Rødhet i hudenProsessene som forårsaker rødhet i de øvre lag av epidermis, er delt inn i en rekke faktorer - allergi, sopp- / lyshaynыe og smittende. Avhengig av hva slags prosess foregår i en bestemt sak er valgt og behandling. Behandling utpeker terapeut (bare i tilfellet av sykdommer med lav risiko). Når faren er over gjennomsnittet, bestemmer terapeut som av eksperter for å håndtere pasienten. Vanligvis refererer det til valg av en av tre eksperter - en hudlege, allergolog eller en infeksjonssykdom.
Selvmedisinering i tilfelle av forekomsten av rødhet i huden upassende. Unntaket er mulig bare hvis du allerede har kommet over denne type hud manifestasjoner, var medisinsk undersøkelse og vet nøyaktig hva medisin er riktig for deg (hvis du tidligere har utnevnt lege). Deretter analysere alle tre prosess separat.
Rødhet i huden på grunn av allergi
Symptomer på allergi alltid produsere allergener, irritanter som bidrar til dannelsen i menneskekroppen effekt avvisning. De vanligste årsakene til allergi er forankret i mat (ofte - melk, egg, sjokolade, sitrusfrukter, sopp), sesong tsvetenyyah (blomstrende hager, felt, poppel fluff, estragon), det innenlandske aspekter (Bok og bygging støv, mugg). Men i tillegg til kjente allergener, og ingen kan noensinne være sikker på andre tilsynelatende harmløse faktorer. Derfor, i ethvert individ allergi kan manifestere seg i en helt uventet faktor.
De første tegn på allergi er forankret i rødhet. Datarommet kan godt kløe hud, muligens brenning. Hvis i tillegg til rødhet symptomer på generell svakhet i kroppen, kortpustethet, tearfulness øyne, taler det for en allergisk reaksjon.
Etter fastsettelse av diagnose, prøv å umiddelbart søke legehjelp og samtidig nyte en beregning allergen - mentalt gå på sine menyer, særlig de produkter som har blitt foretatt i løpet av de siste fem timer. Også ikke glem om deres miljø - en ny bygning, felt, hage kan være en katalysator.
Hensyn til rødhet i huden trenger du ikke bekymre deg, når du eliminere kontakt med allergenet, får huden tidligere sunt utseende. Rødhet kan ta en time etter adopsjon narkotika, maksimum - en dag, forlater de samme merker på huden.
Sopp og lyshaynыe faktorer i hud rødhet
Hvor alvorlig tilfelle av direkte i stedet for symptomatisk hudsykdom kan føre til rødhet. Den vanligste av dem er soppskader lyshaynыm.
Å skille rødhet av denne art fra vanlig irritasjon lett. Et sikkert tegn på at utvikler soppinfeksjon er som følger:
- Rødhet i huden ikke gå lenger enn én dag,
- Deres antall øker,
- Pasienten føler ubehag (mulig kløe, svie)
- Noen ganger kan temperaturen (i noen former for ringorm)
- Kvalme,
- Forringelse av søvn.
Hvis det er to eller flere av disse symptomene, pluss det viktigste symptomet - røde flekker, straks oppsøke en spesialist. Husk at suksessen til behandling av soppinfeksjoner ligger hos aktualitet. Jo før en pasient vil svare, jo mindre tid til å treffe området av epidermis sykdom, henholdsvis - behandling vil fortsette raskere.
Under behandling bør følg økt personlige hygienetiltak, av og store, en verden av fast pasient karantene (karantene sone - en plass som ikke kan delta på andre beboere, pluss strenge bruk bare personlige eiendeler - håndklær, klær, kjøkkenutstyr og så videre).
Rødhet i huden på grunn av infeksjon
Smittsomme sykdommer, symptomer som er de røde flekker og rødhet på huden for mye. Det er en relativt sjelden sykdom, inkludert eksotisk for din region og de som gjenopprette mye. Ja, meslinger og røde hunder i barndommen påvirker én av fire barn. I voksen alder perebolet disse plager risikerer nesten ti prosent av befolkningen. Videre er det mulig og re-infeksjon.
Symptomer på meslinger og rubella lik, bortsett fra forekomsten av rødhet på huden:
- En generell svekkelse av kroppen,
- Mangel på energi,
- Kvalme,
- Temperaturen i de første dagene av sykdom (kan bo i området trettiåtte grader, pisket hardt febernedsettende).
Bekymret for at etter utvinning av huden kan stå vanlig spor, er ikke nødvendig. De er bare mulig i tilfelle av systemisk lupus erythematosus eller kopper, men da bare hvis pasienten behandles forsømmelig behandling, ikke å følge alle sine poeng, og det er ikke uvanlig rozdryapuye rødhet, som fører til dannelsen av arr og merker. Jeg hater kløe er vanskelig, men det er bedre å prøve å ikke røre igjen til den berørte huden. For å lette kløe i huden kan brukes spesielle salver foreskrevet av en lege bredere handling.
Forresten, mye vanskeligere å kvitte seg med røde flekker på huden, forekomsten av som er assosiert med akne, men snarere at de ble presset. Hvis du har en slik vane, prøv å utrydde den. Først ekstrudering akne du risikere smitte sprer seg i hele området, lovende minst ny utslett, dernest en bedre sjanse for infeksjon infeksjon i øvre lag av epidermis og selv blod. Beste kamp kviser - vanlig tålmodighet og riktig hud rensing - som et mål på forebygging av forverring.
Kvitte seg med den gamle rødhet i nesten hvilken som helst opprinnelse, inkludert akne, hjelper huden peeling, tørke områder som trengs sitronsaft eller agurk. Uten kirurgi og kjemiske flekker bør forsvinne fra huden i løpet av få uker.  
Hva angioødem (foto)Allergisk angioødem er hevelse i slimhinnene, hud og underhud, som vokser raskt og blir ofte referert til som angioødem, urticaria giganten, har noen spesifikke symptomer.
Allergiske reaksjoner kan forekomme i kontakt med ham noen allergen, slik som legemidler, matvarer, insektbitt. Dessuten kan denne prosessen føre til fysiske faktorer som kulde, varme og sol. Essensen av en allergisk reaksjon, er produksjon av histamin, som forårsaker svelling av vev i kroppen som implementerer allergen.
Årsakene til angioødem.
Utfelling av faktor for utvikling av forskjellige sykdommer er sykdommer i det endokrine system og indre organer, så vel som virale infeksjoner (hepatitt, giardiasis, ormer).
Hva angioødem (foto)

