Rengjøring moden ansiktshuden

 Alle hud uansett alder krever daglig rengjøring.
 Daily Facial maske dannet av en blanding av ekte krem, sminke, smuss, støv mykrochastychek, giftstoffer og ulike kjemiske forbindelser som er fylt med luft. Det er også lagt til i valget av huden. Flere millioner svette og talgkjertlene produserer per dag ca 05 liter vann, modochnoy syre, urinstoff, salter, karbondioksyd.
 Bare forestille seg virkningen det har på huden av en "multi-cocktail"! Gjørme plugger som tetter porene og utløse aktiv bakterievekst, som i sin tur føre til utseendet av komedoner, betennelser, utslett og andre dermatologiske problemer. Lær, blottet for riktig daglig renhold, blir sløv, dehydrert, rynkete.
 Hvis du ikke ønsker å se eldre ut enn sine år, ikke være lat hver kveld rengjør huden. Dette bør gjøres selv om du ikke gjør opp eller gå utenfor. Ikke glem at i luft millioner av bakterier og skadelige kjemikalier som er usynlig for det blotte øye. Men selv om du bor i et vakuum boble, har du fortsatt ville ha til å rense huden din hver dag, fordi det sterile miljøet var ikke i stand til å stoppe arbeidet med dine egne talg og svettekjertler, noe som betyr at ved utgangen av dagen skinn dekket potozhyrovoy være tykk film.
 Morgen rengjøring er ikke mindre viktig enn den kvelden. Som du vet, svette og talgkjertler fortsette å jobbe selv når du sover. I tillegg, under søvn til ditt ansikt stick støv og hår på sengetøy. Du tror dette er ikke så ille, og i kritiske situasjoner kan bli neglisjert morgen vask, for å spare tid? Beklager, du tar feil. Sprer krem ​​- på grunnlag av råolje person, er du gni alt støv og hår i huden. På toppen av forsiden ligger et lag av sminke som i løpet av dagen, som vanlig, blandet med smuss, støv, kjemikalier. På kvelden endelig du renser huden. Men gjøre enkle beregninger, og du vil innse at torturert ansiktet hans, fordi stedet for de vanlige 10-12 timer hun kom til å lide og vente på frigjøring fra åket av forurensning døgnet rundt. Vel, hvis dette er en isolert hendelse som skjedde på en misforståelse. Men hvis det er en normal situasjon, bør du umiddelbart endre holdningen til prosedyren daglig personlig pleie. 
 Du er ikke i stand til å legge merke til den forurensning som genereres i huden for en dag, men ansiktet ditt det føles veldig reagerer deretter, peeling, utslett, rynker. Ikke overse signalene som sender huden din, vil du angre bittert på det i noen år når tårene ikke vil være i stand til å se på meg selv i speilet.
 Riktig rengjøring - Er en vitenskap. Tradisjonell vask med vann og såpe - ikke den beste måten å rense ansiktet mot forurensning. Og i alle fall ikke fjernes så kosmetikk.
 Bør vaske med varmt eller kaldt vann. For varmt vann er skadelig for huden.
 Alkohol kremer og tonics fjerne overflødig fett, men hyppig bruk fører til dehydrering av huden. Før du kjøper et produkt som inneholder mer enn 30% alkohol, ta kontakt med en hudlege eller kosmetolog.
 En anordning for vasking variere i henhold til typen av huden, så vel som av dens individuelle egenskaper. Aldri -oyu 100% trygt å si at dette verktøyet vil passe til en bestemt person. Dessverre, er valget av midler for vasking, som gjorde mange andre kosmetikk, må operere ved prøving og feiling.

 La oss snakke om hva betyr rense huden tilbyr moderne kosmetiske markedet.


