Rent ansiktRengjøring av ansikt - en kosmetisk prosedyre som hjelper huden å holde seg vakker og silkemyk. Det må utføres flere ganger i måneden, da huden vil være sunn og frisk. Denne prosedyren gir nesten alle skjønnhetssalonger (rent ansikt er både manuell og hardware). Men ikke hver kvinne er å foreta regelmessige besøk salonger, noen er desperat mangel på tid, noen penger, med hver ønsker å være vakker. Vei ut - rengjøring ansiktet hjemme.
Rent ansikt hjemme: hvordan du starter
For inngrepet, rent ansikt hjemme må du bruke en og en halv time. Velg et tidspunkt når du ikke vil bli forstyrret, fordi prosedyren for rengjøring person hjemme krever flid.
Før du utfører noen prosedyrer hjemme trenger å rense huden. Hvis du malt, er det nødvendig å fjerne makeup, vaske, tørke renser huden tonic.
Fra øvre keratinized lag hjemme vil hjelpe å bli kvitt kratt. Tilbring lett peeling, forårsaker hud og skrubb lett pomassyrovav, skyll. Bare i dette tilfellet vil bli kvitt all den akkumulerte miljøgifter hjem. Dekobling kan utføres ved hjelp av vanlig vann. Men det er lurt å forberede et avkok av urter kjøpt på apoteket. For dekobling av ulike typer hud hjemme passe ulike urter. For eksempel, for fet hud passer kamille og kjerringrokk, og for sensitiv og tørr - malurt, ryllik og rosmarin. Koke vann eller buljong i en kjele og hold ansiktet over dampen for ti eller femten minutter, mens dekket med et håndkle. Faktisk, fra dette øyeblikk begynner prosessen med å rense person hjemme. Under påvirkning av varm damp porene åpnet fordi ekstern forurensning som kommer fra huden din uten ekstra hjelp.
Mens huden fortsatt er varm, og porene er ikke lukket, må du begynne å behandle huden i ansiktet av talgplugger, kviser og hudormer hjemme. De trenger å være nøye presse, lett å trykke på begge sider. Når et lett trykk er ikke nok, du kan forsiktig nadkoloty akne tynn nål, forbehandlet med alkohol. Alle trinnene i rensing ansiktet hjemme du har å gjøre med rene hender, og enda bedre - vikle bandasje fingre som dynket i en løsning av salisylsyre. Steder der huden er skadet, desinfisere alkohol eller hydrogen peroxide lotion.
Bruk rene ansiktsskrubb hjemme
Hvis vashakozha i ganske levelig tilstand, og ditt eneste problem - tilstedeværelsen av keratiniserte og små svarte prikker i T-sonen, deretter ekstrudere ingenting. Umiddelbart etter den dampende prosessen, rett og slett skrubbe huden. En person begynner å puste fritt fordi små slipende partikler som utgjør kratt, "vyskrebut" Forurensning fra nå.
Du kan bruke fabrikk Scrubs og Scrubs kan gjøre en rengjøring person hjemme på egenhånd. Å produsere scrubs kan være produkter som malt kaffe (fine slipe), malt havregryn, honning, fløte og rømme. Husk å bruke skrubb i ansiktet om morgenen og akne kan ikke.
Ved rengjøring person hjemme over, ingen purulent betennelse og komedoner, må du ta vare på restaurering og vern av naturskinn. Du kan ganske enkelt bruke en fuktighetskrem, men heller lage en maske. Etter rengjøring prosedyrer hjemme person har en god effekt følgende maske: Bland to spiseskjeer med cottage cheese med en halv teskje honning og ett egg. Mass rist godt og søke på ansiktet. Skyll trenger varmt vann, og deretter skylle ansiktet med kaldt. På denne måten vil bidra til å redusere porene og huden toning.
Å utføre rengjøring person hjemme er ikke anbefalt for kvinner med veldig tørr og tynn hud, og hvis på forsiden av mange betennelsesceller. Avstå fra denne prosedyren hvis fartøyene er svært nær hudoverflaten. Det er tryggere å referere til en profesjonell kosmetolog.
Ansiktsmasker renhold hjemme
Mekanisk rengjøring - er ikke den eneste måten å rense ansiktet hjemme. Det finnes andre måter, for virkningen av bruken av disse er ikke så raskt, men lengre. Jevnlig bort deg selv masker, og huden din vil gi deg silkemyk og glatt.
Den mest effektive maske for ansiktet rengjøring i hjemmet anses såpe og brus. Det er lett å tilberede. Kapasitans make skum såpe (kosmetisk eller barn). Skummet søke på huden og på toppen av skum - et tynt lag av natron. Samspillet av brus og såpe vilje respons for å hjelpe rense porene. Når prosedyren du føler en liten kribling. Når det gikk, skyll masken av med varmt vann. Denne masken hjemme kan ikke brukes mer enn en gang eller to ganger i uken.
Det er lett å rengjøre lage mat hjemme og neste maske med krem ​​og salt. For noen fuktighetskrem, legger fem dråper tea tree olje og en teskje salt. Sett ikke tykt lag av huden på personen suge for ti eller femten minutter, skyll med varmt vann. Vurdere å bruke en maske basert på salt kan, hvis huden er betent.
Å rense ansiktet hjemme er ideelle kosmetisk maske av leire. Leire har evnen til å absorbere fett forurensninger fra huden og renser porene. Strukturen av slike masker vanligvis omfatter komponenter som regulerer aktiviteten av talgkjertlene og fuktighet i huden. Disse masker er påført huden med et tykt lag klebet til å tørke, og deretter vasket med varmt vann. Etter inngrepet ansikt tørkes tonic. Den største fordelen med å bruke leire masker hjemme er ingen kontraindikasjoner for bruk.
Andre måter å rense ansiktet hjemme
Du kan bruke for å rense ansiktet hjemme ikke bare de måtene som er beskrevet ovenfor. Det finnes alternativer til dem. Den eneste regelen som må følges - et rent ansikt hjemme i samsvar med forebyggende tiltak. Du kan ikke vite sikkert hvordan huden din vil reagere på en bestemt prosess, så du bør gjøre en foreløpig test på et lite område av huden.

