Restaurering av fremgangsmåten ifølge Bates
 I dag en av de mest farlige sykdommer - en delvis eller fullstendig synstap. Sistnevnte er en sterk sjokk, fordi folk blir betraktet deaktivert eller deaktivert. Jo før du begynner behandling, jo mer sannsynlig at det vil gi synet uten kirurgi.
 Leger stadig tilby nye metoder for synskorreksjon, men en av de mest effektive er rehabilitering av Bates-metoden brukes av pasienter i mange år.

 De viktigste symptomene på synshemming. Årsaker


 Det er over hundre grunner til forverret syn. Hver person skal være en individuell tilnærming, fordi hvis riktig oppdage hvorfor det skjedde, jo lettere vil det tildele riktig behandling. De viktigste årsakene til synshemming er: alder, anstrengte øyne, leser ikke opplyst rom, andre sykdommer.
 Hva moderne mennesket er ikke deler en datamaskin? Spesielt syndrom av "tørre øyne" påvirker folk som jobber på kontoret. De trenger å fukte daglige øyedråper, og spise mer mat for å forbedre visjon (gulrøtter, blåbær).
 Oftalmologer aktivt anvendes ved utførelse av fremgangsmåten for utvinning av Bates-metoden, som er enkel og lett å følge for mange pasienter.

 Restaurering av fremgangsmåten ifølge Bates. Betyr det virkelig fungerer?


 Denne metoden for utvinning for Bates-metoden vil hjelpe å bli kvitt hypermetropi, astigmatisme og nærsynthet. Forskeren mente at briller hjelpe godbit fordi han la fram sin teori som kan hjelpe.
 Å prøve metoden, trenger du en full body avslapping. Deretter må du gjøre øvelsene:

 Øyne vann opp, ned, venstre, høyre i 10 minutter. Deretter tegner en sirkel og tegnet av uendelig;

 Lukk øynene og hendene representerer svart. Å være i denne tilstanden i ca 3-5 minutter.

 På tidspunktet for øvelsen, må kroppen være helt avslappet, fordi jeg trodde Bates, den viktigste årsaken tåkesyn - en mental påkjenning. Utføre øvelser som anbefales 3-5 ganger om dagen.
 Mange leger er ikke enig at det virkelig hjelper bedre enn briller. Alle kan øve rehabilitering av Bates-metoden ikke bare for behandling, men også for å forebygge!  
Laser synskorreksjon: for
 Blant de flere dusin behandlingstilbud astigmatisme, nærsynthet og langsynthet mest trygg og effektiv metode for å gjenopprette vurderes laser kirurgi. Denne fremgangsmåten er enkel og antas å være tilgjengelig. Korrigerende virkningsmekanismen er gjennom hornhinnen. Som følge av sin form ikke endres, noe som fører til at bildet er fokusert på vevet. Det bør bemerkes at det ikke er kontraindikasjoner for laser synskorreksjon. Derfor er det viktig å gjennomføre en innledende test som kan oppdage slike funksjoner.

 Kontraindikasjoner mot laser korreksjon prosedyre - er diabetes, graviditet og fødsel fôring, glaukom og katarakt, endokrine sykdommer, fundus endringer og mer. Dette er mer snakk i klinikken. Fordelene med laser korreksjon av mange, disse er hastighet, pålitelighet, sikkerhet, smertefri, bredt spekter av bruksområder. Prosedyren krever ikke sykehusinnleggelse og sørger for en minimumsperiode på utvinning, forventet resultat og mer.
 Prisene for synskorreksjon varierer noe avhengig av klinikk og på metoden. Kostnaden av prosedyrer i prislisten er bestemt av det ene øyet.
 For eksempel, laser øye korreksjon metode for individuell TOSCA anslått til nær $ 1000. Laser øye korreksjon metode for Lasik nærsynthet, hypermetropi høy grad av - $ 750. Korreksjon Lasik teknikk for nærsynthet, hypermetropi av medium - 670 dollar, og en svak grad - 570 dollar. Laser øye korreksjon teknikk for PRK - $ 360, etc. Klinikker hevder at prosedyren er tilgjengelig for alle dømme deg. Kanskje dette er prisen på.  
Forbedring av fremgangsmåten ifølge Bates
 American lege William Bates utviklet en detaljert fremgangsmåte for utvinning, med tittelen "Forbedring av fremgangsmåten Bates." Metoder Dette gir klar og enkel nok til å utøve og anbefalinger. Med denne teknikken kan forbedre din visjon uten rusmidler.

 Stadier forbedring av fremgangsmåten i Bates Det første trinnet er passiv avslapping, som kan identifiseres og palminh hukommelse og imaginære spill.