 Såpe - Klassisk musikk, som dag etter dag blir stadig mindre populært, og det er ingen tilfeldighet. Vanlig såpe er laget av fett og lut, samt ulike fargestoffer, smakstilsetninger og tilsetningsstoffer. Den normale pH-verdien til huden - 55. såpe, en hastighet betydelig høyere: 9-10. Såpe ødelegger den såkalte syrekappen i huden - hydro-lipid lag som beskytter den mot miljøfarer.
 Syre-base-balansen er gjenopprettet øyeblikkelig, hvilket betyr at til enhver tid huden er praktisk talt verge før mikrober. Hyppig bruk av såpe fører til ødeleggelse av fordelaktige mikrofloraen i huden. Såpevann utgivelser fettsyrer fra der huden blir betent.
 Spesielt dårlig såpe for tørr og sensitiv hud hvorfor denne rengjøringsmetoden er ikke egnet for moden hud.
 Alternativ vanlig søt - syndetыDvs. syntetiske midler for rengjøring av huden. PH verdi av slike eiendeler er 55-7. Syntetisk såpe bryter ikke syre-base-balansen i huden. Imidlertid har dette verktøyet sine ulemper. Det ødelegger aktivt fett, så eiere av sensitiv hud utsatt for betennelse, er det ikke anbefalt å bruke syntetiske rengjøringsmidler.
 Syntetiske vaskemidler er solide og likvide. Solid syndetы ligne vanlig såpe. Disse produktene er ofte kalt "skjønnhet såpe."
 Ved syndetam inkluderer flytende skum rengjøringsmiddel og rensing lotion.
 Ansiktsvask bør ikke forveksles med flytende såpe, selv om tilsynelatende de er veldig like. Men likhetene slutt. Ansiktsvask - En rengjøringsmidler, som inkluderer overflateaktive stoffer (SAS) inkludert lauryl -. Sulfate sodium lauryl ammonium og t E. Ved å legge en liten mengde vann slike anlegg gir rikelig skum som effektivt fjerner urenheter. Men her, dessverre, er ikke så rosenrød. Mange par er i stand til å trenge inn i de dypere lag av huden, skade på lipid-laget, noe som betyr at i tillegg til de fordeler de bringer og skade. Fullstendig å fylle dette gapet umulig, noe som hindrer selve prinsippet av skum for vasking. Sør-Afrika rense huden, oppløser fett, men det er også et forurensende stoff, og en del av det beskyttende lag av huden.
 Ved første øyekast ut av denne situasjonen er åpenbar: du trenger bare å redusere intensiteten av handlingen i Sør-Afrika, noe som gjør dem ikke som kaustisk. Ja, de siste kosmetiske produsenter prøver å bruke deres produkter tensider som ikke trenge gjennom huden for dypt og godt vasket med vann. Disse overflateaktive midler inkluderer kokosnøttolje-derivater og ikke-ioniske overflateaktive midler. Dette betyr imidlertid rengjøringseffektivitet ved å gi Penko av natriumlaurylsulfat og lignende overflateaktive midler. De er bare ikke i stand til å fjerne smuss.
 Så i dag ofte et kompromiss: inkluderer skum av vaske flere aktive stoffer.
 Strukturen av skum ofte injisert vitaminer, antioksidanter, urteekstrakter og andre additiver. Det vil forstås at disse komponenter skal kompensere for skade på huden Sør-Afrika. Dessverre finnes det i de fleste tilfeller, er andelen av slike additiver i kjøretøyet vaske meget liten og bare tjener til å tiltrekke seg kunder. Store kosmetiske selskapene faktisk produsere skum med et høyt innhold av mineraltilskudd, men prisen på disse produktene er også solid.
 Avklare Lotion - Dette er en annen type flytende syntetiske midler for rengjøring av hud. De inneholder mange forskjellige komponenter, slik som syntetiske polymerer, polysakkarider, propylenglykol, proteiner, silikoner, vegetabilske oljer og t. E.
