Relasjoner i familien etter fødselen

 Krisen i familieforhold etter fødselen


 Først barna lære å gå og snakke, og deretter kreve at de satt og var taus.
 Pessimistiske observasjoner

 I familien var barn


 Barn sementerer familie. Så sier teorien. I praksis viser seg ofte at tvert imot - utseendet som om babyen lager tilsynelatende solid ekteskap til å sprekke i skjøtene. Statistikk bekrefte om paret overlever de første seks månedene etter fødselen av første barn, vil hun fortsette sammen. Så må vi holde bare seks måneder.
 Vanligvis de første dagene av det nye utvidede formatet passere ubemerket. Utflod fra sykehuset, rulle i blonder og bånd, hilsener, gaver, entusiastiske utrop folk i å prøve å finne ut hvem mer som en baby. Men til slutt i huset var det stille, med unntak av gråtende baby og foreldrene er alene med deg selv, ditt barn og deres problemer. For å takle dem, må du ha riktige aksenter i forholdet, noe som endret med bruk av barnet.
 Diagnose. I påvente av hans jordiske idealer du whiled bort tiden i samfunnet midlertidig assistent (patron), og som et resultat, som vi vet, det er barn, og ærlige mennesker du besluttet å gifte seg. Ekteskap "av antenne" - et begrep psykologer. Vanligvis denne venture ingenting godt kommer ikke per definisjon. Hvis bare total som knytter mennesker sammen - et felles barn, er nesten håpløse situasjonen. Men
 Behandling. Problemer slike familier eksisterte før fødselen. De kan være opplagt, kunne lur deprimert, og før avkommet utenfor alt var stille og fredelig. Jeg var tredje i økt atmosfæren ikke skyldig, og så vil det før eller senere bli kokt.
 Noen psykologer i slike tilfeller anbefaler om mulig å spre fredelig inntil snøball krav ikke er blokkert forholdet. Til slutt, barnet, familien brøt selv, mye lettere når begge foreldrene skiltes forbli på vennskapelig fot og ikke bruke det som et middel for press på hverandre. Men i denne adressering er alltid en risiko for at den er så personlig lykke venstre side. Og det var der, bare på grunn av problemer med graviditet og fødsel har ikke tid til å vurdere.
 Det bør prøve å finne tid mellom feedings bading, festivaler og bare har et hjerte. Trenger å revurdere sin mann, fordi den nye situasjonen, vanligvis manifestert nye positive egenskaper (for eksempel, mesterlig endrer han bleier baby, og det er uten den vanlige make-up "jobb" var lik rafaэlevskuyu Madonna). Til slutt, husk, hva gjorde du valgte denne personen med andre medlemmer av menneskeheten.
 Diagnose. Du er veldig glad i hverandre. Og barnet. Han bare spiser, drikker, sover og gråter når du noe av det ovennevnte zapazdыvaete. Skitne bleier. Og ingen gjensidighet. Også i denne hektiske du sårt mangler gjensidighet på din halvdel, som synes hele bestanden av kjærlighet, hengivenhet og oppmerksomhet det gir эhoystu. Det er en skam å skilsmisse.