Rent ansikt hjemme ved hjelp av havre og hvetekli

I å gjennomføre lys ansiktsmassasje bruker havre eller hvete kli hver 7-10 dager, effekten av prosedyren du kan se i en uke. Denne fremgangsmåte er egnet for normal hud (i dette tilfellet blanding kli med melk) og oljeaktig (så bruke 3% oppløsning av hydrogenperoksyd). Klarere må ha konsistens masse. Det bør tørke problemområder i løpet av minutter. Deretter skylle ansiktet med varmt vann, deretter kjølig vann. Etter inngrepet, tørk huden tonic eller lotion. Hvis det er en følelse av trykk, deretter bruke en nærende krem.

Rent ansikt hjemme ved hjelp av salt og brus

I en liten mengde flytende såpe, legge til en kvart teskje salt og brus. Ta en gasbind pinne og suge den i varmt vann. Dott dyppet i blandingen og søke på problemområder med myke sirkelbevegelser. Etter inngrepet, søke på ansiktet nærende krem. Hvis huden etter rens hjemme var det spor av irritasjon, talkum pulver det.
Rent ansikt hjemme med varm komprimere
Hjemme du kan for å rense ansiktet følger. Suge i varmt vann lærret eller håndkle. Klem og gjelder til ansikt i 30 sekunder. Gjenta flere ganger. Deretter suge en tampong med gasbind i en løsning av hydrogen peroxide og deretter dyppe den i fine salt. Putting, gjør myke sirkelbevegelser. Etter inngrepet, vaske ansiktet med varmt, så kaldt vann, gni lotion. Tilbring prosedyren flere ganger i uken. Etter at forbedringen vil være merkbar, kan prosedyren utføres sjeldnere.
Kontra rent ansikt hjemme
Den mest effektive måten er å rengjøre mekanisk, men ikke alltid det kan gjøres hjemme. Under denne prosedyren salnыeprobky fjernet ved hjelp av ulike enheter og apparater. Hjemme, ville disse verktøyene være usannsynlig for hånden. I tillegg mekanisk rengjøring - ganske risikabel prosedyre, som infeksjoner og muligens går inn i en høy risiko for skade på den sarte huden i ansiktet ved rengjøring hjemme.

Risikoen øker til tider, hvis ansiktet er betent acne eller magesår. I dette tilfelle er fremgangsmåten for rensing av ansiktet i hjemmet ikke anbefalt.

