Osteochondrose vanskelig å behandle fordi mange mennesker som lider av denne sykdommen nesten resignert til sin skjebne. Men denne sykdommen kan og må tas opp. Selv om anbefalingene fra legene ikke er vesentlig lindre tilstanden ved hjelp av hjemmebehandling.

Riktig behandling av degenerative plate sykdom hjemme


 Osteochondrose - en ganske vanlig sykdom i muskel-skjelettsystemet, der leddene er berørt, eller rettere sagt, deres brusk komponent. Oftest denne sykdommen har en tendens til mellomvirvelskive brusk: alder de er mest utsatt for underernæring. Symptomer på sykdom er svært mangfoldig: smerte, holdning og følsomhet av visse områder av huden, kvalme, svimmelhet kanskje Osteochondrose. Herdet av sykdommen er meget problematisk, trenger en lang og komplisert behandling. Det er derfor så mye oppmerksomhet er betalt til behandling hjemme, inkluderer trening osteochondrose, massasje, kosthold og andre midler. Det er svært viktig å fjerne smerte og sykdom ikke å begrense bevegelsesfriheten.
 Hjem behandling er vanligvis ikke "sterk", men dens fordel - regularitet og frekvens av behandlinger, så generelt kan det være ganske effektiv.
Riktig behandling av degenerative plate sykdom hjemme


 Hvordan å behandle ryggsmerter gjennom trening?

 Selv om osteoporose og binder bevegelse, fortsatt trenger å flytte - i denne tilstanden lang levetid. Det viktigste - å unngå skarpe Makhov og vektløfting, da dette kan utløse et nytt angrep. Ideelle lasttyper som pilates, yoga, fysioterapi og svømming. Med unntak av sistnevnte, kan de øve bygning med mindre effektivitet enn en dyr helsestudio.
 Å utøve brakt utelukkende nytte, bør følge disse reglene:

 Sted for hjemme idrett bør tillate fri til å gjøre trekk armer og ben fullt ligge på gulvet. Gulvet må være matte eller teppe.

 Alle bevegelser følger jevnt og sakte. Husk at du ikke er i en hast, nyte sporten her og nå.

 Starte et treningsprogram av oppvarmingen. Bare da muskler og ledd klar for lasting.

 Avslutt tøyningsøvelser. I dette tilfelle belastningen på de mellomvirvelskiver naturligvis reduseres, noe som i virkeligheten vi domahayemosya.

 Det viktigste i fysisk aktivitet - regularitet. Gjøre dem hver dag og i alle fall ikke gi en dobbel byrde hvis dagen før du ble engasjert.

Riktig behandling av degenerative plate sykdom hjemme


 Massasje og selv-massasje

 Meget gode resultater i behandling av slitasjegikt viser massasje. Men er hvis løpet av faglig ryggmassasje og livmorhals har råd til ikke alle tilgjengelig for selv massasje. Den generelle tilnærmingen er den samme som i trening: Først varmer (rub) nakken eller ryggen, deretter mos, og til slutt forsiktig trekke i motsatt retning.
 For best resultat massasje kan gjøre med oppvarming krem ​​eller anti-inflammatorisk salve. Hvis du bruker legemidler, først lese det abstrakte. Ikke alle kremer og salver kan og må bli gnidd, noen ganske enkelt bruke et tynt lag - selvfølgelig, at slike midler ikke er egnet som en massasje base.
 For å lette selv-massasje osteochondrose det er så mange forskjellige enheter og massører. Før du kjøper eller bestille en slik enhet, sjekk med legen din, viser praksis at ikke alle slike enheter gi en positiv effekt.


 Diett

 I tillegg til prinsippene for et sunt og balansert kosthold, kjent rundt, er det noen spesifikke retningslinjer for de som lider av sykdommer i ledd (i t H. Osteochondrose.):

 Ikke bruk salt, prøv å ikke spise salt i det hele tatt. Tro meg, du har nok salt i ferdiglagde produkter fra butikken: brød, ost og så videre.

 Drikk rikelig med vann - dette vil fremskynde tilbaketrekning av forekomster av salter fra kroppen.