 Behandling. Forresten, kan du forvente fra baby menings visning av følelser, minst, ulogisk. Mens du venter på hans ankomst, måtte trekke teori. Litteraturen om graviditet og utdanne barn - havet. Vent en halv måned - og se hans første smil. Og deretter venter en ytterligere uttrykt følelser vil være mye enklere. Spedbarn begavet evne til å forstå ansiktsuttrykk, tone og stemning av en voksen. Voksen det veldig interessant, selv i henhold til barnets kinn det raskt. Nyfødte for å føle deg komfortabel og føle positive følelser ofte ikke nok kommunikasjon "i virksomheten." - Når bleieskift, mating, bading, og så videre D. Møtende til et barn, er det viktig å se ham i øynene, smile, snakke med ham om det om seg selv, om alt; uansett hva ord, hva sier intonasjon - milde, muntre og uttrykksfulle.
 Paven med sin mor saken. De har ikke glemt hvordan å smile ikke, heller ikke uttrykke sin oppmerksomhet og hengivenhet til hverandre. Men de er så oppslukt i sin nye rolle, at de glemmer eller ikke har tid til å gjøre det. Mens kjærlighet vil ikke gå bort, det bare forsvant på de andre, sterkere følelser i øyeblikket.
 Bo. Husk at du ikke bare foreldre, men både mann og kone. Hva i all verden er det sex. Taktile, oral - helt til hans kone kan ikke hvile - når det blir mulig. Vinne dine problemer sammen. Babyen gråter om natten - master sex-rask. Ingen strøm til Kama Sutra - finne en ny skjønnhet i klassiske positurer. Ikke gi opp, og vil bli belønnet med andre barn.
 Diagnose. Unge foreldre ofte faller inn i en panikk - de de ikke faller inn i den normale virkeligheten. I mellomtiden, alle bidrar rundt bare for å smuldrer av hendene, bleier ende på tre om morgenen, er brystvorten under puten, baby gråter som om det er kuttet i biter, og prisene på barnemat mørke øyne.
 Forbered deg på utseendet på en arving, selvfølgelig mulig, men til en viss grense. Fortsatt ikke nok penger, tid, sted, og aller viktigst - opplevelse. Unge foreldre alltid utsatt for overdrivelse og reassuranse hva som skjer. "Hvorfor han ikke oppfører seg som skrevet i bøkene, og kanskje det»
 Behandling. First. Det er nødvendig å skaffe seg noe levende konsulent for barn. Og finne ut alle spørsmålene først fra ham, og deretter grave i litteraturen. Godt egnet for denne rollen fornuftig kjæreste med barn, hedret Doctor, store nabo. Mamma, mor-i-loven er generelt ikke egnet, de er fulle av stereotyper ortodoks Sovjet Pediatrics og elsker å overdrive pedagogisk svikt.
 Sekund. Dele ansvar. La en av foreldrene får vopyaschemu babyen om natten, og den andre vidsypayetsya å få styrke og gå sine barn neste dag. Og hensynsløst yskorenyayte all kreativ misunnelse hverandre.
 For det tredje. Overbevise deg selv om at rimelighet kan lagre og baby. Det er ikke nødvendig å kjøpe de dyreste bleier og annonseres instant te-selskap kjent for produksjon av babymat på bekostning av familien budsjett. Barn ikke bryr seg hvem glidere skitne - med ny baby boutique eller ble arvet av avkom av dine venner.
 Diagnose.  Fødselsdepresjon. Ung mor vinne nervøsitet, mangel på balanse, aggresjon mot andre. Denne tilstanden fører til endringer i kroppen til "gamle orden".
 Behandling. Dersom ovennevnte situasjon, familie uenigheter krevde raskt psykologisk behandling, postpartum depresjon - et medisinsk problem som bør løse legen. Ved første urovekkende symptom er bedre ikke å spøke og ta kontakt med aktuelle spesialist.
 Å ha en baby er definitivt mye stress. Ikke vær egoistisk, først gå til innrømmelser, komfort, rolig, holde knust og utmattet halvdel. Lykkelig familieliv blir bygget i fellesskap sammen.  
Hvordan takle fødselsdepresjon

