Rensing ansikts hud

 Hvordan å utføre ren hud. Hvordan å rense ansiktet ditt? Verktøy for behandling av ansiktshuden. Stages ren hud. Rensing hjemme.
 Rengjøring - Kanskje det viktigste steget i prosessen med hudpleie. Det synes som kan være enklere? Men i realiteten prosessen er nervøs med mange nyanser og hemmeligheter. Dermed er nødvendig ved rengjøring å huske at hva slags huden din, da den er følsom og t. N. Hvis riktig rense huden din, kan du få motsatt resultat.
 Rensing ansiktshuden bør utføres to ganger om dagen - Morgen og kveld. I det første tilfellet, er du fjerne fett fra huden og skitt som samlet om natten og i kveld - fett og skitt som dukket opp i løpet av dagen, og restene av kosmetikk. Derfor bør kveld rengjøring være spesielt forsiktig.
 Det første trinnet i behandlingen er selvfølgelig vask. For å unngå irritasjon eller tørr hud, er det bedre å ikke vaske den med vann fra springen, ikke passe alle og vanlig såpe. Heller ikke veldig bra for huden, skyll med varmt vann.
 Ideell for vask mineral eller kokt vann, men i alle fall bør du velge et rengjøringsmiddel som vil tilsvare din hudtype, ikke tørket og ikke trekke det.
 Når den første fasen av renhold er fullført, noe som betyr at du umoetes, kan du gå videre til neste prosedyre. Etter vask bør tørke huden tonic eller lotion for å fjerne rester av smuss og rensemiddel som er igjen etter vask, så lenge tampong blir klart. Utvalg av kosmetikk må også vurdere din hudtype.
 Strukturen på tonics og kremer for huden rensing omfatter stoffer som bidrar ikke bare til å rense det, men toning, og gjenopprette væskebalansen.
 Pass på når du velger kosmetikk som ta hensyn til hvilken aldersgruppe de er ment.
 I tillegg til daglig vask og rengjøring med skum, gels, kremer og tonics bør også gjennomføre mer dyp rens huden en gang i uken skrubb. Det hjelper kvitte seg med døde hud partikler, bedre blodsirkulasjon, noe som sikkert forbedrer hudfarge og samlet.
 Scrub inneholder en liten slipende partikler, sand, knust skjell av nøtter, aprikos frø, osv N. De hjelper vidluschuvaty fra huden døde celler.
 Kvinner i voksen alder for å velge en skrubb for tørr hud inneholder avbøtende voks og fett. Hvis du har normal hud, er det best å bruke en skrubb basert gel for normal hud.
 Rengjøring skrubb utføres på følgende måte: Vask med vanlig rengjøringsmiddel, og deretter sette på et tynt lag med hud skrubb, deretter bruke en svamp for 30-hansker forsiktig massasje ansiktet. I løpet av denne tiden kan du ordentlig klare det av døde celler i huden og talg sekreter. Etter vask bør settes på huden krem ​​som vanligvis brukes etter rengjøring.
 I huden rensing skrubb, kan du bruke andre rensemetoder. For eksempel, gir et godt resultat ren hud ved hjelp gommazh - ulike prosedyrer for ansikts rensing krem ​​masker baserte voks, fett og mineralfyllstoffer.
 De beste effektene har masker med hvit leire, som brukes til ansiktet, la for en stund og deretter fjernet. De bedre rent sensitiv hud og gjelder ikke mer enn en gang i uken.
 Ung hud ofte lider av akne, kviser og hudormer, men det skjer at kvinner med moden hud også møte dette ubehagelig problem.
 Den mest effektive måten å bli kvitt dem er en mekanisk handling, som imidlertid er best overlatt til fagfolk, ikke oppføre deg hjemme.
 Hvis du bestemmer deg for å lage et rent ansikt hjemme, så du trenger å vite noen regler. Først må du tørke huden dott dyppet i lotion. Deretter rengjør den med en skrubb og bruke en rensende maske. Etter rengjøring ansiktet komplekset kan gå videre til neste stadium rengjøring - rasparyvanyyu at det var lettere å fjerne svarte prikker, mens det er rengjøring og for seg selv.

