Riller på neglene
 Ofte neglene vises karakteristiske konkave spor - grooves. Noen fysisk ubehag de forårsaker, men det faktum av deres tilstedeværelse er ganske ille, når de brytes ned estetisk utseende av negler.
 Hvorfor det er riller på neglene?
 Årsakene til at det er langsgående eller tverrgående riller på neglene, bare vekt. Derfor selv å finne årsaken til deres utseende er svært problematisk. Selvfølgelig, hvis åpenbar grunn for deres forekomst er ikke, så den beste løsningen er tilgang til en lege for råd. De viktigste grunnene gitt nedenfor.
 Stress og den generelle svekkelse av kroppen. Under slike kriser negler ikke får nok næringsstoffer, slik at de vokser mye saktere tynnere og sprø. Så lett deformert, ifølge oppstå grooves.
 Ved feilbehandling. Hvis for nøye polerte negler, skyve tilbake neglebåndene eller utføre andre handlinger i manikyr, kan du skade neglen matrise overdrevent press på henne. Forresten, kunstige negler (fakturaer eller påløpt) også føre til utseendet av sporene.
 Alvorlig sykdom. Infeksjoner i kroppen, hudsykdommer og andre sykdommer som kan utløse stoppe veksten av negleplaten. Etter utvinning, eller i Recovery neglen begynner å vokse igjen, men med synlig deformasjon. Fra denne grunn groove kan observere tre fingre, tommel, peke- og lang.
 Skader. Skade eller cuticle matrise er veldig enkelt: klemt dør, truffet med en hammer, noe falt på fingeren, og mer. Eventuelle skader kan føre til skader og fremveksten av sporene.
 Mangel på sink. Det er veldig vanlig blant tilhengerne av et vegetarisk kosthold. Sink finnes i planteføde i små mengder, er ikke en voksen kropp. For å få det nødvendige antall trenger å spise animalske produkter.
 Sopp. I dette tilfellet, ikke kan gjøre uten hjelp fra en lege som diagnostiserer sykdom og foreskrive den nødvendige behandling. Etter endt behandling hakk lenger vises.
 Brudd i mage-tarm. Trenger også ekspertråd som kan gjennom de nødvendige tester for å påvise avvik i fordøyelsessystemet og foreskrive riktig medisinering.
 Genetikk. Svært sjeldne, men likevel. Hvis noen med foreldrene observerte fenomenet, er det meget mulig at det ble overført ved arv til barn. Bedre ennå utelukke andre mulige årsaker før du stopper på dette.
 Fjerning Metode
 Absolutt alle typer som langsgående riller på neglene og langrenns fjernet som følger. Ta hard neglefil og nøyaktige bevegelser (alltid i samme retning!) Litt kant spor skåret bort slik at visuelt utdype virket mye mindre.
 Du kan ikke helt kuttet bort overflaten fordi idealet om likestilling ikke kan oppnås, men neglene kan veldig vondt på grunn av hva da kan begynne betennelse.
 Da satt den myk neglefil poleringsmaskin og riper Scherbyna polert.
 Det er best så smøre spiker nærende krem, og etter rydding gjelder neglelakk for beskyttelse. Vi må være oppmerksom på at bruk av denne metoden kan veldig ofte maks en gang i måneden.  
Som postet yakshyty tåneglene
 Ja, det er en pedikyr. Selv med en total mangel på kalsium i kroppen og sprø, svake negler på hender som bryter selv av lys som treffer fingeren på bordet, tåneglene vanligvis avviker misunnelsesverdig styrke. Enda vanskeligere å få dem i orden hvis lider av sopp fot sykdom: negleplaten i dette tilfellet er ekstremt tykk og solid. Så, før du starter selve sostryhanyyu otrosshey sin del, bør myke opp tåneglene.
 Forbereder til normal pedikyr
 Den enkleste måten å lage et varmt bad, vask vann type i en slik temperatur, kan du trygt tåle, hell den i en spesiell cap olje blanding for å myke liktorn og negler, og nyte den varme til vannet er avkjølt. Tørk føttene med et håndkle og umiddelbart begynne å beskjære med spesiell tang-cutter for en pedikyr (de har flat, skarp cutting edge, spesielt tilrettelagt for slike vanskeligheter) - negleklipper kan brekke. Det viste seg? Ulikheter zashlifuyte neglefil med metallkledning.
 Nuance: oljeblandingen kan være forberedt uavhengig. Tilsett vann 5 dråper eteriske oljer (lavendel, sitrongress, bitter appelsin, rose). Du kan presse saften av en sitron. Det viktigste - ikke bruk havsalt: det har effekten av å styrke neglene, og at du nå er helt ubrukelig.