 Forebygging og behandling av fødselsdepresjon


 Måten mamma!
 I verden er i ferd med å komme til en ny person, og ved første møte hans behov er et blunk. Ungen sakte assimilert en måned, vil du være med ham til bedre å forstå hverandre. Naturligvis vil all din omsorg fokusere på barnet, men ikke glem om deg selv, slappe av ved enhver anledning. En av dine oppgaver - å gjenopprette helse etter fødsel. Kroppen din trenger litt tid til å ha gått magen og livmoren falt til han rekonstruert på amming til barnet omsorg ble vanlig. I sykehjemmet nær du skal jobbe erfarne leger og sykepleiere, og din oppgave - å finne fred i sinnet i den nye situasjonen, begynner å utvikle ferdigheter for barnepass. I de fleste tilfeller er fødselspermisjon babyen nær mor fra første øyeblikk av hans liv, med unntak for de øyeblikkene når du skilte de nødvendige medisinske prosedyrer.
 Hvis du har en "special case", så må du ha tålmodighet og optimisme. Funksjoner baby omsorg og råd fra leger vil foreta justeringer til omsorgen for barnet. Ikke bekymre deg, nyfødt, denne lille og tilsynelatende hjelpeløs skapning som har en enorm margin. Den viktigste ressursen spedbarn - mor, hennes positive holdning, hennes urokkelige tro på at uansett hva problemene er, de er midlertidige og løste det under alle omstendigheter denne fantastiske mannen vokse og leve et lykkelig liv.
 Gjør alt resept, er det nødvendig å forestille seg gleden av full gjenoppretting. Og enda viktigere ikke å torturere deg selv hva du skal gjøre, når det synes som om ingenting kan gjøres, og alt i hendene på legene der, bak lukkede dører. Tenk deg at babyen i armene dine, passerer du det med all min kjærlighet og tillit i fremtiden.
 Disse øvelsene vil være nyttig for enhver mor, bidra til å forbedre humøret, vil tjene som et godt forebyggende berømt Fødselsdepresjon og mens babyen i magen, hjelpe deg i påvente.
 Postpartum depresjon dekker nesten alle innen den første måneden, virker det som om tiden har stoppet, alt er vanskelig og hardt. Dette er delvis en konsekvens av uvanlig stress og hormonelle endringer. Del - syndromet "mål". En del - liten skuffelse fordi den nyfødte er ikke som en plakat av en smilende dukker. Men litt tålmodighet - noen eksperter anbefaler å vurdere de tre første månedene av livet babyen som fjerde trimester. Etter tre måneder den lille mannen kraftig forbedret, og min mor osvoyitsya med daglige gjøremål og så sliten og slutte å bekymre deg!

 Oppgave 1


 Skriv et brev til barnet ditt. Fortell ham hvor vakker han vokser opp. Du kan komme godt med disse setningene:... "Du - vår klare sol Vi elsker deg pappa Når du vokser opp, du skal munter og smart Eller plukke opp sine ord.

 Oppgave 2


 Ofte vi ikke merker sine seire, men veldig streng holdning til sine egne bommer. Finne en mulighet til å juble over at du har og stoppe beklager at du ikke kan endre. Lag to lister: fordeler og ulemper. Deretter omskrive cons i denne listen, for eksempel: vi har en veldig liten plass, men ved siden av en stor park for spaserturer. I begynnelsen kan det ikke virke som en svært enkel øvelse, men litt trening - og du vil lære hvordan du kan finne fordeler i enhver situasjon. Det er mer viktig enn den kompliserte situasjon.
 Rådet. Hvis du føler at ting er dårlig, tenk at situasjonen ville bli enda vanskeligere. Barnet ditt er støyende og ikke gå ned med det? Forestill deg nå at du har trillinger! Hvis du seriøst vzhyvayetes i dette imaginære situasjon selv for noen få minutter, vil dine problemer virker mye mer utholdelig.

 Oppgave 3


 Alle - alle av oss - bare en kvist på treet av vår familie. Våre bestemødre og oldemor, som vi ofte vet svært lite, lever et mye mer vage og vanskelige tider. Men uansett vanskelighetsgrad lå i vente for dem, de overlevde og gjorde sitt beste for å utvide seg i fremtiden. Ett eksempel på dette - du og din baby. Tenk på hvilke utfordringer de taklet, og skrive et brev til sin bestemor, be om hjelp og støtte.

 Oppgave 4


 Husk: når du var en liten jente og voksen introdusere oss selv, spille datter-mor, ingen tvil tro på virkeligheten av spillet hans. Prøv å gå tilbake troen og forestill deg at du - smart og vellykket mor. Du kan nå (eller i de øyeblikkene når alt faller ut av hendene) og vaske et par minutter å gå til speilet. Se, før du - en vellykket mor, er hun gjemmer seg fra deg. Bare tro på det. Ta noen dype åndedrag. Smil og si noen oppmuntrende ord. Dette vil hjelpe deg å gjenopprette indre balanse.
 Rådet. Du kan lage din egen "obodryalochku" og noen kan bruke en positiv minneverdig setning.
 • Barnet trenger ikke ideell mor og glad.
 • Ethvert problem har en løsning.
 • Komplekse problemer krever mer tid til å løse, og en elefant kan spise bitene.
 Tune inn på det faktum at arbeidskraft vil bli vellykket, og ikke få ned denne innstillingen deres frykt og angst, slippe en negativ. Frykt og angst forårsaket spenning. Press intensiverer frykt og angst. Denne onde sirkelen må brytes. Mother Nature hjelp enn kan, i en rekke hormoner kroppen justerer til riktig kroppsstilling.
 Hvis du mener at eventuelle ytre omstendigheter hindre din favoritt baby å bli født på en sikker måte, ammet som alle pattedyr i naturen, jo mer sannsynlig vil det være slik!