 Palminh - er en øvelse der øynene gitt skikkelig hvile. Man må lukke øynene mens dekker hendene i kryss. Det viktigste er å være i stand til å åpne og lukke øynene. Det er nødvendig å innføre en sort boks. Denne øvelsen tretthet i øynene og bidrar til forbedring sin.

 I den andre fasen kalles - dynamisk avslapping - fornem: sola, puste og blinker. Solarise er at solens stråler brukes som øye medisin. Et sett med øvelser for å puste og blinker også fokusere på tretthet og belastning på øynene. Utføre dem jevnlig, blant annet som et resultat av prosessen.

 I den tredje fasen er: å lese liten skrift, glimt, gester, bevegelse og swing, analytisk kontemplasjon.

 Effektiviteten av metoden


 Forbedring av metoden av Bates oppstår i folk med praktisk talt alle brudd. Gode ​​resultater kan oppnås ved å betale minst en halv time på trening en dag. I de oppgaver nødvendig for å fjerne glassene. Foruten Bates anbefaler at folk som velger å forbedre ditt syn, ikke bruker dem i det hele tatt.
 Ved hjelp av denne metoden kan både voksne og barn. Kjernen problem av fremgangsmåten omfatter utskifting av dårlige vaner med gode. Denne metoden vil gi resultater bare når en person med vitende og replikering i livet disse positive vaner. I tillegg har folk til å opprettholde sin helse, trening, spise riktig, hvile og så videre.
 Forbedring av metoden av Bates oppstår vanligvis i løpet av noen timer eller i de tidlige dagene av å arbeide med denne teknikken. Progress kan være brå eller snarere glatt.
 Hvis det er bedring av hopp, kan en person ikke føler noe resultat i løpet av noen uker, men da er det kraftig forbedre.  
Hvordan å øke immunitet voksen
 Forsvar, bør det immunitet alltid være høy, både hos voksne og barn. Dette problemet er spesielt viktig om vinteren, når kroppen mangler vitaminer og utendørs sollys.

 Hvorfor trenger vi immunitet


 Immunitet - er vår forsvar mot gjerdet all unødvendig. Det hjelper oss til å bekjempe bakterier og virus som, en gang i kroppen, utløser patologiske prosesser. Jo sterkere immunforsvaret er, jo mer stabil kroppen din, noe som betyr at bakterier og virus liten sjanse.

 Trenger å vite hvordan å øke immunitet voksen La oss starte med leiligheten din. Rommene må regelmessig våt rengjøring, ventilere og fuktigere luft.

 Du må ses hen til kostholdet. Prøv å spise mer frukt og grønnsaker. Preferanse bør gis til lokal snarere enn frukt og grønnsaker med eksotiske varianter. Fersk juice hjelpe så øke immunitet voksen og vil være en utmerket erstatning krever ikke konserveringsmidler. Kjøtt og fisk ønskelig å bruke kokt, disse produktene bære de viktige sporstoffer. Av alle de utstilte varer preferanse bør gis brød med kli og hele korn. Meieriprodukter inneholder gunstige bakterier forbedrer gut. Legg hvitløk og løk i maten vil også styrke immunforsvaret. Ikke glem om bananer og sitrus. Det er nødvendig å redusere forbruket av søtsaker.

 Gunstige effekter på kroppen urte ekstrakter som kan øke immunitet som voksen og har en beroligende og styrkende effekt. I tillegg til alt dette, ta vitaminer og mineraler, med den obligatoriske vitamin C og E og A.

 Det har lenge vært kjent herding kan ikke glemme. Det bidrar til å støtte immunforsvaret og effektivt lindre trøtthet. Hver dag, utføre en tur i frisk luft minst tjue minutter. Ikke glem om regelmessig mosjon.

