Osteochondrose vanskelig å behandle fordi mange mennesker som lider av denne sykdommen nesten resignert til sin skjebne. Men denne sykdommen kan og må tas opp. Selv om anbefalingene fra legene ikke er vesentlig lindre tilstanden ved hjelp av hjemmebehandling.

Riktig behandling av degenerative plate sykdom hjemme


 Osteochondrose - en ganske vanlig sykdom i muskel-skjelettsystemet, der leddene er berørt, eller rettere sagt, deres brusk komponent. Oftest denne sykdommen har en tendens til mellomvirvelskive brusk: alder de er mest utsatt for underernæring. Symptomer på sykdom er svært mangfoldig: smerte, holdning og følsomhet av visse områder av huden, kvalme, svimmelhet kanskje Osteochondrose. Herdet av sykdommen er meget problematisk, trenger en lang og komplisert behandling. Det er derfor så mye oppmerksomhet er betalt til behandling hjemme, inkluderer trening osteochondrose, massasje, kosthold og andre midler. Det er svært viktig å fjerne smerte og sykdom ikke å begrense bevegelsesfriheten.
 Hjem behandling er vanligvis ikke "sterk", men dens fordel - regularitet og frekvens av behandlinger, så generelt kan det være ganske effektiv.
Riktig behandling av degenerative plate sykdom hjemme


 Hvordan å behandle ryggsmerter gjennom trening?

 Selv om osteoporose og binder bevegelse, fortsatt trenger å flytte - i denne tilstanden lang levetid. Det viktigste - å unngå skarpe Makhov og vektløfting, da dette kan utløse et nytt angrep. Ideelle lasttyper som pilates, yoga, fysioterapi og svømming. Med unntak av sistnevnte, kan de øve bygning med mindre effektivitet enn en dyr helsestudio.
 Å utøve brakt utelukkende nytte, bør følge disse reglene:

 Sted for hjemme idrett bør tillate fri til å gjøre trekk armer og ben fullt ligge på gulvet. Gulvet må være matte eller teppe.

 Alle bevegelser følger jevnt og sakte. Husk at du ikke er i en hast, nyte sporten her og nå.

 Starte et treningsprogram av oppvarmingen. Bare da muskler og ledd klar for lasting.

 Avslutt tøyningsøvelser. I dette tilfelle belastningen på de mellomvirvelskiver naturligvis reduseres, noe som i virkeligheten vi domahayemosya.

 Det viktigste i fysisk aktivitet - regularitet. Gjøre dem hver dag og i alle fall ikke gi en dobbel byrde hvis dagen før du ble engasjert.

Riktig behandling av degenerative plate sykdom hjemme


 Massasje og selv-massasje

 Meget gode resultater i behandling av slitasjegikt viser massasje. Men er hvis løpet av faglig ryggmassasje og livmorhals har råd til ikke alle tilgjengelig for selv massasje. Den generelle tilnærmingen er den samme som i trening: Først varmer (rub) nakken eller ryggen, deretter mos, og til slutt forsiktig trekke i motsatt retning.
 For best resultat massasje kan gjøre med oppvarming krem ​​eller anti-inflammatorisk salve. Hvis du bruker legemidler, først lese det abstrakte. Ikke alle kremer og salver kan og må bli gnidd, noen ganske enkelt bruke et tynt lag - selvfølgelig, at slike midler ikke er egnet som en massasje base.
 For å lette selv-massasje osteochondrose det er så mange forskjellige enheter og massører. Før du kjøper eller bestille en slik enhet, sjekk med legen din, viser praksis at ikke alle slike enheter gi en positiv effekt.


 Diett

 I tillegg til prinsippene for et sunt og balansert kosthold, kjent rundt, er det noen spesifikke retningslinjer for de som lider av sykdommer i ledd (i t H. Osteochondrose.):

 Ikke bruk salt, prøv å ikke spise salt i det hele tatt. Tro meg, du har nok salt i ferdiglagde produkter fra butikken: brød, ost og så videre.

 Drikk rikelig med vann - dette vil fremskynde tilbaketrekning av forekomster av salter fra kroppen.

 Spis mer mat med kollagen, gelé, gelé, syltetøy. Den sistnevnte, men inneholder mye sukker, men med alle søtsaker i det bare er noe nyttig. Kollagen godt gjenoppretter felles vev påvirket Osteochondrose.
 Bare hvis du kjøper disse produktene i butikken, lese nøye sammensetningen, v. Å. Maim syntetiske tilsetningsstoffer organisme deg til noe.

 Ikke overforbruk av sukker, alkohol, løselig kaffe og tobakk.


 Hjem kit for pasienter med osteochondrose

 I kampen med sykdommen kan og bør bruke oppskrifter på tradisjonell medisin:

 Bland ca 100g av kalk honning, 150 ml vodka og 3 ss av aloe juice. Bruk av blandingen som en kompress for natten.

 Ta 300 g shynkovanoyi rå poteter og bland med en spiseskje honning. Denne pakken feste til verkebyll på 60 minutter.

 Hell 2 ss akasie blomster flaske vodka. Etter at blandingen nastoyitsya, bruke den til sliping.

 Riktig hjemme behandling definitivt hjelpe deg i kampen mot sykdommen. Og det var størst effekt, følger alle prosedyrer regelmessig.  
 Hver kvinne ønsker å skryte sterkere og frodig hår. Selvfølgelig, som på TV, Internett - overalt som reklame, som modell - skjønnhet skryte sin luksuriøse hår. Jeg ønsker å se i hvert fall ikke verre, og enda mye bedre disse jentene. Det er derfor mange kvinner bruker penger på den dyreste (fordi høye kostnader, i henhold til de fleste alltid bety kvalitet) Masker, balsamer, balsam og sjampo, men til min skuffelse før eller senere innser: vanlig omsorg og kosmetikk forskjellige nok hår fortsatt ikke vær så snill kan skinne og volum. Og spørsmålet er: hva skal jeg gjøre, hvordan håndtere sprø og kjedelig hår og fikse håret hennes?

