Rengjøring tarm yoghurt
 Begynne å rense kroppen trenger fra tarmen, som det er plass til å lagre ufordøyd mat rester som oppmuntrer fedme, saltavleiringer, utvikling av kreft og andre sykdommer. Økt tunge kroppen og har en negativ innvirkning på nyrer, lever, lunger og fortrenger membranen, og dermed gjør det vanskelig å puste og redusere immunitet. Når forurenset kolon nytte av å ta narkotika vil ikke. Det finnes en rekke metoder til å eliminere problemer, hvorav ett er defekasjoner yoghurt. Prosedyren er skjønnhet, helse, strålende utseende, brukervennlighet og foryngelse. Som et resultat forbedrer blodtilførsel og blodkar forsvinner hodepine, fordøyelses justert fjernet kardiovaskulære problemer.
 Hva er bruken av yoghurt
 Frisk yoghurt har mange fantastiske kvaliteter:
 - God fordøyelighet;
 - Lav kalori;
 - Tilgjengelighet av vitamin B, C, PP, A, N.
 - Innholdet av forskjellige mineraler som kalsium, kalium fluorid, natrium, jern, jod, fosfor.
 Når du velger en drink, husk at fersk yoghurt, vedvarende for 3-4 dager er i stand til å feste en stol, og en dag - tvert imot. Rengjøring tarm yoghurt tilgjengelig for alle som er interessert, ingen medisinske kontraindikasjoner. I nærvær av diabetes hormonozavysymoho rense kroppen kan være ledsaget av feber, svakhet og utseende av kald svette. Symptomene er eliminert gni kroppen med eddik, Påfør varme radiatorer føtter og bruke varm te med honning.
 Renseprosessen
 1.  Rensing kroppen starter med klyster, holder 2-4 liter vann for å være kul og kald. Noen kilder anbefaler å bruke varmt vann, som i skrøpelige og syke mennesker kan føre til et hopp i press og smerte.

   I løpet av dagen, bør i intervaller på 1 time drikker 200 gram yoghurt, et høyt fettinnhold (1-25%). Men selv om drikken vil ha en høy grad av fett (32%), skaden det vil bringe. Den totale mengden av drikke ca 3 liter. Ved hjelp av frukt, søte drikker, yoghurt og andre meieriprodukter er ikke anbefalt. Kefir skal ikke være eldre enn fem dager. Grønnsaker og frukt er godt forbedre intestinal motilitet og aktivere sin motorikk. Innholdet av fiber bidrar adsorbatsyy galle, irritabel tykktarmveggen, og fjerne forstoppelse.

   Neste dag, er prosedyren gjentatt rengjøring klyster og flytte til frisk eplejuice kan blandes med bete, kål eller gulrot juice. Du må drikke minst 1 liter av blandingen.