 Hvordan å øke immunitet voksen og slappe av hele kroppen kan massere føttene. Med sin konsentrasjon på foten nesten alle punkter som er ansvarlig for kroppens systemer, forbedrer vi den generelle tilstanden i kroppen. Prøv å få nok søvn og ikke la deg kjøre ned. Tren deg selv til å gjøre øvelser hver dag.
 Gjøre alle disse forslagene, kan du i stor grad forbedre kroppen din.  
Hvordan bli gravid raskt etter pille?
 Gjør definitive konklusjoner bare ved sitt utseende - er i alle fall ikke med rimelighet. Denne taktikken forhastede dommer nesten aldri ikke rettferdiggjøres. For eksempel, en jente i lang tid nøye yzbehavshaya graviditet kan være noen motstander gleden av morskap. Bare et visst punkt hun planla hennes liv annerledes og handlet i henhold til hans eget sinn. Årsakene til dette kan være mange og ulike: fra ønsket om å vokse som person og skje til å vente på det rette øyeblikket til å ta en pause i sin karriere, fra et ønske om å gi en mann stå opp for godt vedlikehold av familien til å søke denne samme mannen. Generelt, før eller senere, bestemmer vår heltinne å bli mor og nekter å bruke prevensjonsmidler. Da opplever han alle muligheter til raskt å bli gravid eller ikke. Raskt bli gravid etter å ha tatt p-piller kansellering forvalter om de fleste kvinner. Og så raskt som de kanskje ikke forvente. Dette er en fysiologisk forklaring relatert til intensiteten av eggstokkene, og i denne artikkelen vil vi helt tilbake til dette spørsmålet. Men noen kvinner mindre heldige og kan ikke gjenvinne evnen til å bli gravid. Og dette kan skje i alle aldre, og en ung jente som drømmer om et første barn, og med en erfaren mor, vыderzhyvavshey pause mellom første og andre fødte barn. Hvis graviditet ikke skjer innen to eller tre sykluser etter seponering av p-piller, er det ikke bare skremmende, men selv dårlig: leger og planer om å avstå fra unnfangelse om slike vilkår. Men hvis det viser seg ikke å tenke for mer tid til å ta vare på helsen sin og søker en vei ut av denne situasjonen. For å bli gravid etter p-piller, bjørn og gi fødsel til en sunn baby. 
 Hormonelle prevensjonsmidler: funksjoner, innvirkning på unnfangelse og generell helse
 Hormonelle prevensjonsmidler, inkludert muntlige tabletter, er svært populært i dag. Dette er ikke overraskende, fordi alle eksisterende oppdatert beskyttelse mot uønsket graviditet er muntlig hormonelle piller er ansett som den mest pålitelige og relativt sikker metode. Den farmasøytiske industrien tilbyr en rekke lignende legemidler, annen pris og virkestoff. Men i generelle termer, er prinsippet om oral contraceptive (OC) det samme: de avbryte prosessen med eggløsning ved å undertrykke eggstokkfunksjonen. Denne effekt oppnås ved at virkningen av den kvinnelige kroppen er i fremstillings hormoner, østrogen og progestin. Den største ulempen OK - de ikke hindre kontrahering en infeksjon som overføres seksuelt. Men sikkerhetskoden pille er mye høyere enn kondom.
 Den største vanskelighet ved anvendelse av pillen - en streng overholdelse av planen for ikke å gå glipp av når medikamentet og hindre reduksjon som kreves for preventive effekt av hormoner i kroppen. Men, hvis den selvdisiplin du er bra og du tar en pille hver gang, hver dag på omtrent samme tid, du kan nesten trygt mener at graviditet ikke truer deg. Fordi OK bare ikke gi et egg fra eggstokken til å gå ut, endre endometrium (livmorslimhinnen) til egget i alle fall ikke kunne være knyttet til det for videre utvikling, og samtidig også gjøre livmorhalsen uoverstigelig barriere mot sperm zhuschuyuchy sin naturlige slim. Mindre aktive sædceller igjen, mister evnen til å gjennomføre sin grunnleggende funksjon, jo mer at befrukte dem, og ingenting ser ut. Pålitelig beskyttelse "på alle fronter". 
 Det er interessant at alle disse egenskapene til p-piller, gynekologer noen ganger foreskrive dem til dramatisk motsatt originalen: kvinner kan ikke bli gravid for noen former for infertilitet. I slike tilfeller er frekvensen av aksept ganske kort og ikke mer enn 2-4 måneder, men etter det stopper ofte kommer virkelig graviditet. Det faktum at etter å stoppe hormonell påvirkning komponent OK, eggstokker, som om å våkne opp, for å håndtere økt aktivitet. Og denne gangen risting virkelig gjenoppretter eggløsning ble undertrykt, å gi kvinner muligheten til å bli en mor naturlig, uten kirurgi. Med den vellykkede behandling graviditet oppstår raskt etter en slik hormonell "swing". Men, selvfølgelig, ta pillen på egen hånd, uten tilsetting og kontroll av lege for ethvert formål uakseptabelt. Ellers kan konsekvensene bli svært alvorlige.