 Rensing hjemme


 Det faktum at i prosessen med dekobling huden porene åpne, gjør de alle forurensning og selv trafikkork. Men før avstemningen nøye inspisere ansiktet ditt - du må sørge for at det finnes ingen irritasjon. Også dampende kontraindisert for kvinner, blodårer som ligger nær overflaten av huden, samt spyling og lett irritert hud.
Rensing ansikts hud
 Dekobling prosedyren utføres over et dampbad. Du trenger ca 2 liter vann du ønsker å koke og legge til det litt urtete (for moden hud er bedre å bruke et avkok av kjerringrokk, kamille). Vann bør ikke være for varmt, fordi når det begynner å koke, la det avkjøles litt og bare da fortsette å rasparyvanyyu.
 Lene seg over badekaret på 20 cm, dekke hodet med et håndkle og sitte så ca 10 minutter. Etter dampende klapp ansiktet ren, tørr klut. Nå kan huden din er klar for mekanisk fjerning prosedyre hudormer.
 Ikke glem at når alt må være helt rent. Først vaske hendene, deretter vikle fingrene steril bandasje, bare da fortsette å fjerne hudormer. For å gjøre dette, trykker fingrene på huden rundt punktet på begge sider.
 Starte rengjøring er vanligvis nesen - det akkumulerer flere hudormer. Du kan deretter gå videre til kinn og kinnben, og deretter - til hake og panne. I løpet av de manipulasjoner nødvendig noen ganger for å tørke ansiktet infusjon du brukte for damping, som huden din trenger å være konstant fuktig. Det hender at i løpet av denne prosedyren, er det en liten mengde blod eller ichor. Da bør vente litt og bare etter at blodet renne, tørk huden med alkohol.
? Holder ansikts rensing prosedyren er kontraindisert i nærvær av hudbetennelse og nagende akne.
 Etter rengjøring huden din prosedyrene krever intens fuktighet og ernæring. Fjerne svarte prikker, tørke ansiktet noen fuktighetskrem som inneholder alkohol eller varmt kokt vann med noen dråper sitronsaft. Da gjelde for ansiktsmaske eller en beroligende krem ​​som stimulerer gjenfødelse.
 Rengjøring av huden i ansiktet - den viktigste og mest avgjørende for å opprettholde den i perfekt stand. Men du bør alltid huske at og ikke bli misbrukt renhold, spesielt kvinner med moden hud regenererende prosesser som det allerede er treg.
 Oppførsel rengjøring kan ikke være mer enn en gang i uken, og enda bedre en gang i 2-3 uker.
 Rengjøring av huden i ansiktet - det er ikke bare vaske og fjerne hudormer. Renser er også en fremgangsmåte for fjerning av make-up, eller makeup remover.  
Tap av øyevipper. Grunner. Behandling av tap av øyevipper

 Det fører til tap av øyevipper. Betyr tap av øyevipper
 Tapet av flimmerhårene antyder en generell nedgang i immunitet og mangel på B-vitaminer
 De er avgjørende for vår kropp. Vitaminer denne gruppe gir energi celler i kroppen, er de ansvarlige for fett og karbohydrat-metabolisme. Alle B-vitaminer mye til felles, så de blir ofte sett i kombinasjon. Alltid huske på at B-vitaminer er vannløselige, slik at de raskt vasket med urin og deres behov for å stadig etterfylle aksjer. B-vitaminer er mer fullstendig fordøyd med forsiktig tygge mat, og best av alt - bruk av grønnsaksjuice.
 Mangel på B-vitaminer negativ innvirkning på mage-system, hud og hår, munn og lever, og nervesystemet. I tillegg er disse vitaminer aktivt påvirke metabolismen. Tidlig gråning, håravfall, sprø negler, tretthet, mental ubalanse, depresjon, høyt kolesterolnivå - grunnlag av symptomene og sykdommen er ofte en mangel på vitaminer i denne gruppen.

 Hvordan å behandle tap av øyevipper


 Selvfølgelig, må du spise mat rik på B-vitaminer:
? Vitamin B1 (tiamin) funnet i ananas, vannmelon, appelsiner, plommer, asparges, brokkoli, blomkål og Brussel og poteter.
? Vitamin B2 (riboflavin) finnes i kål, purre, tomater, ananas, rød og Aronia rogn, nøtter, müsli.
? Vitamin VZ finnes i agurker, gulrøtter, spinat, rosenkål, vannmelon, bananer og jordbær.
? Vitamin B6 aktivt påvirker riktig metabolisme finnes i kochannogo salat, kål, gulrøtter, poteter, epler, bringebær og grapefrukt.
? Vitamin B9 (folsyre) funnet i salat, spinat, kål, gulrøtter, poteter, kålrot, neper, jordskokker, vannmeloner, bananer og stikkelsbær.  
Hvordan ta vare på ansiktet etter 50

 Etter 50 år, har vi hudens aldring person. På hvordan å ta vare på huden aldrende personer vil vi fortelle deg.
 Stages hudpleie, aldrende personer
? hud rensing ansikts ;
? sminke fjerner ansiktshuden ;
? toning moden hud ansikt.