Vitaminer for hår tap


 Løse problemet med svake hår ganske enkelt, bare følg en balansert og blottet for skadelige stoffer (f.eks, ikke mettet fett) kosthold og kroppen din for å sikre et tilstrekkelig antall ulike stoffer som kreves av spesielle systemer eller enkle produkter.

 Hva bør jeg ta?

 En rekke vitaminer og mineraler for mye, bare ikke forstå at du trenger å ta for å styrke håret og forbedre sin tilstand som finnes i produktene, og som vil produsere "bare gjennom komplekse eller kosttilskudd. Heldigvis har vitenskapen avansert langt er ganske lett å si at du trenger hår. Og de trenger vitaminer AB C og E. Det er fra disse "grupper" avhengige utseende hårvekst. Men mangelen på disse vitaminer kan føre ikke bare til tap av hår, men også til dannelse av flass og for tidlig grått hår! For å unngå dette, er det nødvendig å forstå de nødvendige skritt for vitaminer.
 Tiamin (B1). Tiamin påvirker nervesystemet. Når det er mangel på migrene, søvnløshet, muskelsvakhet, kortpustethet. Mulig hjerterytmeforstyrrelser og tap av matlyst. Nå er de fleste av befolkningen føler seg på en eller annen vitamin B1-mangel, spesielt i kaffedrikkere, alkohol og te. Finnes i svinekjøtt, storfekjøtt, fjærfe (samt eggeplommer) og leveren. Vegetarianere kan få vitamin fra hvetespirer, brokkoli, asparges eller bønner, appelsiner Selv bryggere gjær!
 Riboflavin (B2). Riboflavin påvirker stoffskiftet. Hjelper hud, hår og negler er mye bedre absorbere og levere oksygen til cellene som helhet, noe som er viktig for normal vekst og helse av hår, og gir oksygen påvirker oksidasjon av visse stoffer, som bidrar til deres forståelse.
 Niacin (B3 PP). Nikotinsyre har innvirkning på blodsirkulasjonen. Det forbedrer kraften i håret. Det stimulerer hårvekst i nærvær av et koenzym. Manglende resultater i tidlig grå hår.
 Pantotensyre (B5). Stimulerer hårvekst, har anti-inflammatorisk effekt. På grunn av dette akselerert sårtilheling.
Vitaminer for hår tap

 Pyridoksin (B6). Det er ekstremt viktig vitamin. Sin mangel på merkbar effekt på hjernen og på nervesystemet som helhet. Også når vitaminmangel forstyrret blodkar, noe som øker risikoen for hudsykdommer. Representert ved den i hodebunnen: mangel B6 vises kløe og flass.
 Biotin (H). Mangel på biotin kan føre til overdreven svetting, anemi og håravfall. Finnes i mange matvarer.
 Folsyre (B9). Dette vitamin stimulerer hårvekst. Finnes i mange matvarer.
 Vitamin B10. Effektiv bare i forbindelse med B9. Ansvarlig for pigmentering av hår og stimulerer deres vekst.
 Retinol (A). Retinol gjenoppretter hårets struktur, påvirker talgkjertler og hårvekst. Gjenoppretter tørt og sprøtt hår. Mangel fører til sprøtt hår, hårtap, tap av glans og dannelsen av flass. Den oppløses bare i fett, så produkter med retinol bedre å bruke med vegetabilsk olje.
 Tokoferol (E). Hjelper blodet mettet med oksygen og påvirker immunsystemet. Hår under denne vitamin er mer skinnende og voluminøs, mindre følsomme for UV-lys. Ulempen med fører til hårtap.
Vitaminer for hår tap

 Askorbinsyre (C). Deltar i blodtilførsel og ernæring hår, reduserer håravfall.
 Vitamin F. Dette vitamin hindrer kolesterol bygge opp på blodårene, hindrer hårtap og forekomsten av flass. Påvirke absorpsjon av andre vitaminer, og virker som en katalysator.

 Hva annet du trenger for håret på?

 Selvfølgelig, noen vitaminer noen. Obligatoriske ulike sporstoffer:

 jern;

 silisium;

 magnesium;

 sink;

 svovel;

 selen;

 fosfor;

 kalium;

 jod.

Vitaminer for hår tap

 Selvfølgelig kan ethvert spor oppnås ved hjelp av spesielle systemer. Ofte er de bedre. Det faktum at, til tross for rikdom av visse matvarer med vitaminer og sporstoffer, de fleste av dem er ødelagt av varmebehandling. Som et resultat, selv 20% av alle vitaminer som inneholdes i produktet - det er et godt resultat. Men det er ofte ikke nok for det daglige behovet, og det moderne mennesket ikke alltid har tid og mulighet for ernæring, har ofte for å avskjære veien sandwich eller noe junk food.
 Hvis du bestemmer deg for å vitamin kompleks, ikke løpe til nærmeste apotek og kjøpe en fargerik eske. Først av alt, se en lege, men han kan riktig bestemme hvilke vitaminer du trenger for å gi råd til den aktuelle kompleks. I tillegg er ikke alltid problemet med håret er forbundet med mangelsykdommer, de fleste sykdommer som påvirker utseendet. For eksempel kan det være sirkler. Det er derfor når det oppdages feil, inkludert problemer med hår i første omgang bør se god lege. Han eller fortelle noen stoffet som vil spare deg og de relaterte problemer som du bestemmer vitamin kompleks, eller selv foreta individuell diett, etter som du vil føle deg mye bedre.  
Яндекс.Метрика