   På den tredje dagen er det ikke behov for klyster og tillatt bruk av vegetarmat.
   Hvis kostholdet er meget vanskelig, kan det være begrenset til en dag, under hvilken tarmen rensing yoghurt kan ledsage bruken av tørkede stykker av mørkt brød. I en slik diett lett kan vente til slutten av dagen. Det er mulig at fremgangsmåten vil bli ledsaget av en følelse av å suge magen og svimmelhet. Dette er et tegn på å kvitte seg med giftstoffer, og bry deg om det ikke bør være.
   Effekten av kefir rengjøring oppstår når gjennomføre sin vanlige 1-2 ganger i måneden. Når alle anbefalinger manipulering jevne fine linjer, fade hud urenheter og akne som kviser og hår få sunn og snill massivt slutter å falle. I tillegg kan det å rense tarmen brenne de ekstra pounds. Hvis front venter på en viktig begivenhet og et presserende behov for å kjøpe en slank og smart utseende, vil denne metoden miste vekt. Resultatet vil være mye mer merkbart når parallell gjør spesielle øvelser for å stimulere peristaltikk i tykktarm og styrke muskel korsett.
   Bruken av yoghurt er hemming av putrefactive bakterier, avføring, rengjøring mikroflora av sunn utdanning miljø og bedre immunitet.  
Rengjøring lymfe folk rettsmidler
 Lymfesystemet spiller en avgjørende rolle - gir oksygen og næringsstoffer til cellene i kroppen. I tillegg, det lymfatiske system, så å si, et slags filter. Hun sirkulerer overflødig væske som kommer fra vev. Det fjerner også giftstoffer fra cellene og andre skadelige stoffer. Det er nettopp koordinert arbeidet med lymfeårer og noder avhenger av normal funksjon av kroppen. Og i tilfelle funksjonssvikt av lymfesystemet er nødvendig å rense lymfe, som bringer opp giftstoffer og aktiverer excretory og immunsystemet. Og lymfe rensing mulig for folket - økonomisk og effektivt.
 Apple Cider Eddik
 Oppløse herding kan tynne blodet og eple cider eddik. Foruten eple cider eddik forbedrer lymfe flyt. Et par teskjeer bør legge en kopp varmt vann. Denne blandingen bør drikke 2-3 ganger om dagen. En gang du kan drikke 30 gram Hvis du trenger å herdet lymfeknuter kan også bruke eddik komprimerer.
 Løvetann
 Effektive rense lymfe folk rettsmidler ved å bruke løvetann røtter, freste til et pulver (tørkede røtter bør brukes). En spiseskje med pulver oppnådd blir fortynnet i en halvliter kokende vann. Denne infusjonen bør plasseres i en termos. Når nastoyitsya, 2-5 ganger om dagen for å drikke 200 gram infusjon. Ta middel anbefales 30 minutter før måltider eller etter et par timer. Det anbefales å ta den rette uken.
 Einebær
 Frukt Juniper også bidra til å rense blodet. Til denne dag bør drikke einebær. På den første dagen spiser 5 frukt, etterfulgt av bær på en daglig basis. Når beløpet tatt er lik 15 frukt trenger for å starte nedtellingen. Den totale satsen vil være 21 dager.
 Nettle
 Rensing, ikke bare lymfesystemet, slik at nesle. For denne Krapivny forbereder te. To liter kokende vann helles et par spiseskjeer av urter (kan brukes på toppen). Disse to liter te bør drikke mellom 1500 og 1900. Det antas at på dette tidspunktet te absorberes beste. Dette kurset følges to uker. Etter en 14-dagers pause, kan kurset bli gjentatt. Bare gjøre det ønskelig å ubutnomu måneder - vil være mer effektiv rengjøring. Forresten, er det ønskelig å ung brennesle - de maksimale næringsstoffer.
 Yarrow
 Med dette anlegget for rensing av blod forbereder infusjonen. Tre spiseskjeer urt (helst tørr) sveiset liter kokende vann. I termos Yarrow tilført 40 minutter etter som verktøyet er klar. Før du spiser drikke en halv kopp tre ganger om dagen. Andre effektive for behandling av planter kan kalles Oregano, plantain, geitrams, gran, gress fjellklatrer fugl.
 Burdock root
 En tilsvarende infusjon for behandling lymfe forberedt fra burdock rot. Ca 3-4 spiseskjeer om natten strømmet en liter kokende vann. Før du spiser (3-5 ganger om dagen) bør drikke et glass varmt infusjon. I fravær av frisk borre rot er tillatt å bruke pulver fra tørkede planterøtter. Deretter sette en teskje av pulver i et glass, slik som varm melk eller kokt vann.
 Tranebærjuice
 Veldig nyttig for verktøyet hjelper ren og lymfesystemet. Dette krever imidlertid to ganger daglig drikke en halv kopp juice. Etter to uker bør drikke en halv kopp også, men hver dag. Det er klart at effektiv vil bare fruktsaft.
 Rødbeter
 For lymfesystemet er nyttig rød bete juice. Men dette er tilfelle når, ferskpresset juice drikke ikke bør være. 2-3 timer bør det stå i kjøleskap - effektiviteten av behandlingen vil være høyere. Hvis dette glass juice om dagen bare for å drikke hardt, så kan du legge gulrot juice. Til slutt gulrot juice bør legge mindre.
 Shabelnik myr
 Bladene, stengler og røtter Comarum skal bli knust, og deretter fylle dem om en tredjedel liters kanner. Ovenfor helte kokende vann i et par uker banken under et tett lokk permisjon for å sette mot. Når infusjonen er klar, må du 3-4 ganger om dagen for å drikke te-skje. Dette bør gjøres før et måltid. Kode tom bank kan bruke bunnfall ble dannet på bunnen - bare fylle det med vann og kok i 20 minutter. Den kan drikkes som te. Eksperter sier at lymfe rens hvis du drikker så tre liters glass. Hvis du ønsker å gjenta et kurs må vente 20 dager for å unngå overdreven stress på kroppen.  
Senke blodsukkeret folk rettsmidler
 Forhøyet blodsukker ofte lider av eldre. Men misbruk reglene er ikke alltid et tegn på sykdom, og kan bare indikere predisposisjon for diabetes. Diagnosen bekreftes av resultatene av studien, som er for å motta et støt dose av sukker (74 g) før å gi blod.
 Hva farlig høyt blodsukker
 Med en konstant overskytende glukose utvikle diabetes som kan føre til impotens, blindhet, hjertesykdom og amputasjoner. Noen behandling meningsløst, hvis den økte forekomsten av glukose forsømmelse diett som utelukker fra kostholdet av søt og fet mat. Selvdisiplin kan gjøre underverker. En av de viktigste årsakene til avvik fra normen er fedme og en stillesittende livsstil. Riktig kosthold og regelmessig mosjon kan forebygge faren for diabetes. Ved profylakse av sykdommer inkluderer daglig inntak av rå grønnsaker, meieriprodukter, nøtter. Tradisjonell medisin har effektive oppskrifter, testet for århundrer og bidra til å normalisere blodsukkernivået.
 Hvordan å senke blodsukkeret i folk rettsmidler
 1.  Du må ta bokhvete (25 c. L.), Grind i en kaffekvern og helle et glass med kulturmelk. Inne er de to ganger om dagen før måltider.