Det forekommer også arvelig angioødem, ofte kalt psevdoallerhycheskym. Det skyldes en arvelig mangel på visse enzymer som ødelegger stoffer som forårsaker svelling bare vev. Stipulert arvelig disposisjon for sykdom er et tilbakefall som kan starte på grunn av stress, traumer, plutselige endringer i temperatur, akutt sykdom.
Klassifisering.
Angioødem konvensjonelt klassifisert i arvelig og ervervet, samt akutte og kroniske former. Når sykdomsvarighet mindre enn seks uker, er denne svelling som inngår i akutt form, men mer enn seks uker, - til kronisk.
Hva om angioødem symptomer?
En typisk manifestasjon av ødem er et raskt voksende, ofte smertefri hevelse i huden, slimhinner og underhudsfett - fett vanligvis har klare grenser.
Hevelse ganske stramt, ledsaget av en følelse av fylde hud, og hvis du trykker fingeren spor igjen. Hudfarge ødematøse området er normalt.
Hva angioødem (foto)

Mer farlig og utbredt manifestasjon - en hevelse i luftveiene (luftrøret, strupehode, bronkiene). Under disse raskt voksende kortpustethet, pusten blir piping fra mangel på luft, er det en hoste, lyden ligner en hund bjeffer.
Hvis pasienten ikke mottar rettidig hjelp, kan du dø av kvelning. I tillegg, kan svellingen utløse anafylaktisk sjokk.
Hvis svulmer tarmslimhinne, smerte i magen, som om blæren, så er det vannlating lidelser.
En sjelden form for manifestasjon er ødem endometrium, hjernehinnene, synovial poser rundt leddene. Disse manifestasjonene er preget av nummenhet og kløe.
Hjelpe pasienter.
- Du må umiddelbart ringe en ambulanse. (Hvis uvitenhet bør være på telefonen for å fortelle ambulansen dispatcher hva som skjedde. Vær sikker på vil kort forklaring på hva angioødem og førstehjelpstiltak fremgang).
- Ekskluder forårsaket denne tilstanden allergen sørg for frisk luft ved å åpne ventiler, vinduer og unbuttoned krage klær, og deretter prøve å fjerne den emosjonelle byrden lagt på området lesjoner noe kaldt og drypp inn i nesen vasokonstriktor dråper.
- Rask innføre antihistaminer og, hvis respirasjonssvikt - glukokortikoider.
Designet hypoallergenic kosthold, som er ekskludert fra mat fisk, nøtter, egg, sjokolade, melk, sitrus.
Hva angioødem (foto)

Til avtalt arvelig form for narkotika som vil øke produksjonen av manglende enzymer.
Livet i denne sykdommen er rettidig behandling av foci av infeksjon fordi de forårsake allergi for hele kroppen og ta antihistaminer forebygging kurset.
Hva angioødem (foto)
Яндекс.Метрика