Reise under graviditeten

 Hva du bør ta hensyn, å gå på en tur i løpet av svangerskapet.
 Kanskje arbeidet er forbundet med oppdrag. Under svangerskapet, kan en tur være en langtekkelig og ubehagelig. Hvis graviditet fortsetter som normalt, kan du reise i løpet av de første og andre trimester uten å føle ubehag. Hvis du trenger å reise i tredje trimester, snakk med legen din.
? Hvis graviditet fortsetter som normalt, kan du reise i løpet av de første og andre trimester uten å føle ubehag.
 Den beste tiden å reise - andre trimester. Du er full av energi og føle seg bra. Komplikasjoner under denne perioden er usannsynlig. I første trimester kan du plage morgen sykdomsfølelse og tretthet. I tredje trimester, vil du være vanskelig å sitte eller stå i lang tid, og i tillegg vil du fort blir lei.
 RÅD PÅ VEIEN
 Den viktigste delen av råd - ikke overvurdere styrken din. Graviditet pålegger visse restriksjoner. Diskutere kommende tur med legen din. Under svangerskapet, kan du reise, men det hele avhenger av din tilstand. Vurdere følgende viktige faktorer:
 • Hvis arbeidet innebærer reise, redusere tid brukt utenfor hjemmet;
 • Ikke gå hvor god medisinsk behandling er ikke tilgjengelig. Under graviditet uønskede brå endringer i klima, mat og oppstigningen til stor høyde;
 • Ikke planlegge noen turer til den siste måneden av svangerskapet;
 • Hvis du har noen problemer, for eksempel blødning eller smerte ikke går på turen;
 • hvis du har hovne hender eller føtter, kan en tur i bilen eller på flyet forverre tilstanden din er ikke ønskelig som en mye gåing;
 • bringe alltid din kopi av journalen;
 • Hold telefonnummeret til legen din på hånden;
 • Hvis svangerskapet er assosiert med økt risiko for å ikke reise i løpet av svangerskapet;
 • hvis du har hovne føtter eller hender, slitasje løs, må du ikke holde bevegelser klær. Ikke bruke tights, tettsittende klær, sokker eller strømper og stram midje.
 Hvis du har et fly
 • Unngå langdistanse fly, spesielt transatlantiske eller den andre enden av landet. Overføre den lange flyturen under svangerskapet er vanskelig.
 • Hvis du kan bestille en spesiell diett, for eksempel redusert natrium eller vegetarianer, gjør det. Prøv å unngå matvarer som kan skape problemer.
 • Hvis du opplever kvalme tur, holde hendig kjeks eller andre snacks frisk. Prøv å holde føttene forhøyet.
 • I løpet av flyturen, stå opp og flytte når autorisert. Prøv å gå i minst 10 minutter for hver time. Noen ganger også forbedrer blodsirkulasjonen enkel stående. Har et sete i midtgangen, i nærheten av toalettet.
 • Følg budskapet om behovet for å feste setebeltene. I områder med uro forbli på plass: under graviditeten din følelse av balanse kan bli forstyrret.
 • Se opp for X-ray-enheter på flyplasser.
 • Hvis svangerskapet er 36 uker (eller mer), vennligst skriftlig tillatelse fra en lege. Husk at selv med et slikt dokument kaptein har rett til ikke å akseptere deg ombord. Dette er imidlertid ytterst sjelden.