   Gode ​​resultater gir infusjoner av urter:
   - Johannesurt;
   - Helichrysum;
   - Plantain;
   - Nettles;
   - Bay blad.

   En av de kjente oppskrifter som er populært, er det en blanding av flere vegetabilsk juice, tatt i like proporsjoner. Som ingrediensene som brukes: - artisjokk; - Beet; - Kål. Fordelene for pasienten alle frukter og grønnsaker, unntatt poteter. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot blåbær, grapefrukt, rogn, spinat og salat.

   Utmerket takle problemet med epler inneholder kvartsetyn og flyuretyn. Daglig inntak av to epler om dagen reduserer risikoen for sykdom med 20%.

   Det samme resultat oppnås ved hjelp av kanel, som er anbefalt å bruke 1/2 ts daglig. Hennes mirakuløse egenskaper på grunn av nærværet i preparatet polyfena som fungerer som insulin.

   Havregryn er rik på fiber, som normaliserer blodsukkeret. Preferanse bør gis Hercules grøt, som ikke bør koke, bare helle kokende vann. Blandinger av rask forberedelse til dette formålet er ikke egnet. Med havre kan tilberedes kjøttkraft, er bruken av som ikke er begrenset. For dette formålet, 5-6 kopper kokende vann strømmet kopp havre og koke på komfyren for en time. Innholdet ble filtrert og lagret på et kjølig sted.

   Ancient lechebnik anbefale å ta hensyn til en bakt løk du ønsker å spise hver dag i nummer 2-3 pærer gjennomsnittet. Den første av disse bør tas på tom mage.

   En utmerket og rimelig måte er hvitløk, som kan spises rå hver dag eller som tinkturer. Sin handling er basert på å stimulere de endokrine kjertler og redusert glukose. Overdreven bruk av produktet (mer enn ett hode per dag) truet av problemer med synet.

   Løsningen muliggjør oppgaven med bønner skall, knust i en blender. Blandingen i en mengde på 300 g kan fortynnes med gulrotjuice og drikke i 10 dager.

   Våre forfedre i antikken foretrukne behandling lin. Oppskriften er enkel: du tar 2 ss. l. linfrø, male den i en kaffekvern, hell kokende vann og la det protomytsya på svak varme i 5-6 minutter. Alt innhold i form av varme å drikke om gangen i 30 minutter før du spiser. De første resultatene vil vises i en måned, og et år senere utstedelse av høy glukose er helt løst.

   Bemerkelsesverdige terapeutiske egenskaper av revet pepperrot blandet med yoghurt i et forhold på 1:10. Blandingen brukes 1 ss. l. før måltid tre ganger om dagen.
   For normalisering av blodsukker er også brukt:
   - Valnøtter;
   - Wild rose;
   - Løvetann rot;
   - Pastinakk;
   - Japanske Sophora frø;
   - Sennep frø;
   - Lilac knopper;
   - Leuzea og mange andre planter.  
Яндекс.Метрика