Riktig sminke. Alignment tone

 Makeup brukes bare i godt renset.
 Kosmetisk lotion, gel cleanser, krem ​​eller annen kosmetisk rensing vil fjerne overflødig fett fra overflaten sekret av talgkjertlene, svette og støvpartikler, og åpner tilstoppede porer.
 Ren hud begynner å puste.
 Da må det mette med fuktighet og beskytter mot forurensning makeup.
Riktig sminke. Alignment tone

 Hvorfor, etter retning av massasje linjer påføres huden fuktighetsgivende krem ​​eller lotion. Etter 10-15 minutter, fjerne overflødig fuktighetskrem, hud promoknuvshy myk klut. Krem danner en usynlig film som ikke vil tette porene makeup og beis dypere lag av huden.
 Så kommer turn av concealers.
 Etasje maskyrovschyka hele ansiktet, inkludert øreflippene pålegge tonal basis. Grensen mellom de konturene i ansiktet og på halsen bør ikke tydelig: bidra til å jevne overgangen.
 Hold dekket ansikt kremer ikke er veldig tydelig preget av fargen på hals og bryst. Ellers må de også å påføre et tynt lag tonal betyr lite eller pulver.
 Med alderen, mer og mer presserende justering svetotenevaya person. Som i tilfellet med maskuvalnykamy, art lese- opprettelse av lys man tidligere har trent.
 Det generelle prinsippet er enkelt: for tung eller utstående område mørkner; nedsunket område, derimot, belyse, noe som gjør dem dermed mer fremtredende. Grenser Chiaroscuro overgang skal være glatt og godt skyggelagt.
 Å gjøre slike justeringer foundation eller pudder. Pulver, på den ene side, mer enkel å bruke, men på den annen - krever mer erfaring fordi feilen i dette tilfellet er nesten umulig å løse.
 Trikset Chiaroscuro justering er i strengt samsvar periode. For eksempel, fascinert forsøk på å "skjule" utstående kinnben, kan du slå deg til denne Kosjtsjej.
 Det er ønskelig at de første fruktene av kosmetisk kreativitet kunne sette pris på noen andre (men ikke en sjalu kjæreste).
 Riktig justering svetotenevaya person gjøre deg noen år yngre.
 På grunnlag pulverlakkert fin tekstur. Øvre og nedre øyelokk litt for prypudryuyut.
 Nok en gang advare kvinnerTilbøyelige til perfeksjonisme: ikke prøv å skjule hud feil under et tykt lag med sminke. Ansiktet ditt ser ut som en dødsmaske og rynker og andre ujevnheter blir mer synlig. Oppdatere aldrende hud kan rødme, bruk av noe som krever også en sans for proporsjoner.  
Riktig sminke. Eye Makeup

 Den tynne natur av huden rundt øynene blir tynnere med alderen enda tydeligere blir mørke ringer under øynene vises "poser" mister elastisitet, povysayuchy uestetisk folder hjørnet av øyedråper i alle retninger spre stråler rynker. Kort sagt, med øynene hos eldre kvinner er det mange problemer som ikke er mottagelig for beregning. Etter øye - sjelen. Så du ønsker å gjøre denne vakre speil skinne en anstendig ramme.
 Eyeshadow Det var utbredt i det gamle Egypt. Laget av en blanding av antimon og sot. De viktigste komponentene i moderne nyanser - parafin, voks, olje parfyme, Ceresin, sink og titan hvite, fargestoffer (oker, mylory, ultramarin, etc.).
 Den viktigste regelen: Bruk skyggen minst to nyanser. Solid øyelokkene ser dim spot.
Riktig sminke. Eye Makeup