 Reisemåte for gravide kvinner


 Flyreiser er vanligvis ikke på problemer. De fleste flyselskaper tilbyr spesielle forhold for passasjerene i disse omstendighetene. Bruk disse forslagene. Spør i midtgangen setet slik at du kan strekke ut beina og muligens stige og gå. Drikk mer vann og juice, fordi luften i flyet er veldig tørr.
 Konsultere flypersonalet om hans tilstand å kjøpe billetter. Noen selskaper ikke ta om bord gravide uten skriftlig tillatelse fra legen.
 Hvis du ikke har reist med tog, er det på tide for dem å huske. Togene brede midtganger og komfortable sitteplasser. På toget vil du være mye enklere å flytte hvis det er nødvendig.
 Busser og Shipping - ikke det beste alternativet for gravide kvinner.
 Bussen hadde benplass. I tillegg bussen alvorlig rystet, noe som kan gi deg noen ulempe. Hvis du ikke er vant til å reise på vannet, kan du ha kvalme. Det beste middel for sjøsyke trygt for gravide kvinner, regnes dramamin. Bruk samme spesielle patcher bør ikke være.
 Stasjonen kan være behagelig eller ubehagelig, avhengig av hvor langt du må gå. Hold deg i bilen må ikke overstige fem timer per dag. Et langt opphold i en sittestilling bremser sirkulasjon. Med jevne mellomrom gjøre en stopp og gå på toalettet. Sitter i bilen, sette en liten pute under ryggen. Vri føttene for å bedre sirkulasjonen i føttene og leggene. Prystibaytesya alltid belter.
 For å spare tid og krefter
 Planlegger å reise med fly? Diskutere alle saker under registreringen. Hvis du har tung bagasje, ta ham til boarding. Mannskapet vil plassere elementene i lasterommet av sistnevnte, og stedet for ankomst vil du få dem først. Ting vil vente på deg ved utkjørselen så snart du går ut av flyet.
 Risiko bør vurderes
 I løpet av turen nivået betydelig økt ubehag, spesielt hvis du har å bruke i en bil eller fly i flere timer. I et ukjent sted vanligvis sove dårlig. Når du er borte fra hjemmet vil du møte noen komplikasjoner sannsynlig situasjon hvor legene selv kjent med din medisinske historie, ikke kan hjelpe deg.
 I den siste måneden av svangerskapet for å gå ut av huset bør ikke være. Fødsel kan starte når som helst. Du kan trekke vann eller skape noen problemer. Legen vite under svangerskapet, er det en dataanalyse og undersøkelser du var. Denne informasjonen er svært viktig. Hvis du har til å føde i et fremmed sted, noen sykehus du kan ikke engang ta fordi legene ikke kjenner din historie. Jeg vil ikke råde til å friste skjebnen.
 Mange kvinner ønsker å vite den eksakte fødselsdato, for å planlegge noen turer. Dessverre, vil selv den beste legen ikke fortelle deg hvor du skal begynne arbeidskraft. Alltid diskutere reiseplaner med legen din før du tar en endelig beslutning.  
Hvordan takle sykdommen under svangerskapet

 Din helse direkte påvirker helse og trivsel for barnet ditt. Noen sykdommer som oppstår eller utvikler i løpet av svangerskapet kan påvirke babyen. Du må vite om det.

 Astma i graviditet


 De fleste kvinner med astma, graviditet trygt. Vanligvis kvinner fortsetter å ta den samme medisin som før, men dette problemet bør diskuteres med legen din.
 Mange kvinner føler seg bedre og lider mindre av astma hvis økt væskeinntak.
 Jeg la merke til at mange kvinner føler seg bedre og lider mindre av astma hvis økt væskeinntak. Prøv det - du har fortsatt å øke væskeinntak under svangerskapet.

 CMV under svangerskapet


 CMV tilhører familien av virus herpesovыh. Det smitter fra person til person med spytt eller urin. De fleste nye infeksjoner er i barnehage. Infisert med cytomegalovirus kan og seksuell kontakt. Ofte er denne infeksjonen asymptomatisk. Ved å advare tegn inkluderer feber, sår hals og leddsmerter.
 Viruset kan føre til problemer i et barn - inkludert lav fødselsvekt, øyesykdom, gulsott og anemi.

