Som å være høyere når temperaturen utenfor, antall ting enn kledd, blir mindre. Og la hver jente er et mesterverk, og det er alltid flott, men mange begynner å lure på - og ikke for å være henne enda vakrere. Så, den vakre halvparten av menneskeheten, denne artikkelen om hvordan å miste vekt i beina mine for deg.

Reduserer mengden av føttene


 Før du begynner å plukke sine egne øvelser, husk at du ikke trenger å pumpe opp muskelmasse (mulig hvis du bare knebøy hele tiden), og redusere mengden av enkelte steder. Her er noen tips og treningsprogram. Alt dette kan du bruke hjemme, selv på et lite område.

 •  Du må sitte på kanten av en stol, bena spredt fra hverandre. Det bør være mellom knærne for å gripe et objekt (sofa ottomanske er fint). Ryggraden holde rett, hender satt på setet. Lårmusklene presse så mye som mulig, ottomanske og hold denne posisjonen i et minutt. Deretter slappe av og gjenta øvelsen igjen. Det bør gjøres i ti hendelser.

 •  Resten nakke og skuldre til veggen bør strekke musklene før den bøyde knær. I denne øvelsen er også et minutt. Hvis du ikke kan holde på et minutt, så effektivt redusere tiden, men bladet fra baksiden ikke løsner fra veggen. Øvelser for lårene. Den neste øvelsen styrker musklene og strammer dem. - Sitt på gulvet og spre åpne bredt som mulig og ben. Sokker dra over og spre dem fra hverandre, føtter på dette tidspunktet trenger ikke å trekke fra gulvet. Åpen håndflate på gulvet bak ham. Utføre hver øvelse for pust, pust ut, pust inn gjennom nesen, puster gjennom munnen hardt, hold pusten, senke hodet og stuper magen. Deretter la hendene foran seg selv, vippe og magre hender foran ham.

 •  Gjør gradvis skråningen, flytte hendene, men uten å løfte håndstøtten fra gulvet. Telle til ti. Stå rett opp og slappe av. Har tre sett med trening. Gradvis øke antall tilnærminger. Breathing bør være jevn, flytende bevegelser. Føttene skal være flatt og bøyd i knærne på et minimum.

 •  Dette er en effektiv øvelse. Bidrar til å redusere etappe størrelse og styrke musklene. Knelende, hvile hendene foran ham på gulvet. (Rachki) Spine holde rett. Gjør lyset beveger seg føttene vekselvis, først en, deretter det andre benet 30 ganger. Bena ikke rette enden. Under øvelsen maksimal belastning setemuskler. Øvelser for å styrke innersiden av låret.

 •  Sitt på gulvet, lener hendene på gulvet bak ham. Hold ballen mellom knærne eller annen gjenstand. sakte bøye knærne, bør føtter prydyvnuty til ham. Deretter rette bena og stå opp til utgangsposisjonen. Det er nødvendig å gjøre opp til åtte repetisjoner.

 •  Stå rett opp, satte føttene skulder bredde hverandre, hendene uprites belte. Litt huk på ett ben, sette den andre foten i sokken til side. Som rette det ene beinet, trekker et sekund til meg selv, understreker nosochok gulvet. Gjøre ti tilnærminger for hver etappe.

 •  Spør føttene skulder bredde hverandre, armene strekker meg framover. Sterkt sitte på et ben, det andre litt til side mot innersiden av foten. I en tilstand av "huk" overføring fra en kropp til en annen støttebeinet. Fyll opp til femten tilnærminger.

 •  Sett føttene skulder bredde hverandre, hendene mager på gulvet, litt foran meg selv, lener seg med. Stående i denne posisjonen, skyve bena spredt åpne dem bredere og flytte tyngdepunktet i armene. Klatre. Fyll opp til åtte tilnærminger. - Liggende på gulvet, på den ene siden, løfter du opp en liten høyde. Følg direkthet føtter. Hold deg flere sekunder. Gjør 3-4 tilnærminger til hvert bein.

 •  Øvelsen kalles "saks" sannsynligvis du allerede vet. Legg deg ned på ryggen, lener seg på albuen, løft beina og gjøre dem kryss trafikk. Når sliten, ta en pause og gjenta. Øvelsen fungerer i fire eller fem tilnærminger.


 • Reduserer mengden av føttene

   Men en lading er ikke nok. For en kort tid å gå ned i vekt i beina mine.
   Husk at å ta en kald dusj eller badekar, må du børste eller stiv svamp til å massere føttene i problemområder. Under fysisk aktivitet på klokken kroppen-drevet. Oftere spiser mat av vegetabilsk opprinnelse. Minimere eller eliminere fra kostholdet pasta, poteter, kaffe, alkohol, røkt, stekt. Mengden av vann i kroppen har også til å flyte tilstrekkelig (ca. to liter per dag).
  Reduserer mengden av føttene

   Også, for å redusere mengden av føtter, anbefales det å kombinere styrketrening og kardiovpravy (for å brenne kalorier). Det er tre ganger i uken styrketrening. Og andre ganger, bruker en øvelse sykkel (eller sykling) eller en tredemølle.
   Så hvis du er fornøyd med bena, må du spare krefter. Dette er ikke så vanskelig som det virker. Nok til å sove, allerede i seng, liggende på ryggen, baken mot veggen og løft føttene opp på veggen. Dette normaliserer blodsirkulasjonen, hindrer cellulitt og åreknuter. Og ikke glem å gå - og løfte humøret, og razomnete ben.
   Ved hjelp av disse metodene, vil du snart påvirke alle sine vakre ben.
   Vakre damer! La oss snakke om våre kvinners verdighet - skjønnhet! Skjønnheten del av kroppen vår vi er vanligvis svært bekymret? Gjerne person. Vanligvis om morgenen ser vi i speilet, noen ganger det vi ser det er ikke akkurat fornøyd med oss. Men hvorfor? Kanskje vi gjør noe galt, eller ikke gjør noe i det hele tatt, eller ikke helt har informasjon. La oss se på dette problemet.

