Åreknuter i bekkenet, årsaker, symptomer og behandling

 Åreknuter i bekken organer - en sykdom som i vår tid er svært vanskelig å diagnose. Mangel på informasjon og spesialister smal profil fører til en masse feil diagnose, truende negative konsekvenser for kvinners helse, abort tidlig i svangerskapet, spontanabort, infertilitet.
 Sykdommen, i de fleste tilfeller begynner i ungdomsårene og ingen spesiell undersøkelse for å fastslå dens nærvær i kroppen er praktisk talt umulig. I bulk, magesmerter ikke forbundet med åreknuter. Kvinner må ta vanskelige og dyre undersøkelse av spesialist urologer, gynekologer, funn ofte ikke gi svar på spørsmålene og ikke gi resultater i behandling.
 Risikofaktorer som påvirker forekomst og progresjon av sykdommen, eksperter bare ikke klart definert, men det mest vanlige er ansett å være:
 - Age;
 - Antallet fødsler (inkludert kompleksiteten av deres forekomst);
 - Menstruasjonsforstyrrelser (økt varighet av menstruasjon, kraftig menstruasjon, etc.);
 - Tilstedeværelse av stor fysisk anstrengelse;
 - Stillesittende livsstil (stillesittende arbeid);
 - Arvelighet.
 Bekken åreknuter har spesielle egenskaper, og smerter i nedre del av magen i sine ulike manifestasjoner. Følelsen av ubehag, verkende eller skjærende smerter utløst av hypotermi, er langvarig fysisk aktivitet ikke alltid fundamental for diagnostisering av symptomer. På grunnlag av deres kvinner ofte feilaktig behandlet som betennelse i urinveiene, og kroniske sykdommer i bekken organer.
 For nøyaktig diagnose spesialister anbefalt å bruke trinnvis.
 Første etappe: generell gynekologisk undersøkelse, fastsettelse av kliniske symptomer.
 Andre etappe: ultralyd. Ved hjelp av ultralyd kan avgjøre sykdom på et tidlig stadium, og derfor nødvendig å utvikle metoder for forebygging.
 Tredje trinn: en undersøkelse bekken årer ved hjelp av livmor flebohrafyy (en metode hvor kontrastmidlet injiseres inn i livmorveggen). Denne type diagnose, gjør detaljene til å vurdere og vurdere tilstanden til fartøyene og venøs plexus bekkenorganer, tilstedeværelse av blodpropp i blodtilførselen system og så videre. Imidlertid er bruken av denne metoden for undersøkelse anbefales bare hvis effektiviteten av ultralyd.
 Åreknuter bekken
 Foreløpig absolutt behandling for medisinsk sykdom ikke er garantert, og den mest hensiktsmessige behandlingen fortsetter å være kirurgi.
 I de tidlige stadier av sykdommen, eksperter anbefaler en kombinasjon av medisinsk behandling og fysioterapi. Øvelse som bidrar til å normalisere blodsirkulasjonen er nøkkelen i denne tandem, og medikamentell behandling er foreskrevet kun i akutte.
 En spesiell plass bør gis forebygging av åreknuter. Forebyggende vedlikehold er nødvendig, som det er potensielt sunt for å unngå sykdommer, så vel som de som lider av denne sykdommen.
 Vi bør være spesielt oppmerksom på kostholdet ditt.
 I maten skulle være nok av vitaminer styrke veggene i blodkarene (vitamin E, D, C - sitrusfrukter, gulrøtter, spinat), slik at skipene blir mer elastisk og naturlig forbedre tilstanden i sirkulasjonssystemet i hele organismen.
 For å forbedre sirkulasjonen av fluidet forbrukt mengde bør ikke være mindre enn to liter per dag (det vil stagnere blodet, og således redusere sannsynligheten for blodpropp).
 Dårlige vaner som røyking og alkohol tabu for pasienter med åreknuter fartøy.
 Dosering utøve en positiv virkning på sirkulasjonssystemet i kroppen og slik at den er vist til å forebygge og bekjempe sykdommen. Hvis mulig, bevege seg mer, engasjert i turn, yoga, gå tur, svømme.
 Ikke unngå klinisk undersøkelse. Og hvis det er mulig, prøv å få til legen - fleboloha.  
Venene i bena, forebyggende tiltak og behandling av sykdom

 Åreknuter i bena utbredt sykdom som rammer mennesker av alle kjønn eller alder. Men den mest utsatt for denne sykdommen er fortsatt den smukke kjønn. Det er feil å tro årer på bena bare et kosmetisk problem, antyder deres utseende vaskulær sykdom. Årer starter fra intensiv blod stagnasjon i Wien. Hvis lang stagnasjon, veggene i blodårene har en tendens til å miste sin elastisitet. Slow som sirkulasjon fører til dannelse av blodpropper, som igjen tette vein lumen.
 Det skal også bemerkes at årer vises ikke plutselig. Slå alarm bør ha i det tilfelle hvor det er en tyngde i bena på slutten av dagen, hevelse og kramper om natten. På grunn av stor belastning på bena til de såkalte risikogrupper omfatter læreryrket, selger frisøren. Representanter for disse aktivitetene bør gis så mye oppmerksomhet ben.