 Den klassiske versjonen av Makeup øyenskygger opprettet ved hjelp av to nyanser nære. All øvre øyelokk fra vippe til øyenbryns dekket med lys skygger. I en mørkere tone male bevegelige øyelokk, og nærmere ytterkanten av øyet skygger pålegge tykkere og bredere. Nedre øyelokk bly langs linjen for vekst av øyevipper samme mørk skygge. Oppsummering påføres fra den ytre kanten til midten av øyet.
 Visuelt redusere rynker under øynene Bruk en nedre øyelokk fargetone, kontrast fargen på øynene dine.
 Ta med øynene Du kan også bruke en myk blyant. Langs øvre vippekanten holdt, går fra sentrum til periferi. Til det ytre hjørnet av øyet linje med eyeliner bør utvide og stige. Å visuelt forstørre øynene, gjøre det samme på den nedre øyelokk eyeliner, nøye roztushuvavshy blyant linje.
 For en tid var det en mening mye, selv om fargen på skygger bør matche fargen på iris. Angivelig, brune øyne kvinner mer egnet brun skygge, green-- grønn, blå-eyed - blå og grå. Nå er denne myten er detronisert. Skygger bør gjøre øynene dine lysere. Hvis skyggen nyanser matche fargen på iris, de fusjonere og mister sine uttrykksfulle øyne.
 I make-up av en moden kvinne lyse farger og uvanlige prangende kombinasjoner av disse vike for å roe nyanser: lys grå, perle, blå, gull, grønn, sølv, grønn, beige, rosa og lilla. Lyse nyanser av skygger tillate "reset" 3-4 år.
 Mørke brune nyanser, selv om relatert til beroligende farger, kan du spille en grusom spøk. De fleste brune skygger gi øynene ser sliten. Hvis du ikke hører hjemme blant de få kvinnene til hvem denne regelen ikke gjelder, bedre unngå maling brune øyne.
 Lærebok måte friske opp ansiktet ditt og gjøre det yngre - Bruk makeup rosa. Ved å kombinere matt og perle skygge, kan du justere øyelokk. Ved sagging hud forårsaker matte skygger som stjeler for konveks regionen. Pearl "heve" og gjøre merkbare støv fragmenter av huden. Med perle skygger, men forsiktighet bør utvises. De selv bør være lys, og pelsen deres - en tynn, nesten vektløs, ellers vil understreke rynker og folder alle aldre.
 Mye fradragsført alder blek rosa og hvit skygge avsatt i indre øyekrok og under ytterkantene av bryn.
 Med alderen, betydelig forverret syn, forbedret utvikle nærsynthet eller langsynthet. 2 Og noen ganger disse problemene kommer på samme tid, forsterker hverandre. Hvis du tror at dårlig syn - det er bare et medisinsk problem, på ingen måte forbundet med teknikken for å bruke sminke, så du kan hilse: du utmerket helse, og du blir ikke møtt med behovet for å bruke briller. Enhver kvinne, selv av og til ser på verden gjennom briller med dioptrier, forstår hvordan to linser i en tynn metall eller plast ramme kan komplisere daglig makeup.
 Først nødt til å gjøre mye mer innsats for å gjøre øynene lyse og uttrykksfulle. Og du føler deg veldig tynn linje mellom ekspressivitet og vulgaritet.
 Dernest Hvis eieren av et godt velge fargenyanser som tilsvarer deres alder, øyenfarge, hår og klær, må damene Sighted også ta hensyn til fargeinnstillingene.
 For det tredje linser forvrenge størrelsen av øyet. Briller med dioptrier minus visuelt redusere øyet. Å nøytralisere denne effekten anbefales det å dekke øyelokk nyanser lysere nyanser, og under øyenbrynene pålegge mørkere toner. Imidlertid vil bruke denne teknikken bør vite når du skal stoppe, ellers øynene virke for dyptliggende.
 Punkter pluss dioptrier, derimot, visuelt øke øyne, som det ser ut til at de er plantet for nær. I dette tilfellet, når du søker makeup er spesielt viktig for den innerste hjørnet av øyet var dekket med lyse skygger og utseende - mer intense og mettede fargetoner.
 I pluss poeng er en mer ubehagelig egenskap: de ikke tilgi "hack" i å søke øyesminke. Fungerende som et forstørrelsesglass, gjør de mer merk hud blemishes og mangler makeup.  
Kompetent utgjør remover

 Hvordan starter du en samtale om reglene fjerne makeup person - make-up remover?
 Første og viktigste: makeup remover bør gjøre.
 Selv etter en hard dag når du bare ønsker å kollapse på sengen og sovner. Innvendinger som "ingen sminke, jeg liker ikke mannen min" eller snakke om deg selv-tvil, eller at du tid til å endre - ingen sminke - ektemannen.
 Selv kvalitet kosmetikk forurenser hud, tette porer. Sette som en base for make-up fuktighetskrem, prøver vi å minimere skader på huden. Imidlertid blir den beskyttende filmen tynnere dag. Kosmetikk som "smelter" fett svette og talgkjertler i huden. Disse mikroskopiske partikler blandet med støv, skadelige stoffer, som er rike i urbane luft mikrober. Om natten, våre organer pause fra daglig stress. Dette gjelder også for huden. Leaving ansikts kosmetisk-pыlezhyrovoy "cocktail", er vi frata huden den trenger hvile. Blodsirkulasjonen, celler lider av mangel på oksygen og fuktighet, blokkerte porene blir betent, der kviser, utslett, sorte prikker. Dehydrert hud er rynkete. Akselerer prosessen med aldring. Hva slags anti-aging prosedyrer da kan vi snakke? I denne situasjonen, se etter min alder - det er utrolig flaks.
 Vaske opp i all hast med vann og såpe - er ikke det beste alternativet.
 Kosmetikk skal skyte spesialverktøy og strengt definert rekkefølge.  
Farge øyevipper

 Øyevipper, øyenbryn som, etter hvert tynning. Men alle vet: referansen har vakre øyne rimmed i tykke, svarte vipper.
 For å skjule den aldrende endringer, bruk "parykk mascara." Det kan være falske øyevipper samme farge som din egen, eller individuelle falske øyevipper. Det siste alternativet er det beste. Det gir deg muligheten til å stikke kunstige øyevipper bare der det ikke er nok naturlig.
 I make-up av en ung jente relevant blekk blå, grønn, lilla.
 Eldre kvinner helst bo i naturlige nyanser. Her må vi igjen nevne de beryktede referanseskjønnheter. Hennes vippene som du husker, svart. Poesi poesi og livet - livet. Sannheten er denne: sorte vippene som svarte øyenbryn, er ikke for alle. Derfor, hvis du ikke brenner brunette, bruker mascara brune nyanser.
Farge øyevipper

 Påfør et tynt lag med mascara, fordele det over hele lengden av øyevipper - fra rot til tupp. Deretter gre vippene stiv børste, prøver å skille dem fra hverandre viyu.
 Hvis vippene grå hårVil fikse det normal blekk være vanskelig. Referere til frisøren eller skjønnhetssalong, en erfaren Master Paint vippene for å skjule grå hår.  




Яндекс.Метрика