 Blant de vanligste bivirkningene av å ta p-piller kan kalles veksten og / eller forverring av smerter under menstruasjon, hodepine, kvalme, menstruasjonsforstyrrelser, tap av seksuell lyst, vektøkning og psykologisk ubehag. I tillegg har noen pasienter med appetitt, ok øke risikoen for blodpropp og andre vaskulære sykdommer opp til synshemming i denne forbindelse. Problemer med blodtrykk, kreft, diabetes, graviditet og / eller mistanke det er kategoriske kontraindikasjoner til å ta p-piller. I tillegg opplevde legene sterkt anbefalte p-piller nykotynozavysymыm kvinner over 35. Selv om generelt, er det anses OK mild og ufarlig metode for beskyttelse fra unnfangelsen, hvis vi sammenligner dem med vaginal spiral og andre mindre pålitelige prevensjonsmetoder. Det eneste kravet: å forholde seg strengt til reglene for opptak og legens anbefalinger at selv langvarig bruk av p-piller ikke hindre muligheten for å bli gravid i fremtiden. 
 På denne kontoen meningene til ekspertene er uenige. Noen av dem kalles for at etter å stoppe hormonkorrigering bruker tabletter evne til å bli gravid er fullt restituert etter en stund - bare. Andre er mindre optimistisk og har en tendens til å behandle effekten av langvarig mottak OK i nær forbindelse med helsetilstanden til kvinnen, hennes alder og varigheten av kurset av hormonelle piller. Særlig bygger omvendt proporsjonal med forholdet mellom de to sistnevnte alternativer. Det vil si, den eldre kvinnen, bør den kortere kurs være å ta henne p-piller. Samtidig, den eldre pasienten, og jo lenger det tok hormoner, jo lenger tid det tar for kroppen å gjenopprette sin fruktbarhet fra noen måneder til 25-års alder flere år etter at 30-års jubileum. Derfor bør beskyttelsen mot graviditet ved å bruke hormonelle piller ledsages av nøye overvåking av deres helse og nøye hensyn til eventuelle mistenkelige symptomer. Og ved første anledning skal bli med barn og føde et barn. Men hva om pillene er ikke lenger akseptert, men graviditet ikke er nådd?
 Oppfatning etter å stoppe hormonpiller
 Sjansene for å bli gravid i de første månedene etter avsluttet p-piller er svært høy. Men for at dette skal faktisk skje, på forespørsel og uten komplikasjoner, visse regler må følges ved søknad ok og etter. Enkle tiltak til rimelige tiltak vil spare helse til å ha en sunn baby og administrere deres liv og livene til hans familie i sitt skjønn. Samtidig klar over risikoen og være forberedt i tilfelle til at for forplantning må betale en noe høyere pris enn de kvinnene som ikke forstyrrer naturen i gjennomføringen av formering. Fant du ikke må. Men spørsmålet om nøyaktighet du kan svare bare lege, men vi selv bare motet sikkert gi noen nyttige tips for de som ønsker å bli gravid fort etter pille:
 1.  Gjennomgå en medisinsk undersøkelse. Selv om du alltid se din helse, før planlagt graviditet sikre sin trivsel bør. Ikke alltid hindre seg selv å bli gravide piller - noen ganger bli et hinder skjult sykdom, som kan aktivere endringer i hormonelle status. Det er spesielt viktig å søke diagnose hvis graviditet ikke oppstår til tross for dine forsøk på å bli gravid, selv etter flere måneder etter avsluttet p-piller. I grunnleggende blod og urinprøver, et besøk til en terapeut og Laura, eliminerer du risikoen for indre betennelse, finne ut immunforsvaret, sørge for at ingen ondartede svulster. Være sikker på å gå mamohramu ikke skade å oppsøke en genetiker (i form av arvelige sykdommer) og kirurg (i form av vilkår for svangerskap og vaginal fødsel). Generelt, har du en standard fysisk undersøkelse er designet for de som har tenkt å fylle familien. Men med fokus på individuelle egenskaper og hormonelle svingninger som er kjent med din gynekolog og er stadig under kontroll, samt alle fremtidige gestasjonsalder. 
  Hvordan bli gravid raskt etter pille?