 Diaré under graviditeten


 Diaré under svangerskapet - et alvorlig problem. Hvis diaré vedvarer i 24 timer eller ofte gjentatt kontakt med legen din. Han foreskrive medisiner. Ikke ta medisiner uten å konsultere lege.
 En av de beste måtene å bekjempe diaré - økning på væskeinntaket. Drikk mer vann, juice og andre væsker - for eksempel suppe, men ikke drikker eplejuice fordi den har en lakserende effekt. Du kan føle deg bedre på en flytende diett som inneholder ingen fast føde.
 Dispensere med fast føde for noen dager er ikke dårlig hvis væskeinntaket er tilstrekkelig. Fast føde kan forbedre gastrointestinal ubehag. Har du ikke melkeprodukter fordi de kan forverre tilstanden din.

 Epilepsi i svangerskapet


 Epilepsi kan utgjøre en alvorlig problem under svangerskapet. Hvis du har epilepsi, og du finner deg selv gravid, snakk med legen din umiddelbart. Forklar at du er gravid og lider av epilepsi. De fleste legemidler kan tas til retten under svangerskapet, men noen er sikrere enn andre.
 "Dylantyn» (Dilantin d) under graviditet anbefales ikke da det kan føre til misdannelser hos nyfødte. Under svangerskapet, som brukes til å kontrollere anfall fenobarbital, men noen forskere tviler på sin full sikkerhet. Under svangerskapet, er fenobarbital først og fremst brukes til å forebygge anfall hos kvinner som lider av anfall og i slutten av svangerskapet for behandling av svangerskapsforgiftning (toxemia) og forhindre angrep. Hvis du tar fenobarbital, ikke slutte å ta uten å snakke med legen din. I de fleste tilfeller, leger foreskrive et minimum av stoff som lar deg kontrollere anfall under graviditet. Diskuter denne viktige saken med legen din så snart som mulig.

 Temperaturøkningen under graviditet


 Stigende temperaturer er ofte et tegn på sykdom. Høy temperatur under svangerskapet er farlig fordi du er avhengig av temperaturen til fosteret. Langvarig feber, spesielt i første trimester, kan påvirke fosteret og forårsake skader på hender eller føtter.
 Å få ned temperaturen, drikke rikelig med væske, ta paracetamol (Paracet) og kle tilsvar avkjøles litt. Hvis legen foreskriver medisin for behandling av infeksjon eller annen sykdom som forårsaker feber, ta det i tråd med anbefalingene.

 Infeksiøs erytem under svangerskapet


 Infeksiøs forårsaker erythema menneskelig parvovirus B19. Det er lett, moderat smittsom luft infeksjon som sprer seg raskt i gruppen - for eksempel i klassen (som ikke må forveksles med den sykdommen som rammer hunder).
 Denne sykdommen er preget av et utslett som ser ut som rødhet etter juling. Rødhet vises og forsvinner i løpet av 2-3 dager. Behandling av denne tilstanden krever det, men det er viktig å skille det fra røde hunder, særlig hvis man er gravid.
 Parvovirus kan være farlig under svangerskapet fordi det påvirker produksjonen av røde blodceller. Hvis du føler symptomer på smittsom erytem, ​​ta kontakt med legen din. En blodprøve vil påvise tilstedeværelse av viruset. Hvis det oppdages et virus, kan legen din sjekke fosteret. Noen problemer med fosteret kan oppdages før fødselen.

 Streptokokkinfeksjon gruppe B


 Gruppe B streptokokker forårsaker sjelden sykdom hos voksne, men er dødelig for babyer. Infeksjonen overføres ved barnets fødsel.
 Streptococcus gruppe B overføres fra person til person ved seksuell kontakt, men ikke ansett som en sykdom som overføres seksuelt. Den finnes i munnen, fordøyelseskanalen, urinveiene eller reproduktive organer. Kvinner streptokokker gruppe B er som oftest i vagina eller anus. Denne tilstanden er vanligvis asymptomatisk.
 Nå er det ingen universell test for streptokokker gruppe B Legen kan anbefale å gjøre en skraping fra skjeden eller endetarmen for ca 28 eller 36 ukene av svangerskapet. Deretter skraping analysert for tilstedeværelsen av streptokokker. Denne analysen viser 90% av kvinner som har født til det øyeblikk av bakterier. Selv om det er flere hurtigprøver for nærvær av streptokokker som kan bli gjort i løpet av arbeid, har de ikke avviker tilstrekkelig nøyaktighet.
 Hvis du nylig har flyttet eller gruppestreptokokkinfeksjon symptomer indikerer en høy grad av risiko, kan legen utføre de nødvendige testene. Å hindre overføring til barnet du kan forskrive antibiotika.