 Noen ganger trenger du å myke opp inngrodde negler. Den kan vokse en rekke årsaker (trange sko, flate føtter, gjort feil en gang pedikyr, etc.), og det er ikke viktig - det er viktig å huske at alene gjøre det vokse i riktig retning er usannsynlig å lykkes. Besøk podiatrist, før det kom til en mulig operasjon!
 Pedikyr for sengeliggende pasienter
 Eldre mennesker som ikke er i stand til ikke at flyttingen selvstendig, og selv sitte (rygg skade, for eksempel, eller hoftebrudd) å organisere karet - trick av felt balansegang. Mykgjøre negleplaten for å hjelpe vanlige aloe (aloe). Trenger du å fjerne torner fra et ark, skjære den på langs, legg kjøttet på neglen og forsiktig forsterke din "lotion" bandasje eller gips. Gjør dette om natten, i morgen kan du trygt kutte razmyahchyvshyesya negler. I stedet kan du bruke aloe skiver av fersk gresskar papirmasse, klippe den på plate tykkelse på en halv centimeter.
 Hvis du har sopp på negler, for å myke bruke de samme metodene. Men først av alt tenke på riktig behandling, noe som kan være en lege. Ikke bruk celandine: vare på det av tyngdekraften lik den kjemiske. Og vær så snill å lage et basseng for individuelle skuffer og noen tøfler til å behandle ikke infisere andre beboere i ditt hjem.  
Manikyr bruke tape
 Det finnes mange forskjellige typer manikyr - eller rettere sagt, teknologi blande maling på negler. Å skape vakre mønstre på negler brukes alle typer klistremerker, paljetter, strass og små bilder.
 Manikyr bruke tape dukket opp i 2011 og umiddelbart elsket det smukke kjønn for sin originalitet.
 Teknikken med denne manikyr er ikke komplisert. Det er fullt mulig å lage selv hjemme.
 Manikyr tape krever ikke spesielle kunnskaper og tilgjengeligheten av profesjonelle verktøy for manikyr.
 Les videre som en manikyr ved hjelp av tape, og du trenger å gjøre.

 Utgangsmaterialene
 Ensidig tape. Farge tape spiller ingen rolle, men avgjørende grad av klissete (klebrig) tape. Egnet for en tape, som når otkleyuvanni av neglen ikke vil avsette klebrige spor på den. Før du begynner å bruke tape for manikyr, bør negler sjekke sin klebrige. Redusert klissete preget konstruksjon tape, dette pleide å være limt til glasset før maling vindusrammer.
 Grunnleggende dekning. Å belegge spiker kan brukes eller medisinsk lakk eller fargeløs.
 Hoveddekselet. Hovedfargen belegg kan være hva som helst, men spesielt hyggelig er hvit eller sølv.
 Tilleggs lakk. Hvis du planlegger å gjøre to-farge manikyr, trenger du en annen farge lakk.
 Hvis manikyr er tricolor, de to farget lakk. Alle fargene på lakk bør kombineres sammen.
 Etablerer lakk. Denne lakken er nødvendig for å beskytte og bevare integriteten manikyr.
 Strass, paljetter og bilder. Eventuelt kan du dekorere manikyr med rhinestones, paljetter eller mønster. Alt dette kan kjøpes i butikken og lage tegninger selv.
 Forberedelse til manikyr hender. Før du begynner å sette maling på negler trenger å gjøre grunnleggende manikyr. Det begynner med en dampende fingre.
 Decoupling fingre. Hendene skal holde i meget varmt vann under tilsetning av 10 til 15 minutter.
 Tilsetningsstoffer - en flytende såpe, havsalt, kamille te og calendula. Såpe renser huden og negler, fine havsalt styrker neglene. En tusenfryd desinfiserer og akselererer helbredelse av sprekker og utvekster på hender og fingre.
 Når hendene er myk. Du kan begynne å behandle skjellaget.
 Processing hårstråene. Først kuttet nøye grader, og spesielt cuticle stick skifter sin base.
 Manikyr er ikke på moten på grunn av muligheten for infeksjon.
 Nail behandling. Etter å bringe for å gå videre til skjellaget spiker behandling. Ta sagen og nøye raspe negler, noe som gir dem form.
 Manikyr ferdig og du kan begynne å bruke lakk med tape.
Manikyr bruke tape
 Teknikken av manikyr med tape. Her er fremgangsmåten.
 1. Med tape sjablonger kutte noen form. For det første, kan du gjøre enkle sjablonger, som vist i fig.
 2. Dekk til spiker fargeløs eller medisinsk grunnlag.
 3. Påfør lakk lag med base farge og venter på når det er helt tørt. Dette er et viktig punkt, fordi fersk maling kan forbli på båndet. For å akselerere tørking lakk kan bruke en hårføner, holde hverandre i hendene under rennende kaldt vann eller vinke hendene.