 Rensing lotion ikke inneholder overflateaktive midler, noe som innebærer at de er uten ulemper skum for vasking. Denne lotion effektivt rengjør huden, fjerner overflødig fett og rester av makeup. I motsetning til konvensjonelle kosmetiske kremer som du ønsker å forlate på huden rensing lotion bør vaske vann. Derfor inneholder etiketten rensing lotion et merke steget-off.
 Å rense huden etter 40 kan søke kremer, men du bør velge de midler hvis sammensetning inkluderer ikke alkohol. Som en siste utvei, bør sin andel være ubetydelig. Alkohol tørker ut huden og aldrende hud, som allerede lider av en mangel på fuktighet, er det åpenbart ikke fordelaktig.
 Cleansing Oil - Mineralolje inneholder urte ingredienser. Dette er en relativt ny metode for rensing, noe som er ideelt for svært tørr og flassende hud. Fet hud rensing olje er absolutt kontraindisert. Dette produktet inneholder ca 50% fett, og dermed rensing av huden fra fett, støv og makeup veldig mykt og forsiktig.
 Anbefales rensing olje vask med vann og såpe. Olje løser opp skitt og omslutter den personen med en beskyttende film, så såpe løsning skader ikke engang veldig tørr hud. Etter bruk olje rensing huden er fløyelsaktig. Vær imidlertid oppmerksom på at renser olje har peeling effekt, og dermed vil ikke "hjelp" skrubbe eksfolierer døde celler i overhuden.
 Cleansing Milk som olje egnet for omsorg for tørr og sensitiv hud. De viktigste komponentene i melk - vann og fett. Rensing melk inneholder omtrent 25% fett, som er halvparten av oljen. Dette betyr imidlertid takler makeup og andre urenheter. I tillegg hindrer det tap av fuktighet under vask, lindrer, nærer og mykgjør huden celler av næringsstoffer. Å ta vare på moden hud utsatt for tørrhet og irritasjon, er det nyttig å bruke fuktighetskrem med lanolin, prosvyrnykom, calendula olje eller avocado.
 Rensing Cream - Et annet alternativ betyr egnet for tørr hud. De viktigste komponentene i kremen - mineralolje, voks og vann. Krem fjerner kosmetikk og annen forurensning, og perfekt fuktig hud.
 Rengjøring vattpinner og våtservietter er tøystykker dynket i desinfiserende renser og komposisjon. Kompakte engangs tamponger og servietter er viktig for huden rensing i feltforhold. Egnet de daglig rengjøring fet utsatt hud betennelse. Men aldrende hud krever mer forsiktig og oppmerksom omsorg.
 For å gi en komplett hudpleie, bør regelmessig dyp rengjøring gjøres: å skrelle og dampbad.
 Som du kanskje husker, en av de alderstilpasset moden hud - fortykket epidermis. Ansiktet er dekket med et lag av døde celler blir grått, jordnær, blir usunt utseende. Aldrende hud eksfolierende prosedyrene krever minst 2-3 ganger i uken.
 Etter dyp rengjøring av huden igjen blir glatt, myk rosa. I tillegg fritatt ot døde hudceller bedre svare til handling av kosmetikk, masker, kremer, anti-aging narkotika og t. E.
 I noe tilfelle ikke kan gjøres peeling huden rundt øynene, disse områdene er for tynne og delikate.
 Med jevne mellomrom, bruker fløte i stedet for vegetabilsk olje, for eksempel olivenolje, fersken, mais eller solsikke. Vegetabilske oljer nyttig blandet med trinse eller tindved.
 Avskalling delt i mekanisk og kjemisk. Mekanisk skreller inneholder små faste partikler som bokstavelig talt zskribayut døde flak fra overflaten av epidermis. Sammensetningen av kjemisk peeling er fruktsyrer og alfa hydrokyslotы som oppløses døde hudceller og talgplugger.
 Kjemisk peeling er vanligvis brukes i profesjonell kosmetikk. For hjemmetjenesten ved hjelp av de samme mekaniske skreller, skrubber og homazh.