   Overholde reglene for opptak OK til siste pille. Dette betyr at selv på de varmeste ønske så snart som mulig å se to strips for å teste for graviditet, kan du fremskynde denne prosessen mer enn den foreskrevne reseptbelagte stoffet. Han indikerer sterkt at alle pillene fra en pakke for å være beruset i rute og uten funksjonshemninger. Men alltid en risiko for folk som tror at de beste legene kjent med din egen kropp. De er klar til å kaste pillepakken og umiddelbart begynne handling. Og disse kvinnene bør være klar over det faktum at brå seponering kan forårsake blødninger OK, smerte, og menstruasjonssyklus utvinning som vil ta mye lengre tid enn det som var nødvendig å vente til slutten av månens del hormoner. Så tenk tre ganger før du forplikter deg glede av sin egen helse. Spesielt fordi snart vil det bli diskutert ikke bare ansvarlig for seg selv, men også ansvarlig for den voksende baby inni deg. En vane er kjent - andre natur, så begynner å bli vant til fornuft nå. 
   Det er bedre å ikke hastverk. På grunn av den samme effekten pendel eller, i vitenskapens språk, rebaund effekt, ofte blir gravid kort tid etter seponering av p-piller. I osvobodyvshyemsya av hormonelle "undertrykkelse" body ovulate og vellykket befruktning. Men til tross for dette, de fleste leger anbefaler å vente og vente på den tiden da eggløsning og menstruasjons prosesser for å fullt ut tilbake til normal rytme. Dette tar vanligvis 2-4 menstruasjonssykluser (omtrent kalendermåneder), og du kan trygt gå videre til aktive forsøk på unnfangelse. Selv om av og store, kan innstillingen av vente anses foreldet fordi de så ut på den tiden da hormonelle prevensjonsmidler inneholder aktive ingredienser høye konsentrasjoner. Moderne p-piller er mye mykere og ikke påvirke fosteret født etter deres opptak. Samlet, i denne forbindelse, avhenger mye av dine personlige planer og pedanteri. Det kan være lurt å vente og dermed føler seg mer trygg og avslappet - vente et par måneder. Svært sannsynlig ønsker å bli gravid - for helse, lykke til deg og glad unnfangelsen! Og moralen er kjent for mye til å påvirke. 
   Gi opp dårlige vaner. Som nevnt ovenfor, OK motvillige til å utnevne kvinnelige røykere på grunn av økt risiko for blodpropp og andre vaskulære sykdommer. I tillegg er det klart at før utbruddet av graviditet for å fjerne kroppen av skadelige stoffer - naturligvis standard. Dette bør ikke bare etter å ha tatt pillen, men før man planlegger graviditet under noen omstendigheter. Andre stoffer uønsket samtidige og / eller etter at hormonelle prevensjonsmidler er noen medisiner og til og med tradisjonelle medisiner. Nøyaktige instruksjoner for deres felles mottak kan være angitt i instruksjonene på pakken, men bedre - direkte hos legen. Uhemmet tar visse stoffer kan føre til alvorlige komplikasjoner, forgiftning og andre bivirkninger. Men generelt, et barn hvis mor drakk hans unnfangelse hormon piller, risiko for misdannelser i mye lavere enn for et spedbarn hvis mor ikke funnet viljestyrke til å gi opp nikotin og alkohol for ham og hans helse. 
   Uforutsette situasjoner. Disse inkluderer, først av alt, ikke etter svangerskapet og mens du tar p-piller. Sannsynligheten for dette er svært liten, og årsakene til det mer. I utgangspunktet er det feil og uregelmessig tabletter, fordrive tiden av dosering. På andreplass - fordøyelsesproblemer, fordi tilfellene inntraff oppkast og / eller diaré. I dette tilfelle legemet bare vasket komponenter av stoffet, og hormonnivået er tilstrekkelig beskyttelse mot befruktning. Hvis du er OK med deg tar det skjer - sørg for å ta en ekstra tablett (reglene for opptak til akutt planlegge detaljene i instruksjonene på pakken). Endelig kan "utelatelse" av orale prevensjonsmidler utløse andre medikamenter som er tatt på samme tid. På denne kontoen denne anbefalingen i forrige avsnitt: Ekskluder initiativ og selvtillit og alltid oppsøke lege. Når det gjelder behovet for abort dersom graviditeten oppsto under mottak OK, kan dette problemet løses ved en lege i hvert tilfelle individuelt. Men denne risikoen er praktisk talt utelukket disiplinert hos pasienter som tar riktig valgt gynekolog pille. 
   Som du kan se, inntak av p-piller, en rimelig tilnærming og underlagt noen regler, ikke hindre å bli gravid, føde et friskt barn og nyte alle gledene ved morsrollen. Moderne medisin gir kvinner alle muligheter til å beskytte deres helse, nærer avkom lykkelig og leve et fullverdig liv uten å skade seg selv og sine kjære. Så takk skjebne og natur, nyte livet og nyte sine fordeler når du vil. Men i alle fall ikke misbruker dem og ikke glem å konsultere med leger som er kjent med nyanserikdommen i delikate prosesser i kvinnekroppen. Kjærlighet, velstand og sterk familie med mange fornøyde det lille du!  
Яндекс.Метрика