Revitalisere Hair MaskSvekket av hyppig zavyvok, fargestoffer, fra termovozdeystvyya hår trenger spesiell beskyttelse og skånsom pleie. Restorative Hair Mask, tilberedt hjemme, har en gunstig effekt på håret. Resepter det er mange, og de er effektive og ikke kostbare. Egenskapene er ikke dårligere enn de dyre prosedyrer som tilbyr skjønnhet, men deres friskhet, lagring og sikkerhet dame kan være helt sikker.
Hårmasker gjenopprette, hvem de kan gjøre?
Selv de jentene som ikke er malt og ikke krøllet hår og tørket håret mitt bare ved romtemperatur, kan ikke si med sikkerhet at håret ikke krever bedring siden de i perfekt stand. Strukturen av håret er i stand til å skade selv den mest vanlige kam. Det anbefales derfor til alle damene minst en gang per måned å bruke masker for hår restaurering.
Reparere Mask for hår: gjøre alt av reglene!
Eksperter anbefaler å bruke masken før du vasker håret. Hyppigheten av bruk av ulike fornybar avhenger av strukturen og kvaliteten på krøller. Eiere av fet eller normal hår heller bruke folk oppskrifter en hver 2-3 uker, mens damene med svekket hår og tørr - 1 gang per uke.
Du kan bruke disse maskene som selges som et ferdig produkt, men mer effektive fortsatt gjenstår og det kokte selv. Bland ingrediensene fungerer ikke, og vil ikke ta mye tid, men du kan være sikker på sammensetningen av produkt- og sikkerhetskomponenter.
Revitalisere Hair MaskEtter kokemulighet begynne å bruke den til hårrøttene, gradvis flytte til endene. Deretter hodet kan dekkes med polyetylen og varmt håndkle. Bære en maske gjenoppretter vanligvis 15-20 minutter. Bare i noen tilfeller denne tid kan økes. Vask håret med rennende, varmt vann med vanlig sjampo for kvinner.
Oppskrifter masker for hår restaurering
Kefir
Kefir Mask for hår restaurering til god splittet, svak, tynn og tørt hår. Sett det på natten, med håret rent. Kefir skal brukes på hele lengden på håret, med fokus på endene. Når du har tegnet hodet skal dekkes skjerf eller lue. Morgen hår vasket.
Oblepyhovaya
For matlaging bruk ¼ kopp melk, 2 ss av tindved, 15 gram hvit leire. Bær trenger å mose, og bland dem med leire og hell melken, deretter brukes til håret, ikke glemme hodebunnen.
Honning-oblepyhovaya
Brukte 2 egg 5 ss olivenolje og 1 ss honning (i flytende form). Alt er blandet, deretter jevnt påført på håret.
Castor-repeynaya
Denne masken er bra for sprøtt delt hår, så vel som svekket etter bruk av malinger. Å maskere en blanding av like mengder lakserolje og burdock (1 spiseskje), et stoff lagt til to teskjeer sitronsaft kan brukes bjørk sap.
Effekten av masker for hår restaurering
Regelmessig bruk av masker hår vil ha en positiv effekt i en måned. Damene sier at håret er skinnende, sterk og sunn.
Restaurering av skadet hår hjemme (video)
Hva hvis plaget av halsbrann

 Sannsynligvis nesten umulig å møte noen som ikke lider av halsbrann minst en gang i sitt liv. Årsakene til sin forekomst er mange - på festivalen ikke kunne motstå et utvalg av retter og Perea, på grunn av stram fremdriftsplan, kosthold og nedbrutt mann spiste hovedsakelig vsuhom'yatku eller misbrukt søt. I tillegg er ofte ubehag et symptom på mer alvorlige helseproblemer. Som om det ikke var forbli åpen, hyppige halsbrann - hva du skal gjøre og hvordan å bekjempe den?


 Sterk halsbrann - hva gjør jeg?