 Kjære nyfødt er om pappa!


 Kanskje du så heldig at babyen vil være den samme, som de sier i bøkene: den perfekte barn, vil sove rolig i sengen og spise i 15 minutter 6 ganger om dagen. Og helsen til mødre tillate det en uke etter fødselen muntert vaske, rense kokk, var i stand til å ta vare på barnet og smiler tålmodig lytte til alle tipsene mange slektninger. Men mest av alt, er alt ikke så.
 Derfor er det ønskelig at muligheten var din favoritt første ukene for å konsentrere seg om omsorg for barnet, bli komfortabel med rollen som mor. Jo før hun vil føle seg vellykket mor, jo raskere og husk at det er ikke bare min mor, men søt, kjærlig kvinne. Ikke glem at i tillegg til mor, som den største byrden faller, og barnet har en far.
 Hvis du kan, ta en ferie, i hvert fall for den første uken etter utskrivning fra sykehuset. Dersom dette ikke er mulig, kan du prøve å avansere å finne noen "just in case", i hvert fall for de første ukene. Du vil administrere og sine egne, men for å gi en "rask hjelp på gården" ville være rimelig.
 Det er også ønskelig å bli enige på forhånd pedagogiske tilnærminger med eldre slektninger og muligens overbevise besteforeldre at deres uvurderlig pedagogisk erfaring vil sikkert bli tatt hensyn til, men likevel bedre å gi den unge moren å få personlig erfaring. For å gjøre dette, gi det til selv å finne sine egne måter utdanning og barnepass som er riktig for henne og hennes baby. Hvis for å formidle opplevelsen ikke har noenogtjue år, et par måneder, er en spesiell rolle ikke spiller. Litt osvoyvshayasya i sin nye rolle som en ung mor med en mye større vekt vil lytte til råd.
 Mens mor og barnet er på sykehuset kan (etter merke gledelig hendelse) for å fullføre alle mulige defekter til å kjøpe alt du trenger å gjøre vår rengjøring. Det er fornuftig å "score" kjøleskap pickles klar for deg og kostholdsprodukter for mor med babyen.
 Husk, noe som spiser mor påvirke helsen til barnet. Mor og baby kan ikke være noe skarp, surt, salt, stekt, rød, sitrus og t. E.
 Den beste forebygging av fødselsdepresjon for sin elskede kone vil være din aktive deltakelse i forberedelse og organisering av livet før fødselen av en baby, en sprek del i omsorgen for barnet, selv humøret og sympatisk holdning til humørsvingninger ung mor.
 Noen moderne paven har besluttet å ta dette skrittet som familie arbeidskraft. Og her er de en eller annen måte å være til stede ved første øyeblikk av livet babyen, kutte navlestrengen og holde barnet i hendene, bare vet at denne lille babyen fra de første øyeblikkene i livet pappa kan gi ikke mindre kjærlighet og oppmerksomhet enn min mor.
 Du kan begynne å kommunisere med babyen fra de første dagene av livet hans. Minst en gang i uken gir mulighet til kvinnen han elsker å bo med barnet, kanskje bare en halv time å gå ned gaten uten vogn, og "hvor bena er."
 Det eneste som min far er ute av stand til å gjøre er å amme. Hva lærer pappa først kan være mer erfarne. For eksempel ofte babyen sove bedre pappa. Kanskje fordi babyen er helt åpen for verden, og paven er vanligvis mindre sannsynlighet for å oppleve voldsomme følelser. Så tror ikke at din tid vil komme, men når du går med etterfølgeren til fotball. Noen med en liten baby bringer mye moro.
 Fra de første ukene av livet babyen er glade for å ta del i aktive gymnastikk. Hendene på paven kan lykkes med å erstatte treningsanlegg.
 Hver måned babyen blir mer moro, og hvis du lære å kommunisere med ham, vil du snart finne ut at 15 minutter av kvelden problemer med smuler energi mye bedre enn en natt av passiv fritid.  
Яндекс.Метрика