 Hepatitt i svangerskapet


 Hepatitt B - en virusinfeksjon i leveren. Dette er en av de mest alvorlige sykdommer i svangerskapet. Tidlig i svangerskapet må du gjøre analyse for antistoffer mot hepatitt Art. 50% forekomst av hepatitt i Nord-Amerika faller på hepatitt Art. Hepatitt B smitter fra person til person gjennom nåler som brukes for intravenøse infusjoner og gjennom seksuell kontakt. Symptomer på sykdommen inkluderer kvalme og smerter i leveren eller i øvre høyre del av magen. Menneskelig hud kan få en gulaktig fargetone (gulsott) og urin - blir mørkere enn vanlig. Hepatitt denne typen kan overføres til barn under fødselen eller amming.
 Dersom analysen viser seg å mødre med hepatitt B positiv i begynnelsen av svangerskapet, må den nyfødte inn immunoglobulin ved fødselen. Dette er forskjellig fra vaksineinjeksjon. Vaksinen hindrer infeksjon med hepatitt. Ifølge nyere anbefalinger gjort alle nyfødte vaksinasjon mot hepatitt kort tid etter fødselen. Spør barnelege hvis tilgjengelig den aktuelle vaksinen.

 Lyme sykdom


 Lyme sykdom - en sykdom som overføres og overføres til mennesker via flått. Lyme sykdommen overføres fosteret via morkaken. Blant de komplikasjoner omfatter tidlig fødsel, dødfødsel og nyfødt utslett.
 Lyme sykdom utvikler seg i stadier. De fleste mennesker på bittstedet vises irritasjon karakteristisk hud, kalt "storfe øye" - rødhet i lyspunkt i sentrum. Symptomer på forkjølelse. Etter 4-6 uker kan være tegn på hjerte- eller nevrologisk sykdom. Senere kan utvikle leddgikt.
 Lyme-sykdommen behandles med antibiotika, og i lang tid. Mange legemidler som brukes i behandlingen helt trygt i svangerskapet.
 For å unngå kontrahering Lyme sykdom, holde seg borte fra steder der flått er funnet - det vil si fra skoger og store parker. Dersom dette ikke er mulig, bruk langermede skjorter, lange bukser, sokker og sko eller lukkede sko. Kommer hjem, sørge for at ingen flått eller viklet inn i håret hennes. De blir ofte festet til håret eller hodebunnen.

 Røde hunder under svangerskapet


 Røde hunder, noen ganger også kalt tysk meslinger, er en virusinfeksjon som forårsaker et mindre problem i ikke-gravide kvinner. Under graviditet det samme, spesielt i første trimester, er denne sykdommen svært farlig for fosteret. Det viktigste symptomet på røde hunder - hudutslett. I tillegg kan du oppleve symptomer på forkjølelse. Røde hunder under svangerskapet øker sjansen for spontanabort og fosterskader hos barn, inkludert døvhet og hjertesykdom.
 En av de første blodprøver som gjør gravid en test for antistoffer mot rubella. Denne analysen viser om du ble vaksinert mot røde hunder ikke såre henne før. De fleste kvinner blitt vaksinert mot røde hunder, men hvis du gjør en vaksinasjon, bør vaksinasjonen utføres etter fødselen for å beskytte deg i fremtiden.

