Rensing kroppen hjemmeSannsynligvis vil alle enige om at den mest verdifulle gaven av alle menneskers liv - er helse, som, som de sier er kjent, kan ikke mengden av rikdom ikke kjøpe. Menmenneskekroppen er ikke perfekt, så den eldre vi blir, bør mer oppmerksomhet rettes mot forebygging av ulike sykdommer. Dette kan gjøres hjemme, hvis vi forkaste latskap og periodisk renhold av hovedsystemene og organer i kroppen vår.
Hvorfor bør engasjere seg i rensing kroppen vår
Gjennom hele livet, ofte påvirket av feil kosthold, kroppene våre begynner å dannes skadelige stoffer. Hvis tiden ikke holde regelmessige rengjøringsprosedyrer, samler de seg i skjema gallestein og nyre, i celler og inter væske i felles poser, avsettes på de indre veggene i blodårene, osv
Hvis du ikke angre på kroppen din, slik som røyk, overspise, alkoholmisbruk, som arbeider i farlige situasjoner som mest sannsynlig at du allerede eier en haug med kroniske sykdommer. Slik at du bare trenger å forstå viktigheten av renhold prosedyrer som vil enten holde ungdom, kraft og mobilitet til alderdom. Hervedde fleste av disse metodene er utformet bare for bruk i hjemmet,slik at du ikke trenger å gå til sykehuset for dette.
"Tett" kroppen er en perfekt grobunn for mange patogener, som inkluderer mycoplasma, toksoplazmu, ureaplasma, Chlamydia, gonococcus, Gardnerella, Trichomonas, virus, gjær. De er årsaken lesjoner av ulike organer i inflammatoriske prosesser av rus.Det er en sekvens av rengjøring i kroppen, først rense tarmen, etter at galleblæren og leveren, så beholderen og vevsvæske og bare ved slutten av nyrene. Dette vil hindre spredning av giftstoffer og giftstoffer i hele kroppen og deres re-absorpsjon.
Vi vet en enorm mengde rengjøring prosedyrer i menneskekroppen, og blant dem som prøver å takle dette hjemme, den mest populære sult som den mest enkel og effektiv måte. Når en person nekter å spise, starte prosessen med spontan rensing kroppen av saltavleiringer, døde eller defekte celler og andre giftstoffer i tarmen dø forråtnelse bakterier, som tar plassere sine nyttige kolleger. Hvis du gjør det rengjøring hjemme, heller sulte regelmessig, for eksempel en gang i kvartalet for 3-4 dager.
Hvordan er Colon Cleanse
Vanligvis er rengjøring av avdelingen av menneskekroppen svært viktig for god helse. For dette formålet ofte bruker urter som stimulerer de viktigste organene og nøytralisere akkumulert i kroppen av skadelige stoffer. Forberede den nødvendige avgiften er svært enkel: Ta fennikelfrø, ryllik, eukalyptus blader, kamille, bjørkeblader, Celandine, plantain frø, marigold, salvie og oregano og bland alt i like proporsjoner. Fem spiseskjeer av denne samlingen, som viste seg å være et flott verktøy for å rense tarmen og hele organismen, brygge 2 liter kokende vann. La stå i en halv time, forsiktig belastning og kjølig til ca kroppstemperatur. I dette tilfellet vil rengjøring være veldig forsiktig, fordi altfor varm væske kan føre til ufrivillige spasmer i tarmen.
Selvfølgelig, hjemme for å finne alle disse urter er ikke lett, men det skal fortsatt komme til apotek for å finne minst to tredeler av de postene som inngår i denne komposisjonen. Da renseeffekten vil være mye sterkere.
Det er best å gjennomføre en slik kroppen rensing i morgen, rundt 5 til 6 am fordi i denne perioden tarmen er spesielt aktive, men bare etter avføring. Derfor kan det være senere tid rengjøring prosedyrer kan flytte litt, men det er vanligvis ikke bli krenket.
Hvis du er kronisk dårlig tid, kan du gjøre et sterkt avkok og fortynne det med vann ved romtemperatur. Tips klyster før bruk må desinfiseres ved koking å tilfeldigvis satt på kroppen infeksjon. Egentlig purgation er at du setter en banal klyster uke en dag, og den andre og tredje - en dag. Prøv å tåle denne prosedyren er ikke veldig hyggelig i 5-10 minutter og kan være vanskeligere å rengjøre som mulig var fullført.