Noen mennesker i hjemmet rengjøring person i det hele tatt kontraindisert. Hvis du har eksem, herpes, astma eller hypertensjon, epilepsi, kan disse prosedyrene utføres bare i skjønnhetssalonger under medisinsk tilsyn.
Fordeler og ulemper ved rengjøring ansikts hjemme
Hvis du noensinne har hatt å gjøre mekanisk rengjøring person i skjønnhetssalonger eller skjønnhetssalonger, er du sannsynligvis kjent med bivirkningene av denne prosedyren. Først, er det ubehagelig, selv smertefull, ansiktshuden for et par dager etter inngrepet røde og betente. Men under salongen prosedyrer vil du være sikker på at forurensning fjernes helt.
Under prosedyren hjemme i denne effekten ikke kan være sikker på at ett hundre prosent. Men gjennomfører prosedyren hjemme, du vil ikke torturere seg selv, foruten å bruke kun naturlige og ikke kjemikalier forsterke de positive effektene av rengjøringsprosedyrer hjemme person.  
Hår Sykdommer

 Bakterier er overalt: i vann, luft, produkter, hud, kropp sekreter, vev under neglene. Dette er den enkleste organismer, hovedsakelig encellede.
 Bør skille mellom sykdomsfremkallende og ikke-patogene skadelige, ufarlige bakterier.
 Vi er alle utsatt for infeksjoner. På et tidspunkt når legemet blir svekket og ikke lenger motstå påvirkning av patogene bakterier og deres toksiner, ofte overføres ved kontakt med syke mennesker og dyr som er infisert.
 Det er derfor viktig støtte immunforsvaret og god personlig hygiene og ryddighet øvelse på offentlige steder for ikke å fange infeksjonen.
 Det er ulike årsaker som fører til sykdom hår.

 Interne grunner:


? hudsykdommer (slik som fotsopp og skrubbsår);
? infeksjoner (f.eks, syfilis);
? rus;
? overføres komplekse operasjoner;
? nervøse og hormonelle systemer;
? narkotika allergi;
? Vitaminmangel (f.eks A, E);
? mangel av mikronæringsstoffer (slik som sink, jern, svovel);
? sykdom;
? eksponering;
? brudd knyttet til mage-tarm.

 Ytre årsaker:


? hodeskade;
? manglende overholdelse av hygiene;
? hyppige bleking hår;
? hyppig perming;
? vandre i kulden uten lue.

