditet oppstår i katastrofale komplikasjoner er sammenlignbare til slutten av verden eller syndfloden. Hva skal man si, hvis etter neste planlagte tur til gynekolog eller ved screening høre forferdelig og skremmende setning: savnet abort. Kan tid til å gå gale. Hvor mye makt skal en fattig kvinne til å overleve alle disse prosedyrene og akseptere det uunngåelige.
 Ingen kan være immune mot slike problemer. Dessverre, de siste årene har stadig hørt dette forferdelig diagnose. Nei, ikke alle 40 uker gravid kvinne til å tenke og bekymre deg for at det kan være en av dem som hører ordene i leger. Men på samme tid, bør du ha informasjon for å best beskytte seg selv og sin fremtid ufødte barnet fra mulige problemer. Etter riktig sier de: Hvem eier informasjonen - eier verden!
 Hvorfor er savnet abort?
 Falming av fosteret kan oppstå på ethvert stadium. Oftere - dette er begynnelsen på det første trimester. Årsakene som kan føre til falming fosteret florerer.
 1.  Den tidligste har genetiske røtter. Faktisk gjorde Mother Nature ikke jukse og ikke komme seg rundt. Hun er veldig sjalu ser sine barn. Og selv på cellenivå er det en lov som overlever bare en som er sterkere. Hvis riktig befruktet celle vokser, utvikler, eller utviklingen gikk ikke på rett spor, er det sannsynlig i de fleste tilfeller vil graviditet ender i fiasko, eller en kvinne vil være savnet abort eller sette henne diagnose - anembryonyya (tom hankjønn).

   Også fører til tapte abort kan være assosiert med sykdommer i kvinner i første trimester. Spesielt skumle virusinfeksjoner, ledsaget av høy feber. En av de meget alvorlige virus er herpes. Han overført gjennom håndtrykk, og utveksling av menneskelige fysiologiske væsker (hoste, kyss, sex), og selv med personlig pleie, hvis de var i selskap med forurenset grunn eller personlige eiendeler. Herpes virus for gravide kvinner er forferdelig. Hvis hun ble syk med et virus like før graviditeten eller i de tidlige fasene, og i de fleste tilfeller fosteret dør, og overlevende embryoer etter herpesnoy angrep har en rekke sykdommer og uregelmessigheter i utvikling.

   Herpes forferdelig, men verre er fienden - røde hunder. Barns sykdom kan slå ned og en kvinne. Og hvis vanlig tid pasienten av denne svøpe vil bare kviser og røde hunder sykdom, så graviditet er bare en løsning - avbryter. Rubella er forferdelig for fosteret på noe tidspunkt. Barn er født med alvorlige funksjonshemninger, hvis du har lidd denne sykdommen i løpet av svangerskapet eller kort tid før unnfangelsen.