 4. Påfør lim til spiker sjablong. Jevner seg fingeren på den andre hånden. Likeledes lime sjablonger på alle fingrene.
 5. Påfør neglelakk og vente en ekstra tørr helt.
 6. Fjern sjablongen.
 7. Påfør lakk reparasjoner.
 8. Hvis du vil, kan du dekorere manikyr med rhinestones, paljetter eller mønster, bør krystaller feste til fortsatt våt maling. Bildet er brukt på helt tørr spiker.  
Manikyr gjennom aviser
 Manikyr gjennom avisen ble utgitt takket være oppfinnsomhet av den franske kvinnelige skjønnhetsekspert. I en lokal avis artikkelen ble skrevet om henne og om hennes arbeid spesielt. Å lære alt om hennes dyktighet, kosmetolog og kom opp med en slik en original måte å distribuere trykksaker.
 Manikyr avis er ikke veldig vanskelig å utføre og krever ikke store investeringer og tidkrevende.
 Materiell og forsyninger
 Grunnleggende dekning. Grunnleggende dekning er nødvendig for å glatte ut humper negler og forberede dem for manikyr. I rollen som bunndekselet kan være et terapeutisk eller lakk eller fargeløs.
 Lac grunnleggende tone. Fargegrunntone maling kan være i prinsippet heller. Den eneste betingelsen er at malingen fargen var ikke veldig mørkt. På lakk bør være klart synlige svarte bokstaver. Den beste, mest spektakulære kombinasjonen er en skarp kontrast til svart og hvitt. Hvit lakk-base og svart bokstaver avis.
 Avis eller magasin. Brev til den trykte utgaven skal være svart, ikke grå eller farge, eller manikyr miste sin appell og "smaken". Avisen kan tas på alle språk.
 Etablerer lakk. Etablerer lakk bør være transparent for kontrasteffekt er ikke tapt "grunnleggende maling -. Svarte bokstaver"
 Forberedelse til manikyr negler
 For grundige forberedelser negler må først damp hendene i varmt vann. Denne prosedyren bør ikke ta veldig dyp skål, hell den i varmt vann og legge til, hvis ønskelig, eller havsalt eller infusjon av kamille eller calendula.
 Kamille og calendula er gunstig for huden på hender og neglebånd, fremskynde heling av små sprekker og morgen, lindre betennelser.
 Hendene bør holdes i varmt vann for så lenge huden er skjellaget blir ganske myk. Da hendene fjernes fra vannet og avskåret eventuelle grader.
 Nå må vi holde fast ved å skyve cuticle i sine grunnvoller. Ikke prøv å trimme neglebåndene, som om uhell kutter kan settes og finger infeksjon begynner å grave.
 De endelige "akkord" grunnleggende manikyr negler vil gi den ønskede formen. Nå i mote eller korte negler med en avrundet kant eller spiker medium lengde oval.
 Nå vurdere hvordan en manikyr bruker aviser.
 Hvordan lage avispapir manikyr hjemme
 Først må du bestemme hvordan brevet vil bli lagt ut på neglene hvilke deler bør kuttes fra avisen som kom ut fin og original.
 Så du forberede biter av papir, klippe dem i form og lengde på neglene.
 Det neste trinnet er anvendelsen av basen lag med lakk. Etter bruk av basen bør gis anledning til å male for å tørke godt. Dette er en meget viktig betingelse.
 Flaks vil tørke mye raskere hvis vi erstatte hendene under varmt tørketrommel eller under en strøm av kaldt vann. Du kan bare blåse hardt på spiker eller vinke hendene i luften.
 Ta forberedt sjablong med avis og fukte den med vann eller eventuelt solide strukturen i teksten. Avfette spiker og bruke den til våt avis til å skrive ut spiker.
 Etter 10-30 minutter brevet bør reflekteres i speilet negler. Mens du skriver bokstaver på negleplaten, kan papiret ikke flytte hele tiden til det presset mot neglen. Hvis skjær aviser, kan smurt maling og manikyr miste sin appell. Med andre ord, kan manikyr ikke bare gå ut og gjøre alle må starte på nytt.
 Når bokstavene viddrukuyutsya, må du nøye fjerne papiret spiker. Vent til brevet er vel tørr.
 Nå kan du søke fikser gjennomsiktig lakk. Dette lakk vil beskytte blekk fra smøre på neglen og permanent lagre alle manikyr generelt.
 Tørr, som den siste strøk på spikeren.
 Gjenta disse operasjonene og til andre negler.  
Яндекс.Метрика