 Hår Sykdommer


? hårtap (alopecia);
? trihoptiloz;
? sprøtt hår (tryhoklazyya);
? hiperhromiya;
? gipohromiya;
? albinisme;
? hirsutisme;
? inngrodde hår;
? misbruk form av hår;
? soppinfeksjoner;
? tryhonodoz;
? seborrhea;
? follikulitt.
 Alopecia kan være kruhovydnыm, alopesi, kruhovydnыm, diffus, atrofisk, androgenetic, arrdannelse og traumatisk.
 Årsaker til skallethet variasjon: arvelighet, stress, endokrine lidelser, høyt blodtap, jernmangel, protein, bruk av cytostatika, thyreostatics, antikoagulantia, store doser av vitamin A, medikamenter som senker kolesterol.
 Den vanligste er androgenetic alopecia og usammenhengende. Grunnen androhenetycheskoho skallethet - hormonell ubalanse (reduksjon i østrogen (kvinnelige hormoner) eller heve dyhydrotesteronov (mannlige kjønnshormoner)). Dette fører til tynning og håravfall. Dannes skallet panne bør, og til slutt går skallet, går fra panne til nakke.
 Androgenetic alopecia hos menn kan være opp til tjue år, kvinner - tjuetre. Det er åpenbart hårtap. Det forekommer i bølger, som alternerer med perioder med remisjon. Dette kan skje på bakgrunn aktivitet i talgkjertlene.
 Økt hyppighet av sjamponering styrker håravfall ytterligere. Hair tynning og så ut til å miste farge.
 Diffus (jet) hårtap - Er ofte et tidlig stadium eller androhenetycheskoho, alder eller skallethet. Håret falle jevnt over hodet. Manifestert det vanligvis 3-4 måneder etter eksponering for negative faktorer.
 Oppdrett (kruhovydnoe) hårtap - Den samme form for skallethet. Plutselig dannet rund eller oval foci fratatt hår. Med sammenslåingen av foci leveres komplett skallethet. Dens årsaker er forankret i endokrine lidelser og vaskulær nekrose.
 Faller håret etter bestråling ved behandling av kreft. Kanskje postpartum hår tap på grunn av hormonell ubalanse. Det går gjennom 2-6 måneder etter fødselen.
 Trihoptiloz mulig grunn til å kjøre tørr seborrhea. Håret ser kjedelig og fargeløs.
 Skjørheten i håret (Tryhoklazyya) er en indikasjon på feil vare. Håret ikke slutte å vokse, men nesten brekke av over huden.
 Hiperhromiya Figuren brudd hårfarge, økt pigmentering.
 Gipohromiya - Dårlig farge hår graying.
 Albinisme - En medfødt fravær av pigmentering av hår. Det kan også forekomme som et resultat av forgiftning av sterke gifter, for eksempel slik som arsen eller utvikle seg på grunn av alvorlige hudsykdommer.
 Hirsutisme indikerer en svikt i det endokrine og nervesystemet. Mulig han er under påvirkning av kjemiske, mekaniske og fysiske faktorer. I stedet der å vellushår vises grov pigmentert hår.
 Inngrodde hår - En konsekvens av inflammatoriske eller traumatiske prosesser. Basert på hudoverflaten av hårsekken, er håret bøyd over og vokser inn i huden eller hornlaget, uten å forlate overflaten.
 Brudd skjema hår - Arvelig faktor. I dette tilfellet, blir håret forvrengt, spindel-formet, flat, krøllete, puchkoobraznye.
 Athlete - En sopp sykdom av hår forårsaket av patogene sopp, fantastisk hår og menneskelig hud. Disse inkluderer skorpe (favus) trihofitii (ringorm) microsporia. De er smittsom og overføres gjennom hatter, kam, klær. For eksempel overflate trichophytosis - preget av et stort antall små runde eller ovale lesjoner. Hår i sentrene lett brekke av nesten ved utkjørselen av håret kratere.
 Tryhonodo forårsaket av feil behandling av hår og er ledsaget av strukturen av håret. Nodulær struktur er formet som en sløyfe av hår. Behandling av sykdommen er imidlertid bruken av hårsjampo sjeldne, forsiktig kjemming. Du kan ikke utsette håret misfarging og kjemisk bølge.
 Seboreisk eksem t påvirker skalp. Forårsaket av soppen Pityrosporum ovale. Mikrofloraen i hodebunnen en normalt inneholde 30-50% av soppen. Når seborrhea konsentrasjon Pityrosporum ovale - 75%, mens alvorlig - alt 90%. I hennes lesjoner observert alle lypofyl - forskjellige typer sopp. Seborrhea - en sykdom som kjennetegnes ved nedsatt utskillelse av talg. Det er to typer av seborrhea - tørr og fet.
 Den tørre seborrhea indikerer utilstrekkelig tildeling av sebum talgkjertler. Huden blir tørr og flassende, sprø hår gain, tynning, mister glans, delt i endene, vises flass. Ser på den menneskelige hodet illusjon som om prypudrennoho effekt. Flak lett smuldre på klær, og gir frastøtende uflidd utseende. Prosessen kan ta år.
 For fett hår og fet ansiktshuden gi inntrykk som om utflytende smult. Håret klistret til trådene. I hodebunnen fettete skorpe dannes gul. Sykdommen er ledsaget av kløe og truet tidlig håravfall.
 Follikulitt - En betennelse i hårsekken. Forårsake sykdom bakterier - Staphylococcus. Huden er rød, vises smertefulle pus utdanning. I behandlingen av sykdommen bør drikke bort et kurs av antibiotika og antiseptiske midler jevnlig med spesielle infiserte steder.
 Alle disse sykdommene bør behandles av leger som fore individuelle behandlingsregimer.
 Behandling kan inkludere eksterne medisinske og kosmetiske produkter, klassiske og akupressur, fotsoneterapi, kryoterapi, akupunktur, fysioterapi og hardware teknikker økter, tar vitaminer, kosttilskudd, homeopati, urtemedisin.
 Bedre blodtilførselen til hårsekkene og øke penetrasjonen av aktive ingredienser hjelpe manuell terapi i kombinasjon med maskinvare effekter.
 Husk at når en sterk hårtap aktive hodemassasje er kontraindisert.  
Яндекс.Метрика