 For å unngå ytterligere sykdomsutvikling vil respektere de enkle reglene, nemlig:
 - Overholdelse av moderasjon i å spise som overvekt fører til økt venetrykk;
 - Kontra idretter som forårsaker statisk belastning på bena (tennis, bar), nyttig vandrer og svømming;
 - Helst unngå iført trange klær, komprimerer venene, sko bør være gratis;
 - Det må bli husket at jo lavere tonen i venene forårsake lang eksponering til sol, misbruk solarium, bad og badstuer;
 - Sen ettermiddag når føttene blir lei, trenger litt tid til å holde dem i hevet stilling;
 - Prøv ikke å sette fot for fot, slik at du peredavlyvaete vener og dermed skape et hinder for normal blodsirkulasjon;
 - I nærvær av åreknuter forbudt iført strømper og sokker med elastisk undertrykkende og vakuummassasje av føttene.
 Her ville det være og mosjon, forbedrer blodsirkulasjonen. Umiddelbart etter å ha sovet nyttig dypt puste med hevet ben. Alle vet de "saks" og "sykkel" bedre venøs drenering og bedrer blodsirkulasjonen. Fra bidrar til å fjerne muskelspasmer alternativ å trekke til venstre bryst og høyre ben i liggende stilling. En sirkulær bevegelse stopp kan utføres i alle forhold. Varighet av kostnad vil ikke overstige 10 minutter, og resultatene vil ikke vente på seg.
 Dette er ikke medisinering venene i bena og forebygging. Behandles med medisiner vene ved hjelp geler, salver eller kremer decongestants og anti-inflammatorisk effekt i kombinasjon med legemidler som gjenoppretter tonen i årer.
 Operasjon er radikal metode og brukes i tilfelle at venene i bena handle og andre behandlinger ikke gir resultater. Det er viktig å huske at ytterligere neuvazi til venene i bena Følgende operasjoner kan ikke unngås.
 Hvis de såre venene i bena, kan du foreslå tilstedeværelsen av åreknuter, tromboflebitt eller trombose. Når smerten i dette området er ganske enkelt å finne informasjon om hva du skal gjøre i denne saken, og best å konsultere en kvalifisert fagperson. Tross alt, hvis du gjør det selv-behandling, er risikoen for sykdomsutvikling og påfølgende operasjon.  
Behandling av åreknuterFor behandling av åreknuter har lenge brukt ulike metoder, men moderne behandling er kirurgi, injeksjon terapi avtale og andre behandlinger, som å bruke bandasjer og elastiske strømper.
Kirurgi har to mål. Først, kosmetisk. Sekund, forebygging. Den første delen er å holde flere små snitt i huden over venen og fjerning av et segment om gangen. Avstanden mellom spaltene kan variere opp til 2-5 cm.
Den andre fasen av operasjonen - og eliminerer årsaken til denne sykdommen, kan det være vanskelig, og dette grundig studie av individuelle menneske vene mønsteret er av overordnet betydning. Undersøke pasienten stående og liggende, bestemmer kirurgen hvor sterkt imponert eller dype subkutane årer og områder hvor brudd har oppstått.
Eksamen er vanligvis årsaken til overgrep var store saphenavene ventiler som gjør at blodet å strømme ned gjennom Wien. Dermed blir stor saphenavene ligation i lysken trykket, tatt fra henne, flyttet lavere. Blood normalt renner gjennom en stor subkutan vene vil strømme til hjertet gjennom venene mange andre beinet. Denne type operasjon på den tilsynelatende kompleksitet leverer minimalt ubehag for pasienten. Vanligvis folk er innlagt på sykehus bare to eller tre dager; den neste dagen etter operasjonen kunne han stå opp og gå.
-Injecting Sklerose terapi
Denne behandlingsmetoden blir administrert i forskjellige deler av venen spesielle stoff som fører til venen sklerose. Ved foten pålegge stram bandasje til vegg årer oppstått. Målet for behandlingen er å oppnå fusjon og redusere venøse vegger med unntak av deres sirkulasjon. Den største ulempen er dens effektivitet mot valg rett under kneet til de små åreknuter.
Bandasjer
Det finnes ingen metoder for behandling som kan kurere åreknuter hvis de er imponert, men bruke spesielle elastiske strømper og bandasjer kan hindre ytterligere progresjon av sykdommen. Disse strømper er utformet for å tilveiebringe et sterkt og jevnt trykk på hele overflaten av foten.
Hvis du har åreknuter, det er en sannsynlighet for at sykdommen vil følge deg til slutten av livet. Selv om sykdommen er kureres, er det ingen garanti for at det ikke kommer tilbake. Men til forebyggende tiltak unngå gjeninntreden av varicose.
Prøv muligens mindre stå oppreist. Det er bedre å gå enn å stå stille i lang tid. Når du setter deg ned, kan du prøve å sette føttene opp på en stol eller stol, slik at blodet kom ned lettere til sinns.
I de senere årene, mange mennesker prøver å behandle åreknuter ikke-konvensjonelle metoder, som vanligvis feil. Hvis det er et problem, så det kan bare hjelpe den profesjonelle fleboloh klinikken.  
Яндекс.Метрика