 Spis mer mat med kollagen, gelé, gelé, syltetøy. Den sistnevnte, men inneholder mye sukker, men med alle søtsaker i det bare er noe nyttig. Kollagen godt gjenoppretter felles vev påvirket Osteochondrose.
 Bare hvis du kjøper disse produktene i butikken, lese nøye sammensetningen, v. Å. Maim syntetiske tilsetningsstoffer organisme deg til noe.

 Ikke overforbruk av sukker, alkohol, løselig kaffe og tobakk.


 Hjem kit for pasienter med osteochondrose

 I kampen med sykdommen kan og bør bruke oppskrifter på tradisjonell medisin:

 Bland ca 100g av kalk honning, 150 ml vodka og 3 ss av aloe juice. Bruk av blandingen som en kompress for natten.

 Ta 300 g shynkovanoyi rå poteter og bland med en spiseskje honning. Denne pakken feste til verkebyll på 60 minutter.

 Hell 2 ss akasie blomster flaske vodka. Etter at blandingen nastoyitsya, bruke den til sliping.

 Riktig hjemme behandling definitivt hjelpe deg i kampen mot sykdommen. Og det var størst effekt, følger alle prosedyrer regelmessig.  
 Av 13 år har jeg vært veldig klar hud. Deretter klatret fra alle sprekker "skjønnhet". Ikke meg fortelle deg hvordan hun tåler tilstedeværelsen av en kvise på ansiktet ditt. Men hvis de får for mye?! Jeg gråt i timevis, hatet seg selv misunte hennes venner og bare ikke vet hvordan de skal takle dette forferdelig problem.

Salisylsyre akne


 Hele min familie begynte sammen for å bekjempe akne. Min bestemor husket alle slags urter, i stand til å takle mitt problem. Jeg gjorde dem med omslag og brygget te. Min mor spurte vennene sine mer moderne fasiliteter. Og vi alle prøvde på ansiktet mitt.
 Ingenting hjalp. Etter hver prosedyre utført var verre og verre. En person raspuhalo, akne smittet. Jeg tror på den tiden, har antallet økt eksponentielt. Tidligere ligger bare kviser på nesen, men nå er de lykkelig blomstrende og panne og kinn.
 En mors venn rådet ikke til selvmedisinering, og bare gikk til butikken for å rense ansiktet. Etter rengjøring ansikt ble enda verre. Betennelse i ansiktet litt beroliget. Men det var brun, støt og selv små arr. Kanskje kosmetolog var dårlig. Kanskje i mitt tilfelle, var det umulig å gjøre rengjøring.
 Da min mor tok meg med til en avtale med en hudlege. Legen er veldig lang og nøye undersøkt huden i ansiktet mitt. Hun forklarte at min sykdom kalles Acne eller "Ungdom kviser", og de startet meg gjennom hormonelle surge. Etter hvert vil alt være tilbake og huden blir ren.
 Men mens huden bør behandles. Jeg ga mye praktiske råd. Men viktigst av alt, hun fortalte meg om salisylsyre. Og hun måtte bruke riktig.
 Det viser seg at salisylsyre - en meget sterk anti-inflammatorisk og antiseptisk middel. Preparater med salisylsyre hemme sekresjonen av talg og svettekjertlene. Derfor er det veldig bra å bruke når "ungdoms kviser." Salytsylka har vasokonstriktor, kløestillende og antimikrobiell aktivitet.

 Magien av salisylsyre

 Hun fikk meg til et formål: 2% alkoholholdig løsning av salisylsyre. Den første uken jeg gned huden løsningen to ganger om dagen etter vask morgen og kveld. Vask legen tillot meg bare kult, kokt vann uten såpe. Hun forklarte at salisylsyre og uten mye såpe vil tørke ut huden din.
 Resultatet ble synlig neste dag. Huden i ansiktet ditt ikke lenger skinne. Nye plasser for natten ikke vises. Tre dager senere ble det klart at acne gradvis forsvinne som ved seg løse.
Salisylsyre akne