 Mat moden ansiktshuden


 Aldrende hud krever et spesielt forhold til seg selv, fordi det er mat - spørsmålet er svært viktig og alvorlig. Så, før du påfører nærende krem ​​hud helst varm med varm komprimere. For å begynne, forberede et avkok av mynte, lime, salvie og kamille, impregnere dem med en serviett og sette den på ansiktet og halsen. Når huden varmes opp nok, kan du bruke en nærende kosmetisk.
 Snakker om å velge en dagkrem for moden hud, bør du ta hensyn til sin konsistens. Hvis det er for enkelt, som gelé, mest sannsynlig, den inneholder svært lite fett og aldring av huden er nødvendig, så det er best å velge en tykk krem ​​konsistens.
 Også ta hensyn til etiketten. Hvis det står at produktet inneholder hammalynolevuyu syre, betyr det at den beholder fuktighet godt i tørr hud.
 Nourishing Cream er brukt i to trinn. For det første medfører på hele overflaten av ansiktet og halsen, og deretter en liten vente. Etter en stund blir det tydelig at noen områder står overfor fuktig nok, og de trenger å sette kremen igjen.
 Som vi har sagt mange ganger, trenger moden hud spesiell omsorg og beskyttelse, så solkrem bør brukes hver gang du er i ferd med å forlate huset, og på toppen av det allerede gjelder kosmetikk.
 For det kalde været i vinter og varmt om sommeren solfylt vær å plukke opp noen beskyttende kosmetikk.

 Fukte huden aldring personer


 Etter rens og toning ansikt hud, må du fukte. Hvorfor bruke kremer og kremer, forskjellig evne til å raskt og enkelt kle seg. Etter bruk fuktighetskrem må vente 20 minutter, og deretter fjerne rester med en ren, tørr klut.
 Nyttig varme aldring hud massasje, som utfører anvendt krem ​​på toppen. For sin behov for vanlig teskje. Det varmes opp i varmt vann og massere forsiktig kremen smurt ansikt, hals og bryst massasje på linjene.
 Fukte huden trenger for å lage på overflaten barriere for å hindre tap av fuktighet, fordi det er godt uvlazhennaya huden ser myk og frisk. Når du velger en fuktighetskrem notat at den besto av stoffer som hindrer dannelsen av rynker og beskytter huden mot skadelige miljøpåvirkninger. For eksempel finnes det kremer som inneholder solkremer som beskytter den personen ikke bare mot tap av fuktighet, men også fra de negative effektene av sollys.

 Sesong hudpleie, aldrende personer


 Visne hud behov for omsorg og bekymring gjennom hele året, men forskjellige årstider krever ulike tilnærminger til disse prosedyrene. Det faktum at miljøet i forskjellige årstider forskjellig påvirker huden. For eksempel, om vinteren må det aktivt beskyttet mot obvitryuvannya, virkningen av frost og lufttørking, mens det om sommeren må det være beskyttet mot de negative effektene av sollys. Jo mer og lenger du er i solen, jo raskere aldrende hud.
 I vinter rengjøring ansikt hud må være delikat samt fra kald luft det blir enda mer følsom. Hold det fortrinnsvis med kosmetisk melk eller fløte, mens kremer og tonics i vinter er bedre å utsette til våren. Også, hvis du er vant til å vaske i morgen med isbiter, da denne prosedyren er fortsatt altfor bør forlates.
 Noen kvinner vikle sine ansikter på øyne skjerf, prøver å beskytte huden mot kulde. Dette er imidlertid misvisende. Faktisk er situasjonen blir verre av det faktum at når de puster inn skjerf akkumulere fuktighet, noe som irriterer allerede svekket hud. Derfor, for å beskytte ansiktet er bedre å bruke spesielle verne kosmetikk, ikke varmt skjerf.
 Å ernære huden i vinter, selvfølgelig, trenger vitaminer, så det anbefales å bruke kremer som inneholder vitamin A og E.
 I varmt sommervær er ikke verdt noe presserende behov for å være utendørs i direkte sollys mellom 10 am til 16:00. Hvis du har fortsatt å gå ut på denne tiden, er det best å beskytte huden marginer lue. Ikke omsorgssvikt og god kvalitet solbriller for å beskytte den sarte huden rundt øynene mot sollys.
 Aldrende hud er spesielt nyttig avslappet søvn, fordi mangelen på resten av kroppen reagerer utseendet til gulning, hevelse og mørke ringer rundt øynene. I den varme årstiden bør sove minst syv timer i døgnet, og det er om natten, fordi på den tiden kroppen vår å fullt hvile og forfriskning for neste dag, hans hormonelle systemet tilbake til normal, og hudvevet, prosessene, forbereder det til oppvåkning om morgenen.
 Ved daggry, øker kroppens produksjon av hormonet kortisol prosess, som tar vare på huden, som eliminerer dens svelling og gi det et sunt utseende og friskhet. Hvis du bare gå til sengs om morgenen, har dette hormonet ikke tid til å begynne å produsere.
 Det er viktig når som helst på året for å observere den daglige rutinen. Kroppen blir vant til permanens av måltidene, og hvile og begynne å jobbe på et strengt biologiske klokke er at det er alltid nyttig å normalisere alle interne prosesser.
 Til huden din får nok luft om natten, bør du sove i riktig posisjon. Så, ikke sove, etter å ha begravde ansiktet i puten, som det har plikt huden puste fritt om natten, så vel som i løpet av dagen.  
Яндекс.Метрика