   Fører også falming fosterutvikling kan tjene dårlige vaner (spesielt skremmende røyking og narkotika, alkohol), usunn livsstil, utilstrekkelig hvile eller for hardt arbeid, følelsesmessige utbrudd eller permanent nerve tilstand, medisiner.
   Hvordan gjenkjenne en savnet abort?
   Gjenkjenne tapte abort kvinner tidlig i svangerskapet alene er vanskelig. Sannsynligvis den eneste som kan fortelle om prydvyhayuscheysya trøbbel mamma - en forutanelse av hennes egne. Vanligvis symptomer på savnet abort går ubemerket, ikke selve manifestere. Send en forferdelig diagnose er gjennom ultralyd.
   Men noen kvinner føler fortsatt de endringene som lover bråk. De forsvinner åpenbare tegn på graviditet: kvalme, smerter i brystet, anerkjennelse av lukt. Mange observerte mastka spotting. Tilfeller når kroppen selv avviser og ekstrakter nerazvyvshyysya livsfrukt.
   På et senere tidspunkt senkingen av fosteret, kan mor gjenkjenne deg selv føler. Urovekkende tegn: plutselige magesmerter, blødning, foster eiendom for en lang tid, endringer i kroppstemperatur, svakhet. Men ikke umiddelbart panikk. Diagnose og konklusjonen bør sette bare kompetent lege og først etter at han personlig undersøkt pasienten, lærte alle nødvendige tester, utført screening.  
Smerten i hennes venstre pidreber
 Hvis en tidligere diagnose på grunn av smerter under ribbeina satt uten å tenke, så forstår den egentlige årsaken til smertene og tildele tilstrekkelig løsning bare etter laboratorietesting.
 Grunner for å utelukke sykdommer i indre organer
 Hyperventilering lunger under fysisk belastning bidrar til opphopning av melkesyre i musklene interkostalrom, og den påfølgende oppløsningen smertefull innvirkning på helsen. Forkjølelsessår og helvetesild - en sykdom som kan være ledsaget av mindre utslett og også smerter under ribbeina. En av forutsetningene i diagnose - fremveksten av smerte som følge av interkostalrom nervesmerter eller brystslitasjegikt, spesielt hvis smertefulle følelsen blir sterkere og puste ut når du kontakter med ryggrad og masse interkostalrom. Osteochondrose av ryggraden - sykdom der nervene er berørt vanskeligstilte og manifestere seg med følelsen på eksamen. Eksklusive slakting årsak og slipp den inn i venstre øvre kvadrant smerte kan være forårsaket av sykdommer i indre organer.
 Sykdommer i indre organer
 Redusert smerte og ustabil i venstre øvre kvadrant viser forsiden lesjoner i milt, nyrer eller mageslimhinnen. Når disse symptomene gastritt festet raping, tap av matlyst, kvalme og oppkast. Følelsen av tyngde i front øvre kvadrant antyder sår. Hvis de berørte lungevev, bankende smerte og øker med inspirasjon. Pasienten ble også kontrollert for nærværet av syndromet Pasternatskogo (for å utelukke nyresykdom). Hvis smertene oppstår når du trykker fingrene på fremre vegg abdominal kan hos pasienter med leverproblemer.
 Periodisk smerte - et tegn på liten foci av betennelse, som kan eliminere visse anstrengelser. Konstant smerte kan indikere den aktive utvikling av kreft i magesekken eller milten.
 Milten. Milten blir øket under påvirkning av forskjellige sykdommer som kan forårsake den til å revne. Imidlertid kan smerte være et tegn på brudd blålig i navlen, som indikerer indre blødninger. Brudd kan oppstå under innvirkning av inflammasjon og infarkt i milten og, som et resultat av traume magen eller infeksiøs mononukleose. Akutte smerter i ribben nøytraliserer kaldt omslag, men en person trenger akutt medisinsk behandling.
 Hjerte. Hvis det er en skarp smerte som går i ryggen, venstre skulderblad, arm, venstre ribbeina med kortpustethet, er tegn på et hjerteinfarkt.
 Aperture. Blenderåpningen ligger på magen. I sin åpningsinnlegg spiserøret. Med en svak membran blenderåpning øker esophageal brysthulen og deksler som forårsaker smerter på venstre side ribbeina. Brokk av membranen og svekkelsen oppstår under fysisk stress, fedme, graviditet, aldersrelaterte forandringer i kroppen.
 Unnlatelse av nervesystemet; endokrine systemet. En sjelden type nervesystemet sykdom - abdominal migrene, som er preget av anfall av smerter, oppkast og kvalme, kramper, og blek hud. Lidelsen av nervesystemet kan være et tegn på en spesiell type epilepsi. Kvinner som faller innenfor aldersperioden 20-40 år kan lide autonome kriser, påvirker det endokrine systemet.
 Smerter under ribbeina i svangerskapet
 Årsakene til smerter i venstre øvre kvadrant gravid - utvide volumet av lungene, økningen av mellomgulvet, mage og milt press, Rh konflikt, hvor det er forfall bilirubin nivåer og dens deponering i milten. Forstørret milt provoserer smerter under ribbeina.
 Uuttalte og knapt merkbar smerter under ribbeina - betydelig grunn til å søke medisinsk hjelp. Sørg for å konsultere en gastroenterolog, smittsom sykdom spesialist, kirurg, traumer, kardiolog, endokrinolog og en nevrolog.  
Яндекс.Метрика