 Hvis din hjemme medisinskapet medisin for halsbrann - du trenger å umiddelbart godta. Vanligvis, hvis problemet ofte irriterer deg, er det fornuftig å se en lege, og huset holder strategisk reserve trengte piller eller pulver som Maalox eller Rennie. Hvis medisiner på hånden var ikke, så er det bare én vei ut - behandling folk rettsmidler. Det er mange, men ikke alle av dem er like nyttige.
Hva hvis plaget av halsbrann

 Først av alt, hvis halsbrann etter spising vondt, du kan bare drikke vann eller mineralvann uten gass. Melk er også fint fett beste. Hvis ubehag er fordi du pereyily eller spiste hele dagen vsuhom'yatku, bør denne metoden være rask nok til å hjelpe.
 Saften av rå grønnsaker som poteter og gulrøtter samt i kamp halsbrann hals. Hva gjør du hvis du ikke kan lage juice? Bare spise et par skiver av grønnsaker, rå, vil ikke verre juice.


 Acid reflux hos barn - hva gjør jeg?


 Hvis problemet oppsto med et lite barn, kan du finne ut om det med en gang - bare fordi barnet ikke kan fortelle deg. Men slike symptomer som kvalme, hyppig oppkast, nektelse av mat bør varsle deg. Det bør umiddelbart gå til barnelege, eller du kan forverre situasjonen.
Hva hvis plaget av halsbrann

 Hva hvis et barn er stadig plaget av halsbrann? Først, som nevnt ovenfor, må du kontakte legen din og følg alle hans instruksjoner. I tillegg må du nøye overvåke barnets kosthold - ingen sitrus og tomater, søt brus, sjokolade, kaffe og svart te. Sørg for å utelukke tung og fet mat - det provoserer utseendet på hyppige halsbrann.
 Den mest kjente verktøy som nevner hvis startet halsbrann er brus. Hva du skal gjøre med det? Hvordan lage Fizzy halsbrann? Gjør det enkelt - to tredeler kopp vann, en halv teskje natron og en kvart teskje sitronsyre, rør godt en gang begynner å skumme, drikke. Misbruk betyr det at du ikke kan soda for kroppen er ikke nyttig i fremtiden kan utløse mer alvorlige reaksjoner magen.
Hva hvis plaget av halsbrann

 Det viktigste å huske på med halsbrann, den første og viktigste anbefaling - for å se en lege. Kun i sjeldne tilfeller er konsekvensene av å spise fet mat eller misbruk, ofte et symptom på problemer med fordøyelsessystemet som ikke kan helbrede deg selv. I et besøk til legen, aller viktigst, hva du kan gjøre hvis du har halsbrann gjør vondt hver dag - for å kontrollere kostholdet ditt, gi opp alkohol, tunge måltider og søtsaker. Ikke overspise følge modus, og kroppen din vil svare deg raskt verdsatt.

Hvordan du raskt bli kvitt halsbrann
 De fleste kjenner følelsen av halsbrann. Noen bare ikke ta hensyn til det, vurderer det ufarlig; Andre, tvert imot, gir den en for stor verdi, får allment annonserte medikamenter.
 Halsbrann er et av de første store tegn og dårlig ytelse i spiserøret. For å lære hvordan du raskt bli kvitt halsbrann, må du først forstå årsakene til sin forekomst.

 Årsaker


 Halsbrann - en heller ubehagelig og smertefull brennende følelse bak brystbenet eller i den såkalte "magesekkens region" (solar plexus), tilstedeværelse av munnen bitter eller sur smak, raping. I forbindelse med utgivelsen av mage juice i spiserøret er irritert slimhinne. Det er flere årsaker til halsbrann:

 spise krydret, krydret, fet mat og kullsyreholdige drikker;

 feil kosthold (spise, spise en eller to timer før sengetid);

 dårlige vaner (røyking, alkoholmisbruk, sterk te, kaffe).