 En uke senere, begynte huden å ha ganske utholdelig skjema. Jeg gikk tilbake til legen. Nå legen har fortalt meg bezspyrtoviy 1% løsning av salisylsyre. De måtte også tørke ansiktet to ganger om dagen. Legen fortalte meg at jeg likte dem hele tiden til passere min klosset alder.
 I tillegg ble jeg oppnevnt gel "Rehetsyn." Det bør brukes til ansiktet etter å tørke salytsylkoy. Gelen er fargeløs og luktfri. Absorberes raskt inn i huden. Den er spesielt utviklet for å behandle akne.
 Jeg igjen skjønnhet. En måned etter å ha besøkt hudlege, var jeg bare i syvende himmel. Ansiktet mitt var perfekt. Ikke engang en eneste flekk igjen av akne. Arr som dukket opp etter rengjøring, liksom rozsmoktalysya seg. Jeg sluttet å være dystre og nerazhovorchyvoy og bruker all min fritid utendørs med venner. Fordi jeg ikke lenger stuzhus ansiktet hans.
 Noen av mine venninner en rekke spørsmål om min forvandling. Og jeg forteller dem, du gå på apoteket og kjøpe en flaske med salisylsyre. Det koster ganske billig og gir mye glede. Bare ikke være lat to ganger daglig tørk ansiktet. Mange bruker min dom.
 I min beste venn Olga, er huden i ansiktet veldig tørr. Og mens på pannen dramatisk brakt et vell av motstridende akne. Hun var redd for å møte tørket av salisylsyre, kan et søk gjøres i apotek narkotika, som inkluderer salisylsyre. Jeg prøvde dem selv.

 En stor familie av salisylsyre

 Ole apoteket rådet narkotika «StopProplem». Denne enorme spekter av medisinske produkter ment for omsorg for juvenile problem hud. Utvalget av narkotika «StopProplem» inkluderer: gel for vask, Scrubs, masker, kremer, skreller og til og med sjampo. Forberedelsene er konstruert for forskjellig hudpleie: for tørr, normal og fet. Strukturen av alle legemidler er salisylsyre og ekstrakter av medisinske planter.
 Hun fikk en salisylsyre gel cleanser og lotion bezspyrtoviy tørr hud av serien. Etter vask gel, lotion gned ansiktet. En uke senere, hvor mye kviser på pannen redusert tredelt. En måned senere personen er ferdig restaurert.
 Nå er hun bare vmyvayetsya gel morgen og kveld. Og hun kjøpte en salicylic maske clearing porene «StopProplem». Hun nyter hennes en hver 2. uke. Masken renser porer, renser og forminsker dem. Etter bruk av maske sorte prikker forsvinne. Jeg prøvde dette på en maske. Effekten er veldig bra.
Salisylsyre akne


 Akkumulert erfaring

 Jeg vant min akne. Men fortsatt husker dette: panikk hver gang du ser i speilet. I denne perioden av livet mitt prostudiyuvaly jeg haug med litteratur fra dameblader til medisinske lærebøker. Jeg prøvde på meg selv nesten hver oppskrift.
 Men bare hjulpet meg salisylsyre. Jeg ønsket å vite om det så mye informasjon. Det bør ikke bare klippe og bruke noe narkotika, men også for å forstå hvorfor det hjelper deg.
 Salisylsyre er ansett å være den viktigste vinneren av akne. Hjemme, bruker kun 1% og 2% alkoholholdig løsning av syre. Hvis du bruker en sterkere løsning av salisylsyre, kan du ikke bare Overtørkings hud, men også få en meget sterk kjemisk forbrenning. Salytsylka dreper acne fordi det løser vel sebum og regenererer huden.
 Det er også viktig at salisylsyre bremser aldringsprosessen. Så det er bra å bruke, ikke bare i overgangen til voksenlivet, men også modne kvinner vil det også være nyttig. Og det viktigste er at legemidler med salisylsyre kan brukes daglig og i lang tid. Huden blir brukt til dem.
 Ikke vær lat, gå til apoteket, og du vil være glad og vakker!  
Яндекс.Метрика