 Sigdcelleanemi


 Sigdcelleanemi oppstår i de tilfeller hvor benmargen produserer unormale humane røde blodceller. Sigdcelleanemi er mest vanlig i folks svarte, innbyggerne i Middelhavet og mulatter.
 Sigdcelleanemi under svangerskapet fører til anemi. (Se nedenfor). I øyeblikk av krise, denne sykdommen fører til smerter i magen og ekstremiteter (dette kan skje når som helst, ikke bare under graviditet.) I tillegg til de smertefulle angrep, reduserer serpopodibnoklitynna anemi motstand, noe som er grunnen til at hun er mer utsatt for infeksjoner . Denne sykdommen øker risikoen for abort og for tidlig fødsel.
 Hydroksymochevyna tar uutholdelig smerte under angrep, men bruken av disse stoffene er forbundet med en viss risiko, så det er ikke foreskrevet for alle pasienter. Vi vet ikke til hvilke langsiktige konsekvenser av bruk av narkotika fører, så gravide kvinner det er ikke anbefalt.

 Toksoplasmose


 Denne sykdommen er forårsaket av en bakterie Toxoplasma gondii. Sykdommen kan skje gjennom kontakt med infiserte katten avføring, og ved å spise forurenset rått kjøtt. Infisert med toksoplasmose kan ved rengjøring av søppel boksen, i kontakt med flater som katt gå eller på dyret selv.
 Toksoplasmose under svangerskapet kan føre til spontanabort eller fødsel av et sykt barn. Vanligvis er mor til sykdommen asymptomatisk. Infisert barnet ved fødselen kan se helt normalt. Fra 80 til 90% av alvorlige skader vises øynene et par måneder eller år. Noen barn mister hørselen, symptomer på psykisk utviklingshemning eller lærevansker erfaring. Barn hvis mødre gikk toksoplasmose i første trimester, vanligvis lider mest. Siden toksoplasmose født én av tusen babyer.
 For å beskytte mot toksoplasmose, prøv å redusere kontakt med dyr. La katten søppel fjerner noen andre. Ikke la katten din til å være på rommet ditt, ved kjøkkenbordet og andre steder hvor du kan få. Hvis du strøk dyret eller engasjert i behandlingen av rått kjøtt, grundig vask hendene etterpå.

 Kopper under graviditet


 Herpes - en familie av virus som viruset som forårsaker herpes simplex virus forårsaker herpes zoster, cytomegalovirus (se ovenfor.).
 Voksne bære vannkopper hardere enn barn. Hos voksne er det ofte tegn som alvorlig irritasjon av huden, feber og uttalt tegn på en kald. Sykdommen i første trimester av svangerskapet kan føre til misdannelser hos barnet eller alvorlige sykdommer, blant annet hjerte. Hvis sykdom oppstår umiddelbart før levering (en uke), kan barnet bli født allerede med vannkopper.
 Tinea versicolor rammer oftest voksne som har et svekket immunforsvar. Under svangerskapet, er sykdommen overføres spesielt vanskelig. Det fører til store smerter og selv pustevansker. Tinea versicolor i de tidlige stadiene av svangerskapet, kan når viktige organer dannes foster forårsake misdannelser hos barnet, herunder utvikling av hjertesykdom. Heldigvis er graviditet en sjelden sykdom.

 Allergi under graviditet


 Hvis du lider av allergi, kan tilstanden din under svangerskapet endres, noen ganger blir det verre, men mye mer forbedret. Allergisk anbefales å drikke rikelig med væske, spesielt i varme årstiden.
 Under svangerskapet, kan de metoder for å håndtere med allergi endres. Før du tar noen medisiner, konsultere legen din - hvis du kan ta det i løpet av svangerskapet. Ikke stol på saken. Det er alltid bedre å spørre på forhånd enn å håndtere konsekvensene.

 Rhinitt under graviditet


 Noen kvinner under graviditet lider av en rennende nese og neseblødning. Dette er på grunn av endringer i blodstrømmen i forbindelse med hormonelle endringer under svangerskapet. Slimhinnen i nesen og nesegangene mye raskere sveller og blør.
 Ikke bruk dråpene fra forkjølelse, trange fartøyer, uten å konsultere lege. Strukturen i mange av disse stoffene er stoffer som er kontraindisert under graviditet. For å eliminere tørrhet i nesen, bruk luftfuktere. Konsumere rikelig med væske, bruker emollients som petroleum gelé. Hvis disse midlene ikke bringe lettelse, diskutere problemet med legen din.
? For å eliminere tørrhet i nesen, bruk luftfuktere. Konsumere rikelig med væske, bruker emollients som petroleum gelé.