Hva er rensing leveren
Etter rengjøring av tarmen kan fortsette å rense leveren - organ som tar støyten, filtrering og nøytralisere skadelige stoffer til kroppen som kommer fra miljøet.
For å rense leveren bringes den ønskede effekt, bør den fremstilles på forhånd. I løpet av uken, spiser bare vegetarisk mat og se for regelmessig avføring.
På den første dagen rense kroppen på tom mage om morgenen, gjøre en klyster. Så en dag er anbefalt å spise bare rykende fersk eplejuice. Neste dag gjør det samme, og den neste dagen drikke eplejuice like før 19:00. Det antas at den mest fordelaktige tid til å rense kroppen for bergarter som akkumulert i leveren.
Fremgangsmåten for rensing leveren, som holdes i hjemmet, er som følger: Ligge i sengen, sette en varmepute på leveren og hvert kvarter inne i 3 ss sitronsaft og olivenolje så mye, med korrekt blande dem i et glass.
Bedre hold varmeflaske i øvre høyre kvadrant minst 2-3 timer. Så sovner fredelig. Når du føler trang til avføring, vil du se resultatene, selvfølgelig, hvis utført riktig rensing leveren, bilirubin steiner kommer ut grønn farge, kolesterol plugger, sort galle, slim og døde stykker etc. Dette betyr at kroppen begynte å bli kvitt interne giftstoffer som har samlet seg i det i løpet av årene. Vanligvis noen få (4) av slike utslipp, og deretter foreta en rensing klyster og er ikke veldig tett posnidayte.
Metoder for behandling av ledd
Tilå opprettholde fleksibiliteten og felles mobilitet, er nødvendig å rengjøre dem med folk rettsmidler, eller kroppen kan alder å begynne å gi mer alvorlige feil. Plasser laurbærblad 5 g i 300 ml varmt vann og koke i noen minutter, så la det brygge buljong i en termos i 3-4 timer. Renne løsningen og drikke det i små slurker innen 12 timer. Alt på en gang ta noe tilfelle ikke kan, eller i stedet for å rense kroppen du tjener blødning. Gjør dette i tre dager i uken kan gjenta prosedyren. Spise bare vegetarisk mat.I det første året av ledd anbefales å utføre rengjøring hver tredje måned, deretter en gang i året, og det må nødvendigvis komme før tarmen rensing.
Metode for behandling av lymfe
Lymfe - er en av de viktigste kroppsvæsker,så ren at det er også ønskelig for de som ønsker å føle seg veldig sunt. For å forberede denne spesielle blanding av fersk juice: Ta 200 ml smelte vann, 900 ml av appelsin og grapefrukt juice, 200 ml sitronsaft. Før inngrepet, foreta rengjøring klyster og drikke saltvann (for det i 100 ml vann bør ta en spiseskje av ethvert salt). Veldig god effekt på kroppen, i dette tilfellet gjør en varm dusj, badstue eller dampbad, fremmer det rikelig utsondring av vann og deretter naturlig forsendelser kroppen. Hver halve time drikke 100 ml juice oppnådde blandingen. Vanligvis, rengjøring lymfe anbefales for tre påfølgende dager uten å spise noe annet enn smeltevann og blandingen over.
Hvordan å rense nyrene
Nyrene er et av de viktigste organene i menneskekroppen og den naturlige filter for alle giftstoffer som kommer inn eller skjema i det, såderes rengjøring bør ta vare på hans tidlige år. Best å starte rengjøring prosedyrer nyre sommer, på høyden av vannmelon sesongen. Metode for rensing i dette tilfellet er å bruke Arbuzov og brød. Spise disse matvarene for en uke, fordi de bidrar til å lure steiner og sand av urogenitale system.
En annen måte å rense nyre innebærer kombinerte bruk av furu olje og urte. Ta 50 gram johannesurt, merian, knotweed, sitronmelisse og salvie og kok dem med urtete, pre podribnyvshy. Forbered 20-25 gram furu olje, som er et uunnværlig verktøy for å rense nyrene. Uke sitte på et vegetarisk kosthold, og til å spise urtete med honning. På den syvende dagen forberede 100 ml frisk urt kjøttkraft, avkjøl det og drikke en halv time før et måltid, og legger til 5 dråper naturlig furu olje. Ta denne blandingen tre ganger om dagen i fem dager. Du vil merke at begynte prosessen med rengjøring: pomutneet mye urin kan begynne å gå ut steiner og sand.  