 Hvordan du raskt bli kvitt halsbrann


 Det er ganske mange metoder som forteller oss hvordan du raskt bli kvitt halsbrann.
 Den enkleste og sikreste veien til - å drikke mineralvann, slippe den før bruk av gass. Vil soda løsning (ratio: et glass vann en teskje natron). Med nøytralisert det sure miljøet i magesyren, men beundre slike midler er ikke nødvendig, da dette kan forverre eksisterende symptomer.
 Også bra med hjem rettsmidler reddet eple spist på tom mage eller gulrøtter; Du kan bite litt frø eller drikke en skje av olje.
 Vel hjelper med å bli kvitt halsbrann til fersk snø og skallet egg, hardkokte. Tar det bør være på 05 teskje to ganger om dagen.
 Det anbefales også å drikke varm melk.
 Meget god effekt av aloe juice (saften av en ch.lozhku oppløst i et glass varmt vann)
 Av de ulike informasjonskilder er lett å lære hvordan du raskt bli kvitt halsbrann narkotika store produkter. De mest effektive medikamenter er Hevyskon, Rennie Hastal. De vil bidra til raskt og trygt bli kvitt symptomene.
 Ved konstant halsbrann må besøke en dyktig fagperson, som er sannsynlig, er det et tegn på en sykdom.
 Jeg ønsker de ovennevnte tipsene hjelpe bli kvitt halsbrann. For å gjøre dette, må du huske å gi opp dårlige vaner: røyking, spising, drikking; bedre å spise oftere, men små porsjoner.  
Hvordan bli kvitt halsbrann under svangerskapet?
 Halsbrann under svangerskapet - en plage som besøker mange kvinner i II-III trimester. Vises etter hvert måltid, kan ubehagelig smerte vare bare et par minutter, eller kan bli forsinket i flere timer. På grunn av hormonelle endringer som skjer i den kvinnelige kroppen, musklene i spiserøret slappe av. Derfor er innholdet av magesekken kastet inn i den nedre del av spiserøret. På et senere tidspunkt i mageubehag og retrosternale regionen er forårsaket livmor press på magen. Halsbrann ikke skade enten mor eller barnet, og etter svangerskapet det skjermer forsvinner sporløst. Det finnes måter å håndtere ubehagelig brennende følelse i magen. De er trygge både for mor og for barnet.
 Hvordan bli kvitt halsbrann - 12 store måter
 1.  Den viktigste regelen - en splitt måltider. Unngå altfor byrde magen. Spis 5-6 ganger om dagen, men bare i bare små porsjoner.
   Spise 3-4 timer før sengetid. En halv time før sengetid drikke et glass kefir nok.
   Hvis halsbrann oppstår når en tom mage, kan du spise et par kjeks eller nøtter.
   Bør utelukkes fra den daglige kosten følgende produkter: sjokolade, pickles, fet kjøtt, hvitløk, røkt, sitrus, søt brus. De kan forårsake halsbrann.
   Inkludere i kosten matvarer som reduserer mage surhet, tørket brød, kjøttkaker, kokt i damp, magert kjøtt, melk, kokt hardkokte vaktel egg.
   Den gode hjelper i kampen halsbrann er bruken av knust til pulver bokhvete.
   Nøytraliserer syrer som finnes i magesaft vil hjelpe vanlige alkaliske mineralvann (for eksempel "Narzan"). Bruk den hele dagen i små porsjoner.
   Det bør drikke et glass vann 15 minutter før du spiser. Etter å ha spist bedre å avstå fra å drikke væsker for en time.
   Riktig plukke klær. Ikke velg for smal og komprimere magen modell.
   Unngå vippe fremover eller andre belastninger på pressen. Hvis du trenger å bøye, for eksempel for å knytte skolissene, eller bedre sitte squat krakk.
   Under søvn, kroppen din gi semisitting posisjon. For dette Put under hodet og skuldre to eller tre små puter.
   Bøye seg, og dårlig holdning kan føre til press på magen, noe som igjen vil føre til alvorlig halsbrann og kan påvirke barnet. Så se holdning er nødvendig gjennom hele svangerskapet.
   Medikamentell behandling av halsbrann
   Dette er viktig! Ikke prøv å håndtere halsbrann ved hjelp av tradisjonell medisin. Ikke tilordne et medikament alene. Hvis du bestemmer deg for å ty til medisiner, bør du rådføre deg med legen din.

   Best takle en ubehagelig brennende følelse i spiserøret området antacida som ikke absorberes i blodet og kan derfor ikke gi noen negativ innvirkning på dannelsen av fosteret. Ofte eksperter utnevnt Hevyskon, lansoprazol, omeprazol, ranitidin.
   Graviditet kvinne bør ta utrolig kaleidoskop av positive følelser. Med utmerket omrachayuschey timeout babyen halsbrann kan slåss som bruker narkotika, så å bruke andre metoder. Husk, før du starter noen behandling, er det viktig å oppsøke lege.  
Яндекс.Метрика