 Anemi i svangerskapet


 Anemi - en svært vanlig sykdom, som rammer gravid. I anemi reduksjon i blodhemoglobinnivå. Hemoglobin - jern-pigment av røde blodceller - svært viktig for kroppen, som det leverer oksygen til alle celler i kroppen.
 Hvis du lider av anemi, vil svangerskapet føle seg dårlig, trett, føler deg svimmel. Under fødselen kan du trenge en blodoverføring etter at barnet er født. Anemi under svangerskapet øker risikoen for tidlig fødsel, bremser fosterutvikling ned og forårsaker lav fødselsvekt.
 Anemi - et alvorlig problem, men det kan forebygges. Hvis du lider av anemi, varsle lege og han foreskriver deg medisiner.
 Jernmangel anemi
 Under svangerskapet, barnet bruker jernlagre stede i kroppen din. Jernmangel anemi oppstår på grunn av uttømming av eksisterende aksjer. Kroppen din spiller røde blodceller, men i utilstrekkelige mengder, noe som er grunnen til at det er en mangel på jern. Blant de faktorer som forårsaker jernmangel anemi inkluderer følgende:
 • blødning under svangerskapet;
 • multippel graviditet;
 • nylig flyttet kirurgi på magesekken eller tynntarmen;
 • hyppig bruk av antacida;
 • dårlig kosthold.
 Jernmangel anemi er lett å kontrollere. Strukturen for de fleste prenatal vitaminer er jern. Hvis du ikke kan ta prenatal vitaminer, kan du foreskrive kosttilskudd som inneholder jern. Spis mer jern inneholder matvarer - lever og spinat.

 Problemer med blodsukkeret under svangerskapet


 Graviditet påvirker blodsukkeret kvinne. Øk (hyperglykemi) eller reduser (hypoglykemi) blodsukker kan føre til svimmelhet og svakhet. Mange leger under svangerskapet for kvinner tilbudt en blodprøve for sukker. For å unngå problemer med nivået av sukker kan du bruke et sunt, balansert kosthold, regelmessige måltider og redusere gapene mellom måltidene.
 Diabetes - en alvorlig sykdom forbundet med blodsukkernivået. Leger diagnostisert med diabetes ved en blodprøve. Hvis du putter en slik diagnose, må du se på kostholdet ditt. Dette vil bidra til ernæringsfysiolog. Hvis en endring i kosthold ikke er nok, kan det hende du trenger insulin, som stimulerer produksjonen av sukker i kroppen. Legen din eller en annen ekspert vil skrive deg nødvendig medisinering (se. Også avsnittet om svangerskapsdiabetes).
 Du kan unngå eller bli kvitt problemene forbundet med blodsukkernivået, gjennom et balansert kosthold, regelmessige måltider og redusere gapene mellom måltidene.

 Hypotensjon under svangerskapet


 Blodtrykk forandringer under svangerskapet naturlig. Vanligvis i andre trimester er noe redusert trykk, og enden av den tredje - øker.
 Hypotensjon (lavt blodtrykk) under svangerskapet kan forårsake svimmelhet. Dette problemet oppstår av to grunner. I - den første forstørrede livmoren legger press på aorta og vena cava - de to viktigste blodårene som fører blod forsyning til hjertet. Ofte hypotensjon manifestert i liggende stilling. For å forbedre helse og forebygge utvikling av hypotensjon, prøve å holde seg våken og ikke ligge på ryggen.
 For det andre kan det raskt opp fra sittende stilling, stående eller knelende på alle fire forårsake såkalt posturalnuyu hypotensjon.

 


 
 
 
   
Яндекс.Метрика