Hver kvinne ønsker å ta med utseende til den ideelle, spesielt nå som sommeren, når antrekk gir åpne kjoler, sundresses, og bading ønsker å føle seg som en dronning strand.


Riktige kremer


 Selvfølgelig kan ingenting ødelegge stemningen samt synlig uønsket hår. Det vil ikke hjelpe verken sjokolade tan eller silke glans anlagt hud. Og så, i den vanskelige kampen for chic utseende bør ringe for hjelp kremer som kvitte seg med uønsket hår og bringe glede til eier fortreffelighet.

 Fordelen med hårfjerningskremer, er at de ikke skader hårsekkene, og er bare den synlige delen av håret. Etter å ha brukt kremen vil ikke ha et problem som betennelse eller voksende hårsekker. Kremer er helt smertefri og mest effektivt. Inneholder mange verktøy for hårfjerning midler knyttet til mykgjøre huden.

 Velge hårfjerning kremer er ganske bred. Produsenter tilbyr allsidige produkter som passer alle og delikat "mini" laget spesielt for sensitiv hud. I disse kremer er tilsatt planteekstrakter og vitaminer.

 Aggressive kremer "A +" produsert spesielt for kvinner lidenskapelig Østen eller Afrika type. Selv den tykke, hardt og tykt hår er ikke i stand til å motstå virkningen av sterke midler.

Riktige kremer


 Krem hypoallergenic type som er opprettet kun med naturlige ingredienser. I deres sammensetning ingen konserveringsmidler, smaker, slik at de kan brukes for kvinner med tegn på hud allergier. Det er verdt å merke seg at slike midler er ikke gjenstand for langtidslagring.

 Når du kjøper fond må vurdere egenskapene til påføring av krem. I tiltaks forskjellige kremer utviklet for å fjerne hår i ansiktet, leggene, under armene eller bikini.

 Bruk kremer hårfjerning er enkelt. For tørr hud i ti minutter for å bruke krem, deretter fjernet sammen med uønsket hårvekst spesiell slikkepott. Ikke bruk verktøyet hvis overflaten av huden er skadet eller i løpet av testen viste seg å irritasjon eller allergisk reaksjon. Testen utføres i minst en dag før søknaden. Hvis allergi er ikke der, er verktøyet, og det kan brukes.

 Kvinner med sensitiv hud bør ikke sole seg i løpet av de to første dagene etter inngrepet utført. Solen kan forårsake pigmentering eller til og med brannskader.

 Alle kvinner ønsker hennes var vakre og velstelte hender, fordi de sier mye. Og det bare virker som en bagatell. Men denne tilsynelatende trivielle, kan ganske ødelegge stemningen, hvis hendene ikke ser så bra.Daglig fin manikyr


 Noen mener at for å gjøre en god manikyr, du må gå til salongen. Det er ikke nødvendig. Spesielt på hans besøk er aldri nok tid. Vakker og riktig manikyr kan gjøres flest, ikke verre fagfolk.


 Vi må ikke glemme at manikyr er ikke ofte, bare en gang i uken. Du trenger negleklipper, børste, håndkrem, neglelakk remover verktøy, neglefil og neglelakk selvfølgelig.


 Først av alle hender bør være forberedt. Første rens, deretter fjerne forurensning og spor av tidligere maling. Det er bedre å bruke verktøy som ikke har alkohol eller aceton. Ideal - å lage en maske for hender, negler eller bad. For eksempel, i vann med havsalt eller glycerin og eteriske oljer.


 Så hold deg til å skyve cuticle å være forsiktig og spesielle pinsett for å klippe det. Da så han pidpylyaty spiker og gi korrekte og vakker form. Forresten, det kan være svært forskjellige, men likevel klassiske versjonen - en spiker oval. Selv om det er rektangulært eller spiss. Denne personen, men det er viktig at lengden av neglen ikke forstyrrer delta i husarbeid, og var komfortabel. Rundt 05 cm., Og altfor lange negler kan bli henvist til spesielle anledninger.


Daglig fin manikyr Du kan deretter polere neglene neglefil, og det vil gi dem en unik glans. Men ikke glem at sliping kan bare brukes en gang i uken, da det fjerner den beskyttende lag av negler og gjør dem tynne og sprø.


 Før man legger på neglelakk, er det ønskelig å behandle fløte. Før gjelder grunnleggende lakk er best å dekke spiker base, ofte fargeløs. På grunn av denne malingen vil vare lenger på neglene eller la gule flekker.


 For en enkel manikyr kan brukes daglig oppstrammende fargeløs lakk. Og hvis du liker lyse farger, eller har grunn til å feire, blir prosessen med maleriet lenger. Bedre å starte med den minste fingeren.


 Ved hjelp av riktig skjema kan male neglene. Hvis, for eksempel, er de brede, må malingen påføres slik at kantene igjen lite plass. Og så må du dekke neglelakk fiksativ. Det vil legge glans og holde spiker farge. Hvis du har kunstnerisk talent, kan vi spikre design, eller bruke ferdiglagde klistremerker og rhinestones.


 Hvis det viste seg at du snarest trenger et sted å flykte, kom bort uventet eller din ung mann spurte deg på en date, og du ikke vaske håret og vaske det på tide at du gjør i denne vanskelige situasjonen vil hjelpe tørr shampoo.Tørr shampoo for hår


 Tørr sjampo er et pulver for sin søknad trenger ikke vann, du bare gni det i hodet og deretter bare vыchesыvaete rester av sjampo hår kam eller vanlig kam.