  Hyaluronsyre: egenskaper og bruksområder


   La oss starte med det vakre ansiktet hud avhenger av vår interne fysisk og mental helse. Ekstern nødvendigvis inne. Hvis vi har den i orden, så kan du begynne å forbedre utseendet vårt, vår hud tilstand.

   Hyaluronsyre - hva er det?


   Snakk om et mirakel for huden vår som hyaluronsyre. Hvorfor rart? Hva som forårsaket sin bemerkelsesverdige egenskaper? Identifikasjon av hyaluronsyre i form av en vitenskap - en kompleks sukkermolekyl som er til stede i kroppen vår, hovedsakelig i huden og hjelper huden proteiner (kollagen og elastin) for å opprettholde formen. I en annen hyaluronsyre en kontroller av fuktighet i huden vår som hjelper opprettholde elastisitet, fasthet, tone. Dette skinnet er vakker, frisk og ungdommelig. Kollagen og elastin - et protein av huden. Kollagenfibre er løst ved hjelp av elastin. Dette påvirker skjønnheten i huden vår.
   Hva hvis dette gjør hyaluronsyre? Det forskjellene mellom molekylene av kollagen og elastin, fyller rommet og holde fiberprotein i riktig posisjon. Vis huden vår taler for seg selv - mangel på hyaluronsyre eller ikke. Hvordan virker det? Hvis huden strammes, ettergivende og elastisk - så nok syre. Hvis formen av ansiktet er ikke klart ("flytende") og matt hud, rynker - det viser mangel på hyaluronsyre. Antall synkende etter 25 år under påvirkning av skadelige miljøfaktorer (aggressive miljø, dårlige vaner, dårlig kosthold). I disse tilfeller er syren mindre enn eller hun taper egenskapen til å holde på fuktighet.
  Hyaluronsyre: egenskaper og bruksområder

   Utmerkede egenskaper syre


   Hyaluronsyre hydrofylna - "kjærlig" vann fordi det kan:

 •  binde og beholde vannmolekyler, er det sammenlignes med en svamp som absorberer vann (i dette tilfellet for å holde den på huden);

 •  redusere prosessen med inndampning fra huden;

 •  utføre beskyttende funksjon av huden (infeksjoner);

 •  påvirke aktiviteten av celler;

 •  bidra til å nøytralisere frie radikaler (de er hovedårsakene til aldring av huden);

 •  fremme raskere tilheling av sår;


 •  Med alle de ovennevnte, men vi kan si at det er et mirakel! Går videre!

   Hvor brukt hyaluronsyre?


   Kildene kan finnes ulike applikasjoner syrer. Det er nødvendig, ikke bare i kosmetikk, basert på dens hovedfunksjon - holde og holde på fuktighet, er ingen syre anvendes i medisin, med etableringen av kosttilskudd, som, sammen med andre nyttige stoffer inneholdende syre. Vurdere mer.
  Hyaluronsyre: egenskaper og bruksområder

   Hyaluronsyre i kosmetikk


   Det kan ses som en del av mange kosmetiske produkter som kremer, sjampo, balsam, etc. Denne søknad er forbundet med egenskapen til å lage en film på overflaten av huden, noe som forhindrer dehydrering og gjør det mulig for huden å puste.
   I kosmetikk syre som anvendes som materiale for injeksjon, kan de brukes:

 •  fjerne rynker;

 •  korrigere nasolabiale folder;

 •  gjøre leppene mer omfangsrike;

 •  endre konturen av ansiktet.


 •  Men vi må vurdere noen punkter, og følge reglene for å unngå negative konsekvenser:

 •  hvis administreres ofte hyaluronsyre, kan huden bli brukt til å stoppe produksjonen av sin egen syre. For å unngå dette, er anbefalt dose av syre 001-1%

 •  Bruk kun påvist, profesjonelle, sertifiserte kosmetikk.


 •  Det er en "fragmentert" molekyler eller såkalte lavmolekylære forbindelser. Som sådan, trenger syren huden bedre, sin dype lag - dermis. Takket være "fragmenterte molekyler" hyaluronsyre øker effektiviteten av biler, i hvilket det inngår.

   Bruken av hyaluronsyre i medisin


   Brukes i behandling av brannskader, sår i øyet kirurgi. Kosttilskudd, som inkluderer de som inneholder lav molekyl hyaluronsyre, vitamin C, kollagen, elastin (sistnevnte øker effekten av hyaluronsyre) også finne anvendelse. Ved bruk av kosttilskudd med kosmetiske produkter, øker effekten flere ganger. I tillegg til å forbedre utseendet, det har gunstige effekter på den generelle helse, fordi hyaluronsyre holder på fuktigheten i leddbrusk og leddbånd. Det er lagt merke til at kvinner som følger sitt utseende, ved hjelp av høy kvalitet kosmetikk og kosttilskudd tatt, sammensetningen inneholder hyaluronsyre uten å oppleve problemer med leddene. Dette tyder på at et vakkert utseende er avhengig av interne helse.
   Før du manipulere din kropp og utseende, ta kontakt med en ekspert på feltet som interesserer deg.
   Husk resultatet av våre handlinger i forhold til helse og skjønnhet i vårt ansikt! Være vakker, sunn, glad!
  Яндекс.Метрика