Riktig sminke. Farging av øyenbrynene

 Menn ofte spøker: at kvinner i utgangspunktet nesten plukket øyenbrynene, så å trekke det i blyant. Men vi forstår at innholdet i de vakre form øyenbrynene -, en sjeldenhet, og for å skape en ideell "naturlige" bøying øyenbryn trenger mye tid og krefter. Og arbeidet fortsetter gjennom hele livet. Vi må hele tiden fjerne overflødig hår. Og det er viktig å ikke overdrive det: øyenbryn bør ikke være i orden, ellers personen vil bli blek og uttrykksløs.
 Med alderen, er øyenbryn begynner å tynne, og deres bør pidmalovuvaty blyant lukke i fargen til den naturlige skyggen av øyenbrynene.
 Podkrashyvayte eyebrows slag, simulere hår.
 Den heltrukne linjen er veldig høyt og unaturlig.
 Ikke farget panne nær nesenEllers inntrykk av at du er for nær-set øyne.
 Sorte øyenbryn er bare light-skinned brun. Alle andre, inkludert den mørkhåret darkie, anbefales for maleri øyenbryn blyant brune nyanser. For eksempel, den lyse ansiktet ser veldig imponerende rødlig - brune øyenbryn.  
Hvordan overvåke og ta vare på øyenbrynene?

 I dagens verden er det vanskelig å forestille seg et bilde av en vakker kvinne som overvåker utseende, uten preparerte øyenbryn. I det siste, damen ga synet ingen liten verdi, betaler oppmerksomhet ikke bare for øynene, men øyenbrynene. Kvinner prøver å gjøre det rette øyenbryn form, og dermed ty til fjerne overflødig hår, og øyenbrynene gi litt skygge. Nå moderne kvinner følger de samme reglene for omsorgsøyenbrynene.

 Å bestemme formen på øyenbrynene og deres korreksjon.


 En av de svært tidlige stadier - er å gi vanlige form øyenbrynene. Spørsmålet er, hvordan du skal identifisere denne samme form? Slå først på dagslys, da dette lyset vil være mest merkbar all unødvendig og uønsket hår, og ser i speilet. Vær oppmerksom på øyenbrynene. Svart blyant tegne ham den ønskede formen, alt annet overflødig hår sirkel hvit blyant å ble umiddelbart klart hvor du vil tweeze. Selvfølgelig, ikke glem at denne fremgangsmåten er ikke hyggelig. Så må vente. Husk, tweeze øyenbryn før du påfører sminke er ikke nødvendig, siden den mulige hudirritasjon. Men du ikke ønsker å se ut som om nylig gråt. Å plukker var ikke så syk, kan du bruke badekaret "et par". Videre rozparytsya hud og hår fjernet mindre smertefull.

 Prosessen med farging bryn.


Hvordan overvåke og ta vare på øyenbrynene?

 Å gi en naturlig fargetone øyenbryn trenger ikke spesielle ferdigheter. Men dette behovet med forsiktighet. For å understreke den rette tonen øyenbrynene vil definitivt valgt blyant. Det bør ikke være forskjellig fra den naturlige fargen på øyenbrynene. Blyant må være tøff, er det nødvendig å korrigere øyenbrynene ble malt hele dagen. I blyant kan bruke en spesiell maling. Også på vår side har en artikkel om "Hvordan velge riktig øyenskygge? »

 Høydepunkter bryr øyenbrynene.


 Enhver kvinne bør lære en sannhet. Hvis du ønsker å gjøre øyenbrynene ser vakker, omsorg for dem. Castor olje eller andre næringsstoff olje - den viktigste ingrediensen i Vesenet øyenbrynene. Hver dag ved sengetid bør brukes på øyenbrynene, pre-kjemmet spesialbørste. For som kroppen, nødvendig massasje øyenbrynene. Bare en gang i uken for å gi glans øyenbryn kan gjøre en maske som består av castor, oliven og vegetabilske oljer. Prosedyren tar ca femten minutter etter masken skyll med vann.
 Daglig gre øyenbrynene fra nesen til templene eller liten kribling fingre i samme retning - effektiv massasje øyenbryn. Det forbedrer blodsirkulasjonen, og dermed mindre hår vil bryte og falle ut.
 Dette er høydepunktene skikkelig vare på øyenbrynene. Ingen big deal.

 Hvordan overvåke og ta vare på øyenbrynene video


Mote jakker, Vinter 2014-2015: trender, bilder av modeller
 Uteplyaysya som oss bedre uteplyaysya oss Jakker på ned - Universelle klær for streng kulde. Ikke overraskende, så designere elsker å leke med variasjoner over temaet mote fjær. Hvilke modeller vil være relevant for fremtidig vinteren 2014-2015? - Vi lærer ved å se på bildene av mote catwalken!

 Fashion Trender Fall-Winter 2014-2015


 Komfort og femininitet. Her, kanskje, to viktige trender i mote for vinter dunjakker. Selvfølgelig, hvis du ser nøye etter, kan du finne mye mer trendy mønstre.
 •  Kort eller middels lang. Først av alt, på dunjakke - slitasje behagelig liv i en urban setting eller en komfortabel vinterferien. Lengde - en av de viktigste komponentene i slike modeller. Fremtidige designere tilbyr vinter slites ned opp til midjen eller midten av låret. Hva er spesielt praktisk for de kjører eller hvile på en vinter skianlegg.

 •  Feminin silhuett. Selv i denne tilsynelatende idrett skriver klær, motedesignere tilby å bringe en leken, flørtende kvinnelig element av skjørhet og ømhet. Myk kutt, lånt fra kvinnenes jakker, går bra med varme skjørt eller kjoler lang vinter.