 Før du påfører pære med en tørr sjampo bør rist godt, deretter ca 40-45 centimeter spray det på tørt hår. Shampoo absorberer smuss og fett og gir håret volum og følelsen av at håret er vasket og fordi shampoo er ekstrakt av ris, havre og mais.


 Først produsert i tørt pulver form av fliser og å forvandle det til et pulver, var det nødvendig å knuse. Dette shampoo er spesielt egnet for dem som har tørt, sprøtt hår fet eller fett hår så ofte du trenger å vaske, og det noen ganger unnlater å gjøre, og tørt og sprøtt hår ofte imot kan ikke vaske og tørr shampoo - er den mest skånsomme måten .


 Men ofte er det også umulig å bruke fordi den ikke hvitvaske hår fordi det gjør vanlig sjampo og permanent balansen i håret fett etter hvert kan dukke opp flass, så det er bedre eller veksle den med vanlig sjampo eller selv søke det i tilfeller der vanlig sjampo virker ikke. Tørt pulver kan også brukes på jobb, spesielt hvis du kommer etter henne gå et sted, vaske håret muligheter du ikke vil.


 Noen tørr sjampo kan brukes som et verktøy for styling håret. Top sjampo er sjampo merkevarer - Naturia Rene Furterer. Det er flott for daglig bruk, og det har den mest nøytrale ph. så vel som dens sammensetning omfatter vitamin B5 og essensielle oljer av peppermynte, eukalyptus og timian.


Tørr shampoo for hår Dry shampoo "Expert Balance" - den inneholder mentol, glyserin og vitamin E. En av ulempene med tørr sjampo er at det er alle lyse farger og jenter med mørkt hår, kan han ikke komme. Det kan også forlate spor på klær mørke toner.


 Bare tørr sjampo kan tilberedes hjemme du trenger å blande et glass av mel fortrinnsvis med en teskje salt eller kan tas i like mengder malte mandler og mel, hell blandingen i saltbøsser med store hull og bruk, samt kjøp. Du kan prøve en annen oppskrift denne sjampo -1 ss hakket eller knuste mandler, 2 ss maisenna og 1 ss hakket rot iris, all denne blandingen.


 Hvis du har mørkt hår, i stedet for mel, brus og stivelse kan ta kakaopulver er nødvendig for å unngå vыchesannыe restene har ikke slått på håret flass. Moderne sjampo, eller snarere deres oppskrifter gått oss av våre besteforeldre og teknologi i moderne tid bare gjort det en mer praktisk og enkelt.


 Hvis du har på hånden vil alltid være tørr sjampo, kan du ikke bekymre deg for håret ditt, vil de alltid ser rent og vakkert.


 Sannsynligvis ikke alle voksne som regelmessig ikke lider den skjebnen til "pimply unggutt." Smertefulle og svært synlig utslett på ansiktet eller kroppen stoically tåle noen drastiske tiltak for å bekjempe dem, klemme, brenning, kamuflasje i flere dager, og propadayuchy, etterlater et godt trenger ikke eieren rosa og brune flekker.De flekker etter kviser


 Hvordan man skal håndtere dette skjemmende pigment? Hvordan å gjøre huden var alltid ren, jevn tone og stelt?


 Høy effektivitet mot pigmentering akne masker gi.


 Den mest velprøvde og pålitelige er vurdert og parafin maske av honning blandet med kanel pulver. Bruke dem til flekker anbefalte en dag.


 Masochky av grønn, hvit og rød kosmetisk leire, rikt innhold av mange nyttige sporstoffer, som sølv, nitrogen, sink, kalium, sammen med noen få dråper rosmarin bare i 10-15 minutter for å forbedre huden turgor, lindre inflammasjon, forebygge akne, økning immunitet av huden. Også leire bad fremme hud lightening og er kjent middel for fregner.


 Utmerket måte å bli kvitt pigmentering er vegetabilske masker. Agurker er kjent for sin bleking og fuktighetsgivende egenskaper, kan de brukes så ofte som ønsker. Revet masse bare sette et tykt lag på ansiktet i 20-30 minutter, vask deretter av med vann. Tomat maske, fordi det inneholder mye syre er effektiv, men det er bare fordi det er brukt målrettet, blande en spiseskje med tomatmassen og en teskje av stivelse pensel for å 15 minutter i pigmentert foci.


De flekker etter kviser Svært effektiv mot akne flekker tea tree olje eller en blanding av lavendel olje og sitronsaft.


 Med moderne kosmetikk, rimelige og tilgjengelige i nesten hvilken som helst butikk kosmetikk verdt filmen Harnyer Pure Skin Active. Takket være spesielt utvalgte naturlige ingredienser og salisylsyre, det dypt renser porene, fjerner betennelse i noen timer gamle og fjerner spor av kviser. Dette utprøvd og testet av forfatteren selv og venner - fungerer utmerket.


 Men alle disse funksjonene og mange andre er ikke i stand til å fullstendig løse problemet, hvis selv ikke gi et balansert kosthold, akne trykk og ikke følge tarmer.


Яндекс.Метрика