Fordeler og ulemper av kanel
 Selv våre forfedre vurdert smaker fantastisk duftende krydder kalt kanel. Brune trange rør som er brakt til bordet vårt i sin opprinnelige form, eller frest inn i en fin flavored pulver.
 Forberedt krydder fra barken på det samme treet som vokser i Ceylon og Sør-Øst Asia. Eksperter mener tseylonskuyu kanel en av de høyeste kvalitet og velduftende i verden. Hennes asiatiske kolleger, selv om verdsettes nedenfor har samme sett av nyttige funksjoner og gode smaken.
 Velsmakende krydder
 Som med alle produkter, duftende rør har sine positive og negative egenskaper. Å vite hva fordelene og ulemper av kanel i betydelig grad kan utvide rekkevidden av applikasjons krydder.
 Hoved sektor som bruker kanel er matlaging. Tilsett en klype bakepulver i betydelig grad kan forbedre smak og aromatiske kvaliteter muffin.
 Imidlertid er de første og andre kurs forberedt med tillegg av denne fantastiske krydder. Brukes i mange nasjonale retter av verden, og gir detaljer og kanel krydder pilaf aserbajdsjanske, georgiske og bulgarske fo ciorba.
 Ofte, kanel og satt i alle slags drinker. Med sin hjelp forberede tradisjonelle grog, gløgg og enda noen øl. Men selv den vanlige varm sjokolade eller te med kanel du kan legge vitalitet og kreve en god stemning for dagen.
 Kanel som en kur
 Den helbredende egenskaper av kanel er ikke dårligere i smak. Fosfor, mangan, jern og kalium, kombinert med essensielle oljer som utgjør sitt medlemskap, kan bli mye brukt urter i tradisjonell medisin og homeopatisk praksis.
 Kanel har følgende nyttige egenskaper:
 1. Aktivt senker blodsukkeret, normalisere tilstanden til pasienter med diabetes mellitus.
 2. Konverter overflødig fett celler til energi, og dermed hjelpe folk ned i vekt fra overvektig.
 3. På grunn av sammensetningen av krydderet kanel-aldehyd, og alkoholen tsynnamylatsetata som virker som naturlige statiner, kanel hell reduserer mengden av "skadelig" kolesterol og hindrer økt trombose.
 4. Sett i kosten, krydder ikke bare normaliserer stoffskiftet, men også bidrar til å normalisere fordøyelsen ved å hjelpe patologisk oppblåsthet, fordøyelsesbesvær og urolig mage.
 5. Unike choleretic egenskaper duftende rør med hell brukes til å rense leveren og galleblæren.
 6. Å være en naturlig antidepressant, er duften av kanel mye brukt i psykoterapi for å skape en avslappende og beroligende atmosfære.
 7. Kanel kan også brukes som en naturlig antiseptisk, soppdrepende og antyparazytarnыy narkotika.
 Skade kanel
 Til tross for alle de fine funksjoner bivirkninger når de brukes kanel som mulig. Dette gjelder primært mengden konsumert i mat krydder. Hvis du spiser det, som de sier, skjeer, ikke for å unngå alvorlige helseproblemer. Dette er på grunn av nærværet av en del av kumarin, giftige organiske forbindelser i store doser forårsaker alvorlig hodepine, kvalme og brudd på leverfunksjonen.
 Fordelene med kanel for kvinner som venter barn, akkurat som tvilsom. Bruk av urter under svangerskapet kan føre til spontane livmorkontraksjoner, øker risikoen for spontanabort.
 Som alle eksotiske krydder, kan kanel forårsake idiosynkrasier. Første tidkrevende det i mat, se nøye for reaksjonen, prøver ikke å gå glipp av advarselen tegn på allergi.
 Lagring pulver eller flavored rør har også sine triks. Til de gode egenskapene ikke har forsvunnet, beskytte den mot direkte sollys, holde i glassbeholder med en stram, ikke puster, dekker ikke mer enn seks måneder.  
Яндекс.Метрика