 Scrubs - Dette er trolig den vanligste hjelp av mekanisk peeling. De gir ikke bare en dyp rens huden, men ansiktsmassasje.
 Scrubs er en blanding av stoffer - grunnlaget for slipende (harde) partikler. Ulike skrubb ved hjelp av ulike baser og solide komponenter.
 Som grunnlag skatten brukt såpe krem, emulsjon eller gel. Disse fundamentene har sine egne særtrekk og er egnet for ulike hudtyper. Såpe krem ​​beregnet for fet hud og renser emulsjonen tørr hud. Gel universelt prinsipp, men det er best egnet for å rense normal hud. Gelen inneholder stoffer løsne stratum corneum for derved å gå dypt rense huden.
 Som slipende partikler i Scrubs brukes knust vulkansk pimpstein, malt aprikos og oliven groper, fragmenterte egg skjell eller skall valnøtter, tørket tang, kokos, granulert voks, sand, plast perler og andre lignende komponenter.
 Scrubs er enkle å bruke. En liten mengde skrubb brukes til å rengjøre fuktig ansikt, unngå områdene rundt øynene, i 1-2 minutter og deretter gni kratt ytre bevegelse og vaske av med varmt vann.
 Til omsorg for aldrende hud kremer anbefales ikke med svært store faste partikler som er i stand til å skade huden. Moden hud krever mer myk delikat rengjøring.
 Homazh - Dette er en annen type mekanisk avskalling. Det er en krem ​​med størkning blir en myk film. Homazh påføres i ansiktet, tørket og trillet fingertuppene på huden fast med ham kåte skalaer.
 I motsetning til Scrubs homazha applikasjonen krever litt dyktighet. Homazh festes på ren, tørr hud mest tynt lag. Hvis penger er for mye, vil det være et dårlig kast.
 Homazh bli kalt indikator av fuktighet i huden. Dersom det første laget homazha absorbert, så huden mangler fuktighet. Derfor er det nødvendig å bruke en annen tynt lag av skallet og i fremtiden fatt fuktighetsgivende.
 For enkelhets skyld er det anbefalt å først søke homazh ene halvdelen av ansiktet, tørr og rense den, og deretter utføre den samme prosedyren med den andre halvparten av ansiktet.
 Daglig nedlasting homazh være forsiktig for ikke å strekke huden.
 Forblir homazha bør fjernes med en bomullsdott dyppet i tonic.
 Peeling - Den eneste måten å dyp ren hud. Kvitte seg med døde hudceller å avsløre tilstoppet talgplugger porene og hjelper normalblodstrøm og dampbad. De anbefalte 3-4 ganger i måneden. Vær imidlertid oppmerksom på at når utvide blodårene, rosacea betennelse og denne prosedyren er kontraindisert.
 Gjør et dampbad er lett. Hell over i kjele 1 liter vann, tilsett 1-2 ss. l. noen urter eller blandinger av urter. Du kan bruke kamille, ryllik, johannesurt, plantain, brennesle, Hestehov, peppermynte, eukalyptus blader, bringebær eller rips, lime eller calendula blomster, roseblader og jasmin, og så videre. P.
 Etter å ha brakt vann til å koke, koke i 5-10 minutter gress på lav varme. Deretter satte pannen med buljong klar på bordet, mager over det og dekke hodet med et håndkle og potten. Du vil mini dampbad. Fremgangsmåten varer i 10 til 15 minutter. Deretter skylle ansiktet med varmt vann og blot med et håndkle, tørk huden 3% løsning av hydrogenperoksid, toalett vann eller lotion med et lavt alkoholinnhold. Ved fullføring av kurset, vask med kaldt vann og eventuelt børste ansiktet fuktighetsgivende eller nærende krem. Selvfølgelig, før dampbad hud bør rengjøres av makeup og urenheter.  
Яндекс.Метрика