 •  Lyse farger. Ikke vær redd for å "utvanne" deres vinter garderoben i lyse varm dunjakke. Selvfølgelig, grunnleggende, tøff sted også forekomme, men den ønsker å bringe litt farge til den mørke, kalde dager!

 •  Size "oversayz." Den opprinnelige kuttet av "oversayz" trendsettere som så at de bærer denne ideen bokstavelig talt alle klær, inkludert dunjakker. Hva? - Ser veldig mye stil!

 •  Fjær Cape. Hvis forrige sesong var dominert Cape frakk kommer vinter damer kledd i varmt Cape ned. Veldig uvanlig, men interessant idé, ser du!

 • Mote jakker, Vinter 2014-2015: trender, bilder av modeller

   Mote jakker, Fall-Winter 2014-2015: de mest populære modeller bilder


 •  Stor japansk magiker Yohji Yamamoto slutter aldri å forbause publikum med sine epatazhnymy kreasjoner. Denne vinteren slitasje Maestro tilbyr pute ned og dimensjons og enorm pels. Videre radikale eller svart, eller utrolig spraglete farger.

 •  Joker Jeremy Scott har skapt trolig en av de mest omtalte kolleksjoner for motehuset Moschino. Hva å si dunjakke "munter farge" av Sponge Bob?!

 •  Brand trendsetter som om vinterjakker, Moncler, overraskelse viser uvanlige og innovative ideer i stil med sport-chic. En forkortet dem ned med en elegant pels trim - en ekte "masthev" fremtid kalde årstiden.

 • Mote jakker, Vinter 2014-2015: trender, bilder av modeller

   Vinteren 2014-2015 ned


   Snakker av stoffer og farger, må det sies om noen tilbakeholdenhet og konservatisme. Svart, hvit, khaki, sjokolade, pastellfarger unntak - modeller av samme Jeremy Scott og Yamomoto. Present metallisk glans og dekor. Populære modeller under beltet, "gjøre" det perfekte silhuetten.
   Fremfor alt, ikke vær redd for å kombinere dunjakke med feminine ting som, skjørt, hatter og elegante sjal. Å være feminin - den viktigste trenden i den nye sesongen.
  Mote jakker, Vinter 2014-2015: trender, bilder av modeller
  Fashion Kjoler Fall-Winter 2014-2015 (foto): Hva vil være den mest fasjonable kjole i 2015?
   Kort kjole, middels lengde eller gulv. Blå, røde, prikker eller blomst. Hver av oss har sin egen ide om den perfekte fasjonable kjole. Som skaperen av hver sesong samling av klær. Som designere tilby så fasjonable kjole høst-vinter 2014-2015?

   Mote Kjoler Fall-Winter 2014-2015: Major Trender


 •  Kjole-genser. Dette koselige og komfortabel stil - perfekt for hverdagsbruk. En fin touch i varm ull veldig kaldt vær og lyse print, begge modellene Moschino, muntre opp ikke bare hans elskerinne, men også andre. En diskret alternativ - kjole-genser fra Stella McCartney. Men de er høydepunktet - en uvanlig, komplisert kutt.

 •  Sexy + Military. Overraskende, har disse to så forskjellige stilarter blitt opprettet Donatella Versace. Hennes feminine, uformelle antrekk supplert med to rader med knapper, som hæren skjemaet. En interessant løsning for elskere av "varmere".

 •  Åpenhet og pels. Provokasjoner fortsetter, og den berømte skandaløse blonder kjole fra Dolce & Gabbana er klar til å outshine nye kreasjoner Fendi og Michael Kors.

 •  Blå, rød, blå. Som for trendfarger, designeren bestemte seg for å fokusere på de "høst" farger - rød, gul, oransje. I mote antrekk vil være blå, hvit, og, selvfølgelig, svart.

 •  Den andre hud. Tilbake til trend - lær antrekk. Feminin silhuett pluss aggressiv preget skinn i reptil, laserbehandling eller glatt - er i en slik kjole vanskelig å forbli ubemerket.

 • Fashion Kjoler Fall-Winter 2014-2015 (foto): Hva vil være den mest fasjonable kjole i 2015?

   Bilde av fasjonable dagligdagse og kvelden kjoler, Fall-Winter 2014-2015


   Casual antrekk bør være komfortabel, praktisk og stilig. Hvis guidet av disse prinsippene, er det lett å identifisere den mest fasjonable kjole til hver dag. De må oppfylle følgende kriterier:
 •  Utskrifter. Abstraksjon, Pop Art, morsomme tegneserie eller fairy mønstre. I noen av disse kjolene - ingen høst blues forgjeves.

 •  Strikket motiver. Strikket strømper og ullprodukter kan også være veldig stilig. Ligning - innsamling av Stella McCartney, Derek Lam, Marc Jacobs.

 •  En rekke lengder. Mini, midi, maxi - lengre faktisk fremtidig sesong! Det viktigste - å gjøre det riktige valget.

 • Fashion Kjoler Fall-Winter 2014-2015 (foto): Hva vil være den mest fasjonable kjole i 2015?

   Ikke glem om designere og plagg. Luksus kjoler vil regjere markere feiringen i høst-vinter 2014-2015.
 •  Tekstiler. Fløyel og kordfløyel, silke og tung gjennomskinnelig blonder - et utvalg av teksturer er i stand til å ta fantasien til noen skjønnhet som kommer til å score.

 •  Alt - i svart. Svart går ut av favorittene blant de ledende motehus. Tross alt, er det helt greit skygge gjør det mulig å skjule alle feilene og understreke raffinement, eleganse og god smak?

 • Fashion Kjoler Fall-Winter 2014-2015 (foto): Hva vil være den mest fasjonable kjole i 2015?
  Яндекс.Метрика